Dagen som aldrig tar slut!!

Tror ta mig fanken aldrig att denna dag ska ta slut. Vaknade av klockan halv åtta övertygad att klockan inte kunde vara så mycket- men det var den så klart.

Upp och iväg till skolan. träffa alla kompisar igen- var jätte kul! Men sen började all info o dryga lärare som avslutades med en matte tenta som gick käpprätt åt fanders!!

Efter det cykla iväg till Gerda och spinning där. värsta kön för att få kortet påfyllt, ett träningspass (gick bra). Cyklade hem, duschade och sen lagade mat. nu sitter jag i soffan och bara vilar!!

Klockan är inte äns åtta! Suck.

imon går jag i alla fall bara en timme, så man kan vila upp sig haha.

höres och störes!!

Tillbaka i verkligheten.

Nu är det bara några skälvande timmar kvar innan verkligheten börjar:/ Men känns ganska ok om jag ska vara ärlig.

Lägenheten börjar likna ett hem, mitt rum är helt klart och jag är mer än nöjd:-) Blev jätte fint, ska nog kunna trivas här.

Igår fixade jag lite i lägenheten, köpte en raouter och fixade internet. sen slappade jag bara, Lagade lite mat drack ett par glas vin och hade det mys.

Idag har jag sprungit en sväng tror det blev ca 6 km, och det känndes riktigt bra för en gångs skull. Vid ett blir det promenad med Frida och sen vid fyra blir det förhoppningsvis bilresa till Ängelholm och mjällby:-)

Höres och störes! Puss

Ost smak och godis sug:-)

Sitter här på fredags morgonen med ost smak i munen efter frukosten och godis sug till tusen- får nog bli en onyttighelg innan mitt nyttiga liv börjar på riktigt:-P

Hade en hel mysig kväll igår i k-hamn, först mat på gorme thai, sen en glass letnings runda i stan och till slut prat och skratt attacker i soffan på vinkelgatan! Så jäkla giddigt:-)

Idag har jag packat ihop det sista inför hemresan i kväll. vet i fan hur jag ska få ombord allt på tåget då jag ska konka med mig Mias saker också- med andra ord har jag en golfbag, en resväska, två påsar och en ryggsäck. Kan bli tuft, men är man envis så är man haha

i kväll blir det nog bara lite uppackning och lite handlig, är ju inte i lägenheten försen vid nio tiden. Imon blir det träffa Frida och förhoppningsvis Ebba. Maria ska väl plåga sig i en mil:-P

Vet inte när jag får internet näst så höres och störes tills dess:-)

Beslutet är fattat

Drar ner till Lund imon kväll, finns ingen anledning till att jag ska sitta här hemma o dega alldeles själv! Har lite som behöver fixas i lägenheten också.

Men kommer åter nästa helg- Mjällby spelar ju hemma match och det får man inte missa;-)

Trodde ju att jag skulle åka hem varje helg i höst, men tji fick jag- ja ja sparar ju de pengarna i alla fall!

Fint väder har vi får nog bli lite sol och bad och en god bok idag innan det av in till stan och Thi med Tess o Regina:-)

Höres och störes!!

Är man envis så är man!

Har precis sprungit till Hoby- Trodde jag skulle skita i det idag, men tränings djävulen tog över min kropp och envisheten hjälpte mig på traven. Sitter nu i Hoby och känner mig mycket nöjd:-P


Sysslolös

Oj, vad gör jag för tillfället? Typ ingenting, borde springa idag, men tror det är för varmt och sen känner jag mig lat:-P

Ska i alla fall spela golf i kväll- ska bli nice. Hade nästan önskat att det ösregnade idag så man hade kunnat sitta inne o kollat Tv med gott samvete.

Men men, får kanske bli en lat vecka denna veckan- sprang ju tillräckligt förra:-P

Höres och störes!!

ÅÅÅÅÄÄÄÄBLÄÄÄ

Vädret är fint och det är tisdag, men jag kan inte komma på något att ta mig för- borde plugga (känner mig tjatig) men orkar ta mig fanken inte. Vill bara ligga i solen och äta arracbollar;-)

Igår körde vi ner möblerna till Lund, blev mycket konkande men fint blev det. Pappa hjälpte mig upp med lite hyllor, gardinstång och rullgardin och mamma fixade i gardroben:-) Gött att allt börjar komma på plats!

I kväll ska jag sy lite kuddöverdrag och i morgon kväll står det golf på schemat!

Jaha skolan närmar sig med stormsteg, vet inte om jag är så pepp? Men blir väl för hoppningsvis!

Höres och störes!

Måndag igen!

Så var det måndag igen, tiden går alldeles för fort, idag blir det gräsklippning och sen ett flyttlass ner till Lund, kommer dock hem i kväll igen!

Resten av veckan ska jag ägna åt lite plugg (betoning på lite), lite trevligt folk och bara vara. Får se vad som händer och sker helt enkelt.

Så är det med det:-)

Höres och störes!!

Vilken fin stol!!

Började dagen med en spring runda, sen blev det promenad och the med Malin (alltid lika mysigt). Nu har jag precis klätt om en stol- blev sjukt fin!

En gamal antik skrivbordsstol som min farmor ville bli av med, Mia målade den vit och jag har klätt om dynan, den blev som ny- helt underbar. På måndag får den följa med till Lund:-)

I eftermiddag/ kväll vet jag inte vad som händer- någon som har några föslag? Allt av intresse:-P

Höres och störes!


