Kört igen...

Jaha så var det återigen dags o hämta hem från dagis igår, igår var det Eskils tur... Feber och slö! Suck när ska detta ta slut, denna veckan har verkligen både jag och R fullt upp men bara att lösa. Kidsen först. Så idag jobbar jag till tolv, sen hem och byta av R. Abbe är på dagis i alla fall till två så kanske R kan få lite jobb gjort hemifrån. Dock tyckte Abbe det var konstigt att bli lämnad själv i morse, ingen storebror som gömde sig på vanliga stället och som man kunde känna sig trygg med. Men snart dags att gå in till Svalan och då tror jag inte det blir några problem. Får se hur vi ska lösa det i morgon, även om Eskil är feberfri idag känns det så där att lämna imon då vi ska (förhoppningsvis) till Kolmården på fredag, så ser ju helst friska barn då... Får se om jag kan komma på någon lösning. Att Abbe fått sova över 2 timmar på dagis igår gjorde inte gårdagen bättre... Men nu ny dag och nya tag! Höres och störes

Muta

Operation muta har inletts, denna gången för att få Eskil att somna själv i sinn säng efter att vi har läst, två kvällar har vi provat med tio kronor som muta och båda kvällarna har han somnat själv utan gnäll och bråk. Hoppas vi ser en vinnande trend! Tisdag och en dag närmare helg! Längtar. Igår kväll blev det ett simpass i Långasjön med systeryster, gick bra men jag tänkte mest på alla ormar man vist kan simma in i där, mina snälla kollegor upplyste mig om detta igår vid kaffet.... Men inga ormar hittades och jag lyckades kors i taket att navigera utan allt för många fel sim. Idag full dag på jobbet, sen grill kväll på dagis direkt och efter det är det typ dags att sova. Ha en bra tisdag! Höres och störes.

Vilken helg

Oj vilken helg! Underbart väder, varit på Gyön och bara njutit! Lite kallt i vattnet bara tyvärr så blev inte så mycket bad. Men en simtur blev det, båt åkande, plaskpoolen till barnen, fiske, lek och promenader. Flyttade vår ute soffa från Asarum till Gyön och det blev toppen bra! Nu är altanen vid stugan riktigt inbjudande och mysig! Så nu längtar jag massor till sommaren! Men först 4 veckor jobb och denna veckan är sjukt mycket att göra på jobbet så nu måtta alla hålla sig friska!! På fredag drar vi till Kolmården. Ha en bra måndag, det ska jag ha!: Höres och störes

Håller tummarna

Igår klarade vi oss utan vab, håller tummar och tår att vi klarar idag och i morgon med... Håller även tummarna för att vi ska få hjälp att fixa slänten hemma nu på torsdag. Hade varit så skönt att slippa se denna tråkiga fula slänt. Annars hade vi en mysig eftermiddag igår jag och killarna, Var på BVC med Abbe, han var super duktig, följer sin kurva och kunde kryssa av alla utvecklings grejer Petra hade i sin mapp. Skulle varit spruta med egentligen men den skjuter vi upp en vecka då han varit sjuk. Ikväll blir det att simma lite i Långasjön, ska bli riktigt roligt :-) Sen om alla håller sig friska så blir det Gyön för mig, R och Abbe imon och lite farmor och farfar bus för Eskil. Hur det blir får tiden utvisa. Höres och störes.

Värme

Äntligen kom det lite värme! Haft en underbar helg på Gyön, massa sol, open water premiär och vattenskidorna åkte fram. Eskil har badat och vi har bara njutit. Lite trist dock att Abbe inte varit helt hundra. Han har haft feber från och till, pigg i fredags, lite feber i lördags, pigg igår och idag på dagis, får se hur länge han blir kvar där idag... Jag lever på hoppet. Kort vecka, så skönt! sen går det tok snabbt mot semester, och innan semestern en massa roligheter, Kolmården och sweden rock! Men nu lite jobb! Höres och störes.

Slår aldrig fel!

