Lördag, Slapp och Fest!

var två bokade kvällar av tre avklarade, hade riktigt roligt i går. Slagerkväll på Helsingkrona kan nog inte misslyckas tror jag:-) Var dock nykter så är pigg som en spigg idag, man kan faktiskt ha kul nykter!!

I kväll blir det förfest här hemma o sen blir det ÖG:s, är dock lite långt tycker jag, men det är bara och bita ihop. Ska nog bli kul i alla fall! Har precis luskat ut vad jag ska ha på mig- så nu slipper jag gå naken.

Annars har jag inte mycket inplanerat idag, blir väl en runda till gymet vid tre annars tänker jag bara sitta i pyjamasen och kolla TV- mys! Hoppas ni får en likabra dag - -  Hörs och störs!

Tvätt och slappt!

En ledig fredag, jag älskar dem!! Har hunnit med en springrunda och en tvättning idag. Nu slappar jag och väntar på att Mia ska dyka upp så ska vi gå en sväng- hon behovde vist lite luft efter att ha jobbat:-)

Sen blir det snitzel med klyftpotatis innan det är dags o svida om innan jag ska till frida och börja vår ute helge, Helsingkrona i kväll och ÖG:S i morgon (om vi orkar) haha.
Vet dock inte riktigt vad jag ska ha på mig, alltid detta klädproblem!! Men det löser sig nog det brukar det ju göra.

I morgon på dagen får vi se vad jag hittar på, kan kanske bli ett träningspass vem vet?

Ha en super bra fredag så hörs och störs vi!

Nu är det helg!

var det åter helg! Har varit en sväng i skolan och fått ännu en förelsäning om nervsystemet som jag inte fattr så mycket av men det löser sig nog, sen har jag tränat occh efter det varit och storhandlat med Mia på Willys:-) Skulle mest vara bär och pack hjälp men hittade lite till mig själv också:-) Så nu behöver jag inte handla på jääätte länge.

Som sagt nu är det helg för mig, ledig i morgon. En helg som är rätt flutt upp kan man säga! I kväll ska jag ut till Maria (inte syrran) och äta Thai mat med ett gäng tjejor, ska bli mys.  I morgon är det städning och sen utgång på kvällen. Lördag är det lungt men utgång på kvällen, så efter denna helg behöver jag nog en till så jag kan vila upp mig:-)

Livet börjar återfå sin forna glans, och allt är inte lika deppigt längre. Kan bero på att det har varit fint väder idag-- äntligen!

Ha det bäst vi hörs och störs!

Onsdag mitt i veckan

Idag gav jag mig en riktig sovmorgon, sov till halv tio!! Var riktigt skönt, skönt att sömnen funkar igen. Efter en skön natt blev det handling (mitt kylskåp var helt tomt) och efter det en rask promenad.

Nu har jag läst ut min bok- var jätte bra! och vad jag ska göra de kommande 2 och en halv timmarna innan jag ska vara på practikum har jag ingen aning om, blir nog TV och dator- ganska tråkigt men bättre än att glo in i en vägg! I kväll blir det i alla fall Box med Frida, alltid något att se fram emot.

Är väl lite mer uppåt idag, men orken finns här fortfarande inte, det mesta känns meningslöst och trist, och det mulna vädret ute gör inte saken bättre, men som sagt det går i alla fall åt rätt håll- lite gladare idag, lite tunnare moln, lite närmare helgen och lite närmare ljusare tider:-)

Jag överlever nog haha, vi hörs och störs!

Vill Bli glad igen!

Usch är inne i en riktig deppar period nu, inget känns kul och jag bara mest går runt och känner mig allmänt eländig! Är väl nån form av vinter deprission, går väl över- hoppas jag!! Har inte ens träningslust längre, och då är det illa för Madde Svensson!

Är tillbaka i lund efter en skön helg hemma i Blekinge, kunde ifs vara bättre då jag har sovit dåligt och varit allmänt trött och nere, skaer som skulle göras blev inte gjorda och personer jag skulle träffa blev aldrig besökta- nu får jag skärpa mig!!

