Oj vad trött

En jätte rolig helg på alla sätt, utgång i fredags, teater i lördags och rep igår- Dock har sömnen blivit lite lidande, få timmar gör att jag idag känner mig lite som en vitsippa i juni- gul hängig och sjunger på sista värsen:-)

Men som sagt har ju varit kul så var värt det!

Borde plugga en massa, men kan inte motivera mig, har tagit sommarlov känns det som- ja ja finns omtentor:-)

Höres och störes.


Spider eyes

Var precis på Willys o handlade, o hon i kassan hade helt otroliga spider eyes, Tittar sig inte folk speglen efter de tagit på maskara? Jag kunde knappt sluta stirra!!

Idag har jag gjort något jag inte gör ofta- struntade i föreläsningen nu i eftermiddag, regnet öste ner och ämnet var inte i min smak så blev ett långt bad i stället och efter det en promenad!

Nu blir det lite damsugning innan vinflaskan öppnas och förberedelserna för helsingkrona tar sin början. Imorgon blir det hem till Blekinge för teater och rep.

Hoppas ni får en bra helg!! Höres och störes.

En Låda Vin

Strax är det helg, har inte bestämt mig om jag ska gå på sista föreläsningen för denna terminen imon- men den handlar om politik och det är trist, får nog bli en ledig fredag:-)

Har letat efter mitt vavvo vin på typ alla system i hela sverige! Slutade med att jag ringde till "hälsobolaget" i karlshamn och beställde en hel jäkla låda haha. Kommer nästa vecka och det ska bli gott!!

I kväll blir det lugna gatan. Och imon kväll förfest på kämnärs och sen nation:-) Jippi!

Höres och störes.

Sol

Solen skiner och hoppas blåsten avtar tills i kväll när vi ska grilla:-)

Skola idag, lagar och författningar. Var ganska lärorikt första timmen, de två sista kunde man skippat.

Pluggat lite och sovit i solen lite:-)

Imon blir det mer plugg och lite skola.

Höres och störes.

Cyklen är snodd:-)

Nu har någon tagit den gula faran- överlevde inte karnevalen. Undra dock hur iriterande den som snodde den tyckete att den var, jobbigt att sno en cykel som låter mer än en bil utan avgasrör:-P

RIP- Yellow bike!

Skola heldag idag, förmiddagen produktiv med grupparbete och renskrivning- eftermiddagen mest trist med obligatoriskt rollspel.

Ikväll blir det lugnt, har ett konstigt behov av att sova just nu:-) Grillning hos maria imon, ska bli mys!!

Höres och störes,

tråk väder och tråk plugg

Så var kyla här igen, 13 grader och mulet- jippi, ska det här föreställa slutet på maj?

En ny vecka har börjat och jag har nu i eftermiddag tagit tag i att skriva rent anteckningar till tentan som är om en och en halv vecka:-S Så jäkla trist ämne bara, finns det någon som tycker ledarskap och organisation är kul? Det tror i alla fall inte jag.

Det jag har lärt mig denna eftermiddag är att man får ont i ryggen av köksstolarna om man sitter för länge:-P

Benen är lite sega så tveksam om jag orkar gå ut en sväng, blir nog bara soffan i kväll!!

Höre och störes.

GV

Så var detta jäkla lopp äntligen avklarat! Var sinnesjukt varmt, borde inte fått springa i den jäkla värmen! Folk låg till höger o vänster helt däckade av solen. Hade mina tvivel under loppets gång, men tro det eller ej jag kännde mig ganska pigg nästan hela tiden- visst hade jag några gånger när jag fick panik och behövde skugga, men jag sprang på. Blev 1 h och 57 min för min del, 1 min snabbare än förra året så jag är nöjd:-)

Så jäkla skönt att det är gjort!!

Helgen i övrigt i götet har varit bra, i fredags åkte jag bergbanan för första gången i mitt liv, och älskade det!! Det var nog min största vinst denna helg:-)

Idag har jag kollat karnevalståget och nu i kväll blir det mys med nötter framför tv:n:-)

Höres och störes.

Vår

Äntligen är värmen här!! Vädret är helt underbart och jag har för första gången iår legat o sovit lite i solen:-)

Precis fått in en köttfärspaj i ugnen, snart blir det mat och efter det packa i inför göteborgsfärden i morgon. Vill bara ha det där jäkla loppet avklarat!

