Fredag :-)

Idag är det fredag! Och har jag inte träningsvärk i morgon så blir jag besviken, har precis klarat av första gympasset på nästan två år! Så sjukt härligt :-)
 
Igår åkte adventskraffset upp inne så nu är det bara ute belysningen som ska upp, men den får vänta till lördag.
 
Nu blir det några timmars jobb och sen hämtning på dagis, handling och ikväll kommer bästa Maja med Suchi :-)
 
Trevlig helg på er!
 
Höres och störes

Ont i hjärtat

Idag gjorde det ont att lämna på dagis :-( Lill killen blev jätte ledsen och såg ut att vara världens mest olyckliga lilla kille när mamma gick! Usch tycker inte om detta att lämna iväg honom på dagarna ......
 
Igår fick jag typ 10 000 elstötar i båda armarna under 1,5 timme för att se om nerverna fungerar som de ska. 3 veckor tar det att få besked, kul jul!!
 
Torsdag idag, bara att ta nya tag, snart helg och då massa Eskil mys!!
 
Höres och störes!!

Tisdag

Då var det tisdag och Eskil är lämnad på dagis, går en liten bit av mamma hjärtat vid varje lämning, vill ju vara hemma och mysa med honom istället för att gå till jobbet.... Men sammtidigt kan man ju inte leva i hemma mamma bubblan för evigt.
 
Veckan är grå och trist som hela november har varit, men som tur väl är är det snart advent :-) och med det nedräkning mot jul.
 
Ha en bra tisdag! Höres och störes

Hej!

Hej!
Var väldigt länge sedan sist, gör ett nytt försök nu, blir det bara massa dötid i mellan inläggen denna gånge med så lägger jag ner för gott.
 
Mycket har hänt, sommaren har gått och snart hösten med.
 
Jag började jobba i september efter att varit mammaledig i ett år. Började på timmar på Läkarhuset och första veckan med jobb var bara ångest kan jag säga, inte över jobbet, men över att vara ifrån Eskil! Men det gick över och nu känns det bra att vara igång igen.
 
I måndags började jag på nytt jobb, till och med siste augusti befinner jag mig på 100% på Palliativa teamet som utgår ifrån sjukhuset i Karlshamn.
 
Första veckan känns mycket bra, men just nu räknar jag mest ner tiden tills jag får gå hem kl 15.00!!
 
Huset har fått sig ett rejält lyft också, nu är köket uppsnyggat, tvättstuga och hall gjord, badrummet uppe renoverat och alla fönster bytta, nu är det bara lister och lite smått som ska göras i sovrummen uppe efter tapetsering.
 
Eskil har hunnit fylla ett och går som en riktig liten fyllegubbe:-) Vart tar tiden vägen!!?? JUst nu är det dock synd om honom, de manliga förkylkningarna debuterar i tidig ålder kan jag säga ;-P
 
Nej nu ska det tömmas sopor, Trevlig helg på er!
 
Höres och störes.

RSS 2.0