Tur att det är en lugn vecka, tisdag idag, ska till prakticum och lära mig injektioner i morgon (ska bli kul), på torsdag är det en föreläsning och på fredag är jag ledig!! Så jag får hitta det posetiva i vardagen helt enkelt, I kväll är det tillexempel handboll och innan det ska jag kura ner i sängen mellan alla mina kuddar och läsa en bra bok som jag läser just nu! Sen ska jag äta landgång (tack pappa)- mums!

Nej nu blir det boken, ha det bäst så hörs och störs vi!!

Så Jäkla trött!

Nu får jag snart panik! Kan inte sova på nätterna längre. Har varit så hela veckan, hammnar i något dvalliknande tillstånd men aldrig den där sköna sömnen som jag nu känner att jag nog hade behövt!

Slumrar till, vaknar, slumrar till vaknar. Och så håller det på hela nätterna- Jag blir galen!!! Känner mig lite smått småsur hela dagarna också- suck!!

Hade i alla fall en attans trevlig kväll igår, vi syskon lagade fin middag till mamma som har fyllt 50, attans gott och mysigt blev det.

Idag är det väl meningen att det ska bli skidor, men jag är så opepp! Så får se hur det blir, vill bara gå och lägga mig o dra nått gammalt över mig, men vad hjälper det? Kommer ju endå inte att kunna sova- Suck igen!

Hoppas ni har det bättre en jag:-) Vi hörs och störs

Så var man i Blekinge igen!

var man tillbaka, sitter och väntar på att broder ska hemta mig så vi kan åka upp till Karlsnäs för lite träning, känner inte alls för det men tar det lite lugnt och får lite luft! har redan 5 dagars träning i benen så misstänker att det blir segt i kväll!!

Tog prover för att läna blod idag och jag fick godkännt, känns skönt! Har också haft föreläsning om nervsystemet och det var ca 100 gånger bättre än cellen:-)

Hade mina nya skor idag, och oj vilket skoskav jag fick, tur att jag hade gympadojorna i väskan, annars hade jag nog fått gå barfota tror jag, men vill man vara fin så får man lida pin!

Hörs och störs!!

Skor!

Är ledig idag, och det är underbart! sov så länge jag orkade- som bara blev till nio. Sen läste jag lite nervsystemet och efter det blev det lunch med syrran ute på Nova. Skulle köpa den sista presenten till mamma. Men sko beroende som vi är båda två kunde vi inte låta bli att ta en titt på skopunkten- LIVSFARLIGT!!

Skulle inte köpa nått, men kom lik förbaskat ut med varsit par skor, men det var billiga skor så det får nog anses som förlåtet. Jag köpte ett par jättesnygga bruna lite finare skor med klack, längtar till i morgon då jag ska ha dem när jag åker hem!!

Dagen i morgon börjar tidigt, ska vara på sjukhuset klockan 08.00 för att kolla om jag kan bli blodgivare, kollade för 2 år sen men då hade jag för dåligt blodvärde, så vi får hålla tummarna:-)

Efter det blir det föreläsning o sen blir det hem med tjugo i ett tåget, ska bli skönt med en lång helg!! I kväll är det Box på schemat, så sitter och laddar upp nu, alltid skönt att få slå lite:-)

Ha det bäst så hörs och störs vi!!

De här snyggingarna finns nu mera hos mig:-)

Cellen- för folk med för mycket fritid!

Är  imponerad av att jag överlevde förelsäningen om cellen idag, är sjukt invecklat och tråkigt!! Att få den förklarad av en professor gör inte saken bättre! Men jag överlevde och nu blir det inga mer föreläsningar om den, så nu får jag läsa in den själv- önska mig lycka till, det kan behövas!!

