Ingen jacka :-)

Underbart idag behövdes det ingen jacka när man cyklade till jobbet :-) Äntligen!! Nu hoppas vi detta är början på något långt och varmt. Igår var det en kväll i träningens tecken, jag har försökt komma igång lite med träning efter ett alldeles för långt uppehåll på grund av illamående, trötthet och allmän lathet. Men nu försöker jag skärpa mig så igår blev det 20 min i gymmet tillsammans med R och sen blev det 50 min promenad med syster, avslutade dessa aktiviteter med ett varmt bad :-) Idag är det tisdag och jobb, ikväll kommer fina vänner till oss för lite grill:-) Ska bli mys! Höres och störes

Regn igen

Efter en underbar helg på Gyön i helt ok väder är det åter regn och grått och trist... Men Helgen var härlig i alla fall, jag och E åkte ut till Gyön direkt efter jobbet i fredags, busade med mormor och njöt i solen nån timme på kvällen innan vinden tog över och tvingade in oss i lust huset. Lördagen var grå men ändå helt ok varm. Jag, R och E drog in till Brunnsparken för att gå på Nostalgika, men då det skulle kosta 340 kr för oss att bara gå in på området blev det en runda i brunnsskogen istället och lite shopping på hemvägen. Efter parken blev det chill och sen en båt tur över till ett öde Tjärö, så synd att denna sommar idyll bara står och förfaller, men vi fick några mysiga timmar med fika i alla fall. Söndagen var det lite fiske på schemat och massa lek. Väl hemma i dalen blev det gräsklippning, glassköpning, tvättning, grillning och mys på altanen. Så efter en härlig helg är det bara nu att ta tag i denna nya vecka.. Hoppas ni haft en fin helg! Höres och störes.

Så där jag

Så var det fredag igen :-) Äntligen! Först lite jobb och sen bär det av till Gyön för att spändera helgen i stugan! Ska bli mys, hoppas på lite fint väder bara, har inga jätte krav, bara det inte öser ner hela helgen. Igår blev det att packa inför helgen och sen fastnade jag i vårt förråd, två timmar fastnade jag och det syns knappt att jag varit där.... Men lite i sänder så:-) Hoppas ni får en fin go helg. Höres och störes

Vad gör jag för fel??

Igår var det en hektisk dag på jobbet, sen åkte jag och hämtade Andreas, tyvärr var det inte ultimat grillväder så att sitta på altanen var inte ens att tänka på. Fick bli att grilla ute och äta inne, men gott var det ändå. När R körde hem Andreas var det dags för bompa med E, trodde jag... Bompa blev ner röstat och fram åkte Pippi, vilken för tillfället är E:s största idol, är tjat om Pippi från morgon till kväll. När vi hade titta på nästan 2 avsnitt var det säng time (tyckte jag), det tyckte inte E som fick ett mindre sammanbrott när Pippi stängdes av. Efter cirka 10 min Pippi gråt fick R honom i alla fall i säng. Och nu till vad gör jag för fel!! För mig tar det allt ifrån 30 min upp till en timme att få E att somna, jag börjar bli lite smått trött på det. det som gör mig ännu tröttare är det faktum att när R lägger tar det cirka 10 minuter innan ungen somnar.... Så min fråga just nu är Vad gör jag för fel????? Torsdag idag och ny jobbdag, bara kämpa på, snart helg!! ¨ Höres och störes.

Bara lugnt

Igår efter jobbet blev det bara att ta det lugnt, det behövdes efter en hektisk dag på jobbet. Hela denna veckan är lite lätt ihopakörd på jobbet, så vi tar ett moment och en dag i sänder.
 
Efter jobbet idag blir det att hämta Andreas för att grilla lite ikväll, så vi hoppas på bra väder ....
 
Hoppas ni alla har en bra onsdag.
 
Höres och störes

En dag i sänder

Nu tar vi en dag i sänder mot semestern, just nu känns det som en hel evighet! Men bara att kämpa på...
 