Regn och rusk

Underbart väder vi har i Hoby just nu, regnet verkligen öser ner! Har precis kommit hem från Lund, duschat och strax är det Gyön som gäller.

Är 1400 kr fattigare  (ikea är 1400 kr rikare), Har köpt det sista som behövs till lägenheten, nu är det bara soffan och köksmöblemanget som ska ner, och det kör vi ner på måndag. Sen ska vi äntligen få lite ordning i vårt kaos artade hem:)

Imon har jag inga planer än så länge, får se vad dagen erbjuder- Förslag mottages gärna!

Vill MESSA men ska inte!!!

Höres och störes.! 

Lund

Är i Lund på blixt visit, bara chillat idag, imon blir det ikea o sen hem till blekinge igen.

Är faktiskt lite tungt idag med, men va fan- det går över tills man gifter sig:-P

Ja vad säger man?

Har inte så mycket att säga, mer än att saker och ting kan vända väldigt snabbt. Är lite tungt idag, men det får det vara idag- inte i morgon men idag.

Har sprungit från Gyön till Hoby nu på förmiddagen, var grymt varmt. Men behövde rensa huvudet en smula:) Om det funkade är jag mer tveksam till.

Drar i alla fall ner till Lund och syrran imon, blir stranden, kolla Mjällby o snacka skit. Sen blir det Ikea och lägenheten på Fredag- en lite mini semester kan man säga, spontan och ny bestämd:-)

Resten av dagen ska jag njuta av vädret, bada lite, klippa lite gräs kanske och BARA VARA!!

Höres och störes!



Att ta beslut är svårt, att ta beslut är hårt!
Att ta beslut är livet, livet handlar om att ta beslut.
Men att ta beslut är inte alltid lätt!
Det svåraste är nog att fatta beslutet rätt.
Hur vet man om beslutet är rätt eller fel?
Alla beslut har ju så otroligt mången del!
Men är det inte så att alla beslut är ett vågspel,
ett spel utan regler, ett spel som bara du kan!
Om bara du kan bestämma utgången av?
Det bästa vore om beslutet sakta växte fram som en lav,
så att du vet när det är klart att det är just så det ska va!!

det var det, det

Jaha

en underbar helg

Åter måndag, men jag har haft en underbar helg!

I Fredags var det lugnt, gick en sväng med Axe men var annars bara hemma på Gyön. I lördags var det ett gäbg från teatern hos mig, vi badade balja, spelade kubb, drack vin och snackade skit- Var riktigt trevligt tycker jag. 12 man i badbaljan är ungefär max kan jag hälsa alla som vill veta:-)

När de sista hade stuckit vid 14- tiden igår städade jag och sen bar det ner till Mjällby, dock blev det bara en poäng men det var ett rättvist resultat.

Idag har jag kört farmot till läkarstationen och sen har det blivit en spring runda- vad som händer i eftermiddag får vi se:)

Höres och störes!

Torsdag mitt i veckan

Så var det torsdag, snart helg! Var uppe med tuppen i morse, klockan 05,50 närmare bestämt, tog mig i kragen och simmade en vända innan det blev en promenad med världens bästa Malin!! Som vanligt blev det en massa skitprat, men det var härligt. Skönt att veta att malin finns där även om vi inte ses så ofta. Rästen av dagen har jag inget inplanerat ska se om jag kan lura mig till en date med axe i kväll, men vi får se. Annars blir det lugna gatan. Ha det bäst så hörs och störs vi!"

Regn och mulet:-(

Usch vilket trist väder det är idag. Vaknade av att det riktigt öste ner utanför fönstret. Men lite regn brukar inte skada nån så blev en simmtur i morse i alla fall, efter jag lämnat Victor vid jobbet. Ni sitter jag i Hoby, fixar lite inför skolstarten om tre veckor, väntar på tvättmaskinen och ska snart ta ett bad tänkte jag:-) Idag har jag inte mycket inplanerat, ska måla mitt köksbord en sista gång men annars ska jag ta dagen som den kommer. Hoppas ni får en bra dag, hörtes och störes!

Back in Town

Så var man åter i Sverige efter 4 hektiska dagar i London, har gått nått helt sjukt mycket! Men hunnit se allt och även dricka en och annan alkoholhaltig dryck:-) Vi hade ett fint hotell vid Hyed Park, dock lite jobbigt att jag och Tis delade ett dubbelrum med en 1,2 m säng. Inte jätte mysigt och dela en så pass smal säng med sin storebror. Men vi överlevde och det var underbart att få sova i sin egen säng i natt. Nu är det 3 veckor tills skolan börjar, helt sinnes sjukt vad tiden går, är kluven inför skolstarten, ska bli skönt att få rutin på saker igen, sammtidigt som jag inte vill lämna blekinge riktigt än;-) Höres och störes!!

Så var det slut

Så var teatern slut för denna gång, känns lite overkligt. Tiden har bara flugit fram. Avslutnings fest i lördags var fett nice som vanligt!! Rev på Kastellet i söndags och åkte sen hem och sov, i måndags var det gräsklippning, springning, mjällby och hällevik som gällde. Sen vidare till Asarum. Igår var vi på ön hela dagen och rev det sista så nu är Kastellet vinter bonat:-) Snart bär det ner till Lund för att sedan ta sig vidare till London imon, ska bli kul till tusen, men hade i och för sig kunnat ha det ganska trevligt här hemma med;) Ha det bäst så hörs och störs vi efter helgen. P.s Nån SSk som vet nått om brevet som skulle in till praktiken och om ÖSKE? Jag har noll koll. D.S Puss

RSS 2.0