Överlevde

Jag överlevde mitt livs första tandutdragning !! Gick helt ok tycker jag. Har lite ont nu men alvedon hjälper fint! Fick dock inte tanden med hem! Hur ska jag då kunna tjäna pengar på den 🤷🏼‍♀️ 

Fullt ös på jobbet, längtar till påsk! 

Ha en fin tisdag! Höres och störes 

Ny vecka

Ny vecka och fullt ös, jobbar en man kort på jobbet denna och antagligen nästa vecka med... så nu ska vi bara ta oss igenom veckorna fram till påsk! 

Helgen var kanon i alla fall, underbart väder i lördags och mya sällskap på gyön ❤️ 

 Igår var det en riktigt lat söndag med ina måsten.

Ha en fin måndag! Höres och störes 

Fredag

Så var det fredag och första hemma dagen för Eskil på grund av Corona, han är lite lätt förkyld och hostar lite slem men i dessa tider vågar man inte chansa och lämna honom så både han och abbe får vara hemma med ar idag , får se hur mycket jobbande han får till 😂🙈 

Jag är på jobbet i alla fall och ska ta mig an en ensam fredag i vanlig ordining. Men sen tar vi helg! Helg som lovar lite ner värme och hopp! 

Ha en fin fredag! Höres och störes 

Lite piggare

Var dödstrött i måndags, men igår var jag lite piggare, blev en bra dag på jobbet och sen en lugn kväll hemma med lite telning o yoga. 

Vakade till ännu en fin men kall dag.

Ha en fin onsdag! Höres och störes 

Nästan som vanligt

Denna helgen har bjudit på underbart väder och dagar ganska Corona fria, så skönt att känna att livet lite rullar sin gilla gång utan den skiten närvarande 24-7. 

Nu rullar vi igång en ny arbetsvecka istället, lite manfall på jobbet så blir stt hugga inordentligt senna veckan, men ska nog gå bra. En patient intaget och en dag i taget. 

I söndags köpte vi en ny cykel till Babben, lilla killen börjar bli stor! Nu kan han hänga med storebrorsan och kusinerna när de ska ut och cykla. Så lycklig unge!! 

Ha en fin tisdag! Höre och störes 

Lite normalitet

Igår blev i alla fall simskolan av så man fick känna att livet lite följer normaliteterna... simskolan gick bra, de tränade livräddning med stabilt sidoläge, kasta livboj, rädda varandra och simma och hämta docka på botten 👌🏼 efter det blev det en lugn kväll och tidig sänggående för mig. 

Nu tar vi tag i sista dagen innan helg! Ha en fin dag, Höres och störes 

Knasiga tider

Just nu vill jag gå i ide och vakna nån gång till hösten när den här skiten förhoppningsvis harblåst  över.... men bara att fortsätta ta en dag i taget och sitta still i båten.

Lugn kväll igår. Liten promenad och sen soffhäng tills en tidig säng väntade! 

Nu jobb och sen simskola ikväll (om inte simhallarna hinner stänga...)
Ha en fin onsdag! Höres och störes 

Sol

Underbar lördag! Det var sol hela dan 😎🌞 var ute hela dan nästan och bara njöt! Igår var det lite mer blåst och mulet men blev lite ute häng, promenader och spring i alla fall.

Lite orolig natt från Abbes sidan! Gud vad man glömer fort... men alla är på plats där de ska vara och nu kör vi en ny vecka. Startar ned kortis dag så det är skönt! 

Ha En fin dag! Höres och störes 

Mio min Mio

Börjat läsa Mio Min Mio för kidsen, oj vad kul det är att läsa dessa böcker! Både jag och och killarna är helt fast. Hade vi kunnat hade vi nog läst ut hela boken på en kväll😂 tänk vilken skatt Astrid gav oss ❤️ 

Annars en ganska vanlig torsdag igår med jobb, hämtning, matlagning, träning, dammsugning, läggning och handling. R storhandlade igår, hade dock varit väldigt utplockat i hela affären, folk är inte kloka och hamstrar grejer!!!   Det är ett virus inte jordens undergång!! Tvätta händerna och slicka inte på folk och grejer!  Skulle man bli sjuk så är nog inte mat det första man känner för ändå.....

