Dåligt!

Dåligt av mig att inte ha uppdaterat på så länge! Men känner inte för att skriva när jag är hemma i Blekinge som jag gör i Lund, men nu får det bli några rader.

Julafton är över, och nu får man vänta ett helt år innan nästa, men mysigt var det. Vi var hemma hela familjen plus Signe och Farmor, farmor brukar inte fira med oss, men släkten i Asarum var sjuka så hon kom till oss i stället. Det var en riktigt rolig och bra julafton, med god mat, roliga rimm och fina klappar!

Jag fick lite allt möjligt, bla. en soda streamer och en fin tunika. Jag är hel nöjd. men nöjdast är jag med mina braiga rim på de andras paket:-P

Igår blve det ingen utgång för mig, blev kolla Tv och snacka skit med Axe i stället, var super gött! -har saknat dig tjejen! I kväll blir det en lugn hemma kväll med spel (suck) och TV!

Åker till sälen på söndag så i morgon blir det nog att packa lite och damma av brädan, backen here I come!!
Ha det bäst så kanske jag orkar skriva imon:-) Vi hörs och störs!

Det här plus jag delade Mia och Jonas golf på vägen hem från Lund:-P

God Jul!

Vill bara säga god jul! Hoppas ni alla får en riktigt bra julafton, med massa god mat och gott sällskap! Det ska jag ha i alla fall.
Snart är det Kalle och fika och det är då julafton enligt min mening börjar, mys ska det bli. Klapparna ligger under granen och bordet är dukat nu v'äntar vi bara på tomten:-)

Ha det bäst!!!!'

Nu är det jul igen.

Äntligen den 23 dec! Årets mysigaste dag, började med en rullskido runda och sen har det bara varit mys! Fram med tomtar och granen har blivit klädd- en mycket fin gran faktisk, nu har vi varit ute och gått en sväng och resten av eftermiddagen tänker jag ägna åt att äta nötter och lyssna på jul musik innan det är dags att ge sig ut till Tiaz och årets första julbord-mums!!

Utsövd är jag också, slocknade klockan nio i går och sov till åtta, så nu jäkla ska jag fira jul pigg som en spigg! jag älskar julen! En del säger att den har blivit för komersiell, men jag anser att den är vad man gör den till!

Har följt julkalendern maniskt och nu är det bara ett avsnitt kvar, och gud vad spännande- hur ska det gå? Kalendern i sig är helt ok lite synd bara att det inte är så mycket julkännsla i den, men den har tagit sig lite nu i slutet:-)

God jul på er alle sammans!! Vi hörs och störs;-)

Snart Jul

Jaha så är det snart jul, imorgon är det den bästa dagen på året enligt mig, lille julafton är bäst! Den är mysig och då har man julafton framför sig:-) Vi ska ut till Tiaz i morgon kväll och det ska bli mys!!
Sen blir det hemma i Hoby på julafton, inte dumt det heller.

Idag har jag och Mia sprungit en sväng, gick bra för mig- men mindre bra för henne, sen gick vi och mamma en sväng i eftermiddags när solen väl tittade fram och nu i kväll har jag varit hos tagen en sväng och kollat film, hancock- ricktigt rolig och bra film, kan jag rekomendera (älskar Will Smith)

Är rätt trött nu efter en aktiv dag så kvällen blir nog inte långvarig för mig, ha det bäst sö hörs och störs vi!


härlig bild!

Hemma

Orkade inte skriva igår, så blir uppdatering idag i stället:-)
Hade jätte roligt i fredags, dock väldigt lungt så igår var jag pigg som en spigg!! Jag och frida dansade gärnet i fredags och hade super kul, drack hallon drinkar och pratade skit, blev lungt tack vare att de andra i korridoren hade så äkliga drinkar att de knappt gick att dricka, men det vara bra  bar så man var pigg igår.

Åkte hem med Mia och Jonas på förmiddagen och sen var vi ute hos farmor och klädde granen, mysigt värre!  Var i kyrkan igår, hela familjen utom Tiaz för att höra när de sjön in julen, trodde det skulle bli jätte bra- men gud vilken flopp, var nån kammar kör som man inte hörde vad de sjöng och sen varade det i en och en halv timme- suck inget att hänga i julgranen haha.

