Åter Söndag:-(

Att veckorna går fort tycker jag är bra, men måste helgerna också rusa iväg? Men men, det blir nog snart fredag igen. Idag har jag varit en runda i Lund, visat farmor hur vi systrarna svensson bor:-)
Passade också på att ta ner lite grejor så jag slipper ta allt på tåget när det bär hem på torsdag. Fick faktiskt lite hemlängtan när jag var i lägenheten idag, ska bli skönt att komma hem igen ett tag!

Nu har jag suttit och panik skrivit en sammanfattning på en engelsk vetenskaplig artikel som vist skulle in till skolan i morgon och som jag totalt hade glömt, rätt jobbigt men nu är den klar i alla fall!

I morgon är det åter måndag och dags för de sista dagarna på praktiken, ska nog överleva dem och i morgon får jag gå med sjuksköterskan så det ska bli skoj! Nu i kväll blir det lungna gatan och nog ganska tidig sängdags om jag känner mig själv rätt haha.

Är ju första advent idag, gud så mysigt, jag älskar julen och snart är den här. I morgon börjar julkalendern och det är ett måste att se den- längtar haha

Ha det bäst så hörs och störs vi!

Spyr på allt det gråa!!

Nej nu får solen minsann och da visa sig, känns som jag lever i en säck. Idag tror jag solen strejkar helt, känns som om det är kväll hela degn runt, fy så tråkigt!!
Har kommit hem från en hel lyckad kväll i Karlshamn, först lite förfest med Idol (äntligen åkte det lilla blonda trollet ut!), sedan blev det harrys och dans tills det stängde, och ska jag vara ärlig så hade jag attans trevligt! Dansade och hade bara en kul stund helt enkelt.

Är dock lite trött nu, har bara sovit typ tre timmar, kom i säng vid tre och sen skulle tage repa tidigt så det vara bara att pallra sig upp vid åtta tiden, men har i alla fall inte varit bakfull!!
Skulle köpa lite julklappar idag var det tänkt, men hittade inget så det får nog bli en runda i Lund nästa helg.

Nu har jag packat ihop lite som ska med ner till Lund i morgon, ska ju dit med farmor, och även hunnit med lite plugg, snart är det pepparkaksbak med pappa, ska bli mysigt:-)

Fick veta något hemskt tråkigt igår, en ledare på Smedjan dog förra fredagen:-( Hon hade cancer men de trodde de hade fått bort allt, men tydligen inte, allt gick så fort, jag är lite förvirrad:-(
Hur många liv ska denna sjukdom få ta innan man hittar ett sätt att bota den till 100%, Smedjan utan Rakel blir inte detsamma! Mina tankar finns hos dig!

Nej nu får det bli lite pepparkakor så man får lite annat att tänka på, vi hörs och störs!


Min husliga pappa:-)

Fredag hela veckan:-)

Äntligen fredag, som jag har längtat, bara tre dagar kvar på praktiken och en hel helg framför mig, Idag började jag dagen med simmning, sen praktik. Där efter blev det en attans travlig lunsch med Jonas och efter det en blixt shopping av tunikor, var av en jag ska ha på mig i kväll:-)

När jag väl kom hem tog jag ett långt bad och efter det fortsatte jag stcika på tröjan jag började med igår. Mamma fick ge mig en liten kurs i hur man stickar efter mönster och lite så, och av hennes min att dömma i början trodde hon noh aldrig jag skulle fatta haha, men nu tror jag jag har fått klämm på det!

I kväll blir det nog utgång i Karlshamn, om jag inte sommnar innan:-P Ska bli gött och dricka lite vin och bara chilla, var ett tag sedan nu.

Nej nu ska jag plocka ihop lite grejer jag ska ha med mig i kväll, ha en riktigt bra fredags kväll så hörs och störs vi!!

 SKÅL!

Snart helg igen!

Det är helt otroligt vad tiden går, jaha nu är det snart frdag igen, gud vad härligt!! Just nu sitter jag och lyssnar på julmusik nöjd som bara den efter att ha kämpat 40 min på motionscykeln:-)
Har praktiserat idag och det har gått helt ok, känner att jag nog passar inom vårdyrekt, det känns faktiskt riktigt bra.

