03.00?

Ligger/sitter nere i bäddsoffan i lekrummet med en förkyld Abbe, har varit ganska ok med snorhalten ett par dagar men två nötter i rad nu har han slemmat igen exakt vid 03.00 så nu är jag lite lätt nyfiken om vad som händer i kroppen vid 03.00?? Med lite saltlösning och nässug hoppas jag dock att vi strax ska få sova nån timme till innan storebror vaknar.... Idag blir det o åka o köpa en babysitter som gungar själv, ska se om detta kan hjälpa Abbe o ligga lite själv, gör som det är nu vill han bli buren jämt och det blir lite tråkigt för storebror och mammas rygg ! Snara blir det lite Gyön både idag och i morgon:) plus lite bio för Eskil och Rikard idag :) Ha en go lördag! Höres och störes!!

Trötter

Efter en natt utan sömn med två förkylda killar i sängen hoppas vi på snar bättring!! E har legat o snorar o snurrat och A har inte kommit till ro några långa stunder den stackarn... Men sånt är små barns livet så bara o gilla läget o hoppas på lite vila under dagen! Ha en bra torsdag! Höres och störes!

Då var vi fyra !

Så blev vi fyra till slut. 9 oktober bestämde sig Abbe för att komma till världen med en väldig fart:) från första Värk till han var ute klickade vi 4 timmar jämt. Av dessa 4 timmar var 40 min i bilen bort till Karlskrona, den längsta bilresan i mitt liv!! I lite mer än två veckor har vi fått ha vår lilla kille (eller ganska stor), dock måste jag erkänna att jag inte till fullo njuter, känns som om man går på nålar och bara väntar på kolik start! Igår såg vi tendenser, men lever på hoppet att det ska lugna ner sig! I morgon är det ingen vanlig dag, nej i morgon är det Eskils födelsedag!!! Två år har vi fått njuta av denna underbara kille, han är fantastisk :-) så snäll storebror och mysig till tusen, lite trotts i mellanåt men så ska det vara när man är två . Ett par timmar till sen väntar vi hem bästa sambon, och 4 lediga dagar tillsammans hägrar :) mys!! Ha en bra lördags kväll! Höres och störes!

RSS 2.0