Pallar inte

Pallar inte skriva så mycket idag, det är sjukt klibbigt varmt ute och jag har sovit hela förmiddagen efter att jag och mamma simmade i morse, jag behövde verkligen sova!!

Premiären närmar sig med storm steg!! Så jäkla gött.

Höres och störes

Eko

Började dagen med en spring runda, sjukt att det är varmt så man nästan dör klockan halv nio på morgonen, tur att man kunde slänga sig i havet sen.

Har varit på Eko med mamma och inhandlat blyertspennor till teatern, har haft två rep med dem innan och lyckats slarva bort två pennor redan så kände att det var bäst att köpa ett eget lager:-)

Snart blir det lunch på karlssons med mamma och efter det Gyön för att sedan hasta in till kastellet för ett genomdrag plus genomgång- kommer att bli en sen natt:-)

Snart premiär! helt sjukt. ni kommer väl och tittar någon gång hoppas jag;-)

Höres och störes!


inte mycket att skriva om

Mitt liv är ganska enformigt just nu, händer bara samma saker hela tiden, sol, bad, hjälpa till lite hemma och teater. Men jag klagar inte, kunde varit värre.

Ska snart in till kastellet igen för ännu en eftermiddag på denna underbara Ö. Gött gött.

Har haft en bra helg annars, vin och god mat i fredags och teater igår.

Denna veckan blir det teater för hela slanten, är ju premiär på fredag!! Vi är bäst- jag lovar:-)

Ha en skön solig dag så hörs och störs vi

60 poäng i hamn:-)

Trodde tentan innan lovet gick käpp rätt åt helvete, men kors i taket jag klarade vist den- står så på ladok i alla fall. Börjar tvivla på min utbildning alltså, jag kunde ju den knappt! Men vist fine vill de godkänna mig så ska inte jag säga emot:-)

Teater igår, var ett tekniskt drag med fokus på musiken så blev inte så mycket gjort för min del. Idag ska jag bara vara på gyön och njuta av vädret och i kväll av en flaska kallt gott vin. Förhoppningsvis på bryggan!

I helgen och den kommande veckan är det Teater som gäller. Gött som tusan.

Ha det bäst så hörs och störs vi, och passa på o njut av solen!

P.s Glöm inte biljetterna www.teatersmedjan.se ds

Sjönöd

Livet rullar på, och nu verkar ju sommaren ha kommit i alla fall- så jäkla gött, trots att jag klagar på värmen ibland;-)
Teatern går på högvarv, känns riktigt gött- kommer att bli en kanon föreställning.

Kan inte riktigt fatta att det bara är en vecka till premiären!!

I går var vi som vanligt ute på Kastellet till sent, jag kom med sista båten in mot land. Men tror ni båten ville som vi? Nej vi kom halvvägs sen la den av (blåste rätt bra igår), efter lite letande efter soppa och tratt var vi nästan tillbaka där vi började men båten gick igång i alla fall.

Yes tänkte vi, nu så kommer vi hem, men ack så fel vi hade båten stannar igen lite längre in, får igång den och kommer nästan hela vägen in till bryggan då lägger den av igen- men i land kom vi några skratt senare och lite senare än tänkt bara:-)

Kustbevakningens mega båt låg inne i hamn, men inte kom de till undsättning inte!

Idag blir det lugnt, sen bär det in till stan i kväll igen.

Höres och störes.

PS glöm inte att köpa biljtter: www.teatersmedjan.se

Måndag

Har sprungti, tränat kung fu och ska städa kaninburen. Efter det blir det en god bok i hängmattan, och i kväll genomdrag på teatern- ni har väl köpt biljetter? www.teatersmedjan.se

Blir nog ingen solning för mig idag brännde mina stackars axlar i solen igår!

höres och störes

Glad midsommar

Så var den mest väderbereonde dagen på året åter över, Jag har haft en toppen afton på hallagården i skåne- Tack Maria för en toppen kväll. Var den bästa midsommaren på länge. Helt underbart att träffa Maria och Frida igen, känns som en hel evighet sen trots att det bara är två veckor:-)

Körandet gick bra, jag har aldrig varit så laglig som jag varit denna helg! Men nu ska jag bege mig ut till Gyön för en lugn hemma kväll- ska bli mys.

ha det bäst så hörs och störs vi!

midsommar!

Jaha, så var dagen som är mest beroende av vädret snart här, det märkliga är att det typ aldrig är fint väder på just midsommarafton, synd men sant!

Detta år bär det av ner till skåne för min del, ska ut på landet till Maria och fira en riktigt traditionell midsommar, ska bli super kul. Kul att träffa Maria och Frida igen, känns som en evighet trots att det bara är två veckor:-P

Men först är det genomdrag på teatern i kväll, så hoppas på uppehåll! Regn har jag redan varit ute i tillräkligt mycket idag, gick en runda med världens bästa malin nu på förmiddagen och vi var båda som dränkta katter när vi kom hem:-P Men vem har dött av lite vatten? En härlig snack runda var det i alla fall.

