BLÄ

Feber o ont i huvudet- blä!!

Ska jobba imon!! Om jag så ska krypa dit!!

Har precis bakat- behöver en liten paus nu!!

Höres och störes


Så jäkla typiskt!!

Sovit som en kratta, vänt och vridit mig, vaknade vid sju med världens huvudverk. Kunde inte somna om! efter en ipren har det fortfarande inte släppt helt- suck!!

Iband är det inte kul- skulle ju ha en mys helg!

Får la ta en ipern till o se om det hjälper.

höres och störes


Helg, helg, helg, helg

Nu är det helg- Jippi!! Precis kommit hem från en bra dag på praktiken, tagit blodprov och kopplat blod:-)

Snart går bilen mot blekinge och sen är det helg på riktigt!!

Höres och störes


Bara fredag kvar!!

Fredagen närmar sig med stormsteg:-) Så skönt, idag har varit en ganska meningslös dag, men ganska slapp.
Nu i kväll har jag och Frida kollat på flickan som lekte med elden, och den var helt ok. Dock var ettan bättre. Nu är det Mjällby på Tv och det är ju aldrig fel:-)

Som sagt imon är det fredag, först praktik och sen är det bilfärd mot blekinge.

Höres och störes!!

Lite konstig.

Jag är lite konstig, alla som känner mig vet att jag gillar att träna och gärna gör någon form av det de flesta dagar. Vad många inte vet är att jag typ varje morgon vaknar med samma tanke- Idag skiter jag i träningen, pallar inte:-)
Likt förbannat sitter jag här nu efter att ha sprungit en runda, förstår inte varför jag är så anti träning när jag vaknar, då är det ju ändå oftast flera timmar dit- hum?!

Varit på praktiken idag som vanligt, ännu en lugn dag, men förmiddagen fanns lite att göra i alla fall, fick dra en venports nål och lägga om en picc-line. Är lite svårt och vet hur hårt man vågar dra och så, men det var kul att få jobba med händerna.

Bra att jag har en så bra handledare, när vi var klara med allt som skulle göras vid kvart över två- ja då fick jag gå, så ska det vara tycker jag. Hatar att bara sitta av tiden för att man ska.

Imon ska jag vara på applikation, dit folk kommer för att undersökas och strålas under narkos så det ska bli kul och sen är det ju snart fredag:-p

Höres och störes!!

Otroligt trött

Förstår inte vad det är med mig och tisdagar, är alltid sjukt trött på denna förbannade veckodag. Skönt att jobbet är klart nu i alla fall.

Har varit en seg dag idag, inte mycket att göra och patienter som skulle åka hem som inte åkter hem och patienter som inte skulle åka hem åkte hem:-P Men allt löste sig till slut.

Ikväll är det squas på schemat och det ska bli kul!

Höres och störes

Pallar inte.

Är sjukt opepp på en ny vecka- vill verkligen inte, kan inte säga varför, bara är så!! Hoppas veckan går fort så det snart blir helg igen!

Jobbar eftermiddag/kväll idag, så sitter mest o väntar på att börja jobba, borde la äta lite frukost snart.

Jag blir blondare och blondare, Mia hjälpt mig ytterligare ett steg igår, och nu tror jag jag är nöjd- vill ju inte bli rå blond. Mörkblond är alldeles lagom:-)

Ha en bra måndag, och har ni nått bra pepp tips är ni hjärtligt välkommna med de.

Höres och störes

Söndag i september

Så börjar ännu en helg ta slut, Hade en trevlig lördag med jojjo o nett. Först var vi en sväng i stan, sen blev det pastasallad och bröd i en park till dagens sista solstrålar:-)

Efter det blev det TV mys och tjej snack. Idag tog vi en sväng i sankt hans backar och nu har jag precis lämnat av henne vid stationen- vet inte riktigt vad jag ska hitta på resten av dagen. mia kommer nog en sväng vid fem tiden och det är alltid trevligt!!

Hoppas ni haft en bra helg- höres och störes

Inget röj.

