En bra förmiddag

Får passa på o skriva här när jag haft en riktigt bra förmiddag med pojkarna ☺️ Abbe varit nöjd 80% i alla fall 👏🏼 och Eskil har lekt. 

Nu vilar Eskil framför Emil och Abbe sover en stund, mamman passar på o vila rygg, ben o armar i i soffan jämte Eskil ❤️ 

Glad första advent alla !! 



Trött

Trött trött trött! Ja denna jäkla trötthet!! Återigen vaken mitt i  natten, åter igen skriker min kropp efter sömn:( men bara att bita ihop!! Blir bättre blir bättre blir bättre ...... Om så dör 5 10 år...... 

Annars har helgen varit bra med mysiga nyheter 😉😍 

Höres och störes! 

Skit

Är bara skit jobbigt just nu!!! 

Aj aj rygg

Efter en urusel Abbe dag håller min rygg på att gå itu! Abbe gråtit, grejat och inte kommit till ro alls idag! Varit lite nöjd om jag har burit honom, inte alls nöjd hos R :( 

Undermedvetet och medvetet går både jag och R o tänker på kolik, men oddsen att det skulle börja nu vid snart 7 veckor kan inte vara höga! (Hoppas vi!) 

Håller tummarna för en bra natt och en bättre dag imon, annars har jag nog ingen rygg kvar.... 

Ha en go torsdag. Höres och störes! 

God morgon världen !

Manliga förkylningar är inte o leka med! Abbe har haft en sådan sen han typ föddes och hans humör är inte o leka med vill jag lova! Att han sen blivit röd som en prickigkorv över hela kroppen av nån reaktion gör inte saken bättre.... Men vi hoppas på bättring och en gladare gosse snart 😃 




Det tär

Det tär! Dessa jäkla nätter tär! En hel
Orolig Abbe ! Undrar om det blir nån sömn i natt ...... 

God morgon god natt

Here we go aigen ! Suck för vakna  nätter.... 


Älskade föräldrar

Vad skulle man gjort utan dem? Så ofantligt lycklig och tacksam för att de alltid finns där för mig och min familj. För även om jag nu själv är mamma så kommer alltid min mamma och pappa vara några av de viktigaste personerna i mitt liv ! De har gjort mig till den jag är och nu är det min tur att föra det vidare till mina pojkar . 

Att ha sina föräldrar nära är det underbaraste som finns ❤️ 

Att de den bor på Gyön villet enligt mig är världens underbaraste plats gör lyckan bara större ☺️💕 

Hoppas ni haft en bra helg! Höres och störes 







Lördag

Lördag och jag och pojkarna har mys förmiddag medans pappan sover efter natt jobb.

Började med en tur till lekplatsen, därefter blev det muffinsbak. Nu har vi lekt och ätit och till slut landat i soffan för en stunds vila :-) 

Vad eftermiddagen har att erbjuda får vi se :-) 

Ha en go lördag! Höres och störes. 



Ingen sovning

Har tagit bort middags sovningen för E nu, han ligger o vilar nån timme framför tv:n istället. Detta gör att läggningarna nu går mycket bättre :-) 

Nu sover han och jag o syrran ska ut o gå om nån timme. 

Höres och störes 
Liten börjar bli stor! 


Dessa nätter!

Dessa nätter kan man bli gråhårig av ... Abbe tycker inte alla det är kul o sova o har han väl vaknat (vilket han typ alltid gör efter ett-två amningen) så är det vaket tillstånd som gäller i två till tre timmar. Mamman är inte riktigt lika lycklig över detta som Abbe... 

Men lever på hoppet att det blivit bättre till jul! 



Idag är det kvalitetstid med Abbe på förmiddagen, R jobbar och E ska strax till dagis, får se om det blir en runda till stan eller vad vi ska hitta på. 

Ha en bra torsdag. ! Höres och störes. 



EM!!!

Så jävla gött o vakna till ammning och se att vi är klara för EM!! I kväll blev det ingen fotboll för min del men till sommaren då jäklsr ska här kollas fotboll!!

