Ett tag sedan

Uppdaterar lite dåligt nu på sommaren, men sista veckan har jag varit lite upptagen;-) Teatern sjunger på sista versen och vi har tre föreställningar kvar, känns både tråkigt och skönt. Har varit en toppen sommar som vanligt:-) Hoppas allt är bra med er! Hörs och störs.

söndag

så var det söndag igen! Helgen har gått i en rasande fart. Fredagens fest var kanon, somnade på vinkelgatan vid sju och vaknade vid elva på förmiddagen. Begav mig sen hen till Hoby med tåg och vidare ut till Gyön med cykel. Lyckas hamna i värsta regn och hagelskuren- var länge sedan jag var så blöt! Väl på Gyön var det kräftskiva som stod på programmet, så blev att ta en återställare, men får erkänna att jag var rejält trött, somnade först om man säger så:-) Idag ska vi nog ut till Tärnö ett gäng från teatern, så sitter och hoppas på vackert väder! Ha det bäst så hörs och störs vi.

går mot en blöt helg:-)

Så var det fredag igen, har spelat tre föreställningar på raken och i kväll blir det en fjärde, hoppas bara vädret håller i sig- är sjukt trött på regn som vi har haft de två senaste kvällarna!!

Efter föreställningen i kväll blir det fest, in på småtimmarna hoppas jag;-) Imon ska vi göra reklam på coop vid tolv (kul med en bakfull/full ensambeel) sen bär det hem till Gyön och kräftskiva med släkten Phu, hur ska jag orka. Får nog bli en återställare imon om jag ska överleva!!

Hoppas allt är bra med er, vi hörs och störs!

Vad tiden går.

Helt otroligt vad snabbt tiden går! två veckor kvar på teatern sen är det slut, helt otroligt och ganska skrämmande. Har fyra föreställningar på raken framför mig, efter det blir det ensambel fest och efter det kräftskiva, med andra ord väntar en hård helg:-)

Kollade på Harry Potter igår med ett gäng från teatern, den började lite  segt, men tog sig mot slutet och var helt ok!

Efter bion blev det mys i lusthuset och lite godis ätande, idag ska jag in till Andreas och fika och efter det bär det av ut till Ön, Kommer ju fin besök till teatern i kväll, familjen plus maggan och börje och aggi och bosse- så får se till att inte fastna i några träd idag!

Höres och störes

Jag och rekvesita är ingen bra kombi!

Har kommit hem från teatern, mycket publik men tyvärr regnigt ocg halt på scenen. Jag har kommit fram till att jag inte ska ha med rekvesita att göra, helt otroligt vad fel det kan bli med alla saker som Inga-Lisa måste använda.

För några föreställningar lyckas jag sätta hörlurarna så hårt över öronen så jag inte hör något, i samma föreställning lyckas jag trassla ihop ett annat par lurar så jag inte kan använda dem, välta en pall, trassla ihop en väska och en jacka och få harpunen i två delar- efter det tänkte jag att all min otur är över!

Men ack så fel jag hade, efter det har jag lyckast tappa ut en radiotjänst lapp och idag lyckades jag fastna med harpunen i ett träd så att en scen arbetare får komma och bryta av grenar, allt mitt frmför en publik på 300 pers:-)

Jag hade mycket svårt att hålla mig för skratt, och det hade min motspelare också- att fastna med harpuner i träd står inte i manus.

Imon är det spel ledigt så då ska jag softa, blir kanske Harry Potter i morgon kväll.

Höres och störes:-)

Östersjö över.

GUd vad tiden går snabbt, nu är festivalen över för denna gång, och jag har haft tre mycket trevliga dagar, men kompisar familj och lagom med alkohol. Nu väntar en ny teater vecka:-)

Hoppas på fint väder bara!

Höres och störes!

Mygg

Har typ inte sett en ända mygga i år, ändå har jag typ tio mygg bett, de kliar som attans och så varas de lite- mycket irriterande! Men det hör la sommaren till:-)

Spelade igår, och det gick bra, var mycket publik, varmt och bra energi! Nu är det ledigt i två hela dagar. Är ju östersjöfestivalen!

Ikväll blir det förfest hos broder och sedan in till stan för att skaka lite rumpa, och kanske stöta på en och annan känning- trevligt ska det bli vilket fall som helst:-)

I morgon vet jag inte hur planerna ser ut, det får tiden utvisa.

Höres och störes.


Ett kallt glas vin i solen,

ett kallt glas vin i trädgårdsstolen!

Jag sitter på vår brygga,

och slår ihjäl varenda mygga!

