Slapp

En slappesöndag- precis som det ska vara!

Laddar för en ny vecka:-)

Jul

Å idag är en bra dag! Vaknade vid åtta, åt lördagsfrukost med tända ljus och ring så spelar vi, efter det åkte tygerna fram och förmiddagen ägnades åt att knåpa ihop en kjol:-) Blev helt ok till slut.

Sen var det dags för lassagne, måste laga lite mat nu som blir matlådor till veckorna. God blev det jag lovar!!

Precis kommit in efter en skön runda i Sankt hans med omnejd, Ikväll agerar jag svart taxi åt syrran o mellan körningarna blir det soffmys:-)

En riktigt bra lördag med andra ord!

Att det sen har strömmat julmusik ur datorn lite titt som tätt gör dagen än mer fulländad!

Höres och störes

Säger bar en sak-

FredagVinGodmatochCill!

Blod!

Bara ett arbetspass kvar sen är det helg!!

Praktik på förmiddagen idag och sen omvårdnadshandledning nu i eftermiddag. Mina handledare var inte där idag så gick med en annan men det gick helt ok. Lite mer info ibland skulle kunna vara bra! Skulle hjälpa en sjuksköterska sätta ett dropp på hennes patient (inte min patient)- ja visst kan jag göra det sa jag och gick in, dock tycker jag att hon kunde sagt att patienten gick på blodförtunnande och att PVK:n fungerade utmärkt!! Resultatet blev en ner blodad säng och en ner blodad Madde- men annars gick det fint fint;-) 

Ser fram emot en lugn helg med nada planer- skulle ifs nog kunna tänka mig att gå ut, hm men nog ingen som vill..

Höres och störes.

Is... Halt

Sjukt trött i morse ville verkligen inte stiga upp- men upp kom jag och iväg till blocket. Tycket det var kallt men att det var is-halt märkte jag först när två cyklister bakom mig drog dit så det sjön om det, således har första halkan slagit till!

Igår var det en mys kväll- gick med syrran o sen blev det god sallad och en massa snack!

Gått med sjukgymnasterna idag och det var riktigt intressant, åkt en sväng på skidorna och bara njöt av det fina vädret!!

Höres och störes

.....

Måndag
Ledig
Pluggat
Tränat
Gått en sväng

Bara Varit

Kvällsmys med Syrran

Imorgon börjar vardagen igen
Längtar till helgen

Höres och störes

Vad är väl en bal på slottet!

Jo alldeles alldelse underbar! Vilken kväll igår, jag är så nöjd. Lugn förmiddag med mysbyxor o en god bok och en sjukt bakfull soffsurfare:-) Alltid kul när andra är dåliga hihi.

Sen ner till Frida o dricka lite vin och göra sig lite i ordning, har nog aldrig haft så mycket spray i håret, men blev ganska snyggt faktiskt, skulle lagt upp bilder men min dator vägrar:-(


Ett gott gäng, god mat, fina tal, bra underhållning, super bra band och en komplimang som värmde! Fötterna skrek av smärta när jag kom hem, men det var det så värt!!

Idag tog jag sovmorgon och sen en springrunda i ösregnet, resten av dagen tänker jag ägna åt att bara sitta inne och mysa!!

Hoppas ni haft en bra helg!! Höres och störes


Fredag

Så var det åter fredag igen, jobbade C-tur igår och det gick helt ok.
Idag har jag varit ledig så har blivit, gymmet, tvätta, laga mat, gå en sväng, bada och nu några avsnitt Glee med soffsurfaren:-)

I kväll blir det mat hos Frida och det ska bli nice- finns inget bättre än fredag kvällar!!

Höres och störes.

Ändrat

Skulle gå på Bio i kväll- men min handledare har bytt tur så nu måste jag jobba i stället- BLÄ!! Men sen är det i alla fall helg och Bal på lördag:-)

Jobbade igår, var ganska lugnt men misslyckades med ännu en PVK:-( Men idag ska jag lyckas. det är målet!! 

Sprang i morse i underbart väder- trodde man inte det skulle bli när jag gick och la mig i går, då snöade det minsann!

Höres och störes.

Vilken skit morgon.

Klockan ringer 05.50, det regnar ute, jag cyklar till sjukhuset- kommer dit och ska låsa cykel skrället, vad händer? Jo nyklen till låset går av i låset och där står jag kl 06,20 med en olåst cykel utanför blocket.

Upp på avdelningen lämna maten, skriva på tavlan att jag blir lite sen och sen cykla i skit vädret hem- väcker Nett och får låna hennes extra lås (världens bästa kombo har jag), ut igen och cykla ner till sjukhuset, Dy blöt och lite smått irriterad kommer jag således dit till slut och klan börja dagens pass 15 min för sent!


Dagen i sig har gått bra, tagit lite blodprover, kopplat lite dropp och planerat en massa! Halva veckan gått!!

Höres och störes


Dog lite

Har haft en ganska bra dag, missat några PVK och haft lite blodbad- men tiden gick hyfsat fort i alla fall.


Men nu i kväll fick jag veta att vi ska ha en förbanad läkemedelsräkning till med 100% rätt efter jul- nu dog jag lite! Känns som min chans till att bli syrra precis flög ut genom fönstret- är det värt att härda ut praktiken när jag säkert ändå kommer att falla på den där jäkla matten igen!!!! 