I kväll blir det lugnt, ska plugga lite och kanske blir det en promenix med Malin lite senare, vi får se.
Som sagt helg snart, och den är faktiskt ovanligt uppbokad, lite fest imorgon, julklapps shopping och pepparkaks baka på lördag och sen avslutar jag med en snabb visit ner till Lund på söndag- ska visa farmor hur jag och syrran bor:-)

Farmor har längtat i flere veckor nu, så hoppas vädret håller i sig så att vi kan köra ner, hon hade blivit så besviken annars!

Nej nu ska jag äta en stor tallrik lassagne, måste ju fylla på det jag förlorade på cyklen:-P vi hörs och störs!!

Mums!!

Hoppade vist över en dag!

Hann inte skriva igår, blev lite stressigt, jobbade till 16.00 sen bar det av till Jojjo vid fem, Vi var och åt på Thai i Karlshamn- helt sjukt god mat!! man blir helt salig. Därefter blev det glögg och prat hos Jojjo, mysigt värre:-)
Var hemma vid halv tio och då orkade jag inte sätta igång datorn så därför den överhoppade dagen!

Nu har jag precis varit ute och sprungit, bakslaget kom idag, gick väldigt segt! Men jag är nöjd nu efteråt. Ska jobba eftermiddag idag så än har jag lite som ska hinnas med, ska städa jappys bur och så ska jag handla åt mamma. Men det ska nog hinnas med.

Som sagt jobb i eftermiddag/kväll, men hoppas jag hinner hem till Bonde:-) Nej nu ska jag ta itu med saker och ting, ha det bäst, hörs och störs


Längtar till fjällen! ( det är jag som ligger i bakgrunden)

Inte mycket nytt

Har  inte hänt så mycket nytt idag, har varit på praktiken och det gick väl bra, ha börjat lite på uppgiften vi ska göra för skolan om praktiken. Var hemma vid fyra, åt lite, kollade TV och nu har jag varit ute och gått med Malin en timme, alltid lika gött att få gå och prata av sig med henne:-)

I morgon blir det simm på morgonen, sen praktik och efter det ska jag och Jojjo ut och äta (förhoppnings vis haha), fick en middag av henne i födelsedags present och vi har inte hunnit genomföra det än, men imorgon kanske vi lyckas:-) Ni får hålla tummarna, trevligt ska det bli i alla fall!

Nej nu ska jag borsta tänderna och snart blir det sängen för min del, blev lite sent igår så tröttheten börjar smyga sig på.
Ha det bäst så hörs och störs vi!


Sov så gott!


Tiden går så fort!

var det åter söndags kväll och bara några futtiga timmar kvar innan måndagen är här, blir man inte deppig? Idag har jag inte gjort så mycket, varit ute och sprungit och förberett lite inför praktiken i morgon bara.
Just nu sitter jag i valet och kvalet om jag ska tillåta mig själv att kanske äta lite godis i kväll, det är ju i och för sig söndag- men godis är gott:-)

Vintern har kommit, är 5 minus och blåser snor kallt, nu vill jag ha lite snö också så man kan ta på sig skidorna!! Vi får hålla tummarna.

Har köpt massa garn på Karlssons idag så nu ska mamma lära mig att sticka efter mönster, ska bli en tröja är tanken. jag kan bara sticka mössor och halsdukar nu så det ska bli kul och lära sig något nytt (undra om mamma tycker det också?) haha.

Nej nu orkar jag inte skriva mer- hörs och störs!



så här vill jag att min värld ska se ut!!

Tidig lördag morgon

Har nu varit uppe mer än en timme, gillar verkligen tidiga lata lördags morgonar. Dagen blir så lång och det är så mysigt att äta frukost i lugn och ro och bara njuta!
Att man vaknar till en smäll kall morgon med blå himmel gör inte saken värre:-)

Idag ska jag som sagt ut till farmor och adnventa hos henne, får se om det blir en runda på rullskidorna lite senare, vet inte om jag ska vila o springa lite längre i morgon i stället, tiden får utvisa!

Kollade Idol igår, hur f*n kan Johan få vara kvar, det är för mig ett stort mysterium- han kan ju inte sjunga!!! Åker han inte nästa fredag så blir det bojkot från min sida, (har jag i och för sig sagt de sista tre veckorna:-P).

Nej nu ska jag skruva badrumsskåp, ha en bra lördag, hörs och störs!