Nej nu ska jag köpa jordgubbar och sen bege mig ut  till Gyön igen:

Ha det bäst så hörs och störs vi!

Sommargäster

Sommaren är faktiskt här, till och med varit sol idag. Med sommaren kommer sommargästerna- ett släkte för sig:-)

Det är märkligt att de som bor på en plats ca 2 månader per år kan ha så mycket åsikter och ideèr. Att det de tycker och tänker påverkar de som bor på platsen hela året tycks inte röra dem i ryggen. För har de köpt en sommarstuga i en sommaridyll så ska den platsen så förbli!

Ja ja, det är bara att gilla läget- ett tips bara ska ni ut till Gyön i sommar akta er för guppen!

Idag har jag varit rep ledig- hjälp, panik- vad gör man en hel dag? Men kors i taket jag har lykats sysselsätta mig, först körde jag upp farmor till Hoby, efter det solade jag lite, efter middag blev det på med spring skorna och en runda med dem, sen sol igen och nu i kväll våldgästar jag brodern.

I morgon är det åter teater- skönt så man vet vad man ska ägna dagen åt:-P

Ha det bäst så hörs och störs vi!

Vågorna slår sakta in mot stranden,
deras skum känns som en smekning på handen.
Försiktigt doppar jag tån,
men drar snabbt upp den som ett fån.
Än är vattnet allt för kallt,
men jag älskar det ändå för sin doft av salt.
Havet ger mig ett minne
och påminner mig om mitt barnasinne.
För aldrig är jag så lycklig som vid kusten,
det är där jag får all min styrka och lusten.
 M.s 16/6-09

Min Poesi:-)


När mörkret är som mörkast och allt känns grått och trist.
då vill man bara sova tills mörkret blir en brist.

När mörkrets vingar lättar och ljust sipprar in,
då vill man gärna blunda och åter somna in.

Men fall inte för trycket,
för då blir mörkret för mycket.

Låt i stället täcket sakta glida av
och med trevande steg sakta med ett leende hälsa denna dag!

För även det mörkaste mörker kan åter bli en blommig solig sommardag!

 M.S 06

Ved

Så var det måndag igen, Helgen har varit bra. Slagsmål i lördags- så jäkla kul, blödde bara lite:-) Sen Åhus på kvällen, var trevligt tycker jag allt och igår var det rep och foto på kastellet. Härligt väder var det också om man hittade lä.

Idag har jag kört in all ved som låg på var garage uppfart och snart bär det in till Karlshamn för en eftermiddag/kväll på Kastellet- är ju snart premiär:-)

Annars är det la inget nytt, snart midsommar och då bär det ner till skåne land- ska bli ur kul!

Ha det bäst så hörs och störs vi

Resumè

Så har det gått några dagar sen jag skrev sist, Har inte hänt så mycket. Repat teater och fått en ny frisyr- så jäkla härligt att klippa av det gamla rufset:-)

Har varit trist väder, men jag hoppas på bättring.

var i Vöxjö med mamma i onsdags, var hel mysigt, blev givet vis lite shoppat- köpte en kortärmad tröja, en jätte fin klänning och en jacka- så nu är jag pank;-)

Igår var det inflyttningsfest i Karlshamn, trevligt som attans, men luktar fortfarande vitlök hihi.

I kväll blir det förhoppningsvis lite skit snack med Axe, var så länge sedan och imon är det slagsmål och Åhus som gäller.

Hoppas bi får en bra helg, höres och störes!!

Sol

Det är faktiskt sol ute idag!! Ja, men tyvärr skulle det börja regna till kvållen då jag ska ut till Kastellet!

Min dag hittils:
1. hängt tvätt åt farmor.
2. räfsat löv åt Marianne
3. gått en sväng med jappy
4. skurat matta åt farmor.
5. sprungit en runda.

Saker som ska göras:
1. åta middag.
2. Ta in tvätten ¨åt farmor
3. klippa mig.
4. en runda på stan
5. repa teater.

Hoppas ni njuter av solen så länge den varar! Höres och störes

Lite då och då

Kommer att bli uppdateringar lite då och då nu framöver, bor ju numera på Gyön och har därför inte tillgång till datorn varje dag, men idag våldgästar jag broderns dator en stund.

Har repat i helgen och var ju hos Malin i Lördags- grymt kul att träffas igen, det får vi göra om snart. Skönt att bara snacka av sig och bara vara, skönt med en kompis man kan snacka om allt med sammtidigt som man vet att det är lugnt att bara sitta tyst en stund:-)

Igår var det som sagt rep på ett regnigt Kastell. och det blir det även idag- vädergudarna är verkligen inte med oss! Men det ska nog gå bra ändå.