Blev faktikt en fredag som inte ägnades åt soffan och TV tittande, stack ner till My vid sju och träffade ett gäng kompisar- satt bara o snackade skit:-)

Sen drog jag o Ebba vidare för att möta upp Frida vid Helsingkrona och skaka lite rumpa, var dock lite folk och dålig musik så blev mest prat o trevligt sällskap, gick hem vid kvart över tolv. Men är nöjd ändå:-) Kul att inte sitta hemma för omväxlings skull.

Idag vaknade jag till en strålande dag kl 07,45. Gav mig ut på en spring runda (var segt idag) Sen har jag haft en skönt lördags morgon med god frukost o lyssnat på ring så sepakr vi:-P

Snart hör nog jojjo av sig och då blir det trevligt sällskap och förhoppningsvis en massa njutning i det fina vädret.

ha en bra lördag- Höres och störes!!


Vackert väder och en städat klädkammare

Fredag idag- till mångas lycka, Har haft en lat dag, simmade med Frida vid halv tio, sen tog jag min bok och filt och la mig i gräset och bara njuöt av vädret ett par timmar- helt underbart!!

Sen tog jag tag i klädkammaren, där inget låg på sin plats efter att jag inte orkat lägga kläderna där de ska vara, så nu är den städad och organiserad, vet inte riktigt vad jag ska ta mig för nu. Blir nog slapp.

I kväll vet jag inte riktigt vad som händer och skre, kanske utgång, kanske tjej kväll, kanske ner till Frida eller också blir jag bara kvar här hemma och slappar för mig själv:-)

Imon kommer Jojjo och det ska bli trevligt, hoppas på fint väder så vi kan gå en sväng, annars blir det matlagning och skitsnack:-)

Ha en bra helg höres och störes!!

Helg

Nu är det helg igen, i alla fall för mig:-) Jobbade i natt och det gick jätte bra, var dock en väldigt lugn natt. Så jag hann plugga ganska mycket och så fick jag gå kvart över sex imorse i stället för sju.

Cyklade direkt till simhallen och simmade 50 min, var jätte skönt. Efter det blev det lite gröt och sen rakt i säng. Sov till ett sen var det iordning plockning, städning och tvätt på schemat. Så skönt med en ren lägenhetn, vi har inte städat sen vi flyttade in i juni:-P

Lagat lite god mat, gått en sväng och tagit ett långt skönt bad, så nu sitter jag i morgonrocken framför Tv:n och bara njuter:-) Så här ska livet vara.

Imon är jag ledig, vet inte riktigt vad jag ska hitta på, blir i alla fall en svovmorgon för ovanligheternas skull!!½

Höres och störes.


Onsdag- jobb väntar

Började dagen klockan halv sex, begav mig till stationen för vidare transport till växjö, allt gick bra. Kom hem med en mild antibiotika kur på 6 mån, för min otroligt "vackra" hud, Måtte det hjälpa bara. 850 kr vill man ju ha resultat för!! Så håll tummarna nu:-)

Efter hemkomst blev det en spring runda, lite fys och sen dusch vidare rakt ner i säng- har sovit mellan 2 och 17 så nu känner jag mig redo för ett natt pass på sjukhuset.

Börjar jobba kl nio och går av 07.00 imon, är faktiskt lite spänd:-)

P.s Är Lunds studentteater som jag nog kommer att hänga med lite i höst/vår:-)

Ha det bäst- höres och störes

Snart helg:-)

Tisdagen klar- en jobb natt imon sen är det helg för min del, gött!! Jobbat idag, varit en märklig dag. En patient som vi fick in igår kväll och var väldigt dålig, dog nu på morgonen, Jag fick hjälpa till att tvätta, byta kläder och så på patienten och det var mitt första nära möte med en död- väldigt speciell upplevelse, dock tog jag det väldigt bra- känndes inte speciellt jobbigt. Antingen är jag väldigt kännslokall ellr också är jag som klippt och skuren för detta jobbet:)

Annars har det mest varit en massa cyt behandlingar idag. Efter jobbet gick jag o frida en sväng och nu i kväll blir det squas med Mia.