Kräks snart på hysterin! 

Men nu är det snart helg 😃🍾 och då ska här bara mysas. 

Ha en fin fredag, Höres och störes 

Piggare

Vaknade piggare idag, lite mindre ont i benhinnan men inte helt bra, får se hur det utvecklar sig under dagen. 

Jobb vankas och och efter det inga planer. 

Ha en fin dag! Höres och störes 

Ljust

Trodde vi hade försovit oss i morse! Var ju jätte ljust ute när vi cyklade kvart över sex, så härligt! 

Fullt ös på jobbet och nu en lugn kväll, lite ont i en benhinna och lite seg i kroppen så tar en andra vilodag idag. 

Eskil är på simskola och jag o Abbe myser framför tv:n.
Ha en fin kväll! Höres och störes 

Vecka

Ny vecka och morgonen var seg, kunde lätt sovit en stund till, men nu är vi alla på plats och dags o kicka igång en ny vecka.

Helgen var bra, massa ute häng på gyön i fredags och sedan trevlig kväll med spel och vin. Lördagen bestod av en lerig löprunda och sen Attans trevliga middagsgäster på kvällen. 

Söndagen var en klassisk lat söndag med lek, spel och lite promenad. 

Ledig måndag med båda barnen då Eskil hade studiedag. Blev en storstädning, men mitt i stödet dog damsugaren... så blev att akut iväg och köpa en ny, hej då 2500 kr, men hej till en sjukt Nice damsugaren! 

Ha en fin tisdag, här ska brand och katastrof övas. 

Höres och störes 

Så stolt

Igår kväll tog Eskil simborgarmärket 😃 han kämpade så och gav sig inte, klarade de 200 metrarna med bravur! Så stolt mamma som satt på läktaren ❤️

Nu har jag o kidsen tagit helg. Landat på loftet i stugan. R är hemma o jobbar den stackarn. 

Imon hoppas vi regnet håller sig borta så vi kan vara ute och leka mest hela dan ✊🏼✊🏼 

Sen blir det braxen (fast på gösen) häng på lördag och söndagen blir lugn 🤗

Ha en fin kväll och trevlig helg! Höres och störes 

Mys

Igår blev det en mys kväll med extra barn hemma några timmar. Eskil hämtade hem Petter efter fritids och sen lekte de nonstop från det de kom hem fram till Mia hämtade honom. Var så kul att höra dem❤️ 

Sen lugn kväll med lite spring och sen soffhäng i den nya soffan! Så sjukt skön, kunde nog sovit i den med 😂

Idag onsdag och simskola för Eskil. Ska se om jag kan passa på o simma samtidigt! 

Ha en fin  onsdag! Höres och störes 


Väntan

Farligt att vänta ibland! Väntade på vår nya soffa igår och under tiden fick jag ett infall att ändra om i köket lite 😂 så nu kanske det är så att jag måste köpa ett nytt köksbord ...🙈 men bra blev det! 

Sen kom soffan och det blev med kanon bra 😃😃😃

Annars en lugn kväll, natten var lite vaknig för Abbe så idag är man lite mör, vad manvönher sig snabbt vid att sova hela nätter!! 

Ha en fin tisdag! Höres och störes 

Härlig vecka

Haft en underbar vecka i fjällen, men som vanligt går en semestervecka alldelse för fort! 

Haft en vecka av massor av sol, skidåkning, uteaktiviteter och underbara barn. Kidsen har gått i skidskola och lärt sig massor, Eskil var för bra för sin grupp så han fick byta skidskolegrupp dag nr två. Abbe knäckte skidkoden i slutet på veckan och kunde då både kontrollera farten och svänga. Så sammanfattningsvis en super härlig vecka!

Stort tack till mina föräldrar som stod ut med att dela stuga med oss 😘 

Nu väntar vardagen och idag kommer vår nya soffa!! 

Ha en fin måndag! Höres och störes 

RSS 2.0