Min lilla stora syster kommer idag, ska bli kul!
Älskar dig vet du:-)

FREDAG!!

Ja nu är det äntligen fredag, finns det någon bättre dag än fredag? Inte enligt mig. Man har precis lagt en lång vecka bakom sig och kan se framemot en lååång och skön helg!
Veckan jag lämnade var inte så farlig som jag befarade i söndags, praktiken går sin gilla gång och jag har inga större problem med att byta blöjor och torka skit:-)

Det är roligt att man får höra att man är duktig också, min handledare glömmer att säga vad jag ska göra för hon tycker att jag är som en i arbetslaget! Hör man sånt blir livet helt klart roligare.

Men som sagt en lååång helg framför mig. I kväll blir det Idol inne i Karlshamn, och jag misstänker att det blir ganska sent hem (brukar bli det där). I morgon tänkte jag ge mig ut på rullskidorna igen och sedan ska jag och Mia ut till farmor och hjälpa henne att få det advent fint, Söndag har jag ingen riktig kolla på än mer än att det är en springning som ska göras.

På tal om springning, jag lyckades ta mig ut en runda igår:-) Så jäkla skönt både under tiden och efteråt.

Nej nu ska jag ta på mig lite ordentliga kläder och gå o se om det är nått bra på TV, Ha en underbar helg och ta vara på tiden, måndagen kommer nog så snabbt!! Hörs och störs.


Min älskade farmor (och pappa)

Min jäkla latmask!

Skulle varit ute och sprungit nu, men finner inte orken. Det är så motigt att jag verkligen inte kan förmå mig att ge mig ut, trots att jag vet hur nöjd jag är efteråt!
I stället smällde jag i mig en stor tallrik köttfärsår och ris! Så även om andan faller på så måste jag vänta en timme innan jogging skorna åker på för annars spyr jag nog:-)
Men som sagt, tror inte andan kommer. Jag blir nog en latmask i kväll, Usch vad dåligt samvete jag får!!

Varit på praktiken idag med, fy vad drygt det är, men i morgon är det frdag och då slutar jag klockan 12.00- Jippi! Kan inte bestämma mig om tatueringen, ena stunden är jag sugen och andra vill jag inte offra träningen. Men vi får se hur det blir.

I kväll blir det lungt, om inte en joggingrunda så i alla fall en promenix med mamma, blir nog sängen ganska tidigt- jag är dö trött, tar på krafterna att gå upp tio i sex och tyvärr så blir det lika tidigt i morgon då det är simmning som gäller på morgon kvisten:-)

Ha det bäst så hörs och störs vi!!


Den här bilden beskriver ganska bra hur jag känner mig:-P

Onsdag!

Mina händer fryser och näsan är röd, har precis varit ute och gått en sväng med Jappy, han har gått och jag har läst:-)
Innan det gjorde jag premiär turen på rullskidor, och det gick förvånannsvärt bra. Lite bristande teknik och glas halt gjorde dock att det tog lite längre tid än vanligt men jag tog mig runt min runda och kommer säkert att ha träningsverk i armarna i morgon.

Blir nog ingen tatuering nu innan jul, kom på att det inte är värt att offra träningen för det, beslutet hjälptes på traven nu i förmiddags när jag provade min bal klänning, och den inte gick att knäppa ordentligt!
Försöker intala mig att det är min ökande muskel massa som gör det hahaha, Nej får helt enkelt skärpa mig!

Nu är det snart bara två timmar tills jobbet börjar, ser inte fram emot det! Men det är bara att bita ihop. Att vi har fint väder idag gör inte saken bättre!

Jobbar till 21,15 i kväll så orkar inte skriva här efter det, men jag rapporterar mer i morgon, ha en underbar onsdag och passa på att njuta av det fina vädret! Ha det bäst, så hörs och störs vi!



Vill ha snö snö snö!

Andra dagen gjord!

andra dagen på praktiken gjord, bara 11 kvar! Jag högaktar alla som jobbar inom äldre vården, men själv skulle jag nog aldrig vilja jobba där! Gud vilket tråkigt jobb, i alla fall när man jobbar på ett demens boende, man kan ju inte göra något!!
Idag har jag sutit och blödrat i boken Den sista bonden, både avigt och rätt. Kan varenda bild utantill nu! Jag klarar inte av att ha ett jobb där tiden inte går fort och tyvärr så sniglar den sig fram här!!

