För länge

Nu rullar covid avdelningarna igång igen och åter är det dags att täcka pass på nian... är så innerligt trött på detta och på vården i stort ! Börjar helt ärligt fundera på om jag varit på samma ställe för länge? Börjar jag bli bekväm?   Börjar det bli lite läskigt att tänka sig att byta jobb? Innan jobbet jag har nu hoppade jag från vik till vik och det löste sig alltid och jag kände det inte som något problem. Nu vill en del av mig säga upp mig och skita i denna cirkusen men den andra tycker nog att jag ska  stanna, men varför? Personalpolitiken suger,, semesterplanering suger, bemötande i mycket suger och just nu tar jobbtankar alldeles för mycket energi från mig! 

Men jag ska sista stil i båten ett varv till innan jag gör något alls.. 

En skön cykeltur igår i alla fall mer syster 👌🏼 och innan det en skön runda i skogen med Abbe  som ville leta klätterberg. Eskil o R var på fotboll 🤗 så kul att Eskil verkar gilla både fotbollen och innebandyn! 

Ha en fin dag! Höres och störes 


Snyggt

Balkongen är klar! Och vi är så nöjda🥳 nu vill man ha massa sol och sköna kvällar med ett glas vin där! 

(null)

Eskil provade innebandy igår och var helt lyrisk när han kom hem, så nu blir det vist innebandy två gånger i veckan och fotboll en🤷🏼‍♀️ men roligt att han gillar det! 

Tisdag igår och min storhandling.. lika skönt varje gång det är gjort, nu är det 4 veckor till min nästa gång! 

Ha en fin onsdag! Höres och störes 

Trött

Igår var en trött dag, så såsade mest runt på eftermiddagen. Men när kvällen kom tog jag mig i kragen och gjorde ett pass på crosstrainern och det var länge sedan kroppen kändes så pigg 👌🏼

Idag är det tisdag och min handlings dag.. skönt när det är gjort.

Ha en fin dag! Höres och störes 

Fullt upp

Blev en helg med ganska mycket fullt ös. Först träning och lite båt i lördags, sen blev det skriva möbler och bära möbler vid stugan, R hjälpte till att lägga i bryggor och jag fixade en del. Lugn kväll och sen igår var det fotboll och sen trall-bygge på balkongen. 

Min haglundsfot har jävlats i helgen så har inte kunnat vara så aktiv som jag velat, men tycker den känns bättre idag så lever på hoppet!!

Ha en fin dag! Höres och störes 

5 år

Idag är det 5 år sedan jag blev fru Hanson 😍 

(null)


Turer

Många turer blev det igår. R var negativ på testet och vi hade ju lite o fixa så lika bra o göra allt på samma kväll så ingen annan hinner få "symtom" 

Så blev hem efter jobbet  och sen tippen, tippen till byggmax, byggmax och hem, lasta av trallet. Ner till Jysk för att hämta beställa trädgårdsmöbler som kommit,  konstatera att allt inte får plats på en runda med släpet, lasta på och hem och lasta av, ner igen och samma sak. Börjar packa upp, soffan är helt sönder, lasta av de sakerna som ska till stugan, in med

Soffan,  ner till Jysk och sen Hem igen 🙈😂 efter det var vi helt slut! Så skriva ihop bordet får vi göra ikväll 😂 


Avslutade dagen med en promenad med systeryster 👌🏼


Ha en fin dag! Höres och störes 


Vaccinerad

Äntligen har jag får första dosen!! lite hastigt och lustigt igår fick jag till mig att det fanns doser över efter ordinarie vaccination så bara bara att springa bort och norpa en  Med det samma! Så nu har jag lite ont i armen men inga övriga biverkningar än (peppar peppar) 

Fick även antagningsbesked till specialistutbildning igår och jag kom in🥳 om jag fullföljer vet jag inte men ska testa i alla
Fall.

Bra kväll förövrigt igår, sprang en Sväng och benen gick som bara den. Sen soffchill och en natt där Abbe åter sovit i sin säng 👌🏼 hoppas innerligt att detta ska fortsätta nu!! 

Nu tar vi tag i denna onsdag och hoppas R får
Ett negativt besked idag så att vi kan slänga skräp och köpa trall!! 