Heldag i skolan idag om ekonomi:-S Blä vad tråkigt men nu är det helg!!

Höres och störes och håll tummarna för mig på lördag.

Nätter

Är inne i en sån där jobbig period just nu- är trött men kan inte sova, blev la 2 h sammanlagt i natt. Hoppas på fler timmar natten som kommer.

Grupparbetat idag, oj vad effektiva vi var, gick sjukt bra- tack till världens bästa grupp!!

Fick veta de valbara kurserna igår, fick mitt första val:-) Barnsjukvård!! Ska bli sjukt kul o få gå ut på den praktiken, en kurs jag verkligen ser framemot!!

GV närmar sig och jag får mer och mer ångest:-P

Höres och störes.

:-)

Resa bokad- Mallorca se upp 23-28/8


Sova

Min kropp behöver visst sömn, Var sjukt trött i morse, sen nu i eftermiddag höll jag på att somna på föreläsningen, väl hemma däckade jag i 2 h så nu känner jag mig lite piggare:-)

Skolan är för tillfället sjukt tråkig, tur att det bara är 3 veckor till sommarlovet! Ska bli så gött o kunna hänge i
k-hamn så mycket jag vill:-)

Snart helg och inte jätte pepp på G-varvet, men ska nog lyckas ta mig igenom det iår också:-P

Bilder på glasögon o kjol kommer så småningom!

Höres och störes.,

Sytt

Veckan är igång och jag har precis invigt symaskinen:-) blev en jeans kjol minsann! Nu vet jag inte riktigt vad jag ska ta mig för.

Kanske gå en sväng men det är tråkigt själv!  Borde skriva rent lite anteckningar men det är tråkigt det med:-P

Har hämtat mina nya brillor, helt ok tycker jag faktiskt, syns typ inte alls:-)

Höres och störes.

Grill, rep o vin

En bra lång helg börjar lida mot sitt slut. Har bestått av rep, god mat, grillning, vin och lite springning- är mer än nöjd.

Dock är helgerna för tillfället jobbigare än veckorna:-P Hinner ju inte sova haha.

Imon är det ny vecka och nya tag.

Fick en symaskin i födelsedags present:-) Mycket nöjd.

Höres och störes.

torsdags helg:-)

Det är torsdag och jag är nu 22 år och snart en halv dag:-P Var hos mia o jonas igår kväll o fick jätte god födelsedags middag och gott vin. Var en mycket trevlig kväll- den tackar jag för!!

Idag skulle jag ta sovmorgon, men det är nu officielt- jag kan inte sova länge, pigg som en spigg halv åtta. Så det var bara att gå upp, laga lite frukost och sen bege sig till gymmet.

Träning avklarad, packning likaså. Nu blir det lugnt tills bilen kommer för färd mot blekinge:-)

Teater tre dagar framför mig, ska bli så gött!!

Höres och störes och glad kristi himmels färd!

Härligt väder!

Vaknade vid åtta av att det smattrade mot fönstret, men är det onsdag så är det! Upp och ut för en springrunda. Blöt blev jag och jobbigt var det men det är gjort i alla fall.

Funderade på vad man kan hitta på en så här trist regnig onsdag- fick bli en storstädning av lägenheten. Så nu två timmar senare sitter jag o spanar ut över en skinande ren lägenhet:-) Känner mig riktigt nöjd faktiskt.

Vad jag ska hitta på rästen av dagen har jag ingen aning om, Blir i alla fall födelsedags middag hos mia o jonas i kväll, tills dess får jag la sitta inne o kolla tv med gott samvete:-P

Höres och störes.

Härliga vänner.

Har världens härligaste vänner! Var Fika hos Maria igår och mitt i allt fick man lite paket:-) hade ingen aning, blev jätte förvånad- men glad! Ni är bäst tjejer!

Idag har jag o Frida simmat, sen var det seminarie i skolan om etik, skit tråkigt ämne men det gick ganska bra i alla fall.

Nu är det låång helg:-) Ikväll ska jag bara sitta i soffan o kolla tv, imon får vi se vad som händer och sker, stegen mot blekinge styrs först på torsdag. skönt med några bara vara dagar här i Lund'

Höres och störes.

