Morgon motion

Startade dagen med 5 km springning, efter 3 veckors spring uppehåll var detta inte det mest genomtänkta. Tidigt, snö och slask =halt, mörkt och jobbigt. Men jag tog mig runt och är nu sjukt nöjd :-)
 
Några timmars jobb hägrar sen är det helg :-)
 
Ska bli underbart
 
Hoppas ni får en bra helg!
 
höres och störes

Ensamheten

Idag var det ensamt på Gymmet, var jag och mina hjärn spöken :-P Ganska härligt att få vara helt själv på hela gymmet, träna med vilka maskiner man vill, träna i den tackten man vill och det spelar ingen roll hur man ser ut eller låter :-) Med andra ord en bra start på dagen.
 
Att jag vaknade med bara R i sängen är också ett plus, E i egen säng hela natten och inte ens vaken halv sex när jag gick upp :-) Hoppas på en vinnande tränd!
 
Torsdag idag och snart helgm igår var det promenad, fika och lek på schemat, idag är det jobb som gäller, efter det vet jag inte.
 
Hoppas ni har en bra torsdag!
 
Höres och störes

Livet

Att börja leva är att börja dö.
 
Den meningen läste jag på jobbet igår och fick mig att se på livet ur ett helt annat perspektiv, den meningen är så sann. Vägen till målet är bara olika för individ till individ, men målet är det samma för hela männskligheten.
 
Nog om döden. Måndag igår som bestod av jobb, Eskil bus och träning.
 
Dagen idag består av jobb, dagishämtning och träning....
 
I morgon är lilla familjen ledig, vilket ska bli helt underbart, vad vi ska hitta på får vi se :-)
 
Höres och störes!

06.30 :-)

Två mornar som Eskil sovit till 06.30 !! underbart! :-) Idag behövde han egentligen vakna vid se då det var dagislämning vid sju, men om detta nu är en ny rutin att sova längre än till 05.20 så är det så värt att komma försent till både dagis och jobb ;-P
 
Dock var det så halt i morse så fick bli bilen till dagis och jobb vilket gjorde att vi var precis i tid till båda delarna.
 
Helgen har varit bra, bestått av Gyön besök, bäddsoffe köp, svärföräldrar fika, pulkåkning, kusinmys och resplanering :-)
 
Nu måndag och dags att ta tag i en ny vecka :-)
 
Höres och störes!

fort fort

Redan fredag! Tycker veckorna flyger fram när man är ledig onsdagar. Idag blir det jobb till 15 som vanligt sen bär det ut till gyön för lite socialisation med mamma och pappa :-)
 
i morgon är oplanerad, söndagen blir det bad på vägga med Andreas och sen reseplaneringsfika med Jojjo och Robert :-)
 
Trivs ganska bra i mitt liv just nu :-)
 
Ha en riktigt trevlig helg!!
 
Höres och störes

vin på en tisdag

Idag är det torsdag och i tisdags var det vin kväll på Gösen :-)
 
Lite godavänner, lite gott och mycket vin blev det, var allt lite sliten igår, men det var det värt!!
 
Fick lite uträttat på den lediga dagen i alla fall :-) Köpte bäddsoffa på Jysk, köpte ny vinterjacka då min gammla bestämde sig för att ge upp i förra veckan (inte så bra timing) och sen promenad med syster på kvällen.
 
Idag är det dagis och jobb som gäller på fm, för att på eftermiddagen få reda på om min arm är kass eller ej ;-)
 
Ha en fin fin Torsdag!
 
Höres och störes

05.30

05.30 det är tiden Eskils inbyggda väckarklocka har ställt in sig på! Inte så att han vaknar till och snozzar lite, nej då 05.30 då öppnar han ögonen, är tokpigg och ska ur sängen på momangen! Om inte detta går att uppnå sätter han sig sonika i mitten och tok skriker tills han får komma ner.... God morgon världen, älskar dig nästan jämt;-)
 
En fördel är att man kommer iväg i tid till jobbet hihi
 
Ha en bra tisdag, höres och störes
 
 

måndag

Skulle börjat dagen med ett gympass innan jobbet, men fick se mig besegrad! fanns inte en möjlighet att jag skulle orka ta mig iväg, så nu får det bli hemmagymmet ikväll :-)
 
Tillbaka på jobbet och hoppas detta kan få bli en hel jobb vecka:-) Jag lever på hoppet.
 
Gårdagen var ganska trist dag, lite som söndagar kan vara ibland.
 
Höres och störes

SOL

Jo det är sant !! Idag har det varit sol :-)
 
Varit ute en massa med Eskil och hans kusiner, busat och bara njutit av det fina vädret och de friska barnen, nu hoppas vi både vädret och friskheten håller i sig :-)
 
R jobbar så får bli ett glas vin med mig själv i soffan så fort Eskil somnat, just nu ligger han och pillar bort klistermärkerna som sitter på hans säng gavel....
 
Ha en mysig lördag!
 
Höres och störes

VAB

Hej och hå vilken vecka!
 
Ringde från dagis i måndags att Eskil kräkt vid 08.00, Suck, R fick åka från jobbet och VABBA, halva tisdagen var det min tur och hela torsdagen med.
 
Nu är han på dagis och jag har fått vara på jobbet 2 timmar i alla fall, håller alla tummar och tår för att jag får vara kvar hela dagen!
 
Fredag idag och med det helg, R ska jobba i helgen så blir en lugn historia för vår del. Blir kanske någon tur ut till Gyön för att fira mamma som fyller år i nästa vecka, men vi får se.
 
Hoppas ni haft en bra vecka och får en bra helg :-)
 
Höres och störes

Jul uppehåll

Hej
Nu har jag haft ett juluppehåll, men är nu tillbaka igen.
 
Julen har varit allt annat än rolig, ett plötsligt dödsfall den 21/12 vände upp och ned på allt. Livet är grymt, ofötutsägbart och konstigt. På många sätt så orättvist att man bara vill skrika.
 
Men nu är himlen en ängel rikare <3
 
Förutom detta har julen kommit och gått, ett nytt år har börjat, och det inlededr vi med magsjuka,
 
Eskil är fortfarande inte frisk, så nu börjar jag misströsta :-( Men det löser sig nog.
 
Vabbat på förmiddagen och nu lite jobb till fyra, känns som jag inte jobbat på evigheter! Skönt att få vara igång igen, hade jag bara sluppit vabbandet hade jag varit ännu gladare!
 
Hoppas er jul och nyår var bra och att ni gått upp minst 3 kg
 
Höres och störes

RSS 2.0