Bästa syster

Igår var det onsdag och Babben hämtades av morfar för simskola och jag hämtade Eskil och kusinerna för lite Gösen häng. Systeryster jobbade lite längre men tog med sig Macdonken hem när hon kom👌🏼 sen blev det bara snack och chill nån timme medans kidsen lekte, helt klart en bättre onsdag ❤️ 

Idag torsdag och sista dagen innan helg 🤗 tror vi alla i familjen Hanson lömgtar lika mycket efter helg! 

Ha en fin dag! Höres och störes 

Mys

Igår blev det en myskväll med lite julpynt, paketinslagning och julmusik. 

Är ju mörkt jämt för tillfället så finna ju inte så mycket annat man kan göra än att mysa in sig inne.

Men nu drar vi igång en hektisk jobb onsdag men ska nog bli dags att gå hem även idag.

Ha en fin dag! Höres och störes

Otrevlig

Inte ofta jag blir kallad otrevlig och arg, men det blev jag igår 😂🙈 R har ändrat så vi ska ha ett gemensamt mobilabonnemang och då vill så klart jag ha mitt nr med i det abonnemanget, men det var inte så lätt. 

Ringde Telias  kundtjänst, köade 45 min, fick prata med någon som kopplade bort mig hela tiden och som efter 20 minuter tyckte jag kunde ringa min  nuvarande operatör... det tyckte inte jag och då blev jag vist lite arg och otrevlig. Vilket kundservicekillen påtalade innan han sa att han kunde hjälpa mig då jag blev så upprörd... så  5 min efter vårt samtal godkändes nr flytten. 

Annars var gårdagen lugn och skön, jobb och sen chill hemma med träning och lite promenad med Nett. 

Nu laddar vi för en ny dag. 
Höres och störes !  

Härlig helg

Härlig helg i goda vänners lag. I fredags drog vi till Gyön för en mys kväll i stugan och lite spel med mina föräldrar. Lördagen fick bjuda på en liten tur på havet och ute lek, sen blev det teater, Karlsson på taket stod på schemat och den var verkligen jätte bra! 1 timme och 15 min varade den och båda killarna satt själva längst fram vid scenen, de var helt inne i teatern hela tiden och när den var slut var Eskils kommentar: men mamma jag ville ju se mer 😍 

Efter det bar det av till Svängsta för middag och mys hos vänner. På vägen hem stod polisen och sköt med lasern men som tur var så körde jag lagligt (för en gångs skull! !! 

Igår blev det mest lugnt, adventspyntet inne fick åka fram och sen kom det fika gäster på eftermiddagen . Avslutades med Eskils simskola och en lugn kväll. 

Nu kör vi en halvdag på jobbet innan det vist står lego bygge på schemat 😂 

Ha en fin dag! Höres och störes 

Blött

Idag var det lite blött ute, men med bra regnkläder gick det utmärkt att cykla ändå, om R håller med är jag dock lite mer skeptisk om😂 men cyklade gjorde vi allihop. 

Bubbel onsdag igår, lika trevligt som vanligt 🤗🤗 

Mörk seg morgon som startade lite för tidigt när Abbe vaknade till och ville komma in till oss vid fyra. Sen ville han kolla på TV.... men vid fem somnade vi om allihop och när klockan ringde 40 minuter senare var vi alla helt förstörda skulle man kunna säga 😂😴 

Ha en fin dag! Höres och störes 

Kort

Äntligen är jag kortklippt igen! Ju mer hon klippte desto mer hemma kände jag mig! Jag ska nog helt enkelt vara kortklippt 😃 

Annars lugn kväll, lite mer julkänslan fick komma fram, var längesedan jag hade så här mycket julkänslan så gäller och passa på så länge känslan finns 😍❤️ 

Idag bonde onsdag! Sen spurtar vi mot helg!! 

Höres och störes 

Tillbaka

Efter utbildning i dagarna två och sedan långhelg är det nu dags o ta tag i denna nya vecka! 