Fick ett infall igår att jag skulle ut och springa klockan åtta på kvällen, efter en stor middag och en påse godis- ingen bra idè. godiset åkte upp och ned typ 15 gånger innan det åkte helt ut när jag kom hem och ut på bryggan;-) Springa efter godis ätande är inget jag rekomenderar.

Nej nu ska jag betala lite räkningar och bara surfa bort nån timme, ha det bäst så hörs och störs vi!

Rep.

Nu är banne mig allt klart, och idag har jag första sommarlovs dagen, har varit ute på kastellet och repat slagsmål- sä jäkla gött, ska få slåss med både paddlar och barstolar:-)

Undra hur många gånger jag kommer lyckas kasta Gustav i huvudet;-)

I kväll ska jag in till världens bästa Malin och snacka skit- härligt!! Och i mon blir det åter Kastellet, ön där jag i princip kommer att bo nu.

Ha en bra lördag så hörs och störs vi!

Sommar lov!

Så var det äntligen sommarlov, skola, flytt och städning är klart. Idag ska jag bara lämna nyklarna till den gamla lägenheten sen är allt klart och jag kan åka hem till Blekinge med gott samvete.

Känns konstigt att man inte ska vara här på hela sommaren, att man inte ska träffa alla kompisar, men teatern drar igång med 110% nu på lördag så jag kommer nog inte hinna sakna dem så mycket.

Lägenheten blir perrfekt, när vi väl får lite möbler så som soffa, köksbord och stolar:-) Ingen som vill sälja en soffa till oss?

Nej nu blir det snart frukost:-)

Ha en bra helg så hörs och störs vi!!

Första steget klart!

Klockan är nu 11.41 och första delmålet för dagen är klart- Tentan är skriven med andra ord, känndes så där men man får la hålla tummarna så kanske de är snälla med rättningen:-) Inte helt kört i alla fall, men inställd på omtenta i agusti.

Nu blir det snart dags att börja städa och konka flyttlådor, vet inte riktigt hur vi ska kunna organisera detta, men det löser sig nog:-)

Ska bli sååå skönt när allt är klart, sen sover jag hos Mia i natt, en runda på stan på förmiddagen imon o sen slut besiktning på lägenheten för att sedan sätta mig på tåget hem till Blekinge för sista gången denna terminen!

Känns inte alls så bra som jag tordde det skulle göra att få åka hem och ha sommar lov, känner redan att jag kommer att sakna allt folk här nere:-( Men vi får se till att ses i sommar i alla fall.

Ni har gjort min termin tjejer!! Ni är overderliga.

Hörs och störs

Plugg, städat och tränat.

Underhållande dag- eller inte!  Somnade igår vid nio och sov till åtta idag, efter 11 h sömn har jag i alla fall lyckats hålla mig vaken hela dagen.

Har pluggat, städat och tränat. Känns dock fortfarande som om jag inte kan ett skit. Men nu får det vara, hjälper inte o sitta här och ha ångest, det har jag inget för! Får la ta en omtenta i agusti helt enkelt, kunde vara värre!

Ska i stället kolla på Tv och bara ta det lugnt sista kvällen i lägenheten. Längtar efter att morgon dagen är över, både tenta och flytt!!

Höres och störes.

Oj vad trött jag är.

Helt otroligt vad trött jag är idag, började med att simma lite med frida i morse, sen var det plugg på schemat. Dock inte så jäkla lätt att plugga när man somnar stup i kvarten- och jag menar verkligen stup i kvarten. Läst ca 5 sidor sen har jag fått ta en power nap.

Tror inte jag har lärt mig så mycket idag om  jag säger så, men har i alla fall försökt:-)

Kollade lägenheten igår, helt ok, kommer nog kunna leva där utan problem:-P Ska bli skönt på fredag när allt är klart- då är det bara sommar och teater som gäller- så jäkla giddigt!

Nej nu börjar ögonen gå ihop igen.

ha det bäst så hörs och störs vi!!

Nu är det sommar, nu är det sol....

Vilket fantastiskt väder det är idag!! Har faktiskt legat ute i solen o pluggat lite idag, blir nog en sån omgång till om en liten stund. Vi har hemtat nyklarna till den nya lägenheten så i kväll blir det husesyn:-)

Jag har ju inte sett den än!

Gårdagen var kanon, kastellet, vackert väder och teater hela dagen, inte så motivarande att åka ner till Lund för att städa, plugga och flytta, men men. efter denna veckan är ju allt klart och jag kan ta sommarlov med gott samvete:-)

Får se om det kanske bli lite träning i kväll med.

Ha det bäst så hörs och störs vi!

RSS 2.0