Idag har jag sett solen!! tror det var minste en månad sedan sist, gick en lång härlig promenad på förmiddagen och nu i kväll har vi haft jul tävling, och det var som vanligt trevligt- jag åkte ut i semin!!

Nu blir det Tv och lungt och i morgon spring och karlshamn, ha det bäst så hörs och störs vi!!


vill ha snö, snö, snö!!

Jul lov!

Sista dagen innan jul lovet är klar!! Gud vad skönt, har hafte en jätte bra föreläsning om barns psykologiska hälsa idag och efter det var det ett step pass på Gerda som gällde, och det gick bra och var skönt.
Nu har jag precis ätit ordentligt och druckit en halv liter vetten så att festandet i kväll blir som jag vill, roligt!!

Ska dra till frida vis sju och sen blir det drink drikning och korridorsfest fram tills det bär av till Helsingkrona och slager natten där, ska bli så jäkla kul. Men ska ta det lite lungt så jag inte mår dåligt imorgon- inte så kul o sitta i bilen bakis hela vägen hem:-P

Jag och Jonas kanske kan bilda klubb i så fall, han skulle på julfest med jobbet, vi får la se vem som är piggast:-P haha

Nej nu ska sminket på och stassen fram ur gadroben! Ha en toppen fredag kväll, för det ska jag ha!!
vi hörs och störs!!


Skål!

Tvätt och städ!

var denna dag också snart slut, Idag har jag varit produktiv som fanken. Var i skolan i förmiddags och gjorde det sista på grupparbetet så nu ska det bara skickas in i morgon. Sen sprang jag en runda- och det gick också jätte bra. Där efter blev jag lite rastlös så jag började städa innan Nett kom hem, ver en sån där dag när det var riktigt roligt att städa. Nu sitter jag i en nystädad lägenhet och väntar på att tvätten ska bli klar:-)

Vissa dagar är man allt bra duktig! Höll dock på att bli en jobbig tvätt med lakan och handukar i hela lägenheten, torktumlarna gick nämligen inta att stänga, som tur var kom det en snäll farbror från grannhuset förbi och hjälpte oss, så katastrofen blev inställd:-)

När tvätten väl är klar och torr blir det soft som gäller, TV och soffan, ganska gött ibland. är ju bonde i kväll:-) Å så måste jag vila upp mig inför morgondagen då jag och Frida ska avsluta Lund innan jul med en skön utgång på helsingkrona där det är slager natt -jippi!!

Nej nu får jag nog gå ner de fyra trapporna o se över tvätten, ha det bäst så hörs och störs vi!!


P.S vi hade sjukt mycket tvätt!! D.S


Åter i Soffan.

Denna dag ett liv? I så fall är mitt liv ganska tråkigt:-) Har varit i skolan och haft föreläsningar från nio till fyra, därefter tränat på Gerda (skit pass med dålig instruktör och dålig motivation). Nu har jag precis ätit och sitter och tar det öungt innan jag ska träffa Frida vid ICA och handla lite glögg och choklad till pepparkaks baket ikväll! Ska bli mys med nybakade kakor och glögg framför bonde.

I morgon är det bara några timmar case som gäller och sen blir det jogg, städning och tvätt. kul värre haha.

men som sagt först en skön onsdag ha det bäst så hörs och störs vi!


En dag närmare fredag!

Ännu en dag snart till enda, vilket betyder en dag mindre till fredag- gött!! Idag vaknade jag som sagt snabbt och udda, men sen blev dagen bra. Varit i skolan mellan 8-15.00. Och jobbat riktigt bra, vi har ett case som ska in under jullovet men min grupp har bestämt sig för att det ska vara klart innan fredag, och efter att jobbat med det hela förmiddagen så är det nästan klart. Ett par timmar på torsdag sen är det jul ledigt!!

Har tränat med Mia nu i kväll, ett bra gympa pass på Gerda så nu kan jag sitta och slappa i soffan resten av kvällen:-)
Imon är det heldag i skolan igen, sen träning och efter det pepparkaksbak och bonde!

Ha en fortsatt bra kväll, vi hörs och störs!! Puss puss


Skak vak!