Idag har varit en dag av bärande och ännu mer bärande av Abbe,  han är minst sagt missnöjd med sitt liv ibland, men blir väl bättre hoppas vi:-) 

Annars har dagen varit en hemma dag villet var väldigt skönt. 
 
Imon dagis för E och Spjälkö för mig o Abbe. 

Ha en bra natt. Höres och störes!


 

Bra helg

Söndag kväll och vi har haft en toppen helg. I fredags var mamma här hela eftermiddagen och lekte med Eskil och sen hjälpte hon mig o lägga Eskil vilket jag annars har svårt för när R jobbar eftermiddag. 

Igår kollade vi bil innan lekplats och kaffe hos svärföräldrarna. Kvällen spenderades med ett glas rött och fotboll. 

Idag har vi åkt runt och fikat lite varstans på förmiddagen och bara varit hemma o lekt på eftermiddagen :) mys med andra ord! 

Nu sover Eskil och vi ska äta lite . 

Hoppas ni haft en bra helg! 

Höres och störes! 




Här kommer en bild :)




Triss i sömn

Tre pojkar sover och en mamma som sappar tv :-) Första lussekatten fick sätta livet til idag till förmuddagafikat , gott som attan! E däremot föredrog tom&jerry kex ! Snart dags för R o jobba sista eftermiddagen innan 4 dagars ledigt. Och till mig o de kvarvarande pojkarna kommer mormor och leker, underbart att hon stannar över läggningen med så slipper jag ha ångest över den :) Ha en bra fredag! Höres och störes! Har skaffat 5 m tyg som ska läras att knytas till bärsjal, börjar arta sig men en lång väg kvar innan jag känner mig bekväm i knytandes hihi! Bild kommer senare!

Bättre natt

Ja natten i sig är inte mycket bättre med en vaken Abbe. Men i natt är R hemma så jag o Abbe har kollat lite tv, haft lite massage och ätit lite ersättning. Mycket tre både för psyket och fysiken o kunna gå upp ur sängen dessa vakna timmar :) Nu hoppas jag Dock att Abbe somnar snart så även jag får krypa ner ❤️ Höres och störes!

Inte klaga...

Vet att jag inte ska klaga... Men jag måste, blir knäpp snart! Vaggar, vyssjar, hoppar, ger bröstet ! Inget duger. Abbe ålar , gråter, spänner sig o grejar :-( vi har nu hållt på så här i två timmar för andra gången i natt. Jag är så trött så jag vill (gör) bara gråta. Eskil ligger jämte och undrar vad som händer. Min energi finns snart inte mer, just nu vill jag lägga in Abbe i datarummet stänga dörren, krypa ner jämte Eskil , somna och inte vakna förens det är ljust.... Bara tanken ger mig dåligt samvete samtidigt som tillfredställelse! Blir nästan rädd för mig själv när jag blir så trött så jag inte vet vad jag ska ta mig till! Jag vet ska inte klaga! Men i natt måste jag !! Just nu suger det o vara två barns mor (men om några timmar är det ljust igen och då känns nog allt bättre hoppas jag) Höres och störes!!

Stavfel

Satt o läste mina inlägg och såg att det var väldigt mycket stavfel och konstiga ord hihi, beklagar detta och skyller på natt hjärna och en vänsterhand som slinter (skriver oftast under natt amningarna ) Idag är E på dagis, R sover och jag i A myser. Varit hos en kompis o fikat lite och sen inhandlat lite saker till Eskils adventskalender :) nu soffläge :) Höres och störes!

Fysiskt ont

När man är så trött på natten att det gör fysiskt ont i kroppen ja då är det lite lätt jobbigt att vara små barns mor.. Tur är väl då att man har en sambo som tar intiativ och räddar situationen :-) Natten som var var lite bättre så idag hänger inte tröttheten som en dimma, mer som lite duggregn :) E på dagis och jag o A i soffan, ska ta ett träningspass när A ger upp o somnar:) Ha en fin tisdag! Höres och störes!

No synk !!