Så som sagt, bara elva dagar kvar!

Har varit ute och gått en sväng med mamma, skulle åkt rullskidor i gentligen men pallade inte, får bli en runda innan jobbet imon i stället. Och i kväll blir det slapp och sharon frukt-mums.

Funderar på att tatuera mig på fredag, men har inte bestämt mig än, får ju inte träna på en vecka i så fall! Men gud vad sugen jag är, foten är den som står på tur, har i och för sig hört att det ska göra ganska ont där- men vill man vara fin så får man lida pin.
Blir det inte på fredag så väntar jag tills efter jul, men vi får se hur jag gör!

Ha det bra så hörs och störs vi!


min tatoo behöver en kompis!

Första dagen gjord

var första dagen på praktiken gjord, bara 12 dagar kvar:-) nej ska jag vara helt ärlig så var det inte så farligt som jag hade väntat mig, har i och för sig inte gjort så mycket idag, men det som den ordinarie personelen gjorde kan jag helt klart tänka mig själv göra.

jag är på en demens avdelning med sju patienter, ganska gulliga allihop faktiskt! Tror att dessa dagar kommer att vara nyttiga för mig, att sen inte personalen jobbar ihjäl sig är en annan femma. har hunnit med ungefär 5 kaffe pauser plus lite vila i mellan:-P Men va fanken finns det inget att göra så gör det inte!

Jag har inte bara gått brevid idag, har hjälpt en farbror med maten och en liten tant med toaletten, får nog hjälpa till lite mer i morgon tror jag.

Efter jobbet gav jag mig ut på en springrunda och nu blir det mat följt av lite pingisträning, sen stupar jag nog i säng, blev inte så mycket av den varan natten som gick- var faktiskt lite nervös inför idag!
Måste bara säga en sak- fanken vad snabbt jag springer när jag vet att det snart blir mörkt, det är som om benen är mörkrädda:-)

Nej nu väntar maten på mih, hörs och störs morrsning!


Söndag hela veckan!

Tänkte inte skriva något idag, men sen tänkte jag- NEJ skärp dig det tar typ två minuter. Så alltså skriver jag i alla fall.
Sitter nu i Hoby, där jag ska spendera de kommande tre veckorna.
I morgon börjar praktiken, klockan 7.00 ska jag in finna mig på Vidablick, och jag börjar bli lite smått nervös. Har aldrig jobbat inom äldrevården och har verkligen ingen aning om vad jag har att vänta! Men det lär väl dessa tre veckor utvisa.

I går kväll var det slapp oxh idag har jag inte gjort så mycket mer än gått en runda, kollat Tv och äkt hem, en ganska lat söndag med andra ord!

Tänkte dra igång rullskido åkningen nu när jag är hemma, så ser ni någon idiot på rullskidor med refläx väst och hjälm så är det bara lilla jag, tar nog några mil innan jag får in snittsen igen men ni får inte skratta!

Nej nu har mina skriv minutrar gått så jag säger hej då för denna gång och rappoterar hur första dagen inom äldrevården var i morgon! Ha det bäst tills dess!!


Ananas Ha!

var det åter Lördag kväll, tiden bara flyger i väg! Glömde skriva en mycket viktig sak i morse. I går när jag, Nett och Mia kollade Idol kom jag på en mycket bra fråga, hur växer ananas igentilgen?
För seriöst hur många av er vet hur den växer?- nej just det.
Det vara bara upp med datorn och fram med google, och hör och häpna, ananas växer på kaktusliknade buskar längs med marken och kan bli upp mot en meter höga.

Och det gröna spretet väcker längst upp som en liten mohikan frisyr:-) Så nu vet ni det. Kan också tipsa om att om man äter för mycket ananas så blir man helt svullen om läpparna.

Såg ju Idol igår, och nej rätt person åkte inte ut! Hur kan Robin E åka ut han äger, vill att den där lilla pubertets killen Johan Palm ska fara och flyga, han kan väl komma tillbaka när han är torr bakom öronen! FYFYFYFY

Ja just det en dag har gått, och vad har jag gjort då? Jo som jag skrivit innan har jag städat och tvättat (kul värre), men jag har också hunnit med ett gympa stång intensiv på Gerda med välförtjänt bastning efteråt, det var ett riktigt jobbigt pass kan jag säga!! Men gud vad nöjd jag är nu.
Resten av kvällen blir lugn, men ananas:-), mango och nötter - mums!