Var bara tvungen att lägga in ett litet inlägg så här på morgon kvisten, vaknade fem i halv sju av att hela världen skakade, och att huset gungade. For upp ur sängen så fort skaket och mullret avtagit- mötte nett i hallen och båda var vi väldigt undrande över vad som hänt. en mycket konstig kännsla hade man i kroppen kan jag säga.
På med radion och TV, men det var aftonbladets hemsida som gav svaren. Hela skåne har blivit omskakat av en jordbävning på 4-5 på rischter skalan- helt sjukt!!

Men lite coolt, vet ju vad vi kommer att prata om i skolan! Ha en bra dag hörs och störs!


Trött som ett A*s

Fy fan vad jag är trött idag, helt sjukt!! Har legat på soffan o bara varit i en timme typ, nu måste jag börja vakna så jag är på G på boxen vid sju! Men det känns segt.
Vaknade i morse av att det var vädligt ljust i rummet, persienerna var uppdragna? Jag är 100% säker att jag rullade ner dem i går kväll, så Madde har nog varit lite mer aktiv i natt än hon har minnen av- kanske därför jag är så trött haha.

Har varit i skolan idag, heldag:-P var så där roligt, men nu är det bara fyra dagar kvar innan det är jul, dock fyra ganska jobbiga dagar med mycket skola och träning, men man får se framemot fredag!

Ska ju baka pepparkakor och kolla bonde på onsdag, längtar redan!! Nej nu ska jag duscha ansiktet i kallt vatten så jag slutar känna mig som ett vrak, vi hörs och störs!!

Lund och söndag!

Jaha det var den helgen det, sitter nu åter i Lund med datorn i knät. Odag började jag dagen med en rullskid runda på 13 km, efter det blev det julgransköp med päronen. och nu i eftermiddags tog tåget mig åter till Lund.
Att det är söndag gör inte så mycket, är ju bara en vecka kvar sen är det jul lov, eller ja lov och lov vet jag inte, massa uppgifter som ska göras- det är i alla fall jul.

I väskan idag hade jag en styck kavel, fyra pepparkaksformar och en pepparkaksdeg:-P så nu blir det bak i veckan!!

Vi hörs och störs!!

Helgen slut?

Är det inte kostigt, först ser man framemot helgen en hel vecka, sen när väl fredagen kommer är allt toppen, men nu lite senare på lördags kvällen känns det som om den redan är slut. fast att bara 50% egentligen har gått, man borde ju kunna se framemot söndagar med- men det har jag ärligt svårt med!

Idag har jag bara tagit det lungt, varit en sväng på julmarknad, varit ute hos farmor och bara varit hemma nu i kväll. fast man ska inte underskatta hemmakvällar kan vara nog så mysiga, om man har rätt sällskap;-P

I morgon blir det rullskidro och nu blir det sängen, over and out, vi hörs och störs!


liten vinterbild, för nu vill jag ha snö!!

Åter Fredag!

Veckorna och dagarna gå så fort, helt sjukt. Vet att jag skrivit det inna, men kan inte låtabli att kommentera det igen. Har varit en bra vecka och hoppas på en lika bra helg:-)
I morgon blir det nog en tur till farmor och sen kolla lucia, kanske träffar någon rolig människa med- men vi får se!

Idag började jag dagen med att springa en runda klockan tjugo i åtta i snö och slask, syrran gav mig ett mess där det stod: du är dum i huvudet! Men det gör inte så mycket för dumhuvudet var mer än nöjd efteråt:-)
Sen bar det hemåt, till Blekingen alltså. Satt och stickade på tåget och kom en bra bit.

I eftermiddag har jag bara tagit det lungt och umgåts med familjen, och nu sitter jag redo för sängen, så ha en fortsatt trevlig fredags kväll så får ni veta mer imorgon:-) Vi hörs och störs!!


sov gott!

Äntligen lite kallt!

Äntligen är det i alla fall en antydan till vinter, var ute och gick en timme på förmiddagen och det var nästan så det bet i kinderna, kom rök när man andades i alla fall. Nu är det bara snö som saknas så är jag helt nöjd:-)
Har varit ledig idag, men började endå dagen med att stiga upp klockan tio över sju och se julkalendern- det är så jäkla mysigt att jag inte kan låtabli.

Sen blev det lite små pyssel och som sakt en lång promenad, efter det lagade jag mig lite mat, rökt ål och äkta potatismos (bättre än spagetti?) - mums!
Sen har jag packa lite som jag ska ha med mig i helgen och plockat lite här hemma.

