oväntat sällskap.

Blev båt igår efter jobbet, underbart väder. Fick bli Östra Bokö för bad och mat. Efter en stund kom det en kajak, sen en till och en till och en till och....... tillslut var vi omringade av 20 danska kanotister som vist skulle tälta där på stranden 😂 blev inte riktigt som vi tänkt oss 🤷🏼‍♀️ men mysigt ändå 😂 

Efter det blev det en lugn kväll lite träning, lite pack inför gyön idag och bara chill.

Nu jobbar vi några timmar innan vi tar en helg på havet och gyön. 

Ha en fin helg och bra dag! Höres och störes 

Så härligt

Så varmt och härligt väder, lite mycket puss igår dock men annats så skönt.

Skulle ut på havet igår men tack vara ostabilt väder och strul på R:s jobb fick det bli en hemma kväll och lite häng med bästa Nett! 

 Får vi se om vi lyckas ta oss ut på havet idag istället.. ✊🏼✊🏼 men först jobb!

Ha en fin torsdag! Höres och störes 

Varmt

Vilken värme vi har! Satt ute hela kvällen igår och bara njöt (flydde värmen inne), klibbigt nu på morgonen nu med och åskan ligger i kanterna men hoppas den försvinner och det fina vädret vinner! 

Jobb sen hoppas  vi på lite båt innan träning och Nett dejt ❤️ 

Ha en fin onsdag! Höres och störes 

PLX

En underbar helg är åter slut, startade helgen med att köra ut båten till gyön, jag o kidsen. Blåste en aning mer än jag hade räknat med, men var inga problem👌🏼 lite kul när det vågar lite 😉 

I helgen var det PLX festival på Tjärö med musik och konst, vi var över och gick på dan på lördag och sen körde vi en runda runt ön på kväll, så kul när det händer lite i närområdet. 

Lite släktträff har med hunnits med, i Småland så Abbe stackarn blev så myggbiten så benen var som två stora stockar, men med lite allergi medicin så gick svullnaden ner som tur väl var. 

Massa båt har åkts och avslutade helg känslan igårkväll med en tur till Fölsö med bad och kvällsmat 🤗 

Nu jobb, men tror all hellre hade varit kvar hemma.... 

Ha en fin tisdag! Höres och störes 

Vantar

Hej vad kallt det var för händerna idag!! Ska man behöva ta fram vantarna i slutet av augusti..!!!! ??? Händerna är som istappar så får nog bli vantar nästa vecka! 

Igår var det jobb och sen blev det bad på Rikards jobb, mysig vardagslyx. Sen lite träning och en lugn kväll. 

Nu jobb och sen tar jag o små killarna helg👌🏼 

Ha en trevlig helg och skön trosdag, Höres och störes 

Fleece

Onsdag och alla på plats där de ska vara. Abbe  avskyr strumpor så de åker av så fort han kommer till dagis, däremot kom fleecen på för det är ju lite kallt mamma ! Så nu går ungen runt barfota med fleece jacka.

Lugn kväll, lite spring blev det och det känndes sjukt bra! Idag jobb och sen kanske vi hinner med lite bad, får se. 

Ha en fin onsdag! Höres och störes 

Skolstart

Då är det skolstart idag, en lite pirrig kille hemma på morgonen, men hans kommentar innan vi cyklade var: mamma det är inte så stor skillnad mot fritids faktiskt.
Och det är ju sant, vår stors kille.

Härlig eftermiddag igår med lite kaffe/lekdejt med Carolin och kidsen, sen en lugn kväll. Anmälde killarna till simskolan. Lite dum tid för Abbe bara 16.10... men ska sen om vi kan fria till mor och far föräldrar några onsdagar😉 

Idag tisdag och jobb står på schemat. 

Ha en fin dag! 

Helg

Härlig helg men ack så fort det går. Igår blev det storstädat hemma och efter det fick alla sig en klipp omgång av svärmor, avslutade med en liten tur med båten äntligen! Lite regn men med kapell så gjorde det inget. 

Nu måndag, lite snorig dock men hoppas alla kan vara där de ska vara. 

Ha en fin måndag! Höres och störes 

Helg

Då är det strax helg, första efter semestern. Ska bli skönt. Blir gyön för mig o kidsen, mannen ska till Tingsryd och kolla hockye 😂🙈 imon blir det kanske lite båt mässa för mig och hälsa på kusinen på sjukhuset för Eskil och Abbe. Kusinen har fått diabetes så han kan behöva lite sällskap. 

Söndag blir det tipsrunda i karlsnäs och sen förhoppningsvis blir det klippning. 

Igår kväll blev det bad efter jobbet med farmor. Så mysigt och roligt, abbe blir mer och mer uthållig för varje gång vi badar 👌🏼 efter det träning, läggning och promenad med Nett. 

Nej nu ska jag skriva en jätte lång remiss till ortopeden om min fot, den förra blev avslagen så nu jäkla ska här skrivas en roman om fot jävlen!!

Ha en fin dag och fin helg! Höres och störes 

Fick ge mig!

Ville inte ta på långbyxorna men i morse fick jag ge mig, 8,5 grader och mulet. Hej hej höst, men vill ha mer somnar✊🏼✊🏼😎 

Dagarna rullar på, jobb och sen hinns det inte riktigt med så mycket mer, hoppas på lite mindre vind ikväll så vi kanta en kvällstur med båten. Har båt abstinens. 
Ha en din dag, snart helg!! 

Vi överlevde

Alla överlevde första dagen, hade gått toppen för både Eskil och Abbe. För min del startade jag dagen med att låsa datorn så fick ringa it-service 😂 men det löste sig till slut. Sen tog det en timme  innan det könndes som jag inte varit ledig alls 🙈 men skönt att vara igång igen. 

Kvällen blev lugn med bara ett barn hemma. Eskils fritids har studiedag idag så han får spender dagen med morfar❤️ 

Men nu är det lika bra att kicka igång dagen! 

Ha en fin dag! Hörs och störes 

Dåvar vi igång

Första dagen efter semestern och alla är på plats där de ska vara. Lämningarna gick bra, min start har gått lite sämre, efter tio minuter på jobbet har jag nu lyckats låsa datorn ap nu kan jag inte göra någonting 😂🙈 men ska nog gå att få ordning på😂😂 

Haft en underbar sommar med massa båt, lek, bad och trevliga trippar, abbe har lärt sig simma och jag har lärt mig att köra båten. 

Resa till Rhodos är bokad och nu kör vi mot helg. 

Ha en fin dag, Höres och större !! 
(null)


RSS 2.0