Ha en fin dag! Höres och störes 

Märkligt

Märkliga riktlinjer just nu! R har lite ont i halsen och ska således covid testa sig idag. Eskil och Abbe måste var hemma i väntan på test och i väntan på svar. Jag får gå till jobbet som vanligt 🤷🏼‍♀️ känns lite skumt men jag är glad ändå 😂 

Haft en bra men smått märklig helg!  Satt på Ö Bokö och fikade mitt uppe på ön i lördags och ut kom 2 vildsvibskultingar från skogen, sprang två m från vår filt! Så där blev vi inte sittandes länge när vi började fundera på var föräldrarna var 😂😂 På vägen till Tjärö sen håller vi på att köra över ett simmande vildsvin! Märkligt med andra ord.

Men annars har helgen varit bra och vädret underbart🌞🌞

Ha en fin tisdag!  

Helg

Jobb idag, sen tar jag helg. Lugn dag igår somavslutades med en timme ute och leta Hitta Ut. 

Nu jobb !

Höres och störes 

Lika skönt

Alltid lika skönt varannan tisdag när handlingen är klar! Även om det var Rikards tur denna veckan så är det skönt när det är gjort.

Lite spring hann jag även med med härligt sällskap av Systeryster och trollungen ❤️👌🏼

Nu är det en ny dag och hoppas på en bra sådan ✊🏼

Höres och störes 

Lär mig

Jag lär mig mer och mer att bara låta kroppen vara! Igår var jag trött, kände mig sliten och hur mycket jag än velat träna så lyckades jag att lyssna på kroppen och bara vara och vila 👌🏼 idag känns kroppen så mycket piggare och så även huvudet! 

Ha en fin dag så hörs och störes vi! 


Trött

Så trött på att vara trött 😂 mornarna blir bara segare och segare tycker jag... men intalar mig att det går fort till sommaren 😂 

Haft en bra helg, men vädret hade man mer att önska av.... ömsom sol och ömsom vatten. Men lite ute tid har det blivit ändå. Dock ingen båt.

Nu måndag, och kort dag som tur väl är!! 

Ha en fin dag! Höres och störes 

Natt

En natt utan klistermärket Abbe🙏🏽 la och lämnade kidsen i stugan igår, mormor och morfar ska passa dem lite idag. Och det var välbehövligt för min kropp att få sov "själv" en natt. Abbe har varit helt makalössista vecka, han ska inte bara sova hos hos, han ska ligga så nära det bara går på mig. Men nu har jag fått sova och strax dags att bege sig till jobbet så får vi se vad denna dagen har att erbjuda. 

Gårdagen flöt på. Fick bli lite spring sista biten ut till gyön. Segt spring men det gick.

Ha en fin dag! Höres och störes 

Över

Så var påsken över för denna gången.. blev härliga dagar som startade med båt i läggning och en eftermiddag till sjös 😍 sen blev det massa ute aktivitet och härligt sällskap.

Påskharen hade varit lite varstans och lämnat både små och stora paket så barnen var mer än nöjda de med.

Helgen avslutades med storstäda och lite hemma fix.

Nu kör vi jobb två dagar (men är så opepp) innan lite helg bryter av igen.

Ha en fin dag! Höres och störes 

Siffror

Ja just nu är det inga bra siffror.... inte covid siffrorna i alla fall. Sakta ökar fallen och sakta ökar inläggningarna. Alla går runt som i nått
Vakuum på jobbet och bara väntar på när stabsläget träder in och allt blir omorganiserat igen. När Wittesjö uttalar sig att nu har vårdpersonalen fått en välbehövlig paus  i alla fall tror jag vi alla som jobbar här inte vet om vi ska skratta eller gråta, en vecka har vi haft "normal" läge och under den veckan har siffrorna ökat och ångesten tätnat. 

Ett år in i pandemin borde strategierna och planeringen vara bättre och mer strukturerad och man skulle kunna hitta personal som faktiskt aktivt  vill och kan jobba med denna vården. Att ett år in i pandemin flytta om folk är inte ok och borde inte behövas!! 

Att varje dag tänka att man borde göra något annat, att man borde säga upp sig, det tär! Framförallt när man innerst inne vet att man gillar sitt jobb, egentligen.

Nu ska här jobbas några timmar, hoppas inget omvälvande hinner hända under dessa timmar och sen tänker jag inte svara i telefon på hela påsken. Kalla det idioti eller strategi, jag skiter i vilket! 

Glad påsk på er!! Höres och störes 

RSS 2.0