Var i skolan till rolv idag, sen blev det en spring runda i det helt otroligt fina vädret- solen jag älskar dig!! Nu har jag läsat 12 sidor om nervsystemet och känner mig riktigt nöjd.

I morgon är jag ledig så då blir det en runda på stan, lunch med Mia och lite mer nervsystem! Ska packa ihop mig med, åker ju hem till Blekingen på Torsdag igen:-) Måste hinna åka lite skidor nu när det finns spår i Karlsnäs, inte långt kvar till Vasaloppet!!

Ska testa mig för att lämna blod på torsdag med, hoppas jag har bättre värden denna gången så jag får godkännt!!

Nu blir det softa resten av kvällen! Ha det bäst, vi hörs och störs!


Seriöst vem fattar sånt här!

Suckarnas Måndag!

Usch idag har det varit en sån där dag man önskar att man inte gick upp ur sängen! Vaknade klockan 05.00 så jag hann göra mig iordning innan tåget ner till Lund gick 06,14. Skulle köpa biljett på stationen med mitt rabatt kort, men det fungeradegivet vis inte där, så fick betala full pris- den första sucken!

Var ganska lite folk på tåget, jag somnade och precis när det var som bäst väcker en äldre dam mig och vill att jag flyttar väskan så att hon får plats- andra sucket! Inte nog med att hon väcket mig, hon stank som en hel parfym affär, var typ hög när jag äntligen fick kliva av i Lund- tredje sucken!!

Kom till skolan och började en ny kurs, verkade helt ok, sen kom första föreläsningen om cellen, jag fattade ingenting!! Totalt obegripligt enligt mig- fjärde sucken!

NU har jag i alla fall lyckats ta mig igenom ett träningspass och sitter och väntar på att maten ska bli klar, ris med kött! Har redan pyjamasen på och tänker inte röra mig från soffan på hela kvällen, blir handboll och lite läsande om cellen här i vår underbara soffa:-)

Känner att livslusten sakta börjar komma tillbaka:-) Hoppas er måndag har varit bättre än min! Vi hörs och störs!

Over and out!


Så var det söndag igen:-(

Fanken vad helgerna går fort! Vill inte ha måndag i morgon, och vill definitivt inte åka tåget hem 06,14 imorgon bitti! Suck vad tidigt och mycket folk kommer det att vara, + att jag har en tung väska, SUCK! Men har inte så mycket val, by termin ny kurs!

Idag har jag åkt skidor (gick bra) och varit och kollat på olofstörms revyn, den var riktigt bra, proffsig och rolig. Är helnöjd med min söndag, nu kollar jag Handboll och äter nötter:-) Lite mys får man ha så här sista kvällen hemma haha

Nej nu är pausen snart slut, over and out! Hörs och störs!

Lördag Olè!

Älskar helger! Har varit en bra lördag, gick upp vid åtta åt en mysig frukost och sen åkta jag och pappa ut till farmor som ville ha lite hjälp med att städa ut julen. Efter en mysig förmiddag på Gyön med prat och rullning av hår (jag är så jäkla dålig på det) blev det några timmar slapp innan det bar iväg upp till Karlsnäs, där det blev 1,1 mil på skidor. Gich helt ok.

Nu sitter jag ny badad och varm och bara slappar, blir en lugn kväll med Handboll och god mat, bara med familjen- så jäkla skönt!

I morgon blir det för hoppningsvis en mil på skidor till sen bär det upp till olöfström för att kolla revy! Med andra ord är min helg helt ok. hoppas er är det med!

Hörs och störs!


Haha, ful och gamal bild, men visar i alla fall vad jag gjort idag;-)

Tillbaka i Blekinge

var man tillbaka i Blekinge igen, trodde jag skulle hinna med tåget tjugo i tolv- men hör och häpna jag var klar med tentan redan tjugo i tio så hipp som happ satt jag på tjugo i elva tåget hem i stället- kalas!

