Flera meter

Har snöat hela förmiddagen, ska det fortsätta så här så är vi snart inne i en ny istid!! Festen igår var mycket trevlig:-) Tack mia o jonas. Trevligt folk, god mat och nice dricka. Var faktiskt lite dålig i morse. Men lite frisk luft och en timme på gymmet fick bakfyllan att lätta.

Kanska får bli en liten promenad senare men vi får se. Ledig imon och då blir det lite plugg och nog en runda till gymmet.. Trodde aldrig jag skulle gilla gym, men det är ju riktigt roligt:-)

Höres och störes.

Något nytt.

Igår blev det Malmö och några nya klänningar inhandlades, efter det blev det god mat på Gustav adolf innan vi åkte hem för att kolla på film- blev fotloes? och Mama Mia- en riktig tjej dag/kväll med andra ord:-)

Idag gick jag upp vid åtta, sen bar det av till Gymet- Faktiskt första gången på jätte länge jag var och tränade på ett rent gym, och faktiskt var det riktigt roligt, får nog bli fler gånger.

I kväll vankas det fest, så nu blir det att ladda upp:-)

Höres och störes

Pigg och vaken.

Är pigg och vaken efter monster passet, gick ganska bra att jobba. Var knappt trött alls. Men nu har jag sovit fyra timmar och fått i mig lite middag, nu bär det snart ner till Malmö för lite shopping, mat och bio med Nett:-)


Vitt

Oj vad det yr utanför fönstret. Blåser sjukt mycket och snöar lika mycket. Sverige är så charmigt sådana här dagar:-) Tur att jag inte behöver gå ut mer idag.

Är ledig idag och det är jätte skönt, Skulle sova länge men vaknade vid åtta och då jag såg att det inte börjat snöa än så åt jag en snabb frukost för att sedan dra ut på en springrunda. Började dock snöa precis när jag kommit ur, men det gick bra o springa i alla fall:-) Ögonfransarna klibbade ihop lite bara.

Efter det gick jag till skolan för att hämta matte tenta, Och det var ett stort G på framsidan av den:-) Har inte vågat tro det försen nu när jag fick tentan i min hand... Men det är sant den är godkännd och jag kan med andra ord fortsätta att utbilda mig till sjuksköterska:-)

Efter den promenaden blev det att sortera alla papper som jag har samlat på hög under en hel termin (en pärm blev full) och efter det har jag lagat köttgryta, så nu är frysen så full att jag knapt får platse med mer.

Eftermiddagen och kvällen blir lugn tänker inte gå utanför dörren! Blir nog ett bad lite senare. Måste ju ladda för mitt monster jobb passs imon:-)

Höres och störes.

Tisdag

Underbart väder! Har varit ute och gått en sväng med patient idag- det är typ det mest stimulerande jag har gjort. Detta kommer att bli en låång praktik!!

Imon är jag ledig och på torsdag ska jag jobba ett monsterpass- 14,10- 07.00 fredag morgon, men det ska bli gött!! För sen är det helg:-)

Ikväll blir det squas med Mia.

Höres och störes

Måndag.

En ny vecka har börjat, men det känns helt ok. Största anledningen till oket är att jag igår såg att jag klarade matte tentan!! Äntligen, det trodde jag aldrig, så skönt och kunna lämna den bakom sig, och faktiskt blicka framåt och fantisera om att bli sjuksköterska:-)

Har varit på praktiken idag, det jag gjort där är följande: Tagit ett blodprov, dragit en PVK, gett en injektion, varit med på ronden och spelat chack, Låter mycket när man radar upp allt så här, men tro mig- har haft sjukt tråkigt mellan varven i alla fall!!

Hoppas på mer händelser imon, höres och störes.

Helg utan nät

Har varit hemma i Blekinge i helgen och där finns inget internet (för tillfället), ganska skönt med en dator fri helg. Lite dator blev det ifs då jag försökte få igång internet men utan att lyckas.

Har åkt lite skidor också, var ju därför jag åkte hem, det gick riktigt bra och blev 3,5 mil. Bara jag nu kan åka lite rullskidor också!!