Efter jobbet igår kom svärföräldrarna och svägerskan på lite fika och efter det kom pappa och hjälpte oss få upp markisen på framsidan, vad vi nu ska ha den till :-P Solen lyser verkligen med sin frånvaro! Men vi lever på hoppet!!

Höres och störes

Regnigt

Jaha så var midsommar över för detta året, regnade som vanligt... Vi åkte upp till Böda i onsdags eftermiddag, regnet öste ner när vi kom upp, torsdagen var skurig. 60 min inne och 30 min ute. Fredagen lika så. Men trotts regn så var det mysigt o komma hemifrån lite :-)
 
Vi körde hem i lördags morse, skönt o köra när det inte var så mycket trafik! Lördagen blev lugn sen med uppackning och kusinbus. Igår lika så, lite lek gäster och fika gäster.
 
Sen avslutade jag och R helgen med att kolla på en av de nya Beck filmerna, Invasionen. Riktigt bra faktiskt.
 
Hoppas vädret blir lika lovande idag som det ser ut jus nu!
 
Ha en bra måndag, höres och störes

Böda

Några timmars jobb och sen bär det av mot Böda :-) Blir en Öländsk midsommar i år också, ska bli så mysigt! Vi åker upp så fort jag slutat jobba och sen hem på lördag, nu hoppas vi bara att vädergudarna är med oss så det inte regnar hela tiden;-)
 
Igår var det jobb, sen dagishämtning, efter det pannkaks bak och sen städning och packande. Så man kan säga att kvällen gick fort.
 
Natten har varit ovanligt bra med en lugn E i sin egen säng till kl fem och sen somnade han om så jag fick väcka honom vid halv sju, har mina misstankar att Attaraxen han fick igår kväll kan vara den vinnande boven i dramat hihi.
 
Ha en fin onsdag och en bra midsommar!!
 
Höres och störes

Lång helg

Då var min 3 dagars helg över, dags o jobba 2 dagar innan nästa lång helg börjar :-) Så här borde alla veckor vara .
 
Fredagen startade med en hektisk dag på jobbet för att sedan avslutas med en lugn kväll på altanen. Lördagen bestod av lek, mys och glass i Brunnsparken. Söndagen var det kusinmys på förmiddagen och glassätning på eftermiddagen. Sen var jag och E lite lediga igår också och då blev det lekplatsen med kusinerna, lunch med mina kollegor och finbesök av bästa M, en mysig måndag med andra ord.
 
Idag jobb och sen blir det att packa till öland :-)
 
Hoppas ni haft en bra helg.
 
Höres och störes

Fredag

Fredag, gud vad skönt! Första hela arbetsveckan sedan nyår, känns lite i kroppen faktiskt! Men några timmars jobb först och sen blir det fredag på riktigt, grill och altanmys står på schemat!!

I morgon står det inhandling av krukor och blommor på dagordningen och på söndag får vi se vad som sker, R sover halva söndagen så jag o E får väl fly någonstans.
 
Hoppas ni får en bra helg!
 
Höres och störes

Snabbt marscherat

Finns fördelar och nackdelar med allt! Just nu tar det ca 1 timme o få E i säng, vilket är sjukt drygt, enerverande och bara pissigt. Men fördelen med hela grejen är att han nu två mornar i rad har sovit till halv sju- sju! :-) Vilket är väldigt skönt.
 
Dock blir det lite stressigt när E bestämmer sig för att vakna halv sju och vi ska vara på dagis klockan sju, men allt går om man bara vill, 07.00 var E på dagis och 07.10 var jag på jobbet, effektivitet är mitt andra namn ;-) hihi
 
Igår var det lite altan häng efter jobbet, satte upp vårt nya parasoll som visade sig vara sönder, så det får R åka in o byta idag, andra grejen som är sönder vid köp på mindre än en vecka.....
 
Ikväll blir det promenad med F och sen lite husesyn i deras nya hus !
 