Imon åker jag till Stockholm, idag fick jag hämta en febrig Abbe på dagis..... 


Härligt

Hade en härlig födelsedag och helg. Skönt väder och massa ute lek och mys. Åkte ut till Gyön i fredags och hem igår, Åkt båt, fiskat, lekt och grejat. Fick ett infall att rensa och ändra om i stugan så nu är det mer plats och känns fräschare, så härligt! Skulle sprungit igår med syster, men kroppen sa nej! Inte ofta jag inte genomför planerad träning, men kroppen känns inte helt hundra så får nog hia mig några dagar :-( Så trist!! Idag måndag och dags o kicka igång en ny vecka, Jobb måndag och tisdag sen blir det Stockholm och kurs onsdag-torsdag. Lite jobb fredag och sen har vi helg igen!! Ha en fin dag. Höres och störes.

29

Jaha då var man visst 29 år!! Efter denna natten känner jag mig verkligen ett är äldre än jag gjorde igår 😂 


Abbe orolig, bara varit nöjd på mig! Jag kan inte sova med honom på mig.... men nu är det morgon. 

Eskil som aldrig vaknar när han väl somnat vaknade igår kväll, stod upp i sängen och var jätte ledsen o inte riktigt kontaktbar. Efter att han kissat 2 liter lugnade han sig men fick ändå ligga på madrassen jämte mig. Så minst sagt knasig natt.. 

Men ikväll kommer R hem ❤️ 

Och jag ska hela dagen gå och fira att jag fått bli 29 . Så grattis till mig och livet!! 🎂🎂🎂🎂


Fooker 50

Efter en något oviss vecka med febriga/allergiska och magsjuka barn kom vi i alla fall iväg till Stockholm i fredags. Flyg var bokat och till Kallinge tog vi oss, väl där fick vi äran att åka världens minsta och äldsta plan (i min mening), en fooker 50. Detta plan tog 50 passagerare fördelat på 13 rader, alltså ett väldigt kort och litet flygplan.... Lite vind och turbulens plus att detta lilla plan skakade ganska rejält bara i sig självt så blev det en intressant uppresa, som tur väl är har min flyg skräck avtagit med åren och mitt största problem var öron ont efter förkylning. Syrran fick det dock något tuffare som blev rejält åk/kräk sjuk. Men vi tog oss till hotellet och syrran fick eftermiddagen på sig att återhämta sig så framåt kvällen var hon fit for fight igen. Lördagen var dagen med stort D. Det var då vi såg The Phantom. Lite shopping och god mat på förmiddagen och sen bar det ut till Cirkus och The Phantom of The opera. Vilken underbar föreställning, allt var perfekt, scenografi, kostym och skådespelare. Jag var i musikal/operett himmelen. Efter detta blev det en lugn kväll med Grekisk mat och vin, för att sedan återvända hem igår söndag. Hemma var det renoveringskaos.. garaget har isolerats i helgen och det var sågspån överallt, men gud vad bra garaget blev! Bra när man har pappor som är bra på att bygga. Nu väntar en ny vecka, mannen drar till Stockholm imon så blir jag och barnen som får hålla varandra sällskap. Ha en fin måndag. Höres och störes

Hemskt humör men härlig helg!

Just nu har vi två små getingar hemma, både Abbe och Eskil har sjukt korta stubiner och tänder för allt och ingenting! Mammans tålamod är inte heller det bästa så ingen bra kombo... 


Men helgen har varit bra ändå. Inledde med bad på väggabadet med Andreas och Eskil, så mysigt o bara vara vi. Sen i lördags blev det klubbmästerskap i pingis där jag o pappa knep en andra plats i dubbel, singeln behöver vi inte prata om... lite !!öl!! Efter det och sen en lugn kväll. Valborg var trevlig ned lite umgänge hos syster och måndagen spenderade vi med kossor och båtar. 

Nu tar vi 3 jobb dagar innan det är dags för Stockholm tur nr 1. Nr 2 tar vi med jobbet om två veckor! 

Höres och störes!! 


RSS 2.0