Hel natt

En hel natt utan ett ljud!! Abbe alltså! Andra natten på en vecka nu. Vågar jag äns tänka tanken att det nu kanske kanske har vänt 🙈?? ✊🏼✊🏼

Seg dag igår, lite träning på kvällen och tidig läggning. Idag jobb och sen blir det lugnt. Får bli vilodag idag, kroppen kändes seg och trött igår. 

Men först jobb! Ha en fin onsdag och missa inte bonde ikväll!! Höres och störes! 



Snart

Snart är det 1 november! Dagen då julmusiken sätts på 😃🤶🏼🎅🏻börjar längta efter jul nu och bara de sista presenterna till paket kalendern som ska fixas sen är jag/vi redo! 

Igår var det jobb och sedan en lugn eftermiddag. Ronja, pysell, spela spel och träning stod på schemat. Idag är det hel dag på jobbet sen inga planer. 

Ha en fin tisdag! Höres och störes!

Omställning

Jaha så har vi vinter tid igen... dessa jäkla omställningar kunde jag varit utan. Ungar som vaknar klockan halv fem och som sedan är dö trötta klockan fyra på eftermiddagen! Men inte mycket o göra åt.

Ny vecka inledd, helgen var toppen med stughäng, Uggla fest, storstädning och simskola/träning. 

Idag blir det jobb först och sen en lugn eftermiddag hemma! 

Ha en fin måndag! Höres och störes

5 år!

(null)

Idag fyller världens bästa kille 5 år! Vår kloka lilla tänkare. Massa grattis till Eskil idag!! 

Bassäng

Igår blev det ett simpass inomhus för första gången sedan maj! Var segt att ta sig dit men med Mia o Nett blev det lättare! Blev ett bs pass, tänkte köra lie lugnt men fick feeling och passet blev riktigt tufft och härligt! 

Efter det blev det en lugn kväll i soffan och i morse när klockan ringde ville ingen på Gösen 23 vakna men vakna är vi och på plats där vi ska var. Nu jobb och ikväll bonde!!! Ha en bra dag! Höres och störes 

Ny vecka

Ny arbetsvecka inleds nu, helgen har varit toppen. Vi startade med kalas för killarna i fredags kväll med palet, godis, pizza och tårta.  Lite bubbel och vin till de vuxna och alla inblandade var nöjda över kvällen! 

Sen bar det av till Malmö med mamma, Mia och Anneli. Shopping, musikal och god mat stod på schemat och det var riktigt mysigt!! 

En lugn söndag och en fix måndag följde sedan. Nu har en trött familjen Hanson tagit sig iväg till jobb och dagis och nu kör vi några timmar! 

Ha en fin tisdag! 

Inte mycket

Inte mycket nytt här, jobb hela dan imon och lite träning på kvällen,  idag blir det jobb och sen blir det bonde söker fru!!  Bästa dan på veckan💃🏼 

Ha en fin onsdag! 

Bara tisdag

Bara tisdag och hela familjen känns rätt möra redan, trötta och lite snörvliga. Hoppas de tre sista dagarna innan helg går fort fort!! 

Igår hade jag o killarna en underbar ledig eftermiddag, sprang till lekplatsen, lekte, njöt av solen och avslutade dagen med cirka 150 varv runt garagelängorna på gösen med cykel. 

Liten promenad med syster hanns också med och det var välbehövligt o snacka lite strunt med henne 🤗 

Ha en fin tisdag!  Höres och störes! 

Brittsommar 🌞

Haft en underbar helg på gyön. Massa ute lek och sol. Sista båtturen till Tjärö för säsongen. Och Båtplanerna är bestämda, hoppas vi bara inte båten blivit såld i helgen... 

En väldigt trött familj i morse, men alla kom
Iväg dit de skulle. Dock har abbe det jobbigt när jag lämnar på dagis just nu, enväldigt ledsenoxh uppgiven Babb när mamma går, jobbigt men det går förhoppningsvis över snabbt!

Halv dags jobb idag sen blir det en lugn eftermiddag med kanske lite bärhjälp och så lite elfel sökning. 

Ha en fin dag! Höres och störes 


Lite lat

Igår hamnade jag i soffan med lite muffins istället för att ta mig ut o träna, men ibland får set vara så, kroppen sa nej helt enkelt och hjärnan var obesvärat övertalad 😂. Får seomjag lyckas få till ett träningspass idag innan helgen kickas igång på riktigt . 

Blir en helg på gyön!

R ska prata ekonomi med banken idag, då vi går i ganska långt gångna båt tankar. Så lite spännande är det idag med.

Ha en bra dag! Höres och störes 

Snart helg igen

Redan torsdag och snart helg ! Vilken ska spenderas på gyön!

Igår var det bonde kolla med syster, Nett och Annie så mysigt och härligt o ses o tjöta lite 😃 bonde framkallat mycket skratt och funderingar 😂 

Sovit helt ok, men nu drar vi igång denna torsdag! 
Ha en fin dag, Höres o störes 

Muppar

Ja muppar är faktiskt all de jag mötte, sprang om och såg i morse som inte hade några reflexer i morse! Kolmörkt var det och syntes gjorde de inte! Alltså var de muppar!! 

Hoppas de i alla falla är anmälda donatorer för liten dödslängtan måste de nog ha! 

Jag körde både reflex bäst och blinkband så syntes gjorde jag i alla fall där jag lufsade fram 5,5 km till jobbet. Det värsta är att jag måste springa hem med sen 😂 

Gårdagen avslutades med att kolla "den unga Astrid" på bio med Andreas. Filmen var ok men ingen film jag behöver se igen! Och varför i hela friden behöver filmerna vara över två timmar nu för tiden!! Efter en är jag rätt nöjd 🙈 

Ha en fin onsdag! Och glöm inte! Idag är det bonde!!!!! 

Helg

Då var det dags för helg igen, halv dag på jobbet idag och sen tre dagars helg 👌🏼 lugn helg med jack Jakt och Gyön står på schemat. 

Igår kväll blev det lite spring med syrran och en cyklande trollunge så tyckte att jag o Mia sprang för sakta (vi höll på o dö😂🙈) 

Trevlig helg! Höres och störes 

Vilken resa

Ja då var vi hemma från en vecka på Zacynthos, en resa vi sent ska glömma.. 
Började med att vår stora väska där typ alla mina och Rikards kläder låg försvann. Kändes lite som sällskapsresan när vi stod där vid väskbandet och alla andra människor försvann och väskorna tog slut, men inte kom vår väska! 

Gjorde anmälan om väskan och åkte till hotellet. Inväntade väskan onsdag eftermiddag  och hela torsdagen, ingen väska. Fredag fm åkte vi in till den lite större byn Tsilivi för att handla det nödvändigaste, hittade lite men sen blev det strömavbrott och vi kunde inte betala med kort och kontanterna räckte inte.. 

Lördagen regnade det och blåste så då fick vi inte lämna hotellet. Söndagen åkte vi till den lite större raden Zacintoz för att handla för nu började det bli lite tråkigt att gå i samma schorts och tröja. Men tji fick vi för den söndags öppna staden var stängd... suck!! 

Måndag morgon åkte R åter till Zacintos och lyckades köpa lite kläder och underkläder. 

Men vädret var helt ok, vi har kunnat bada och sola. Dricka bubbel och är super nöjda med hotellet 👌🏼 men nu börjar en kamp mot försäkringsbolaget för allt som fanns i väskan om den inte bestämmer sig för att komma tillbaka inom 21 dagar. 

Nu är det skönt att vara hemma och ha lite vardag!! 

RSS 2.0