Hoppas ni får en go torsdag och njut av det fina vädret, ser lovande ut även idag :-)
 
Höres och störes
 
 

Det oväntade

Efter en lång dag på jobbet igår, blev det en lång seg läggning med Eskil, men när han väl somnade satt vi på altanen en stund och bara njöt :-)
 
Plötsligt händer det lite oväntade! Eskil sov lugnt i sin egen säng till 03.30, sen sov han lugnt i vår säng till 06.45!! Jag hann inte ens pussa på honom innan jag skulle till jobbet... Men känns skönt med lite bättre sömn i natt.
 
Vädret verkar också vara på bra humör, lämnade till och med jackan hemma idag när jag cyklade till jobbet :-) Hoppas sommaren är kommen nu!

Nu blir det jobb och sen förhoppningsvis chill på altanen!
 
Höres och störes.

Ont i halsen

Jaha så har man ont i halsen :-( huvudet känns också tungt och tråkigt och på det lite snorig, med andra ord är detta nog starten på en rejäl förkylning... Jag som skulle börja träna igår, det får vänta.
 
Men möblerna till altanen kom :-) Blev så fint! Vi är så nöjda, nu hoppas vi på mycket fint väder så vi kan sitta där ute o ha det gött!
 
idag är det tisdag och ser faktiskt ut att klarna upp ! Lever på hoppet.
 
Ha en bra dag, höres och störes.

Tvärnit

Inte varje dag man får tvärnita på cykel för en igelkotten! Mitt på cykelvägen stod han och såg så nöjd ut, men söt var han :-)

Dagen började 03.00 när Eskil kom in till oss, därefter hade jag svårt att somna om då jag får så ont i ryggen av sängen för tillfället... Men sittandes nere i soffan fick jag någon timmes sömn i alla fall !

Nu är det jobb som nalkas.
 
Helgen har varit bra, var på Gyön fredag till Lördag och det var lika mysigt och gött som vanligt. Lördag kväll kom bästaste Nett, som jag saknar denna tjej mellan gångerna vi ses!!! Söndagen bestod av lite bus och mys i svängsta och sen lite inhandling till altanen, idag kommer möblerna !!! Jippi!!
 
Höres och störes

Sol

Underbart väder att vakna till! Tänk om detta kunde vara början på en underbar sommar!

Igår fick vi ett ryck och gjorde iordning det sista på baksidan, jordhögarna försvann, likaså brädhögen och all annan bråte :-) Så nu inväntar vi trädgårdsmöblerna på måndag och sen är det bara att njuta!

Fredag idag och sol, E lämnad på dagis, var lite varm i morse men hoppas det bara var morgon värme för pigg var han som en spigg, men det får dagen utvisa.
 
Hoppas det inte är något på G hos E, vill verkligen kunna åka ut till Gyön i eftermiddag/kväll.
 
Hoppas ni har en go fredag och får en fin helg!

Höres och störes.

Vackaert väder :-)

Idag verkar det bli en riktigt fin dag, hoppas detta är början på en lång fin och varm sommar! Vågade mig till och med på att ha sandaler till jobbet idag, men helt ärligt så var det allt lite kallt om tårna när jag cyklade hihi.
 
Igår var det jobb och sen hem för matlagning och kusin bus. Kvällen spenderades i soffan, så skönt.
 
Idag är det jobb igen och kvällen ser nog likadan ut som igår ungefär:-)
 
Ha en fin torsdag och njut av solen! Höres och störes

På svensk mark!

Då var vi åter i Sverige, kom i måndags kväll efter en helt underbar resa till Cypern:-) Jätte fint hotell, trevlig personal, god mat, underbart hav och massa bus och lek med barnen. Kan verkligen inte komma på något negativt alls med resan.
 
Legat och solat och badat vid barnpoolen på dagarna, varvat med lite dopp i havet, ätit gott och druckit gott på kvällarna med två barn sovandes i sina vagnar. Som sagt, varit underbart!
 
Men nu är vi tillbaka i verkligheten, jobb och dagis är igång och nu inväntar vi den svenska sommar värmen:-) Näst att se fram emot är midsommar som ska firas på Böda!
 
Hoppas ni haft en bra vecka.
 
Höres och störes
 
 

RSS 2.0