Tentan ja, jo den känndes helt ok, är lite osäker på en del saker men hoppas jag klarade den- om inte handlar det nog bara om enstaka poäng! Så nu håller jag tummarna i tre veckor innan resultatet kommer:-)
Det gick i alla fall sjukt snabbt att skriva den, 40 min. Var många fler svars frågor så det var bara att ringa in:-)

Nu ska jag snart in till karlshamn och klippa mig, eller snarare ansa topparna- sparar till långt hår men måste klippa bort lite slitet! Ska bli skönt. Efter det blir det en lugn hemma kväll framför TV:n, som jag har längtat.

Ni får ha en världs bäst helg så hörs och störs vi!


drömmer mig bort till vinter och bräda!

Borde ha Pluggat mer, eller?

Jaha mindre än snart bara 12 h kvar innan tentan, Idag har jag mest skummat lite här och lite där. Känner mig färdig pluggad men är endå nervös att det inte ska räka. Men nu har jag gjort vad jag har kunnat i alla fall!!

Idag har jag som sakt pluggat lite, bytt lakan, tvättat, slöat framför TV:n och sprungit med Mia. så lite nyttigt har jag fått gjort i alla fall!

Nu blir det lungt några timmar och sen en orolig natt som vanligt innan tenta, och sen får vi se vad som händer! Längtar till så här dags i morgon hur det än går. För då är den klar och det finns inget jag kan göra åt det hur dåligt det än må gå!

Ni kan ju senda mig en tanke i morgon förmiddag, så kanske det går lite bättre:-) Ha det bäst så hörs och störs vi!!

P.S Send en tanke till nett på lördag!! Lycka till!!


Snart Fredag!

Konstigt vad dagarna kan gå sakta ibland, de här tre första dagarna på veckan har gått märkligt sakta, men nu är det snart fredag och dags för tenta. Grov plugget är klart och i morgon blir det lite repeterande på det sista som inte riktigt har fastnat, men annars lungt!!

Det får gå som det går på fredag, nu har jag i alla fall gjort allt jag har kunnat. Ska tvätta i morgon också så då kan jag inte plugga, och efter det blir det spring med Mia och då kan ja g deffenetivt inte plugga- skönt!!

Idag har jag pluggat bra, gått en lång runda, lagat fisk och kollat lite på TV, nu i kväll blir det Box med Frida och det ska bli gött!

Tagit lite bilder på vår underbara lägenhet, för er som inte har sett den:-) Är inte världsbäst bilder men ni kanske får ett litet hum!! Hörs och störs!

Kök                                       Mitt rum                                                              TV- rum


Ganska nöjd!

 Är faktiskt ganska nöjd över mig själv, har lyckats få lite ordentligt pluggande gjort idag. Kan inte allt men är en bra bit på vägen. Nu i eftermiddag har jag tränat Gympa stång med Frida ocg efter det blev det matlagning med samma härliga tjej, hamburgare blev det och gud va gott!!
Sitter och är ur mätt!!

Nu innan det är dags att knoppa in blir det TV, och mys med Nett i soffan:-) Sen måste jag sova och samla nya krafter inför ännu en plugg dag i morgon, blää- men inte mycket att göra åt.

Nej nu ska jag stänga av datorn, vi hörs och störs!!

Så här vill jag ha det nu!! mycket snö och skidor!!


Plugg dag

Jaha så börjar dag ett av plugg veckan leda mot sitt slut! Lite har jag fått gjort i alla fall, har sprungit en runda och läst allt som ska läsas tre gånger, borde nog läsa det en gång till i kväll. men jag orkar helt enkelt inte, nu får det vara bra!
(för idag)

Lite TV och frukt får mig nog på lite bättre tankar, det trista är att jag har en lika rolig dag framför mig i morgon! Det enda posetiva är att det är träning på Gerda och sen mat lagning med Frida, man få se till de ljusa stunderna haha.

Har nog inte så mycket mer att skriva, har som sagt inte hunnit med så mycket annat än plugg:-)

Hörs och störs!

Pust!!

