Kors i taket

Var en spännande morgon, jeansen plockades fram för första gången sedan i maj! Spänningen var olidlig om jag skulle komma i dem och om jag kom i dem skulle jag kunna andas....???  
Men vet ni vad! Jag kom i dem lätt som en plätt och andningen var/är inte ens hotad 👏🏼👏🏼😆 

Fredag idag och snart första jobbveckan till ändå! Några timmars jobb sen lugn eftermiddag innan det bär ut till Gyön för lite stughäng 👌🏼 vad resten av helgen har att bjuda på får vi se.

Kvällen igår blev väldigt lugn, bihålorna djävlas och kändes igår som om de skulle hoppa ut ur ansiktet bitvis, men med massa nässpray, alvedon och Ipren känns det lite bättre idag ✊🏼✊🏼 men träningen får nog vänta nån dag till 🙁 

Trevlig helg och njut sv fredagen! 

Rullar på

Redan torsdag och halv veckan (för mig) har gått, förkylningen flyttar sig sakta upp mot bihålorna men kroppen känns pigg så lite träning har det blivit, hoppas på lite rullskidor ikväll! 

Annars lugnt och inget nytt! 

Höres och störes 

Härligt

Härligt att vara igång igen! Efter en sommar där ungarna vaknat mellan fem och halv sex typ hela tiden sover nu som små grisar när klockan ringer 05.40...  men de piggnar till rätt fort😂

Lite träning blev det igår kväll, väldigt lugn dock men ändå. Hoppas kunna spring en liten sväng ikväll ✊🏼✊🏼 men får se hur kroppen mår efter dagen. 

Ja just det vi skulle ha köpstopp nu efter en dyr sommar... jag behövde bara lite kläder och killarna vist en varsin väska till resan 😂🙈 Hejja chas flow😂😂😂 https://m.youtube.com/watch?v=5uFvTU68vng 
En varsin sån här ska killarna rulla runt på på flygplatsen iår 😂 

Ha en bra dag! 

I am back

Då var man tillbaka på jobbet efter 4 underbara veckors semester! Jobb ångesten uteblev och det ska bli riktigt kul att få börja jobba igen, enda minuset med jobb och dagis är de tidiga mornarna och att man måste ge sig iväg. 

Killarnas dagisångest verkade med låg så de utan problem kramades hej då hemma innan de och R cyklade iväg mot dagen,

Lite förkylda är vi men hoppas att det ska bli bättre och bättre och inte tvätt om✊🏼✊🏼 hoppas kunna träna lite lätt ikväll!! 

Ha en bra tisdag! Höres och störes. 

RSS 2.0