Mjölkstockning hej och hå.

Är det inte det ens så är det det andra. Nu har jag fått mjölkstockning från hell, som tur var var jag ute hos mamma o pappa bär dwt satte igång ordentligt, trodde ett tag att jag skulle dö lite. 

Med varmt bad, fullödig alvedon, fettisdag och vetepåse mår jag lite mer skapligt, dock feber trotts alvedonen! 

Blir ett bad så fort killarna sover. 

Höres och störes! 



En timme

När en timme gör att hela dan känns ganska kass, men så tänker man till och inser att det faktiskt bara är just en timme som varit skit och då kan man le lite igen ☺️

Som sagt en bra dag idag, Abbe varit relativt nöjd, legat, suttit och stått själv. Lett med hela ansiktet och charmar rumpan av oss alla, Eskil jhar trottsat en del men överlag varit pigg o glad o leksugen. 

Sen kom då klockan att bli 17! Och då vände det kan man säga 🙈 Eskil börjar trottsa det värsta han kan, Abbe får riktigt ont i magen o bara skriker. Så där så man inte kan avleda honom, han slutar först när han somnar sv utmattning. Sen lägger vi Eskil och Abbe börjar igen. Somnar om honom i soffan och sem har vi haft det lugnt. 

Tänker på att med Eskil hade vi de skriken alla vakna stunder i 6 veckor! Hur f*n orkade man? Och att inte öronen trillade av!! 

Nu har jag krupit ner och hoppas på en bra natt när sambon jobbar. 

Höres och störes 



Akupunktur

Fick tag på Kerstin idag och nu i eftermiddag har Abbe fått första behandlingen ☺️ så nu ligger han här o sover lugnt men fiser som en he Karl 😂 vi hoppas han ska bli lite nöjdare✊🏼 ytterligare två tider inplanerade i nästa vecka!

Annars en lugn dag här med lek, storhandling och träning. 

Höres och störes 



Frustrationen!

Frustrationen över att jag som sjuksköterska inte kan hjälpa mitt barn så han inte har ont i magen gör mig knäpp! Att man ska behövs jaga folk för att få hjälp gör mig ännu knäppare! Blir att ringa Sölvesborg i morgon o den jäkla akupunktur tiden! Om det finns några telefon tider, idag var de slut.... 

Hade han bara fått slippa magontet! Han är världens goaste unge när han inte har ont! Rullar från rygg till mage, puffar sig framåt med rupan i vädret när han väl hamnar på mage, sitter själv korts stunder och det roligaste som finns är att stå och gå, ser ut som
En liten häst när han går runt med våra händer i armhålorna 😂 

Som sagt måtte vi bara få hjälp med magen !! 

Höres ovh störes! 



Knasiga nätter

För liten säng! När man är 2 vuxna och 2 Barn i sängen var av ett har ont i magen och ligger och kryster och små gråter halva natten ja då är en 160 säng för liten .... 

Vill ha bättre nätter och en gladare Abbe snart . 

Ha en fin onsdag. Höres och störes. 



Nu är det nära!

Nu är det nedräkning på riktigt 😃 imon kommer mina stora kärlekar hem. Som jag har längtar och vad tomt det varit här hemma! Men gått bra ändå. Abbe har varit ganska tillfreds ända tills idag då magen tvär vägrade på honom och han har haft så ont stackarn 😔 

Inte hört nått om akupunkturen och är så innerligt trött på att behöva jaga sjukvården!! Hoppas höra nått imon! 

Idag har jag inlett 60 dagar utan läsk, kakor och godis, fick ett ryck och kände att jag behöver en utmaning 😃 så nu är det bara 59 dagar kvar 😂 klarar jag det har jag lovat mig själv ett par nya skor 😉 

Nu ska jag sova så det blir morgon dag snabbt! 

Höres och störes!




Cellprov

Sitter här och ammar och kom på att imon är det dags för cellprov igen... Femte på mindre än ett år! Imon är det nog lite avgörande för vad som komma skall, hoppas nästan på att förändringarna är kvar så att de skär bort skiten så man slipper gå och fundera. 

I de här lägena är det ett minus att vara sjuksköterska och veta för mycket...  Men bra o kolla upp det. 

Tur man har världens bästa pappa som rycker in som barnvakt så man slipper ha Abbe med sig när man ska ligga med fötterna i vädret! 

Ha det bäst! Puss och god natt! 



Saknar!

Mina stora killar har varit hemifrån i snart 6 timmar och jag saknar dem massor redan ❤️ bara 4 dagar kvar ... 🙈😂

Men jag och Abbe ska allt mysa 


Hoppas bara Eskil inte är på G att bli sjuk✊🏼✊🏼✊🏼

Inte så kul

Är nog nere i en liten svacka just nu, att det är lite kämpigt med Abbes mage gör att jag känner mig lite mer dämpad än bara svackig. 