Har packat inför imorgon också, ska bara besluta mig för hur många par skor jag behöver ha med mig hem haha, ha det bäst så ses vi nog snart!



En duktig morgon.

Känner mig riktigt nöjd över mig själv, hade tänkt att sova länge idag. Men en överfull blåsa väckte mig halv åtta, och alla vet väl hur det är när man väl gar vaknat av att man behöver gå på toa, det hjälper inte hur mycket man försöker det går inte att somna om!
Så det vara bara att gilla lägetr och masa sig upp, när man väl har fått benen över sängkanten går det faktiskt ganska bra. Så det blev en tidig frukost och därefter har jag städat hela lägenheten, dammtorkat, dammsugit och tvättat golv! Nu skiner varenda rum:-)

Så nu sitter jag och tycker att jag är ganska duktig sammtidigt som jag väntar på nästa fas på dagen- nämligen tvättning vid tolv, det är inte klokt vilken produktiv dag detta blir!
Ska försöka hinna med en promenad och kanske en bastu också, men vi får se vad som hinns med!

Ja just det jag ska ju packa också idag, ska ju åka hem till Blekinge i morgon, tre veckor så vi får se vad som får plats i väskan:-P

Ha det bäst vi hörs och störs!


Så var det gjort!

Jaha, så har man förmodligen skrivit sin första IG tenta, gick inte speciellt bra idag, det jag hade pluggat på kom inte alls! Om jag klarade det sär är det på håret, men tyvärr så blir det nog omtenta den 20 december. Men ja ja, inte mycket att göra åt, bara att glömma och gå vidare, det är ju helg:-)

Föresten finns det ju omtentor för att man ska kunna göra om dem , haha. Kunde vara värre, kunde bott i ett krigsland, varit deprimerad eller inte haft ett hem. Man får se till det man har.

Så nu ska jag bara njuta av helgen och av att vara ledig, hoppas ni gör det samma!
Ha det bäst


Regna och väntan!

 Klockan är nu 08.45 och jag har varit vaken i 45 min. Under den tiden har jag hunnit äta frukost, bädda sängen och kollat igenom materialet till tentan, känns ganska bra. Kan nog inte göra mer nu, det får bli som det blir!
Synd att jg måste sitte och intala mig det i 4 h och 15 min till. Det suger att inte ha tentan förrens klockan ett:-( Tur att Stina kommer vid halv elva med kontraktet så jag får lite annat att tänka på!

Vaknade till grått väder och smatter på rutan, här verkligen öser det ner och det ser inte ut som om det finns någon ljusning någonstans! Hoppas det slutar innan halv ett, har ingen lust och sitta blöt och skriva tenta.

Ja ja så kan det vara, behövde bara skriva av mig lite, ni får nog en rapport i kväll igen:-)


Overksam!

Har varit ledig idag och meningen var att jag skulle lägga i femmans växel och plugga hjärnet, blev det så tror ni? Exakt inte en schans!!
Sov till kvart över nio, läste lite, cyklade ner till stan och tog min andra vaccinations spruta mot Hepatit B, cyklade hem, läste lite, kollade tv, åt, kollade tv, läst lite och efter det har min rumpa varit fast satt i soffan!
Har nu lätt panik för att jag inte är färdig pluggad sammtidigt som jag känner att det inte hjälper att plugga mer! Vi får hoppas att jag har lärt mig tillräkligt i alla fall:-)
Får kanske ta ett litet bus i morgon förmiddag, har ju inte tentan förrens ett.

Ja just det, jag har ju hunnit med en liten promenad någon stanns där mitt på dan också:) NU blir dett ett par ångest timmar för att jag inte pluggar innan jag och Frida ska gå till Gerda och trän box, ska bli skönt att få slå lite!

I morgon är det som sagt tenta dax, men ska skriva nytt kontrakt på lägenheten innan. Efter blir det box med Mia, antingen får jag slå ut min besvikelse över att det gick skit på tentan eller också slå av glädje (hoppas på det sista).
I morgon kväll blir det lungt, jag och Nett ska äta tacos och kanske dela en flaska vin:-)

Nej nu ska jag begdrunda mitt samvete lite, ni får en rapport om läget i morgon, ha det bra tills dess:-)



blev visst lite negativt inlägg, så ger er en rolig bild i stället!