Utbildningen var väl ok, men får lite panik på utbildare som varannan mening säger: det här kommer inte ni jobba med men jag visar set ändå!
NEJ ! Varför det?? Jag behöver inte se det om jag inte ska jobba med det... men men nu är utbildningen klar i alla fall

Helgen inleddes med Vera Teatern, riktigt ba från start till slut tyckte både jag och R, maten var med toppen! Sen väntade en lugn lördag och en söndag med skogsmys och shuchi lagande. 

Lite utebelysning har fått åka fram är ju så sjukt mörkt!! Och igår blev det en lugn dag med grabbarna, lite bussbåkning till stan för inhandlandet av tyg och låna böcker. 

Nu tar vi tag i den tisdag för att avslutas med hårklippning 😃 

Ha en fin dag!! Höres och störes 

Cykelhjälm

Cykelhjälm är en av de bästa och billigaste livförsäkringarna som finns! Som i vår familj alltid används, ser att fler och fler använder cykelhjälmen vilket är toppen bra!! 

Men nu till min lilla fundering, varför (oftast män) tar de inte av sig hjälmen när de kliver av cyklen? Ser det nästan dagligen när folk kommer in på sjukhuset glatt med Hjälmen på😂 glömmer de att de har hjälmen på? Eller vill de minimera risk för skallskador även sista biten in till jobbet 🤔 borde en annan med kanske börja ha hjälmen på ända in i omklädningsrummet ??  

Detta tål att tänkas på! 

Ha en fin dag, Höres och störes 

Fiskutredning

Idag är det första fiskutredningen för Eskil. Ska träffa läkare på barnmottagningen, men idag antar jag det mest är lite prat. 

Igår tog vi en lugn eftermiddag hemma efter jobbet. Killarnacyklade med mig när jag sprang annars bara lugna gatan. Alla är rätt slitna nu och vill ha jul. 
 Idag jobb. Imorgon och torsdag ska jag till Karlskrona på utbildning, så nu ska jag kunna allt om vårt journalsystem😆😆 

Ha en fin dag! 

Lekoseum

I lördags var det skitväder med massa regn så fick bli en tur till Psby ovh lekoseum, vilket var riktigt lyckat för alla fyra. Riktigt mysigt och roligt👌🏼 

Igår blev en lugn dag med lite loppis och farsdags middag hos svärfar. Avslutade med Eskils simskola, innan soffan väntade och därefter sängen. 

Idag är jag sliten. Abbe kom in till oss
Vid elva och efter det var det svårt att sova😴😴😴  tur att det bara är halvdag! 

Höres och störes! Ha en fin dag’! 

Regn

Hann precis hem innan regnet kom igår, men fick bli en springrunda trotts regnar, men gick riktigt bra. 

Annars en lugn kväll med, tv och chill. 

Idag fredag och snart helg! Trevlig sådan på er! Höres och störes !! 

Härlig onsdag

Härlig onsdag igår, i alla fall på kvällen 😂 dagen var lite rörig på jobbet men alla fick det de skulle och vi fick komma hem när det var dags. Kvällen spenderades på Braxen med
Bonde, bubbel och goda vänner ❤️❤️ 

Idag jobb och sen står en lugn kväll på schemat innan vi jobbar de sista timmarna innan helg imon!

Ha en fin dag, Höres och störes 

Datorhaveri

Började min jobbvecka igår med totalt datorhaveri ...... dator hade uppdaterats till Windows 10 och man kan säga att det hade gått lite fel, för inget funkade 😂 första antalet till it support 06.30 igår och nu 24 timmar senare fick jag en ny dator 😂😂 så nu kan veckan bara bli bättre 👍🏼😃 

Lugn kväll annars, en regnblöt springrunda med syster och tidig läggning stod på schemat. 

Ha en fin onsdag och ladda mot bonde kväll!! Höres och störes 

Ny vecka

Ny vecka och ap opepp.... men bara att hugga i. Igår var jag o abbe lediga, blev att fixa undan trängrådmöblerna, storhandla och bara vara. 

Lite hälsosamts med skolsköterskan med Eskil innan han med fick komma hem, men han såg, hörde och växte som han skulle 👌🏼 

Helge har varit mysig och bra. Liten incident
I söndag bara som drog ner stämmningen bara, men nu är vi på banan igen. 

Ha en fin tisdag! Höres och störes 

RSS 2.0