Sol

Säger inget mer än att det är sol!!! 

När hjärnan vinner

Igår vann hjärnan över kroppen, kroppen sa nej! Stanna inne, men hjärnan sa du behöver luft! Hjärnan vann och fick bli lite spring, så skönt efteråt 👌🏼 

Två dagar kvar sen tar vi lite semester 🙏🏽 

Ha en fin onsdag! Hörs och störes 


Regn

Regn och åter regn... men halvdag på jobbet igår, sen buss till stan för mys med svägerska och Olle ❤️ det betalar sig dock idag med en handled som inte vill vara med 😂😂🙈 tur man inte har små barn längre 

Sen lite promenad med Nett som Avslutades med  lite träning och yoga. 

Lika segt o komma upp idag, men nu är vi uppe och på plats! 

Ha en fin dag! Höres och störes 

Sol

I fredags var det sol!! Så underbart fantastiskt att få se denna  gula grej!! Blev en snabbvisit till stugan för spel och mys. 

Lördagen bestod av  kalas för en kompis till abbe och sen lite häng hos svärföräldrarna innan en lugn lördags kväll tog vid.

Igår var det dop för Lowa, var dock inte helt beredd på att det var högmässa först... men det gick bra alla överlevde och Lowa blev döpt. Eftermiddagen spenderades i legots värld, ett legobord till införskaffades... och leken gick varm. Simskola på det och sen var helgen slut. 

Imorse var jag dö trött, kroppen börjar redan nu ställa in sig på nästa veckas semester torr jag!

Ha en fin måndag, Höres och störes 

Glasögon...

Sprang med cykelkärran för att hämta hem min nylagade cykel igår kväll. När jag kommer fram tappar jag glasögonen på marken då de hade immat igen. Jag utan glasögon är inte så bra på att leta efter glasögon och framför allt inte i mörker! Men jag hittade dem! När jag trampade på dem 🙄 så hela bågen gick av. Blev en dyr punktering kan man säga 😂😂 Men men som tur är har jag ett par glasögon till så får väl leva ett tag med dem helt enkelt.

Fredag idag och det känns toppen! En vecka kvar innan vi drar till fjälls och lite mer sovmorgon🙏🏽 ska bli underbart.

Denna helg består av lite blandat, ikväll drar vi till stugan! Som vi alla längtat! Men blir en kort visit då Abbe ska vara på kalas klockan 12 imon. Efter det hoppas vi på att träffa Rikards syster och systerson som är hemma från Åre. Söndag vaknas det dop och sen är det vardag igen 

Ha en underbart helg! Höres och störes 

Ännu en mörk morgon

Vill ha lite ljus på morgonen nu så kanske kroppen kan fatta att den ska gå upp när klockan ringer... tycke mig skymta lite ljus när jag parkerade cyklen innan, men kan ha varit en önsketanke 😂 

Igår jobb och sen en kväll bestående av matlagning, simskola, diskmaskin, tvättning träning. Med andra ord en helt vanlig vardags onsdag. 

Idag kör vi jobb och sen en vanlig torsdags kväll. Vardag när den är som bäst .

Ha en fin dag! Höres och störes 

Vill ha

Vill ha ljus på mornarna! 

Kul när man kommer ut till cyklen efter jobbet och ska hämta båda barnen och då upptäcker att det är platt-punka på cykeleländet!! Jaja inte mycket o göra åt, bara att börja traska, som tur var hade jag gått 10 min tidigare från jobbet så hann ändå. Svettnivån efter att ha gått i överdragsbyxor och dubbla tröjor i regna och blåst är dock en annan historia.....

Lugn kväll med lite träning och tidig sängentre blev det. Och nu tar vi tag i denna gråa onsdag. 

Höres och störes 

För fort

Som vanligt går ledigheten för fort! Men varit en trevlig helg som startade med överrasknings 60 års firande för svärfar i fredags, mycket lyckat 👌🏼 

Sen en lugn lördag som avslutades med att killarna (alla tre) sov inne i stan hos svärföräldrarna och jag drog ut till &Vin och dansade loss till bästa Funk bandet 💃🏼🍾 en hel lyckad kväll/natt. Dock inte van att inte komma i säng förens vid två så söndagen fick bli väldigt lugn, med fika och slapp.

Igår ledig måndag och jag och Abbe byggde lego som han sparat till själv, sen fick det bli lite träning innan sängen kallade. 

Nu tisdag och dags o köra igång veckan! 

Höres och störes 

Kompisar

Igår var Eskil med Emma hem, är väl så att det börjar nu, att det ska lekas🙈 roligt för honom men jag är ingen fan av att hämta lämna och organisera lek dejter 😂 men jag vänjer mig nog. Han hade haft jätte kul och det är huvudsaken! 

Efter leken blev det simskola för Eskil och världens bästa syster/moster passade Abbe så att R kunde åka på hocky. Simmet gick bra men vara enbart ryggsim igår och det tycker Eskil är svårt så klart att då är de ju lite tråkigt med, under vem han släktas på 🤔😂? 

Lugn kväll, tidig läggning. Idag kör vi sista dan innan helg !! 

Ha en fin dag! Höres och störes !! 

Mitt i veckan

En sån där vecka som började knaggligt, blivit bättre men är så sjukt onyttig.... nu får det bara vara så! Orkar inte bry mig, denna veckan får vara en gotte vecka helt enkelt så får jag ta tag i mitt liv nästa vecka 😂😂🙈 

Igår jobb, hade så mycket o göra så han inte känna efter hur jag mådde men tycker att jag när helt bra, kanske börjar bli förkyld bara.  

Klädde om en sideboard med dekor plats igårkväll istället för att träna, den blev riktigt bra. Så nu längtar jag som tusan till soffan kommer! Soffbord och matta köpte vi ju i helgen så nu är det bara soffan som saknas.. 

Ha en fin onsdag! Höres och störes 

Ingen bra start på veckan

Började veckan igår med att få gå hem från jobbet, ont i magen och kallsvettig. Efter några timmars vila och sömn känndes det bättre och idag är jag tillbaka på jobbet. 

Nu kör vi resen av veckan, peppar peppar... 

Ha en fin dag. Höres och störes 

RSS 2.0