Tröttheten den tröttheten

Om inte E börjar sova på nätterna snart så vet jag inte riktigt vad jag gör, jag blir nog knasig helt enkelt!!

Han sov bra mellan halv sju och nio som vanligt, sen var det gråt, bök och panik, fick komma in till oss, då blev han tyst men legat och bökat och sparkat och kört huvudet i sängavlen fram till klockan halv tre då han tillslut somnade lugnt! Känner mig mer som en varelse än människa idag!

Men bara att kämpa på, jobb till halvfyra och sen ledig imon! Men vad spelar det för roll pigg lär jag inte vara ändå :-(
 
Ja ja allt löser väl sig till slut!!

Ha en bra tisdag, vädret verkar vara med oss idag :-)

Höres och störes

Bra helg

Haft en bra helg tycker jag, Fredagen var lugn med lite taco och soffhäng. Lördagen var det promenad, påskpynt och lek på schemat. Söndagen bar det av till Maxi och sen fin besök av mamma och pappa, pappa fick som vanligt jobba och göra det sista lilla med listerna inne :-) Avslutade söndagen med familjebad, ja det är lite trångt men mysigt hihi.
Idag måndag och skit väder, snöar och regnar om vartannat, ville inte gå upp ur sängen idag! Men uppstigen är jag och på jobbet. Blir barn HLR kurs i eftermiddag och sen är denna måndagen klar ! Får se om orken finns till ett träningspass i kväll, det får tiden utvisa.
 
Höres och störes

Utslag och skit

Fredag idag och snart helg, förhoppningsvis en frisk sådan! Igår var det doktorn med Eskil, kan inte riktigt säga vad det är för utslag, men penicillin i 10 dagar och remiss till hud skickas, hoppas denna kuren biter ordentligt på skiten nu!
 
Magsjukan snurrar fortfarande på dagis, är med hjärtat i halsgropen man lämnar sina barn där just nu, bara att leva på hoppet, får vi en omgång till säger jag upp mig som Madde och människa!

Helgen är oplanerad, R ska jobba imon eftermiddag och sen träffa lite kompisar, jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på, blir nog lugnt i soffan, kanske hyra en film :-)
Söndag får vi se om vi kan åka iväg på nått kul när vi är lediga tillsammans :-)
 
Hoppas ni får en bra helg,
 
Höres och störes!

Usch

Förlåt för tystnaden i snart en veckas tid, men vi lyckades åka på magsjukan hela familjen och det var först igår som jag kände att jag levde lite, så idag gör vi ett försök på jobbet:-) Dock bara halvdag för sen ska jag med Eskil till doktorn,
 
Som sagt helgen var den värsta i mitt liv, säger inte mer. Hoppas vid gud att vi har haft magsjuka klart nu!!!!!

Hoppas ni hade en bättre helg och roligare start på veckan :-)
 
Höres och störes

Usch och fy!!

Lediga dagen igår blev inte riktigt som vi hoppats på! Eskil började kräka i onsdags kväll och fortsatte fram till morgonen igår... Så förmiddagen gick åt till att sova igen, alla tre lika slut. Eftermiddagen sanerades och storstädades huset + att lekrummet blev färdig inrett :-)

Men fy fan för kräksjukan! Trodde vi hade haft den klart då vid jul, men icke! Nu lever vi på hoppet att Eskil får behålla maten som vi försiktigt ska ge honom idag!

Om inget mer kräk så blir det en mys helg med finbesök från Skåne, på dagen i morgon kommer en gammal kursare till mig och hennes familj och på kvällen kommer eventuellt världens bästa Nett, så håll nu alla tummar och tår ni har för att det inte blir mer kräk!!!!!

Hoppas ni får en fin helg.
 
Höres och störes

Skruva soffa

Igår blev lekrummet äntligen färdigt :-) Världens bästa mamma och pappa Svensson kom och hjälpte till så mattan och listerna kom på plats:-) Blev riktigt fint!
 
Så i morse när vi ändå var uppe tidigt (som vanligt) fick jag och sambon ett ryck och skruvade ihop soffan! Så nu är den med på plats, vill bara att jobb dagen ska ta slut så jag kan fortsätta med att möblera :-)

Hoppas ni får en bra dag!
 