Imon börjar en ny praktik vecka och det ska inte bli kul, tråkigt är nog det bästa ordet att beskriva det med, men men jag överlever nog!

Höres och störes


Stick

Har idag fått ett TBC- stick. kändes ungefär som att bli getingstucken, efter det BUP dagen och efter det ut till mia och en springrunda- ganska mycket motvind, men skönt efteråt.

Mia bjöd på hemalagad kräm (mums) innan hon skjutsade hem mig, nu har jag packat och imon bär det hem på läger:-P

Höres och störes!!

Lång dag

Har varit en lång dag idag, gick upp 05.40 för att cykla till praktiken. Första dagen har varit om jag ska vara ärlig lite tråkig. Har varit lugnt på avdelningen och inga utbrott. Men som sagt det var bara första dagen- jag hinner nog se både det ena och det andra.

Känns konstigt att sitta i dagrummet och läsa på arbetstid, men det är bra för då känner patienterna att vi finns där om de vill prata. Det jobbigaste hitills idag har helt klart varit o cykla hem (uppför hela vägen).

Har hunnit med ett simmpass, nu blir det lite mat och sen iväg till skolan för att göra det sista på arbetet... Är sjukt trött och tänker inte sitta längre än till kvart över åtta.

Imon är det heldag på BUP, men först TBC-stick-.

Får se om det blir ett "träningsläger i helgen"

Höres och störes

produktiv dag.

Idag har jag gjort ganska mycket, först var det skola och sen blev det hem o äta för att sedan möta mia vid Victoria och spela squas (ovant att spela på dan, brukar sepla sena kvällar).

Väl hemma igen blev det lite fys sedan dusch. den senaste timmen har jag spenderat i köket. Så ni finns det karoppkakor i frysen och en köttfärspaj i ugnen- riktigt nöjd med mkig själv:-)

I morgon är det första riktiga praktikdagen, lite nervös är jag allt. Men det jobbigaste kommer att bli att cykla dit och hem, 5km enkel resa. Men men fem veckor överlever jag nog, och brukar ju inte klaga över lite extra träning haha.

Höres och störes!

Usch

Lång dag idag.

* Cyklat till sjukhuset o testat mig för TBC
* Cyklat vidare till st lars och första träffen på praktiken (verkar bli bra)
* Cyklat upp till skolan och arbetat med kompliteringarna (12-18)
* Cyklat hem och ätit
* Nu Tv och soffa!

Höres och störes.

Söndag

Helgen börjar gå mot sitt slut, Hade en mycket trevlig lördags kväll igår, taco, vin och TP i goda vänners lag:-)

I morse snörade jag på mig skorna och gav mig iväg för att kolla in var st lars ligger (ska vara där på prakyik i fem veckorn från och med imon), Var ganska långt om jag säger så! Lite fel springningar och lite omvägar gav mig en nätt springrunda på 12 km... var jätte länge sedan jag sprang så långt, men jag överlevde.

Liter trist att det ska vara så långt till praktiken, avståndet drar ner min pepp för praktiken.. men hoppas att jag kommer att älska den:-)

Höres och störes.

Gick nog inte idag heller, tog god tid på mig, funderade ordentligt, värderade olika altrernativ men fick nog nått fel i alla fall. Var framför allt en fråga jag tror jag tolkade fel, den var svår! Men men jag klarar den nästa gång:-) (Hoppas jag)

Efter tentan har jag ätit och simmat, invigt mina nya simglasögon:-) De funkade perfekt så nu ser jag inte ut som en knarkare när jag kommer upp ur bassängen:-)

I kväll blir det att laga mat med mia, här eller hos henne får vi se! Mys.

Höres och störes.

Sågade!

Har idag haft eximination på vårt arbete, oj vad sågade vi blev! Först säger typ opponenterna inget bra alls (den ena opponenten hade hemska ögonfransar och hon satt mitt emot mig- kunde typ inte koncentrera mig på nått annat haha), sen får vi kompliteringslistan av eximinatorn- och den var lång, men inget vi inte kan fixa på måndag:-)

I eftermiddag har jag pluggat matte och badat, imon blir det matte tenta och den SKA jag klara!!