Ni vet när man gör roliga saker men man känner sig mest tråkig. Firade världens bästa mamma som fyller år idag med middag på brasseriet, jätte trevligt och mysigt, men jag känner mig inte riktigt med, lite off. 

Hoppas våren kommer snart mes sol, värme och mycket ute! Tror det är friskluft jag lider mest brist på! 

Ha en bra torsdag! Höres och störes 




Börjar slita

Det börjar slita på oss o vara 2 barns föräldrar. Men vi kämpar på 👍🏼 

Idag har det varit mycket bärande och knip i magen. Blir liksom jobbigt för alla, inte minst för stackars Abbe skälv! 

Hoppas vi ska få akupunktur tiden imon ! 

Höres och störes 



Nålstick igen..

Då är det åter daga för en omgång nålar! Denna gång för Abbe. Han har varit onöjd o haft ont i magen sen han föddes, vi har provat typ allt ! Så nu blir det akupunktur för hans del med. Hoppas vi ska kunna börja redan i slutet på denna veckan. Beror på hur snabba läkarhuset är att då iväg remissen ! 

Så håll tummarna nu att han blir hjälpt och vi och han får ett annat lugn här hemma ❤️ 

Höres och störes 

den här mannen blev hjälpt bra av nålarna i alla fall ☺️ 

04.30

04.30 gav jag upp och jag o Abbe gick ner i bäddsoffan..  Där har Abbe sovit 10 min pass och varit väldigt orolig! Resultatet är en mamma som just nu lite vill gråta och krypa ner i säckarna under sina egna ögon och gömma sig 😂😩😩 

02.00

När man allvarligt börjar Tro att nätterna för alltid kommer att vara så här.... Så tänker man nej, 15 åriga pojkar vill nog inte ligga i sin mammas famn kl 02 på natten..😂 kämpa!
Så här fint blev det i tvättstugan i slöa fall 👍🏼

Höres och störes! 

Pencillin

Då var det bekräftat. Abbe har öroninflammation med sprucken trumhinna :( så nu har han pencillin i 5 dagar. Hoppas på bättring. Dock trodde vi nu efter 1 januari att alla receptbelagda läkemedel skulle vara gratis till barn. Men tydligen inte. Kåvepenin 144 kr för världens minsta flaska... Undrar vad det är som är gratis egentligen! 

Ledig dag idag för oss alla, blir lugnt med hemma fix, lekplatsen och kanske en tur in till P o U. 

Eskil sov minsann i egen säng till 05.20 idag:) var dock morgon när han väl kom men va fanken egen säng hela natten :-D !! 

Ha en bra torsdag! Höres och störes 



Så fin låt

http://www.linnmaria.se/images/Far_jag_Halla_Din_Hand_smakprov.mp3 

Denna helt fantastiska låt ska Maja sjunga på Abbes dop ☺️ så fin, underbar och tänkvärd 



Öron

Då vet vi nog varför Abbe är så ledsen! En krånglande mage plus ett öra fullt med var:( inte konstigt han skriker.. BVC inom som tur är! 


Underbart är kort

Hade en fantastiskt nöjd, glad och härlig Abbe igår. Natten var med bra med en kille som kunde ligga ensam mellan amningarna. En glad mamma som vaknade till en ny dag:) som blev kattastroff... 

Abbe har nog haft ont i magen för han har tok skrikigt och vägrat vara utan kroppskontakt från sin mor, om det bara hade varit kropps kontakt hade det väl gått för sig! Men kroppskontakten skulle röra sig med:( resultat= varm mamma, varm Abbe, uttråkad och ledsen Eskil. Inte en av mina bästa eftermiddagar om jag säger så, att R jobbar bus och ska jobba eftermiddag imon med gör inte min sinnesro bättre. 

Men imon är det en ny dag! Med nya tag :-) 

Höres och störes!! 



Ny bil


Längtar lite smått till slutet av februari☺️ då blir denna skönhet vår! Vet att vi är lite små galna, men va fan, man lever bara en gång och inte nån vet hur länge det är 😄👏🏼

Sjukt och napp slut

Blev lugnt nyår för oss med en febrig Eskil, men lila skönt var det. Inget dumt som inte har nått gott med sig, sjukan gjorde att Eskil mer eller mindre självmant slutade med nappar, så nu har vi en stor nappfri kille här ☺️ 

Snön har äntligen kommit och Abbe börjar greppa saker, med andra ord både framsteg inne och ute 👍🏼 

Lugn lördag efter trevlig kväll med vänner igår. Får bli pulka o skottning. 

Ha det gött i snön!! 

Höres och störes! 



RSS 2.0