Höres och störes

Överfall!

Vaknade till en strålande dag, snörade på mig springskorna och gav mig ut! När jag hade ca 2 km hem blev jag överfallen- det kom som en blixt från klar himmel- helt plötsligt stod den bara där!! Taggbusken var obermhärtig, trodde aldrig jag skulle komma loss! Blod på jackan blev det och sår på armen.

Och som om detta inte skulle vara nog! Mina egna skor beslutade sig för att skära upp min vänstar fot så där har jag nu ett köttsår- är ju livsrafligt att springa!!


Igår var en underbar dag, körde ut till Mia vid tio, gick en promenad, softade lite och sen blev det Stof och Stil och IKEA. Köpte lite tyg och ett skrivbord- Mia o Jonas köpte mycket tyg och många saker på IKEA, Man får in mer saker i en golf än man tror!!

Kvällen blev det att sy lite soffa, dricka lite vin, äta god mat, kolla film och cykla som en pil hem. Har varit en härlig helg helt enkelt!!

Måndag imon- VILL INTE! Men snart helg igen;-)

Höres och störes


Mys

Mys kväll:-) Taco, gott vin, Idol och gott sällskap!! Härlig start på helgen!!


Höres och störes:-)

Sitter i fingrarna

Fingrarna har bättre minne än man kan tro. Gjorde mitt första pass med ssk igår på praktiken, trodde jag skulle få gå efter o mest kolla men ack så fel jag hade! Men det gick ganska bra, tänkte vägra o koppla ett dropp på CVK men när jag väl började fixa o dona så satt det helt naturligt i fingrarna hur man gör:-)

Nu är det helg, och det är skönt, hoppas på en lite bättre vecka nästa, men annars är det bara o bita ihop- åtta veckor kvar! 

Helgen blir lugn, verkar som vi får en inneboende ett par veckor- men det ska nog gå bra, annars slänger jag ut honom hihi;-)

Varit på systemet idag och hämtat 5 flaskor favvo vin:-)!! Lite små jobbigt att bära hem dem, men bra träning- så nu kan jag dricka dem med gott samvete.

Höres och störes.

Lite bättre

Så var det onsdag mitt i veckan- känns lite bättre än i måndags. Hoppas det blir bättre och bättre. I morgon är det första dagen med min handledare och sista dagen innan helg:-)

Höres och störes.

Inte så bra.

Idag har inte varit någon bra dag! Så fort jag slog upp ögonen i morse visste jag att det skulle bli tungt, ville inte gå upp ur sängen och ville inte gå till introduktions dagen på praktiken!! Men jag gjorde det.


Vill inte praktisera, vet inte varför men bara tanken får mig att vilja dra något gammalt över mig! Men jag hoppas på ett mirakel och att jag kommer att älska praktiken och att jag om 9 veckor inte vill sluta- snälla håll tummarna det kommer att behövas!!

Är ju i alla fall underbart väder idag! Tog mig en tur innan och det var gött..


Höres och störes

Solen skiner..

Söndag igen:-( Men Helgen har varit toppen!! Åkte hem i fredags förmiddag och vidare till Gyön, Blev god mat, kallt vin och badbaljning.

Lördagen bestod av lång promenad på tjärö med päronen och sen hem till Hoby och lite mys förfest med världens bästa malin och annie. Vidare till Mingel ( premiär för min del) där jag träffade lite folk och hade ganska trevligt:-)

Idag har det sprungits salsjörundan med mamma o pappa, känndes gött och vädret är underbart!!

Snart bär det hem till Lund och ännu en vecka. VILL INTE!! Är inte så peppe och lite nervös för ny praktik.

Längtar redan till nästa helg- utgång i Lund kanske?

Höres och störes.

ZzZzZ

Gud vad trött jag är!
Längtar till sängen och längtar till helgen!
Men först singing in the rain i mon:-)
Höres och störes

......

Tisdag:
- Åkt rullskidor
- Varit i skolan (bra föreläsare)
- Lagat paj
- Läst lite om Sarin attack
- Gått en sväng

Det enda som återstår denna tisdag är squas med syster yster:-)
Höres och störes.

Nu minns jag

Efter en dag i skolan 9-17 är jag faktiskt riktigt nöjd- minns äntligen varför jag går denna utbildning! Har haft två vettiga föreläsare om två vettiga ämnen, till och med JAG orkade med hela dagen och jag lyssnade till och med:-)

Med andra ord en ganska bra dag, men nu är jag trött i både huvud och kropp. Blir nog tidig säng i kväll.

Höres och störes.

Hårliga helg.

Bara är! Det är en bra beskrivning på vad jag gör just nu. Jag bara är och njuter av det!

Igår var det förfest här och sen Helsingkrona, en lyckad kväll tycker jag allt.

Idag har det blivit lite tvättat men annars har jag bara varit! 

Resten av lördagen och söndagen tänker jag också bara vara!

Höres och störes.

Spagetti

Spagetti ben:-) Det har jag och då menar inte jag storleken utan hur de känns:-) Har sjukt sega ben, två träningspass igår, ett gym pass plus promenad idag gjorde inte saken bättre, men nu blir det vila imon. i kväll blir det förhoppningsvis dansa lite.

Har varit en underbar vecka och nu hoppas jag på en bra helg.

Höres och störes.

RSS 2.0