usch

Förtillfället känns allt bara usch! Är sjukt opepp på allt! Vill inte känna så här! Men det blir väl förhoppningsvis bättre!

Squas i kväll i alla fall:-)

Höres och störes

back home

Så är jag tillbaka i Lund efter en toppen vecka!

Lite molnigt igår men gjorde inget då jag ändå skulle åka hem, hemresan gick bra bortsett en busschaför som inte hittade till Palma och ett flyg som var över en timme försenat.

Idag har jag packat upp, storhandlat och kollat när skolan börjar i morgon för nu är det dags att komma in i gamla rutiner igen:-)

Har ingen dator denna vecka heller så blir nog lite sporadiskt bloggande.

Höres och störes.

Sista kvällen

Jaha så är snart vistelsen här på varma Mallis över, åker hem i morgon kväll. Jisses vad varmt det är i kväll, svettas jag bara tänker på att röra mig:-)'

Har kollat på showen och väntar nu på gänget innan vi ska dra o kolla på en annan show:-)

Idag har jag och Ola cyklat till en annan by/stad, blev la cykling på 2 mil:-) Varmt kan jag lova men kul o se lite annat.

Ska jag vara ärlig så ska det bli riktigt skönt att komma hem.

Ärt dock sjukt opepp på skolan:-( En stor bdragande orsak är att jag inte får skriva C uppsattsen själv, vill bara skita i allt- men det blir väl bra!

Höres och störes.

Varmt

Torsdag kväll- veckan börjar gå mot sitt slut,

Har hyrt mig en cykel så nu tar jag mig runt utan att behöva slita ut benen:-)

Tisdag: Cyklade till klippor och badade hela dagen, grillade på takterras på kvällen och sen film- bara mys:-)

Onsdag: Började dagen med en springtur (fy fan vad varmt), sen cykel till gamla stan en snabbis sen några timmar på stranden på eftermiddagen innan det blev paella och sedan kolla på showerna.

Torsdag: Promenad på morgonkvisten, någon timmes bad och sol, siesta och sen ytterligare starnden några timmar och nu i kväll kollat show!

Har inte vant mig vid värmen riktigt än, men showerna är sjukt bra, riktigt proffsiga måste jag säga:-)

Höres och störes

Mallis!

Har nu anlänt till Mallis för några timmar sedan, är jätte varmt men jag ska la inte klaga.

Resan gick som den skulle och allt klaffade, buss utan AC var dock lite plågsamt:-)

Har precis kollat På Ola, och det var sjukt bra- äntligen får man lite betalning för alla matte lektioner jag suttit och haft hans evinerliga sjungande i örat:-) Så jäkla kul att se!!

Men gud vad sugen jag blir på att stå på scen! Men jag får väl vänta till april jag- men då ska här repas igen:-P

Höres och störes

Dator kolapps

Sommaren börjar lida mot sitt slut och i morgon flyttar jag hem till Lund, ska bli skönt vill jag lova:-)

Blir att fixa och dona lite i helgen och förhoppningsvis dricka lite vin med Frida. Sen lyfter jag mot Mallis på Måndag- ska bli helt underbart!!

Sommaren i sig har varit helt underbar, men givetvis har det funnits både höga berg och djupa dalar- man är ju inte mer än människa.

Kommer att vara utan dator några veckor framöver, Körde upp den till en vän som är bra på datorer vi tänkte rensa den från massa onödigt skit- men efeter ca 30 min konstaterade han att det är lika bra o formatera om hela skiten så nu bor datorn hos honom ett slag- men tror nog jag överlever ändå:-P

Höres och störes!!

Stjärnfall!

Sista jobb passet igår- så skönt!

En helt underbar kväll igår! Vädret var på topp, borden stod på bryggan, baljan var uppeldad och alla dessa fina människor som tog sig ut till Gyön för att bara vara- TACK!

Många skratt blev det, mycket prat och några smått förvirrade bilkörare;-)
Himmlen var stjärnklar och stjärnorna föll inte- de regnade, det var magiskt!!

Finner inte fler ord!

Höres och störes.


Himmelriket!

Igår var jag ledig och i himmelriket- inte på grund av ledigheten utan av den enkla anledningen att jag och mamma var i Gittes tygkälla! Där finns tyger mellan tak och golv, att det sen var en massa REA gjorde inte saken sämre. 12 olika tyger + en rulle spets fick följa med mig hem så nu jäkla ska här sys i höst!!:-)

Kvällen igår spenderade vi på en ö med lite grillat och gott vin!

Idag har jag varit med o hämtat garnen och efter det städat sjöboden så den är fix och färdig inför fredagen. Ska ju jobba torsdag fredag så hinner inte det imon.

Har även sprungit en sväng och packat lite inför hemresan till Lund nästa vecka!

I eftermiddag/kväll blir det promenad med världens bästa Malin :-)

Höres och störes.



En liten sommarbild- har varit en fantastisk sommar!!



schhhhhhhh

Schhh eller hur skriver man en suck? Regnet öser ner och jag har kvällspaus på jobbet. Tiden segar sig fram och det är 2 h kvar innan jag får gå hem för att sova innan morgondagens jobb börjar 07.00- inte alls bitter;-)

Ska försöka ta tag i mitt liv igen- det innebär träning och inga sötsaker, vi får se hur länge det sistnämnda varar haha

Imon jobb hela långa dagen precis som i helgen, men sen är jag ledig 2 härliga dagar- hoppas på fint väder!!

Höres och störes.

Helg eller va?

Är visst lördag, men känner inte så mycket av det. Sitter på Jobbet och ska så göra till klockan halv nio i kväll- Jippi! Sen jobb imon och på måndag. Men men det blir ju pengar.

Tänk om tiden kunde flyga fram idag, och sen sakta ner vid halv nio:-)

Om snart två veckor drar jag till varmare bräddgrader och det ska bli toppen- jag längtar!

I torsdags var jag mia och jonas på Och Vin och hade en toppen kväll, gott vin och underbar mat- tack för den kvällen till båda:-)

Höres och störes

Hjälp

Oj, första dagen jag är helt ledig på jag vet inte när! Vad gör man då? Har varit sysslolös nu i ca 30 min och vet inte vad jag ska göra med mig själv!!

Tur att vi ska kolla på marin mysteriet i kväll så jag kommer iväg lite- annars blir jag nog knäpp:-P

Jobbet går bra, ska jobba hela helgen, sen tre pass nästa vecka.- sen är det 2 veckors semester innan skolan börjar. Kan behövas har inte varit ledig ett dugg innan i sommar så kan behöva varva ner lite innan man ska varva upp igen i skolan.

Sommrarna är väl till för att jobba, jobba och fära hit och dit:-)

Höres och störes

The End

Tiden går för fort- jag hinner inte med!!

Teatern är slut för detta året, sista förestälningen i lördags och sen fest hela natten lång! Följt av riv igår. Är en bitter ljuv känsla att det är slut. Skönt att bara kunna ägna sig åt jobbet och sig själv sammtidigt som jag saknar alla härliga människor och att få agera ut på scen!

Har varit helt underbart att spela iår, känner verkligen att jag har utvecklats- nu väntar jag med spänning till nästa år (de tre musketörerna), Peppningen är redan igång:-)

Hälsan är bättre men hostar och är lite konstig i halsen fortfarande, men det ska nog gå över nu när jag kan vila mig lite.

Höres och störes!!

RSS 2.0