Ganska bra dag!

Är faktiskt ganska nöjd med dagen, började med ett morgon pass på Gerda (var väldigt segt) och därefter blev det plugg, plugg och mer plugg. Men efter allt det tråkiga bar det av ner till stationen och Malmö där Pappa, Mia och Jonas väntade.
Först åkte vi ut till IKEA för att byta lite saker, och därefter blev det god mat på en trevlig resturang.
Maten var god, vinte var gott och sällskapet var helt ok:-)

Så nu sitter jag och kollar på Gryes och känner mig varm och glad av vinet, så ge mig en timme så sover jag nog som ett barn!

Så Mycket annat har jag inte att rappotera idag, ger er en uppdatering i morgon om hur stressad jag är inför tentan på fredag, ha det bäst tills dess!


Plugg Suger!

Är så trött på att plugga! Jag läser och läser, men inget fastnar och vissa delar fattar jag ingenting av! Varför kan man inte skriva böcker och hand outs så man föstår. Det gynnar inte min inlärning om jag får material som inte går att förstå! är det inte meningen att man ska få lite kunskap av att plugga- inte huvudverk!

Ja ja, har hunnit med lite annat idag i alla fall, började dagen med två timmar i skolan där jag fick lära mig taktil massage, det var en skön början på dagen- lugnt och skönt sammtidigt som man faktiskt fick lära sig något man kan ha nytta av!
Efter det blev det plugg, mat följt av ett gympa stång på Gerda. Där efter blev det mer plugg och nu sitter jag i soffan och tar ledigt resten av kvällen:-)

Det tråkiga med plugg veckor är att alla dagar ser likadana ut, plugg, plugg och åter plugg. I morgon blir det i alla fall lite roligare, ska ner till Malmö och äta middag med pappa, mia och jonas. Pappa ska nämligen ner på kurs. Det är bra att ha lite sånt inplanerat så man inte pluggar ihjäl sig!

Nej nu får det vara nog skrivet i kväll. ha det bra så hörs vi imon

seg som en deg:-)

Åter i Lund!

Efter 20 min gående u uppförslut och med en väska som vägde 2 ton är jag äntligen hemma, sitter i soffan, kollar vänner och väntar på att klockan ska bli åtta då jag och Frida ska gå på box.
Ganska skumt att jag bara för 3 h sedan var hemma i Hoby, hemma i Hoby och hemma här är två helt skillda liv, tur att båda känns lika bra!

Idag jar jag haft världens sämsta karaktär! Har sutit vid datorn och Tv:n och ätit muffins och godis på löpande band, fy fyf fy. nu får det bli ändring. ska verkligen försöka hålla godis och kak löfte fram till jul nu! Ni som läser får gärna peppa mig:)
Skulle plugga hela dan var det tänkt, blev det så mycket? Svar nej, har tagit igenom mig allt två gånger, det är ju i alla fall bättre än noll:-)

Ser nu att våra växter nog behäver lite vatten, ser ganska förfärliga ut faktiskt! Varken jag eller Nett har nog gröna fingrar, konstigt att växterna har överlevt så här långt.

Vill bara heja lite på bostads ockupanterna här innan jag slutar, Tycker det är helt rätt som de har gjort. Som jag har skrivit innan, LUND suger som bostads kommun, Öppna ögonen för det!!



Ha det bäst, snart helg igen:-)

IKEA!

IKEA, har idag varit på IKEA med päronen, de skulle ha lite smått och gott +  ett nytt badrumsskåp som slutade med ett helt nytt badrums möblemang:-)
Själv kom jag hem med värmeljus, bodylotion, skorpor och knäckebröd. Snacka om IKEA fynd, nu sitter jag vid datorn och mamma och pappa gör det sista i badrummet där nera. jag gav upp efter två skåp och alldelse för lite tålamod, fast ska jag vara helt ärlig så är jag ganska bra på att skruva möbler!

Innan IKEA han jag och pappa med en springrunda, jag slog honom med några minuter:-) och nu i kväll (om de ndär nera kan bli klara någon gång) blir det mat och TV, kanske också lite vin:-)

Ja just det var ju på musikal i går, Avenue Q, den var så jäkla bra, lite anorlunda men helt sjukt rolig och skådisarna var jätte bra! Den kan jag varmt rekomendera!!

