Konstaterande

Har kommit fram till att vårdavdelning nog inte är något för mig, Har haft första riktiga dagen på nya praktiken idag- Barnavdelning i Helsingborg. Och har efter denna dag konstaterat att avdelningsarbete nog inte är något för mig!

Är alldelse för mycket dötid, och det man gör (delar medicin och sitter på ronden) är inte speciellt stimularande. Kan kanske vara så att jag Madde Svensson nog bör bli distriktsköterska och sen ambulans syrra:-) Jäkltigt synd att man inte kan plugga ambulans dirket:-P

Men som sagt avdelning nej tack!

Annars har dagen varit bra men fy vad drygt det är att pendla till Helsingborg- tur att det "bara" är 18 pass kvar, alltså 36 tågresor kvar:-P

Höres och störes.

Leenden

En helg med helt underbart väder, varit ute och gått idag och bara mött massa människor med leenden på läpparna, det är något visst med solen på vårkanten i Sverige, alla bli som på nyttfödda och mungiporna går i takt med solen:-)

I morgon börjar en ny praktik, 5 veckor på barnavdelning i Helsingobor, ska bli jätte kul o vara på barnavdelning dock hatar jag att pendla, pendla går väl an om man har bil, men att åka tåg det suger, men är bara 5 veckor så ska nog överleva:-)

Jag har haft en bra helg och hoppas ni har haft det med!
Höres och störes

Det gick

Ja men herre min gud det gick faktisk! Har haft Praktisk examination på sånt man ska kunna som sjuksköterska idag, trodde aldrig jag skulle klara alla sju- men kors i taket det gick!!

Var sjukt nervös, men tog det lugnt och metodiskt och som sagt- JAG KLARADE DET!! OSCE= check. Ännu ett steg närmare examen den 3 juni:-)

Praktiken är klar och godkännd, lite ledsamt att sluta faktiskt, har trivts super bra så nu håller jag alla tummar jag har för att jag ska få jobba där i sommar:-)

Nu väntar en skönt helg med inga måsten.

Höres och störes!

Kände det!

Har varit en bra dag så här långt, varit på praktiken och stuckit på löpande band. Gick super och för första gången kände jag det där som man käner när man kommer in i en blodådra:-) Så jäkla gött!!

Ikväll blir det en mil eller två på skidorna och imon bitti styr jag den vita bilen mot en snabb visit i lund:-)

Höres och störes

Det gör så mycket

Solen gör så mycket! Har varit en fantastisk dag idag. Har bara njutit av solen, gått en sväng, hjälpt till lite i trädgården, suttit i solen och läst och åkt 13 km på skidorna- en lördag kan inte bli så mycket bättre:-)

Igår kväll var jag i karlshamn och kollade teater med Sara och sedan blev det en massa snack på harrys- ur trevligt tycker jag allt det var.

Ikväll blir det hemma och lugnt, ska nog gå ner o ta mig ett glas vitt nu:-)

Höres och störes

JA

Matten gick som den skulle!!- Har med andra ord gjort min sista tenta på sjuksköterske utbildningen:-)

Så jäkla gött och nu är det fredag, kan ju knappast bli bättre>!!!

Måtte nu bara farmor bli bättre också så man kan njuta fullt ut.

Höres och störes

Opepp

Usch känner att opeppen börjar få grepp om mig, börjar lixom krypa i hela kroppen och jag vet inte riktigt varför!

Farmor är kvar på sjukhuset och kan inte svälja- vill bara att hon ska kunna komma hem.

Praktiken går bra och jag tycker den är kul- men trots det börjar opeppen komma, inte på praktiken, går inte riktigt att förklara, är nog bara för mtycket för tillfället helt enkelt.

Höres och störes

Livet

Vet inte riktigt hur jag ska få ordning på mina tankar just nu.

Försöker se på det som livets gång, men det är svårt att acceptera i alla fall!

Jag ber inte ofta, men nu gör jag det. Ber för att min älskade farmor ska bli bra och få komma ut till Gyön igen, ber för att hon ska få tillbaka talet och all den värdighet som det innebär! Jag ber med hela mitt hjärta!

Jag vet att hon är gammal, att det är livets gång- men hon betyder så ofantligt mycket för mig så jag struntar i att hon är gamal och livets gång, vill att hon alltid ska finnas här hos mig!

Jag knäpper mina händer
och alla mina tankar till dig sänder.
Jag ber om bättring och ljus
och att du åter ska få komma hem till ditt vita hus!
Jag hoppas och tror
att du ska bli bättre kära farmor!


Dålig uppdatering

Vet att jag är dålig på att uppdatera men har lixom ingen lust. Och sen att datorn här hemma är sjukt seg gör inte saken bättre:-)

Borde skriva arbete, men pallar inte i kväll.

Vart sjukt trött hela veckan.

Höres och störes

RSS 2.0