Vitlök

Sitter här och luktar vitlök:-) Men det är det värt, har ätit mysig och god lunsch på Viggos med Nett o Mia,

Hade arbetsseminarie igår och det gick bra. Nu tar jag helg och längtar till lördag då det är Valborg:-)!!!

Drickat är inhandlat och på kylning, nu hoppas vi bara att det fina vädret håller i sig!!

Höres och störes.

Härliga vår

Efter en helt underbar påsk hemma på gyön är jag åter i lund och laddar nu för valborg:-)

Påsken har bestått av att bära brädor, träna, kolla fotboll, dricka vin, äta gott och bara vara! 

Havet har legat som en spegel och våren är här på riktigt :-)

Höres och störes
Vårblommor i nygammal tappning!

Påsk

Fattar inte det här med påsken, den firas för att Jesus led och dog och allt han gjorde- är det då inte konstigt att påsken kommer på olika datum varje år, detta borde ju firas/ihågkommas samma datum varje år!!

Men men, påsk för mig är i alla fall mer godis än Jesus:-)

I eftermiddag bär det hem till blekinge!!

Höres och störes och Glad Påsk!!

Ännu en helg

Ännu en helg lider mot sitt slut, men en kort vecka hägrar är ju påsk snart:-)

Helgen har varit toppen, lugn fredag med päronen och hämta och lämna broder.

Lördagen hängde jag med Tiz, blev promenad, fika, fotboll, god mat och gott vin:-)

Nu är det söndag, och kan inte riktigt bestämma mig för om jag börjar bli förkyld eller ej, tiden får helt enkelt utvisa vilket:-)

Höres och störes

Cutting the rose

Snart är helgen här igen och examensarbetet rullar på. Vet inte om jag nämnt det men det vi skriver om är kvinnlig könsstympning- ett jätte intresant ämne, men käns som jag vet lite "väl mycket" om ämnet nu.

Hur man kan stympa en kvinna på detta sätt är för mig obegripligt, inte bara själva ingreppet är traumatiskt, kvinnorna går ett helt liv med problem och smärta tillmötes! Vi måste motarbeta denna sed, inte dömma utan informera och sprida kunskap!!

Som jag sa innan snart helg och då blir det blekinge, familjemys, fotboll, hus och fäktning- en ganska bra helg måste jag få lov att säga:-)

Vattengympa ikväll. ska bli intresant!!

Höres och störes.

Längtan

Jag längtar och saknar det jag inte har och de jag har
mist!

Fäktning och barnvagns-jakt

Söndag kväll igen, har haft en ur bra helg, började med utgäng i fredags. Slager på Helsingkrona är aldrig fel:-) Sen bar det till karlshamn igår morse för en dag av teaterrep och fäktning. Efter detta åter hem till Lund och smörgåstårta och mys med syster och svåger, var ju kära systers födelsedag!

Idag blev det sovmorgon- sååå skönt!!! Efter det barnvagns-jakt och sen en skönt eftermiddag med sollapande och en god bok.

Nu ikväll har jag och kombon invigt min grillsäsong (Nett hade grillat innan), helt klart en bra helg helt enkelt!!

Det som inte har varit så bra är att Min älskade kanin inte orkade vara med längre! Igår somnade han in i sin bur stilla och lugnt med utsikt över havet, han kommer alltid att finna hos mig. Även om han "Bara" var en kanin så var han min älskling, han betydde så mycket för mig!!

En ny vecka inleds med ännu mer examensarbete!!

Höres och störes
R.I.P!!

Arnold schwarzenegger

Oj vad det blåser idag. Var ute och gick en sväng nu i kväll, hade träningsoverallen på mig- den blåste upp så man såg ut som Arnold schwarzenegger! Kände mig riktigt biffig. Tror minsann att jag till och med gick biffigt:-)

Varit en sväng i skolan idag, arbetet käns bara fint. Har också simmat med Syrran (som börjar bli tjock)- alltid lika mysigt, gillar framförallt bastun efterår:-)

Nu är det snart helg igen!!!

Höres och störes.

Oj vad gott

Blev en halvdag i skolan idag, jag och Annika gjorde det vi sa att vi skulle hinna med idag och därefter tyckte vi att vi kunde vara värda att få gå hem lite tidigare:-) 

Det blev mycket bra för mig då mina matlådor började sina, så nu har jag tre nya lådor och en mage full av köttfärspaj! Mätt och belåten och gott var det.

Idag är det annars tvättning som står på schemat, innan dess får vi se vad som händer.

Måste bara nämna examensarbetet igen! Det käns så bra! Vi har kommit långt och det rullar på, är super glad att jag jobbar med Annika, en person som kompleterar mig bättre i en pluggsituation tror jag inte finns:-)

Hoppas ni har en bra vecka! Höres och störes.

Sjunker in

Efter en rolig helg med både teater och mjällby så börjar en ny vecka och jag börjar förstå så sakteligen hur mycket både teater och jobb kommer att kräva av mig! Men tror det sa gå bra- det måste gå bra!!

Denna vecka är som förra- examensarbete, examensarbete och mer examensarbete!

Höres och störes

RSS 2.0