Imon är det upp med tuppen igen, fast då är det växjö som är målet

höres och störes

Långa dagar blir det.

Så var måndagen denna veckan också klar, Jobbat 7-15,30. sen gympastång och efter det teater möte på AF-borgen. Verkar som en bra teater förening med gött folk, dit man får gå lite som man vill. Passar mig utmärkt, ska försöka gå så ofta jag kan.

Var hemma vid sju, lagade middag (sjukt hungrig), blev ris med köttfärs och majs, men chillisås- kan jag rekomendera, lätt och gott!!

Nu blir det nån timme framför tv:n o sen sängen för att orka upp ännu en tidig morgon!

Har slagit sönder ett glas också- jäkla skit!!

Höres och störes.

Söndag.

Så var det söndag igen, helgerna flyger fram, Har varit en skön helg. Bara spall i fredags, igår blev det en runda till malmö med Mia o jonas. Inhandlade 6 nya vinglas och ett blockljus.

Efter Malmö hem en runda o äta sen åkte jag och Mia ut till ett litet naturresarvat och gick en jätte fin runda runt ett gamalt kalkbrott. Helt vindstilla, skog och tyst- var jätte mysigt.

Sen hyrde vi film och lagade tacos! Såg slumdog milionars- sjukt bra film, se den!! Ett par cider och lite godis slank också ner:-) Var allt som en lördag kväll ska vara!!

Idag började jag dagen med att springa, sen tvättade jag lite, efter det köpte jag blommor och efter det gick jag ut till Nova, Ingen bra idè. Tog 1.5 h dit och 45 min hem, och då hade jag ändå 4 stolsdynor, ett säng lakan sett, ett lakan och 4 bords tabletter att konka på på hemvägen!

Så frisk luft och motion har jag fått tillräkligt av idag, nu sitter jag i pyjamas och kollar TV- tänker inte röra mig förens jag ska sova i kväll:-)

Höres och störes

Morgon stund.

Älskar lördags morgnar! Det är nog enda dagen jag inte tycker det är jobbigt att stiga upp. Gick upp vid åtta, bakade lite frallor, plockade lite i lägenheten, åt frukost, lästa BLT och bara var!

Hela helgen ligger framför en:-)

Vaknade till strålande sol, men nu börjar molnen komma. Vet  inte riktigt vad jag ska ta mig för idag, får la se. Kommer jag inte på nätt bättre så får jag la gå en långpromenad eller nått.

Ha en underbar lördag, höres och störes!!


Trött

Äntligen Fredag, denna vecka har gått ganska snabbt- skönt. Känner mir mör i både ben och huvud, Igår stack jag en människa för första gången:-) Gick på andra försöket, jag var faktiskt inte nervös allas. Är ju bara att köra in nålen;-)

Fick även öva på min handledare ett par gånger och på en undersköterska, så nu har jag märkt dem hihi.

Idag har jag haft lite eget ansvar för en patient, känner verkligen att yrket börjar komma mer och mer till mig, det känns ganska bra faktisk.

Men som sagt nu är det fredag, och jag har en ledig helg framför mig! Inget inplanerat än så länge, men hoppas på nått att göra så jag inte dör av tristess!!

Hoppas ni får en bra helg, höres och störes!

Svinflu?

Börjar bli förkyld, har ont i ryggen- svinflensa? Nä knappast:-) Men irriterande svar ja, hatar att vara förkyld, tänkte sova riktigt mycket i natt så kanske jag vaknar frisk som en nötkärna!!

Idag har jag jobbat, fått sätta lite sprutor och koppla lite dropp, har varit en ganska rolig dag. Efter jobbet sprang jag ut till Mia och nu i kväll har vi ätit hemtmat från VESPA (italiensk resturan) och till efträtt hade jonas bakat en jätte god hallon paj.

En riktigt mysig onsdags kväll- vardagslyx:-) Synd bara att svenskarna spelade som krattor, ingen rolig match alls, tur att man hade gott sällskap.

Imon har jag kvällstur på jobbet så ska försöka sova ut!!