Höres och störes

Lilla ledsen

Efter en något bättre natt var det dags för dagis, första dagen på länge som Eskil blir helt hysterisk när jag ska gå:-( Klamrar sig fast som ett klistermärke och ska inte alls vara kvar på dagis. Gör lite ont i hjärtat när lämningen blir så. Men det gick nog snabbt över :-)
 
Tisdag och jobb, full späckad dag på jobbet idag, sen i eftermiddag/kväll kommer mamma och pappa och hjälper mig att lägga in mattan i lekrummet :-) Så underbart och få det klart :-) !!
 
Jobb i morgon för ovanlighetens skull, men ledig på torsdag i stället.
 
Hoppas ni får en fin dag i det fina vädret.
 
Höres och störes.

Herlig helg

Haft en skön helg, med Gyön visit, vår plantering, fika och lek. Men som vanligt går helgen alldeles för fort.... Men hej och hå så är det strax fredag igen :-)
 
Hoppas vi får vår matta till lekrummet idag eller i morgon så vi kan få lite hjälp o lägga in den innan helgen :-) Vill verkligen bli klar med det rummet nu !!

Annars blir det nog inte många knop i veckan, inte om Eskil tänker sova som han gör, min kropp lägger snart av om jag inte får sova. Men lever på hoppet att det är någon dum fas som snart ska vara förbi.
 
Ha en bra måndag. Höres och störes.

Borde vara lag på det...

Borde vara lag på att man ska vara ledig helt molnfria, strålande sol, helt vindstilla dagar!! Cykelturen till jobbet var underbar, hade helst bara velat fortsätta cykla :-P Men nu är jag på plats och idag är det fredag, så bara att kämpa på..
 
Igår fick systeryster mig till att träna, helt underbart. Har varit så trött på kvällarna att utan någon som drar kommer jag inte upp ur soffan!
 
Ikväll blir det Taco mys med Andreas, resten av helgen är oskrivna blad :-)
 
Hoppas ni får en bra helg.
 
Höres och störes!

Där åkte buskträden

Igår var en underbar ledig dag, förmiddagen spenderades ute, med gungning, lek och korvgrillning med bästa Jojjo och Ellen.
 
För eftermiddagen ängnades åt lite små fix inne och sen eftermiddagen blev det ut i trädgården igen. Denna gång skulle äppel träden klippas, vilket slutade i att de blev klippta och våra gigantiska fula buskträd blev nersågade :-) Helt underbart, nu är det bara det roliga o köra bort skiten kvar....
 
Idag är det åter en vacker dag, dock lite kallt. Men idag blir det att hålla sig inne, jobb väntar, men nu är det snart helg!
 
Ha en bra dag, höres och störes!

En tant med hjälmen bak och fram

Vad gör man när man på hemvägen möter en tant som har cykelhjälmen bak och fram?
 
1. Tittar så mycket att man håller på att cykla ner i ån
X. Ropar efter henne att hon kanske borde vända håll på hjälmen
2. Börjar vissla och låtsas som inget alls.
 
I mitt fall blev det nr 1. Var mycket nära årets första dopp då jag inte riktigt kunde sluta titta, var bara tvungen och dubbel, trippel och kvadruppel titta om jag verkligen såg rätt. Såg hemskt obekvämt ut, men tanten såg nöjd ut ändå :-)
 
Tisdag idag och i morgon ledig dag :-) Tröttheten hänger som dimmor över mig och Rikard, Eskils nattsömn är kattastrof och nu går vi in på andra veckan, måtte han få lite normalt sömn mönster snart.....
 
I kväll vattengympa, får se om orken finns där:-S
 
Ha en goe tisdag alla fina.
 
Höres och störes

Fjällen och feber

Så var en bra vecka i fjällen över, vardagen kom i fatt alldeles för fort!
 
Veckan kunde börjat bättre, då Eskil fick 40 graders feber på lördagen vi skulle åka, men vi åkte i alla fall och kom upp som vi skulle till Kläppen på söndagen efter ett stopp i Filipstad och ett jätte mysigt B&B :-)
 
Febern gav med sig på dag tre, alltså var det tredagars febern han åkt på... dagarna i stugan blandades med, bad, spel och underbar utförsåkning. När vi väl kom hem hade Eskils utslag bara blivit värre, så det fick bli en tur till Tant doktor, vet inte riktigt vad det är, men Pencillin och kortisonsalva blev ordinationen.
 
Nu är Han mycket bättre och skuttade in på dagis som ingenting i morse:-)
 
Nu ska man bara orka ta tag i en ny jobb vecka, efter allt detta lediga .....
 
Hoppas ni haft en bra vecka!
 
Höres och störes

RSS 2.0