Kan inte sova.

Förstår inte det här¨, andra natten i rad jag sover som en kratta. Jag är trött men det är precis som om kroppen inte kan komma till ro- hoppas det blir bättre i kväll.

Hade en super mysig kväll igår, lagade tacos, åt frukt och pratade skit. Vaknade i morse vid nio allt annat än utvilad. Pluggade nån timme, efter det blev det en skön lång promenad och nu i eftermiddag har jag pluggat lite till och ätit lite mat, Nu kollar jag skidskytte och väntar på att  gå en runda med frida vid sju.

En helt tom tenta plugg vecka ligger framför mig och det ser jag kanppast fram emot, men finns inte så mycket att göra åt, kan ju i alla fall se fram emot att åka hem till Blekinge efter tentan på fredag:-)

Vi hörs och störs!

Nya Kläder:-)

 Gick en sväng på stan i förmiddags, skulle ju bara kolla. jo tjena! Kom hem med en klänning och ett par byxor, men de var ju på rea och as snygga så jag är ganska nöjd faktiskt hahah.

Sen renskrev jag anteckningarna från igår och damsög lite, efter det blev det ett pass på Gerda och nu sitter jag i soffan och väntar på att klockan ska bli halv sex då jag, Ebba och frida ska gå o handla vad vi behöver för att kunna laga mat i kväll- dresse code är joggingbyxor så det blir en riktig mys kväll!

Hoppas ni också får det toppen, hörs och störs!


Längtar tillbaka till snön!!!


Lugn Fredag.

En lugn fredag som sakta börjar närma sig sitt slut. Började dagen med skola som skulle vara till 16.00, men då sista föreläsningen aldrig kom igång var jag hemma vid två. Slappade ett tag, lagade en köttfärspaj som jag och Mia skulle ha efter träningen nu i kväll.

Kände inte för träning, men tog mig i kragen och följde med Mia, efteråt var det ur skönt och pajen smakade utsäkt:-)
Nu kollar jag Lets dance+ lite andra program, har lite tända ljus, melon och russin- en fredag kväll kan knappt bli bättre!

I morgon vet jag inte riktigt vad jag ska göra, bör nog plugga, men tar emot en lördag. Kanske blir en tur ner på stan i stället:-) Blir ingen träning i alla fall, kände idag att min kropp måste vila.
I morgon kväll blir det i alla fall mat lagning med några ur bra kompisar:-) Ska bli mys.

nej nu väntar melonen på mig, ha en bra fredag kväll, vi hörs och störs!


kom på att ni måste få se vår fina gran:-)


 

Jag hade rätt!!

Är nu bevisat att jag inte inbillade mig att det var kallt i lägenheten i början på veckan, idag satt det nämligen ett anslag nere vid entren att värmen nu är höjd med 3 grader efter många klagomål på kallt inne.
Så i kväll sitter jag faktiskt utan att frysa, hur gött som helst.

Idag har jag varit ledig, och faktiskt fått lite pluggat, satt tre timmar i förmiddags med anteckningar och läste lite, så det känns skönt att jag i alla fall har börjat på pluggandet inför tentan på fredag.

Efter det hemtade Mia mig vid ett och vi har haft en slapp eftermiddag enda tills springskorna kom på och vi gav oss ut i blåst och skit väder- men som vanligt var det skönt efteråt. Passade på att äta när jag ändå var där och har precis kommit hem nu.

Så har faktisk varit en helt ok dag, jag är riktigt nöjd. Nu ska jag faktiskt stänga datorn och bara ägna mig åt en god bok sammtidigt som jag driker lite bubbel vatten. Tack päronen för soda streamen, den är guld värd!!

Vi hörs och störs!!

Usch!

Vaknade idag med värsta usch känslan, ville bara dra täcket över mig och somna om! Absolut inte gå upp och gå till skolan och ha muntlig redovisning, men man måste ju och ju längre dagen har gått desto bättre har det kännts. Känndes riktigt bra när vi fick vårt G på case arbetet, så nu är det bara tentan kvar på denna kurs.