Höres och störes

Yoga

Idag har jag förutom "jobbat" varit på min livs första yoga lektion, var inget för mig kan jag säga, 50 min "träning" som inte känns någonstans och som inte ens gjorde mig svett, anser jag inte är träning.

Dock kan jag tänka mig att gå dit igen i rent avslappningssyfte.

Ikväll blir det squas med Mia och det ska bli kul, alltid lika jobbigt dock:-)

Annars är la allt som vanligt, dagarna rullar på lite snabbare denna veckan tycker jag, men än är det lång tid till helgen:-(

Höres och störes

Orkade inte

Skulle tvättat idag klockan 07.00- pallade inte, kännde så fort jag öppnade ögonen att om jag skulle gå upp så tidigt så skulle jag aldrig orkar jobba i eftermiddag/kväll. Så fick bli sova ett par timmar till innan jag gick ner till badet för att simma lite.

Efter badet har jag fixat med CSN (får mitt bidrag), studentkortet och lagat lite mat så jag har något att ta med till jobbet. Nu sitter jag mest och inväntar att få cykla till jobbet om en timme.

Är opepp, eller mer håglös. Känner inte för att jobba sammtidigt som det inte känns jätte hemsk- är en skumm kännsla:-P

Fotölj med fotpall- jag har hittat min favvo plats i vardagsrummet!!

Höres och störes.

Måndag- nej nej nej

Förra veckan gick sjukt sakta, men helgen bara flög fram- helt sjukt!!
I fredags var det mys på gyön med god mat och badbalja. I lördags var jag i Hoby en sväng o lyssnade på Ola som sjöng i Ekebacken, sen köpte jag tyg o klädde om en fotälj som jag snodde av farmor- den blev jätte fin:-)

Efter det blev det först Mjällby på Tv 4, ganska tråkig match men rolig avslutning. Sen blev det Sverige, bra match och rolig avslutning:-)

Idag har jag sytt kuddfodral på en symaskin från stenåldern, tramp maskin- jätte svår att sy på men jag ska lära mig har jag lovat mig själv. och sen har jag åkt hem till Lund med hela bilen full av , möbler, frukt och sprit:-) Så nu klarar jag mig ett tag.

Har sjuk måndags ångest, vill inte ha en ny vecka!! Bara nästa inte går lika sakta som förra för då dööör jag!!!

Höres och störes.


Pallar inte

praktiken går bra, är lite trött bara.

Är i blekinge över helgen.

Uppdaterar imon
¨
höres och störes

Jag överlevde:-)

Första dagen på praktiken, och jag överlevde:-) Fått två handledare som jag tror kommer att vara jätte bra, ska nog fixa 10 veckor utan för mycket ångest- Bara jag nu får göra lite så som ta blodprov och sätta PVK.

Efter jobbet cyklade jag ut till Mia o drog med henne ut på en springrunda och efter det snyltade jag på deras mat- köttbullar o makaroner (super gott)

Cyklade hem, typ 4 km uppförsbacke- fy fanken vad det sög i låren!!

Har satt upp två tavlor o en klocka med nett- lägenheten börjar mer och mer likna ett hem:-P Nu slöar jag bara framför TV:n o datorn hihi

ha det bäst så hörs och störs vi>!!

Snart drar det ihop sig

Har varit på introduktions möte på praktiken idag, fått lite info och fått se avdelningen jag ska vara på. onkologen avdelning 85 som behandlar gynikologisk cancer!

Det ska nog bli bra, börjar första dagen imon klockan 07.00- uppe med tuppen:-) Är lite nervös faktiskt och lite rädd för att det inte ska finnas så mycket att göra- jag pallar inte bara att sitta och glo in i väggen i tio veckor!! Men det blir nog bra (intalar jag mig själv hihi).

Idag har jag och Frida simmat, jätte härligt vi hade hela bassängen för oss själva:-) Sen solade jag en stund på ballkongen sen blev det en timmes promenad och nu sitter jag och inte gör ett skit;)

Höres och störes!

RSS 2.0