Vecka 1

Vecka 1 av 10 har snart gått och examensarbetet är igång, käns som om vi är på rätt väg i alla fall.

Veckan har bestått av artikell läsning och lite mer artikell läsning! Är förvånad över att det är så pass lätt att förstå innehållet som det faktiskt är:-)

Imon bär det mot blekinge och kollationering i helgen:-) Längtar!!

Ikväll är det vår i regnet, jag vet för jag har inspekterat det!!


Höres och störes

Tisdag

Är sjukt trött för tillfället, har nog inte ställt om mig till sommartid än. 

Skolan och uppsattsen är igång, det ska nog bli bra men kommer att bli slitit!

Var underbart väder igår, men idag lyser solen med sin frånvaro, hoppas den hälsar på snart igen:-)

Till helgen blir man rollbesatt!! 

Höres och störes

Jobbig helg!

Har haft en jobbig helg, men sammtidigt skön och avslutande. Begravningen i fredags var jätte fin och resten av helgen har jag umgåtts med familjen!

Nu börjar en ny vecka och ett nytt kapitell av mitt liv, ett kapitell utan farmor, men hon kommer alltid att finnas med mig i både hjäta och själv!!

Höres och störes

Hurra

Sista dagen på sista praktiken är till ända!! För två veckor sedan trodde jag aldrig det skulle gå, ville bara lägga mig ner och dö!! Men det gick och fina ord fick jag med mig:-)

Ikväll blir det lite fika mys här hemma med the girls och imorgon blir det plugg innan bilen styr mot blekinge och helgens mindre roliga aktiviteter:-(

Men ska bli skönt att träffa familjen!

Men som sagt HURRA HURRA fy fan vad jag är bra!
Höres och störes

Fjortisar

2 pass kvar!!

Skulle jobbat kväll igår och dag idag, men tog kväll och sen natt direkt, gick av kl 04.50 och gick ner till knutpunkten. Kan ju säga så här mycket att man inte är ensam på knutpunkten så dags en söndags morgon.

Fanns typ 50 fjortisar som sprang runt och lekte fulla. Små barn ska inte vara ute så dags på "natten" , och de ska definitivt inte vara full, Var är deras föräldrar????

Två pass kvar sen är sista praktiken till enda!! :-) Ja ja ja ja ja

Hoppas ni haft en bra helg- höres och störes.

5 Pass

3 natt pass avklarade, 5 dags/kvälls pass kvar- ska nog lyckas ta mig igenom dessa med.

Men först en ledig dag imon, 

Skåne= blåst, är sjukt trött på detta blåsande!

Är lite små trött för övrigt med!

Höres och störes

8 pass

Har 8 pass kvar på praktiken, vill bara att de ska vara över. Men får ta ett pass i taget. Först nu 3 nätter på raken, är sjukt förkyld, har ont i huvudet och vill bara gå och sova. Blir tre roliga nätter:-S

Vill bara att denna vecka går snabbt!!
Höres och störes

:-(

Till Minne av min älskade farmor, som gud i måndags kallade hem. Himmlen har fått en ny ängel, en ängel som jag saknar något otroligt!

Igår var hemsk, mådde skit. Lyckade ta mig igenom ett praktikpass men bröt totalt när jag hade slutat, var helt otröstlig hela vägen hem. Idag är det lite bättre, men tårarna rinner lite ibland.

Ändå tror jag inte riktigt att jag har fattat det, kommer nog slå mig med full styrka när jag kommer ut till gyön och där inte kommer att sitta någon i köksfönstret och vinka, ingen som sitter i köket och frågor om hon väckt mig när jag kommer ner på morgnarna.

Vila i frid älskade farmor, det är du värd. vi ses igen, jag lovar!


Vasaloppet..

...På TV

Så jäkla skönt att vakna av klockan 07.45, sätta på tv:n ligga kvar i sängen och titta på alla nötter som ger sig ut på sina 9 mil mot Mora:-) Underbart att veta att de 9 milen för min del är klara för i år!

Vädret är underbar idag. Än så länge har jag hunnit med en runda till gymmet, en runda till tvättstugan och en runda till Tv soffan.

Blir nog kvar i soffan ett tag, först vasan och sen 5 milen- kan nog bli en bra söndag idag:-)

Höres och störes



9 mil

Så var det äntligen klart- de 9 milen är avklarade för femte gången, slog mitt rekord och tiden stannade på 8 h och 13 min. så jag är mer än nöjd!!

Dock lider mina fötter av detta, har lite skav, så ser ni någon gå runt i gröna foppatofflor är det jag:-P

Nu väntar jag bara på våren!

Höres och störes

RSS 2.0