Trötttttt

Oj är riktigt trött nu känner jag, tur att halva skolveckan har gått:-) Ska snart cykla ut till Maria  för lite trevligt fika med tjejorna.

Imon är det seminarie och sen låång helg:-)

Höres och störes.

Härlig helg

Så var det söndag och helgen börjar närma sig sitt slut. En riktigt härlig helg. I Fredags var det skola och sen gick jag ner till stan o beställde nya glasögon:-) På kvällen kom frida och det blev vin och trevligt värre.

Uppe med tuppen i lördags för transport till k-hamn  och teater. Hem till gyön, god mat och balj bad för att sedan inleda söndagen med en mil spring och sedan härliga rep på loket.

Gick riktigt bra o repa! Att få spela ut är det bästa som finns, och trevligt sällskap gör inte saken sämre.

Nu är jag redo för att möta en ny vecka, en kort och go vecka:-)

Höres och störes.

Irriterande!

Ibland är det bara irriterande! Varför ska alltid jag! Kan inte jag få bli överaskad! Va? Messa är inte så svårt!

Trevlig helg, för det tänker jag ha:-)

Höres och störes.

Ineffektivitet.

Först en timme simm med Frida- var jätte nice, pratade hela tiden:-P Sen grupparbete i skolan, men oj vad ineffektiva vi är för tillfället. Men blev nog klara i alla fall, ska slipa det sista imon förmiddag.

Snart beger jag mig mot stationen och vidare mot trelleborg för att kolla mjällby!

Höres och störes.


Varför?

Föreläsning idag om organisationer och ledarskap- varför kan man inte få föreläsning om något intresant, i alla fall få en föreläsare som är bra! Är det för mycket begärt?

Jag har nog lyssnat ca 20 min av de 120 som vi hade föreläsningen idag, det gick inte att lyssna- människan pratade ju om inget vettigt alls!!!

Jaja, nu är jag hemma o det är onsdag, inget planerat i kväll och det är ganska skönt.

Höres och störes.

Så var det klart.

Gjorde kompleteringarna till arbetet i förra kursen i morse och fick precis besked att de är godkännda! Skönt. Ännu en kurs klappad o klar- nu kan man koncentrera sig på nästa.

Varit i skolan idag o haft föreläsning om etik (inte så kul), i eftermiddag skulle vi jobbat med ett arbete, men blev mest snack:-)

Blir hårdjobb imon i stället!!

Höres och störes.

Skit teknik

Uppe med tuppen även idag, sprang upp till Hoby för att här jobba med lite kompleteringar. Jo tjena! Kan ju inte komma in på de sidor på nätet jag måste komma in på för att kunna göra kompleteringarna, så efter en liten del klar får jag se mig besegrad av tekniken!

Kompleteringarna får vänta till i morgon när jag är tillbaka i skolan.

Halv två blir det intervju- är lite nervös faktiskt, efter det bär det hem igen.

Höres och störes.

Helgen snart slut

Så var denna helgen också snart slut. Har varit en mycket bra helg:-) Igår var jonas o Mia här, vi lagade mat och spelade TP (jag vann). Det är bara mysigt att bara vara!

Idag har jag varit en runda på gymet, sen är det söndags middag hos mia o jonas, efter det drar jag till blekinge för intervju imon- håll tummarna.

Livet är ganska bra för tillfället:-)

Höres och störes.

Valborg

Efter en helktisk torsdag belv det så äntligen Valborg. Satte mig på tåget halv sju i går, Åkte till Lund och begav mig med värdelns härligaste gäng till stadsparken!

Satt där mellan halv nio och halv fyra, var lite blött i mellanåt men riktigt kul ändå:-) Efter detta och med en jämn och bra fylla i kroppen begav vi oss till My för lite grillning, hemtade jojjo vid tåget vid sex, mer fest och sen hem o sova.

Efter en lång men riktigt rolig dag somnade jag som en stock.

Vaknade vid åtta i morse, smög ut o sprang en sväng, sen har´dagen bara varit slapp. Ikväll kommer mia o jonas och då blir det bara lugnt och lite vin.

I morgon bär det hem till blekinge, ska ha den där jäkla intervjun på måndag.

  
Höres och störes.                                                                                                  

                                                                                        

RSS 2.0