7,5 P

Så var 7,5 poäng klara att lägga till mina hittills 120 högskolepoäng. Första kursen för terminen är klar:-) Hade examination idag och det blev G- visst fanns det lite finlir här och där de tycket vi skulle tänka på till framtiden men G är G!!


Så nu tar jag låååång helg innan nästa kurs kör igång på måndag. Inga större planer, ut på fredag, sugen o hänga med bara kom upp på kämnärs:-P

Första rundan på skidorna är avklarad, och gick bättre än förväntat- brukar känna mig som bambi på hal is först gången för säsongen men inte idag:-) har dock blåsor både på händer och fötter.


Höres och störes

Oj vad jobbigt!

Tisdag idag, med andra ord spring dag. Gick upp vid halv nio och gav mig ut i solen- Men gud vad jobbigt det var, min kropp skrek stanna hela tiden under de 7 km jag plågade mig igenom. Det är så trist att springa när det är så jobbigt!! Men ganska skönt nu när det är gjort:-)

Har ganska ont i kroppen för övrigt, trädgårdsarbetet i söndags börja ge sig till känna, men det är gött ska kännas att man lever.

Ganska slapp vecka och det är skönt, på måndag börjar en ny kurs som inkl praktik i 9 veckor och då blir det ingen vila minsann!!

Ska ner till stan en runda i eftermiddag och köpa lite biljetter men annars blir det bara lite plugg.
Höres och störes!

Bra helg

En bra helg börjar närma sig sitt slut. Sjuk beslutångest i fredags blev tillslut ett beslut om att åka till blekinge och det vare ett bra beslut- har haft en toppen helg:-)

Vin, god mat och balj bad i fredags med bästa familjen. Lång promenad, kalas, mer vin, och vin och hotellet i lördags. 


Idag har jag grävt och grävt och grävt- kommer inte kunna röra armarna imon:-P


Snart sova!
Höres och störes

Check

Första tentan för denna terminen Check!


Hur det gick vet bara gudarna- skrev och kunde det som jag har antecknat om det sen är rätt och det examinatorn vill ha får vi se på onsdag:-)


Plugg dag igår men hann med lite promenad i det underbara vädret med! Idag vet jag inte vad som händer, åka till gyön eller ej- ååååå jag hatar beslut!!


Höres och störes

0+

Halva veckan har gått, projektplanen är inskickad och jag har idag fått lite pluggande gjort.

Igår lämnade jag blod innan det bar av till skolan. efter skolan blev det Nova med Mia- tack för en go stund med sko köp och god mat:-) Du är bäst.

På kvällen var det hem till Tess som gällde och en jättemysig födelsedags träff! Bara trevliga människor, mycket skratt och prat, behövde det!!

Imon är det preeximination hela dagen och sen tenta på fredag- Kan inte bestämma mig om jag ska åka hem i helgen eller ej- hum att välja är inte det Madde klarar bäst.

Höres och störes

12h

Sov typ 12h i natt- så jäkla skönt.


Idag har det varit gymmet och sen har jag sytt lite till Mia och även fått ihop balklänningen, blev faktiskt helt ok. Kan jag nog ha utan att skämmas tror jag;-)


Trist väder, får se vad som händer i kväll- kanske box med jonas vi får se.


Höres och störes


Trött

En bra men sömnlös helg närmar sig sitt slut!
Helsingkrona i fredags var super kul, mycket folk o slager kan ju inte bli bättre
Fest på gyön igår- mycket trevligt
En slappe dag idag
Höres och störes

Delar

Har klippt ut och sicksackat delarna till klänningen:-) Nu ska de bara fogas samman, men det får vänta till någon annan dag:-)

Projektplanen när nästan färdig och nu är det fredag!!

Precis kommit upp ur badet och sitter o slappar och peppar inför Helsingkrona i kväll!!

Höres och störes

149:-

Oj vad det blåser i träa idag- tänker inte gå ut mer nu.

Varit i Malmö hela dagen och umgåtts med Mia och läst lite.


Varit på stoff&stil och köpt tyg till en balklänning, 149 kr kan väl anses som ett ganska bra pris- nu ska jag bara lyckas få ihop det till en klänning:-)


Höres och störes.