Höres och störes!!

Torsdag

Min kropp gillar inte att vara vaken, klockan ringde 07.00 och min kropp protesterade totalt mot att gå upp, men tyvärr förlorade den mot hjärnan så upp jag gick.

Har opponerat på ett arbete idag och det gick bra, har räknat lite matte och det gick ganska bra. I eftermiddag blir det springa med mia och imon ska vi försvara vårt arbete.

Snart helg igen, tiden går fort- hoppas den går lika fort nästa vecka och de 4 efter den, för då ska jag praktisera.

Höres och störes

Onsdag

Tillbaka i Lund efter "träningslägret" hemma:-) Ganska skönt, tror faktisk att man ska kunna åka lite rullskidor här om ett par dagar- gött

Haft det jätte bra hemma med familjen, vänner och skidor, men nu tyckte jag de var riktigt skönt att få komma hem till mitt eget igen!!

I kväll blir det plugga matte, o imon blir det opponera och ska nog simma några längder också!!

Höres och störes

Inget internet

Är hemma i Hoby och här funkar inte internetet- därför ingen uppdatering. Nu har jag snott Tiz dator:-) Har haft en bra helg med skidåkning och mys, två skidpass till väntar innan jag väder hem till Lund på onsdag.

Allt rullar på skulle man kunna säga.

Höres och störes

Statestik- skit

Har statestik tenta imon, fattar typ noll- men det blir nog bra. Funderar på att åka hem efter den, behöver inte åka ner försen på onsdag morgon och då kan jag få 4 skid dagar hemma, här lund finns det ju inga skid möjligheter alls nu. Rullskiodr är inte ens att tänka på i detta skit underlaget.

Har fortfarande lite små ångest över matten som jag måste klara för att få fortsätta termin fem, vad fan gör jag om jag inte fixar den? Vill knappt tänka i dem banorna:-( Men men har en termin på mig att klara skiten! 4 försök- det ska gå!!

Ja ja, får nog bli hoby några dagar framöver, höres och störes!!

Produktiv

En produktiv onsdag börjar närma sig sitt slut:-) Igår var jag ute hos mia o jonas- fick god mat och förlorade i TP men var jätte mysigt!! Idag har vi tre varit på ikea där det hittades lite smått och gott, bla ett laptop stöd som jag har i knät just nu så inte datorn står rakt på mig.

Efter det blev det en mycket jobbig springning, men skönt att vara igång. nu i eftermiddag har jag städat bort julen, målat en bokhylla och en ljusstake vita, betalat lite räkningar och snart blir det att börja med maten.

Imon ska jag försöka plugga lite statestik- får se hur det går.

Höres och störes

Inte bra!!

Jaha så var man hemma efter en hel dag med arbetet, som idag som tur väl är både blev sparat och färdigt:-)

I kväll ska jag våldgästa syrran lite tänkte jag o imon får vi se vad som händer.

Det är skit väder för tillfället, jag gillar snö igentligen! Men just nu är det inte bra, kan inte springa eller åka rullskidor- hur ska jag då komma under 8h om jag inte kan träna?

Höres och störes.

Tillbaka

Tillbaka från fjällen och tillbaka i Lund. Veckan i fjällen var helt underbar, strålande sol och kallt mest hela tiden. Åkte bräda tre dagara var av en dag i Trysil sjukt bra åkning), sen  blev det två dagar längd- då familjen lurade ut mig på sjukt låånga turer fyfy.

En riktig höjdare var skoterturen upp till resturang topplyktan- tack broder, det kommer jag leva länge på!!

Nu är jag tillbaka i verkligheten och Lund, haft en liten föreläsning idag, och sen har jag frida och ebba jobbat med arbetet- doch helt i onödan då allt vi jobat med försvan då datorn inte funkade som den skulle. så tre timmars arbete helt i onödan!! Skolan suger för tillfället- FETT!!

Höres och störes, imon blir det arbete igen!!


RSS 2.0