Jag och Abbe sybksr verkligen inte på nätterna! Jag vill sova och Abbe vill kolla läget och gå natt vakt ! Försöker resonera med honom att någon natt vant inte behövs och att dörrarna alldeles utmärkt håller obehöriga ute! Att han sen håller både pappa och bror vakna också tycks inte göra något, tvärtom! Ju fler vakna fest roligare. Bara inse Abbe kommer vara den kille som stänger placen när det är dags för fest! Jag däremot försöker lära min kropp att sömn är överskattat! Duktigt överskattat ;-) Hoppas ni har en bra helg! Höres och störes!!

Natt barn

Vet inte riktigt vad vi gör för fel, måste vara nått i tillverkningen för att sova på nätterna det är totalt överskattat för Abbe och likadant vill jag minnas att det var för Eskil... Abbes förkylning hjälper inte till i processen sova hela nätter om jag säger så! Just nu ligger han här jämte mig o spanar in lamporna , åter igen har vi intagit bäddsoffan i lekrummet. Man får se det som extra mys tid för så tillfreds som Abbe är just nu är han sällan på dagtid, har vi sen tur kanske han somnar om nån timme och vi får några timmars sömn till :-) Trevlig lördag på er! Höres och störes!

Livet vänder

Idag har jag lovat mig själv o sluta klaga på skit saker! Så som att Abbe vill bli buren mest hela tiden, att Eskil inte alls lyssnar eller att orken inte riktigt vill infinna sig. Detta är petitesser! Mina pojkar lever, växer och utvecklas allt i min och R:s närvaro! Livet kan vända så snabbt och ta de mest outgrundliga vägarna! Så här ska bli mindre gnäll och mer ta vara på livet och allt vad det innebär!!! Höres och störes!

Vak nätter och könsdelar

Små barnslivet är underbart, Abbe är fortfarande förkyld vilket resulterar inatt klockan är 03.00 och jag sitter i bäddsoffan med en tok täppt Abbe, men ska inte klaga får se det som extra mys tid och soffan är rätt så bekväm :-) Börjar komma in lite i två barns rutinerna och det känns rätt gött! Då över till könsdelarna. Har en tvååring här hemma som är väldigt fascinerad av snoppar, både sin egen och andras, detta har resulterat i att E numera vet att Abbe, pappa o han själv har popp (snopp) villet ledde till att jag var tvungen o lära honom att mamma har snippa ;-) livsviktig kunskap skapas på Gösvägen! Men rätt ska vara rätt i detta mansdominerande hushåll hihi. imon jag menar idag får det nog bli lite dans till Snipp låten ;) Ha det bäst så hörs och störs vi!!

Klagan

Människan är skapt för att klaga men ibland måste man skärpa sig och se till allt det som är bra och det man ska vara tacksam för! Visst Abbe har magknip, är allmänt missnöjd med livet och vill mest bli buren eller ligga nära! Skit jobbigt ibland, speciellt när man har en tvååring som vill ha uppmärksamhet. Men ibland måste man se livet ur ett större perspektiv. Jag sitter med en vaken bebis i en varm säng med folket jag älskar runt mig och inte i en gummibåt på Medelhavet med 30 andra livrädda män, kvinnor och barn! Jag behöver inte riskera livet på både mig och barnen för att få någon form av trygghet! Jag går runt i ett varmt hus med Abbe på mage istället för att behöva sitta i ett kallt sjukhus rum i lund och pendla mellan hopp och förtvivlan! Jag kan gå och tittade på tv samtidigt så är både jag och Abbe Rätt så nöjda, finns de som inte kan gå längre, där förmågan inte längre finns, där de inte längre kan omfamna sina barn, där de vet att de inte kommer få vara med på deras barns resa mot vuxenlivet! Så nej egentligen borde jag inte klaga!! Har så mycket stt vara tacksam för i stället! Ibland måste man helt enkelt nypa sig själv och inse att livet är ett liv man måste ta vara på och vara tacksam för! Mina problem är petitesser i det stora hela!

RSS 2.0