I morgon börjar åter en ny vecka och jag MÅSTE plugga, tenta på fredag och jag har knappt börjat::-( Men ämne (äldres hälsa och ohälsa) är så himmla tråkigt! Men det är väl bara att bita ihop. efter det blir det ju nästa favorit sak, 3 veckors praktik på äldreboende:-( Suck inga roliga veckor framför mig. Det enda posetiva är att jag ska vara hemma i Blekinge under praktiken, det kan jag nog behöva så jag får lite päppning!

Nej nu verkar de snart vara klara där nere, ska se om man kan få lite mat!

Ha det bäst så hörs och störs vi!
(vill ha långt hår igen)

!

Härliga fredag!

Dagar går otroligt snabbt, känndes som jag nyss gick upp för att möta denna lediga fredag. Utan att riktigt veta vart dagen har tagit vägen är klockan redan halv fem och utanför fönstert är det kol svart!
Sitter nu ock lyssnar på julsånger och väntar på att maten ska bli klar. Ja jag vet att det är tidigt med julsånger, me de är ju så fina och man får så skön sinnes stämning!

Det är konstigt, när jag är hemma i Lund är det toppen och jag trivs jätte bra, men när jag kommer hem till Hoby trivs jag också jätte bra! Det känns som om jag kombinerar två saker som gör mitt liv jätte bra!
Det är bra att det är så, att leva när livet känns bra är faktiskt det bästa:-)

I kväll blir det god mat och sen ska jag in till Karlshamn och kolla Idol, vad som händer i morgon får tiden visa.
Ha det bäst tills dess!


liten återblick på gammal "goda" tiden:-)

Blekinge

var man hemma i blekinge igen, åter för en långhelg, riktigt skönt. Hade varit ännu bättre om jag inte hade behövt plugga till tentan nästa vecka:-P
Men men, lite kul ska jag allt hinna med!, Ska ju se musikal på lördag, Avenue Q som gästspelar i karlshamn, ska bli så jäkla kul. Var länges sedan jag såg en musikal nu.
Utöver det har jag inte jätte mycket planer, blir nog ganska lungt.

Idag har jag haft föreläsning i 3 1/2 timme om Stroke, var ganska trist faktiskt, hade kunnat vara bra om vi hade haft en föräläsare som snackade mer svenska i ställt för latin:-) Men nått nytt lärde jag mig säkert.

Nej nu ska jag sova, är ju en ny dag i morgon!
Ha det bra tills vi hörs igen!


Barack Obama!

Äntligen är valet i USA klart, snacka om långdragen process, tur att man inte är amerikan- hade aldrig orkat höra om val och politik i över ett år!
Men gud vad bra att Obama vann, jag har hållt tummarna för honom hela tiden, nu kanske USA kan få lite vettig politik igen efter 8 års krig och storhetsvansinne! Jag tror stenhårt på Obamas politik och hoppas att han kan få USA på fötter igen, och att han kan fokusera på sitt land och inte alla andra "stackare" som behöver räddas! HEJA OBAMA:-)

Idag började dagen grå och mulen, men lagom tills jag skulle ut och gå en sväng vid halv två kom solen framm och det blev en härlig höstdag, förutom promenad har jag pluggat och ätit lunch med syrran.
Kan inte säga att jag har vrålpluggat, det är ju faktiskt en och en halv vecka kvar till tentan. Men det är skönt att ha börjat i alla fall, framförallt som jag ska hem till Hoby i helgen och misstänker att jag inte kommer att plugga så mycket där.

I kväll blir det Tv och sen vid åtta ska jag spela squasch, är faktiskt lite nervös för det, kansek gör bort mig totalt haha:-)
Men roligt ska det bli!

Ni får hålla tummarna:-) ha det bäst!


Rapport.

Nu är jag bara lycklig, ibland ska man ha tur! Vi fick förlängt med lägemheten som vi bor i nu som ni vet, och hon jag skulle hyra ettan av förstod och blev inte arg, så nu kan jag bara njuta av att inte vara bostadslös!

