Underbar helg

Helgen har varit underbar :-) Malmö med älsklingen fredag till lördag, ljuvligt julbord på Kasina Cosmopol, så mätta och nöjda att vi hamnade på hotellet redan klockan halv nio, myste ner oss under täcket och kollade TV.
 
Lördagen blev det lite shopping innan lilleman hämtades hem.
 
Söndagen bestod av skinka och julfirande hos svärföräldrarna :-) Mycket mysigt.
 
Nu kör vi två jobb dagar innan jag kan ta jul ledigt på riktigt!
 
God jul alla!!
 
Höres och störes.

Mörk morgon

Klockan ringde 05.30, upp och på med springskorna, bya rundan avklarad och nu har sista jobbdagen för denna veckan börjat. Efter jobbet bär det av till Malmö med älskling :-) Som jag har längtat.
 
Julbord och kasino står på schemat i kväll, lite shopping imorgon och sen hem och hemta lille man:-)
 
Hoppas ni får en bra fjärde advent helg!
 
Höres och störes

Skummisar

Nu är ju skummis säsongen här igen, och mitt begär är större än någonsin!! Men va fan är ju bara några månader om året så gäller att passa på :-) hihi
 
Man får ta ett extra tränings pass bara.
 
Torsdag och snart helg! underbart, bara två dagar kvar innan jag sitter på ett hotell i Malmö med mannen jag älskar :-)
 
Men först jobb, dagis hämtning och packning innan fredagen kan göra entre :-)
 
Skumtomtar har skapat denna kropp ;-)
 
Höres och störes!
 

Färska frallor

Efter en ganska sömnlös natt kom sambon hem med precis den rätta medicinen :-) Färska frallor!! Så underbart gott och så underbart uppskattat :-)
 
Nu har jag lite mer kraft att orka med denna gråa och regniga onsdag, bara en vecka till julafton :-) MYS!!
 
Höres och störes

Halt!

Idag kan man säga att det var halt ute!! vågade inte ta cyklen till dagis så fick bli bilen, känns lite dumt att köra till dagis när det är cirka 300 m dit :-P men tog det säkra före det osäkra hihi.
 
Nu är det snart bara en vecka till julafton :-) nedräkningen på riktigt har börjat!
 
Höres och störes!!

Lucia

Lucia helg med avslutning av solen!
 
I fredags var jag och systeryster på Harrys och åt och drack gott, ville sig till och med så att vi båda var lite slitna i lördags morsse (vin otränade mammor), men trevligt var det och alldeles välbehövligt :-)
 
Sen blev det lördag och Lucia fika med Andreas och sen ytterligare lite lucia fika med svärföräldrarna:-) En lugn lördags kväll blev till en underbart solig söndag som spenderades på Spjälkö och hemma, med andra ord är jag nöjd över helgen. Nu vankas det jobb i dagarna 5, sen bär det ner till Malmö :-) Som jag längtar!!
 
Ha en bra måndag, höres och störes!!

Morgon stund..

Morgon stund har guld i mun, eller hur är det man brukar säga :-)? Idag orkade jag äntligen pallra mig iväg till gymmet, så nu sitter jag här på jobbet ny tränad och ny duschad :-)
 
Nu inväntar vi fredags känslan och laddar för vin och god mat med systeryster ikväll :-)
 
Ha en fin dag.
Höres och störes!
 

Blåsigt

Tycker det är en blåsig vinter vi har. Jag som längtar efter snö och kallt och vitt! Men är väl lika bra att gilla läget.
 
Torsdag idag, snart helg :-) Äntligen! och efter denna veckan har vi bara en hel vecka kvar innan jul, underbart!
 
Igår var det onsdag och det innebar bonde söker fru, satt och log mig igenom hela programet så har nästan träningsvärk i käkarna idag :-) Kärlek är ju hulte underbart.
 
Nej nu ska jag starta denna jobb dagen, ha en fin och blåsig torsdag ( imorgon ska det blåsa ännu värre hihi)
 
Höres och störes.

Trött

Är helt sjukt vad trött jag är för tillfället! två morronar denna veckan skulle jag gymmat innan jobbet, men orken har inte funnits där:-( Ska se om jag får till ett pass på lunchen idag.
 
Annars är det bra, pappa och svärfar fixade det sista på övervåningen igår, så nu är alla rummen där klara :-)
Så nu tar vi jul ledigt från renoverandet :-)
 
Hoppas ni får en bra lilla lördag,
 
Höres och störes.
 
 

Dagis

Idag var det dagis lämning igen, jag längtar till våren om jag säger så! Först få på en ettåring som absolut inte vill ha några kläder sina vanliga kläder, sen efter det få på overall, vantar, skor och mössa! Om jag säger så, jag är sjukt varm, känns som om jag precis varit igenom ett maraton pass....
 
Men nu är E lämnad i tryggt förvar på dagis och jag har precis anlänt till jobbet för en ny dag med ganska mycket o göra.
 
Ikväll kommer renoveringspatrullen i form av sv'rfar och far som ska hjälpa oss med det sista på övervåningen, äntligen :-)
 
Hoppas ni har en bra tisdag '
Höres och störes.
 

Tiden går fort

Gud vad tiden går fort! Så var det måndag igen, hela min kropp ville bara ligga kvar i sängen i morse, skulle tagit ett pass på gymmet innan jobbet men icke! Blev en timme extra i sängen och sen jobbet direkt....
 
Helgen har varit bra, R har dock jobbat hela helgen så ur den aspekten har det varit lite tråkigt, men nu är det bara två veckor tills vi ska till Malmö så bara att kämpa på :-)
 
Höres och störes

Snart helg :-)

Torsdag morgon och snart helg :-)
 
Igår fylde världens bästa sambo år så då blev det vin och smörgåstårta, för att kompensera detta onyttiga (hihi) fick det bli ett morgon pass på gymmet idag, alltid lika segt att ta sig ur sängen, men alltid lika skönt när passet är gjort !
Hoppas ni får en bra torsdag!
 
Höres och störes

Blindstyre

Startade dagen med ett pass på gymmet, härlig svettig start på dagen :-) Dock måste jag säga att gym upplevelsen blir lite avmattad när man måste ta av sig glasögonen för att man svettas så mycket. Madde utan glasögon = ser knappt någonting, vilket är väldigt synd när det är ganska vältränade killar som sprätter runt i lokalegn hihi :-P
 
Tisdag idag, en dag närmare helg, kanske blir ett bra besked på jobbet idag, jag håller tummarna!
 
Igår tog vi oxfile måndag och ett glas rött, ibland är det bra med en sambo som jobbar mycket helg, då får man lyx på vardagarna istället:-)
 
Ha en bra tisdag! Höres och störes

Måndag igen....

Måndag morgon och jag är på jobbet, hade inget hellre velat än bara varit hemma och myst med Eskil :-( Men nu är det jobb som gäller, bara 5 dagar innan jag får mysa massa med lilleman.
 
Helgen har varit bra med Gyön besök och IKEA besök, nu ska vi bara skruva ihop alla saker vi köpte :-P, hihi
 
1:a advent har kommit och gått, idag är det 1:a december och i kväll får man väl ge julkalendern en chans, har inte stort hopp till den kan jag säga, men blir kanske överaskad :-)
 
Hoppas veckan går fort!!
 
Höres och störes

RSS 2.0