Meningslöst

Har reflekterat lite över livet idag. Är det meningen att det ska vara så här? Man har en ledig dag, jag vaknar drar mig lite i sängen och sen gymmet. Pluggar några timmar, äter och slöar framför tv:n för att sen slöa med en Bok. Går en sväng kommer hem och äter och kommer nu att slöa framför tv:n tills det blir dags att sova!

Vad är det för liv egentligen? Ska det inte innehålla mer, eller har jag missat något? Känns som tiden går men jag gör inte ett skit vettigt med den!!

Vad går livet ut på egentligen? Jag tror inte jag har fattat, kommer man någonsin att fatta det?
Höres och störes

Gammal

Så är det snart tisdags kväll- arbetet har kommit ytterligare en bit på vägen, jag har lagat lite mat och läst lite.
Sen somnade jag- är lite tantvarning att lägga sig o sova mitt på blanka eftermiddagen:-P Men gud vad skönt det va!
Snart helg igen!
Höres och störes

Huslig

Så var en ny vecka igång- och den har börjat bra. Gött pass på gymmet med mina pensionärer på morgonen, sen en produktiv dag med projektplanen.

Gått först en runda själv och sen ytterligare en med världens bästa Frida så nu vill mina ben inte röra sig! Har även hunnit med att baka lite frallor- de blev sagolikt goda!

Nu kryper jag snart i säng med en god bok.

Höres och störes

Fört fort.

Längtade som en galning till i fredags- fredag kom och gick och nu sitter jag här och det är söndag. Tiden går för fort, nu kommer jag att börja längta till nästa fredag och allt bara går runt runt runt!

Igår var en lugn lördag. Vaknade vid sju, bakade frallor, tog en riktigt lång och god frukost med ring så spelar vi (haha), fram med symaskinen och började sy på en tunika/tröja/klänning, ut till Nova med Mia och Jonas- spenderade några timmar där och inhandlade ett par skor. 

Sen hem och fortsätta sy innan jag gick ut till Mia och Jonas i ösregn för att agera chaufför när dessa två skulle ut o svira. Hem o kolla Tv och sen hämta samma två vid halv två. 

På det hela taget en ganska bra lördag, idag har jag sprungit och nu får vi se vad rästen av dagen har att bjuda på:-)
Höres och störes!

Äntligen

Äntligen fredag! Sitter och bara chillar, lyssnar på musik och läser aftonbladet:-)

Började dagen med att inviga min nya MP3 i bassängen- helt otroligt vad mycket roligare det blir att simma med musik i öronen.

Sen blev det en runda till Ub (universitetsbibl), Beställde lite material till projektplanen, kollade upp några artiklar och sen tog vi helg:-)
Promenad och Tv, en ganska skön fredag!

Höres och störes

Bio

Efter en lugn dag med lite plugg och lite chill drar jag mig ner mot stan och mat och bio.
Har fått min MP3 så imon blir det invigning i bassängen med den:-)
Längtar till imon kväll- fredag jippi!!
Höres och störes.

Onsdag

Onsdag, varit på gymmet, varit i skolan och nu har jag lagat mat. Projektplanen har påbörjats och det känns lugnt. En ledig eftermiddag och sen en ledig torsdag (måste dock plugga lite).
Veckan började med huvudverk, men är lite bättre idag. Hängde med syrran igår- alltid lika mysigt:-)
Höres och störes.

Ny vecka

Så har en ny vecka precis startat. Började dagen med gymmet och det gick grymt bra:)

Helgen har varit bra, Helsingkrona i fredags och shake some as- innan det god mat och trevligt sällskap. Lördagen var jag o frida på stan en sväng och sen ganska lugnt på kvällen.

Söndagen var lugn, var på Nova en sväng och inhandlade ett nytt spring sett.

Veckan består av skola och projektplan- inte kul alls men bara att bita ihop och längta till fredag, för det ska gudarna veta att jag gör!!

Datorn är tillbaka så nu kanske det blir lite bättre uppdaterat här.

Höres och störes

Fredag!

Helg, så underbart! Kan inte hjälpa det men skolan suger. Idag har jag tvättat, städat lägenheten, varit på gymmet, gått en sväng och handlat- nu blir det slapp och sen vin och helsingkrona i kväll (om vi kommer in).

Skulle ju in på Lunds igår, men det gick inte alls, var typ inget folk där men ändå släppte de inte in något folk- puckade vakter!!

Men gud vad skönt med fredag!!

Höres och störes

RSS 2.0