Solen sänker sig sakta ner,

jag sitter i trädgårdsstolen på bryggan och bara ler!

MS


Hur orkade man?

Hur orkade man vara kvinna på 50-talet, pappiljotter i håret och konstiga frisyrer, jag har levt med 50-talet i en och en halv vecka och är redan trött på dessa invecklade frisyrer som vist var och varannan människa hade på den tiden.

Sitter just nu med pappiljotter i skallen och väntar på att håret ska torka, man kan inte ligga ner för då känns det som om pinnarna åker in i hjärnan, så det blir till att sitta rakt upp och ner- men vill man bli fin så får man la lida  pin:-)

Ska bli gött att spela i kväll, nässtan fullsatt och vackert väder, vad mer kan man önska sig? På onsdag drar Östersjöfestivalen igång och det ska bli kul- förhoppningsvis träffa lite gamla kompisar:-)

Ska bara njuta av denna veckan, livet känns rätt giddigt för tillf'ället:-) Hoppas det gör det för er också.

Ha det bäst så hörs och störs vi!!

Spelledig!

Så var det måndag igen och jag är spelledig. Gud vad rastlös jag är, tur att jag har teatern andra dagar. Idag har jag sprungit, läst och köpt färg.

Nu i kväll har jag haft det mysigt med familjen, god mat och en massa skit snack som vanligt:-)

Teatern rullar på och det är sjukt roligt!! hade en katastrof föreställning i fredags då inget gick min väg, men en sån ska man la ha så man får lite revansch lust:-)

Nej nu får jag bli lite social igen.

höres och störes!!

Vädret- Hallå!

NU vill jag ha hög sommar värme, jag vill ha sol och lata dagar! Har en kännsla av att det blir en kall kväll att spela teater i i kväll- och det är trist, men jag ska spela skjortan av publiken i alla fall:-) Riktigt sugen. Kanske blir det en sväng till Åbron efteråt eller förlåt till river side som det vist heter numera:-)

Har varit grymt onyttig denna veckan, har varit godis, vin och kakor- får skärpa mig!! Jag som brukar ha en sån karrakträ:P

Men vi får la se hur det blir med den saken!


Igår var jag teater ledig och då gjorde jag följande: * Högg ved. * Sprang en sväng. * Badade. * Diskade. * Kollade TV. * tog en power nap. * Drack lite vin. * Gick och la mig!-- Tur att det är spelning i kväll!

En dag i sänder
så ska du se att livet vänder,
Om allt idag inte känns riktigt rätt,
ska du se att det snart åter känns lätt.
Livet går sin gilla gång,
så ge mig ett leende och sjung för mig en sång!


Höres och störes!

vart tog det fina vädret vägen?

Fan, är det ända jag kan säga! Vi fick avbryta föreställning numer två tack vara ösregn! det sög, Men igår blev det föreställning- underbart väder och bra pubilk, hoppas på en repris i kväll:-)

Har precis cyklat framför Ronja filmen- eller teatern, ja den vi spelade för 4 år sedan:-) Sjukt kul att se! Nu blir det snart duschen och sen lite lassagne innan det bär in till stan igen:-)

Livet är härligt för tillfället, ända negativa är att jag har upptäckt att jag ser ut som en stoppad korv i mina scen kläder;-) Men det får jag nog leva med:-)



Höres och störes!

Vilken premiär!

Så var premiären över, känns helt underbart sammtidigt som det är lite vemodigt då vi går in i hen helt annan period av teatern nu. Premiären gick Jätte bra och tidningarna älskade det:-)

Efter premiären blev det fest på Loket, helt sjukt bra ordnat med sovjet tema- hade sjukt kul, tiden gick alldeles för fort.
Rätt som det var var klockan redan nio på morgonen och det var dags att tänka på hemfärd. Skulle ta tåget, gick upp till stationen fortfarande inte helt nykter, kom dit och konstaterade att tåget var inställt! ringde Tias som sa han kunde hemta mig med båten, men då fick jag gå ut till Vägga!!

Vet ni hur långt det är till Vägga från stationen? Långt kan jag upplysa er om, men fram kom jag och hem kom vi, sov ett par timmar sen åkte jag och Axe ner till Sölvesborg och gick en sväng- var mys att träffa henne igen.

Snart bär det åter ut till Kastellet för ännu en föreställning:-) Ska bli gött gött gött.

Ni har väl köpt biljetter, denna succe kan man inte missa!!!!!

ha det bäst så hörs och störs vi.

RSS 2.0