Vädret suger fortfarande men nu är det så mörkt att jag inte ser skillnad:-) lektionen idag som handlade om kommunikation mellan patient och sjuksköterska var rätt så meningslös! Men man fick lite frisk luft när man cyklade dit:-)

Efter ett par mackor och lite yoggi är jag på topp, nu blir det kanske lite plugg, men mest blir det nog slapp.

i morgon är jag ledig så då blir det plugg, och sen kommer syrran hit för att äta lunch, blir spagetti och köttfärsås! Och i morgon kväll ska jag spela Squasch för aldra första gången, ska bli mycket interesant!

Vi hörs och störs, Ha det!


OJ OJ OJ!

Oj, känner mig helt snurrig, har precis fått veta att vi får hyra lägenheten vi bor i till våren också, känns helt underbart att slippa flytta! Sammtidigt känner jag mig som en skit då jag har tackar ja till ettan sedan innan, men jag har dock inte skrivit på några papper och hoppas inte tjejen där mördar mig alldeles för mycket:-(
Ibland måste man få vara självisk! Och som bostadsmarknaden ser ut idag borde hon inte ha några problem emd att få den uthyrd!, (hoppas jag)
Har messat henne och sagt som det är, men har dock inte fått något svar! Snälla svara så jag vet, så jag kan vara lycklig över att få bo kvar här i lugn och ro!

Annars är det en ganska grå mulen tisdag här i Lund, dimman hänger i luften och det är grått som i en säck. vaknade vid sju av att grannarna under oss renoverar, och har nu suttiet några timmar och pluggat. Snart blir det ett träningspass på Gerda innan det är dags för fisksoppa och skola.

Ha det bra och håll tummarna för mig att jag inte blir mördad!

MVH Madde

Härligt Väder och sköna måndag!

Idag är det mesta posetivt, sov till åtta, pluggade en stund, gick och tränade på Gerda med Mia, sen blev det mat och mer plugg för att bli avlöst med en härlig promenad med Nett!
Nu sitter jag i soffan och känner mig rätt tillfreds med livet:-) 

Att bara få gå ut en runda och njuta av vackert väder och helt underbara höstfärger gör att hela jag känner mig lycklig, hoppas det blir lika fint väder i morgon!

I kväll ska jag bara ta det lungt, äta lite, läsa lite och bara slappa, ibland är livet ganska bra! 
Tränade på Gerda som jag sa innan, blev ett gympa stång pass, och det var riktigt roligt, är kul att svettas när man känner att det ger nått, lite fler sådana pass och mina armar blir som hulken! Så akta er:-)

En höst sol går ner bakom husen,
och nu är det dags att tända ljusen!
Mörkret faller lugnt och stilla,
över vår stad den lilla.
Snart syns bara stjärnor och månar,
men det gör ingenting för snart gryr dagen och dånar!

Njut av livet!


Hjärn Mos!

Har suttit o pluggat nästan hela dagen, (bara lite pauser för mat och springning) och nu är min hjärna ett enda stort mos, känns som om den kan rinna ut genom öronen när som helt- men nöjd är jag!
Nu kan jag slappa med en god bok utan att få dåligt samvete:-)

Helger går alldeles för snabbt, nu är den ju i princip redan över! Det suger, men ska nog inte klaga, är ledig imorgon och på onsdag. Men då blir det fortsatt plugg så hel ledig blir jag inte.

Igår var en ta hand om mig själv dag, tvättade, gick en runda på stan (köpte inget), hade avslappning och gick till Greda och bastade. En helt godkänd lördag med andra ord:-)

Har inte så mycket annat att rappotera så over and out så länge:-P


God morgon!

God morgon! Idag finns det hopp om livet vill jag lova! Somnade som en stock igår klokcan 21.00, sov till sju och nu väntar jag på att tvätten ska bli klar vid nio. Det är inte klokt vad mycket man hinner med om man går upp tidigt.

1 minus ute och ser ut som om det kan bli en riktigt fin dag, ska ta ett bus med damsugaren här hemma sen blir det en lång och skön promenad. Men först ska jag lyssna klart på ring så spelar vi, musiken suger men det är roligt att höra alla som ringer in och inte kan de simplaste frågor:-P

Finns inget härligare än en lugn lördagsmorgon!

Hoppas ni får en bra dag så kanske ni får en rapport till i kväll, ha det bra tills dess och njut av livet.



RSS 2.0