Eller bara och bara, vet inte vad jag ska läsa och har inte börjat, men det löser sig nog:-) Är ledig imorgon och har lovat mig själv att ta ett rejält plugg bus då!

I kväll blir det box med Frida och sen slapp framför TV:n, vad skulle man gjort utan den? haha. Har precis ätis sallad med majs, kidney bönor och valnötter-mums, och nyttig känner man sig med, behöver en avgiftningsvecka nu efter fjällen. Sallad och vatten:-)

Nej nu ska jag diska lite, vi hörs och störs!


inget mer alkohol för mig på ett tag!

Kallt men glad.

Det fanken vad jag börjar frysa så fort jag kommer hem, mina händer är som is och jag vill bara krypa in i duschen och aldrig gå ut, förstår inte detta. Elementen är på för fullt!

Skulle tränat idag vid tio, men orkade inte upp ur sängen. sov till halv elva i stället:-P Skönt som attans. Såg en halvlek av hokeyn i natt, tur att jag gav upp sen, gick ju inte så bra i de två sista halvlekarna:-)

Idag har jag pluggat lite och sen har syster och jag sett high school musical, musikalen i malmö, det var väldigt bra och de som var med var helt otroliga på att sjunga och dansa, musikal freak som jag är satt jag bara och njöt!! Tack mamma och pappa som gav oss biljetterna i julklapp!!

Ikväll blir det som vanligt, TV och slapp, ska börja äta lite på min jätte milon också- mums. nej nu orkar jag inte skriva mer, vi hörs och störs!

Satt fast i sängen!

Att det kan vara så segt att komma upp ur sängen är helt otroligt! klockan ringde klockan sex, och min kropp eller hjärna fattade inte vad det var som lät, än mindre varför jag skulle upp.
Men upp kom jag och en timme senare var jag tillbaka i skolan och bland vänner. Efter det förljde två förelsäsningar, en intresant och en helt ointresant som jag dissade och smet från i pausen!

Tog cyklen ut till Mia i stället och sprang en runda, var segt men skönt att komma igång igen, så i morgon blir det gerda innan jag och Mia drar ner till Malmö för att kolla musikal- ska bli attans roligt.

I kväll blir det lungt, har städat ut julen och har bara kvar att vattna blomorna:-) Hoppas det är något bra på TV, ska ställa mobilen på halv två, är ju final i hokyen i natt, och även om jag inte är en jätte hokey fan så måste man faktiskt se när det är en så viktig match och mot Canada också! Kan nog bli en bra match tror jag.

Nej nu ska jag låta hjärnan smälta i något hjärndödande och lättsmält TV program, vi hörs och störs!.

I`m Back

Efter lite mer än en veckas blogg stopp är jag tillbaka. Sitter nu i soffan hemma i Lund och är lagom trött och fryser lite, men det är skönt att vara hemma.
Har precis avslutat en helt underbar vecka i Tandådalen, strålande sol, vindstilla och 10 minusgrader hela veckan. Backarna har varit sagolikt bra och jag har bara njutit där jag har susat ner på min bräda, lite tråkigt att åka själv dock.

Broder åkte med mig en dag i alla fall, och några mil på längdskidorna hann jag med, fast det var inte så kul- jag var inte sugen helt enkelt. Hade gärna stannat en vecka till, men vardagen kommer tillbaka vare sig man vill eller ej. Nu går vi mot ljusare tider igen! Och teater- är dö sugen!!!

Ska snart gå och lägga mig, var uppe 5 i morse och ska upp 6 imon (skolan 7-16 imon hur kul som helst) så det är lika bra o lägga huvudet på kudden:-)

Nu ska det bli uppdateringar varje dag igen hoppas jag:-P så vi hörs och störs!


P.S glömde nämna after skin som var mycket trevlig! D.S

RSS 2.0