Ska ner till julmarknaden vid fyra, med Frida och Maria, men innan dess blir det nog lite stickning, jag har faktiskt kommit en bit, gjort i alla fall halva bakstycket:-P

Det är skönt när livet är så bra att det är roligt och gå upp på morgonen bara för att det är en ny dag och allt känns bra, hoppas ni känner likadant!!

Vi hörs och störs,


Gör ni lussekatter, använd inte ett galler som plåt om ni inte vill ha lite speciella katter haha. men de på plåt blev hur snygga som helst, och den stickningen leker ni inte bort- fin som attan!!

Jul Mys!!

Oj, vilken dag! Jag bara sitter och njuter när jag tänker tillbaka på den! Började med att kolla julkalendern, sen blev det lite damsugning och sortering bland alla skolpapper, efter det träning färljt av mat. Och efter det det allra bästa! Jul bak med Frida! Vi har bakat lussekatter, gjort knäck, ischoklad och nöt choklad. allt blev sannsslöst gott, livet bara flyter på.

Jag och Frida bara njuter, vi har också bokat massage till nästa fredag, julklapp till varandra:-) I morgon ska vi på julmarknad, ja just nu leker verkligen livet, väntar bara på bakslaget haha!

Tips- ha kessella i lussebularna, blir sjukt gott. Nu ska jag bara lyckas spara lite av det goda och ta  med mig hem till julafton, vi får se om jag lyckas!!

Nej nu blir det TV, ha det bäst vi hörs och störs!

Tisdag- Snart helg:-)

Tisdagen lider mot sitt slut, och utanför fönstret är det beck svart, inte nog med att det blir ljust sent och mörkt tidigt, det är ju för fanken mörkt där i mellan också för tillfället! Vet inte när jag såg solen sist! En riktigt fin kall vinterdag hade gjort mitt frusna hjärta varmt och glatt igen- SOLEN var är du??

Idag har jag sprungit en runda och sen varit i skolan och haft föreläsning på tre timmar. är ganska seg i huvudet nu, tur att jag inte behöver tänka mer idag!
Resten av kvällen ska jag ägan åt TV stickning och BIO. Jag Nett och Frida ska kolla Vi hade i alla fall tur med vädret igen vid halv nio. ska bli mys tycker jag!

Imorgon är jag ledig så då blir det träning på förmiddagen och sen jul bak och julmys med Frida och kanske Ebba och Maria- längtar! Kan behöva lite julstämmning känner jag:-)
Är faktisk bara två veckor till julafton imorgon- helt sjukt.

Ha en bra tisdag så hörs och störs vi!



Förhoppningsvis ligger dessa godbitar i mitt kök i morgon kväll!


Ibland är livet riktigt bra!!

Igår var en seg "hård" söndag, och idag har jag nog den bästa måndagen någonsin!! Började med att äta frukost framför  julkalendern, gick där efter till skolan och fick tillbaka tentan! Och döm av min förvåning, jag klarade den!! ett och ett halvt poäng över G, men det räcker så nu är jag helt underbart lycklig!!!

I kväll blir det box med Frida lite senare och det ska bli kul som attan, alltid skönt att få slå lite på folk:-)
Men innan det får jag nog ta och sticka lite så jag kommer någon stans på tröjan, måste ju överbevisa familjen att den blir klar innan midsommar:-)

Ha en fortsatt trevlig måndag, för det ska jag ha!!


Usch och FY!

Vilken seg söndag! Jag och Nett var ju på fest igår och lovade varandra att inte dricka så mycket och absolut inte dricka efter klockan tolv. Jo Tjena. Gick inte så bra, vi var hemma vid två och båda rätt runda undder fötterna, så idag har varit så där lagom kul. Jag börjar återvända till de levande först nu, men är långt ifrån på topp! Men man mår väl som man förtjänar antar jag:-)

Träffade en massa Ronneby folk på festen så det var trevligt. Men nu blir det ett vitt liv för mig ett bra tag framöver! I kväll ska jag och Nett laga tacos och bara ta det lungt, ska bli mys tycker jag.

I morgon är det åter måndag och då börjar allvaret, en ny kurs, och mer plugg! Men det blir nog bra, det är ju snart jul.
Ha det bäst så hörs och störs vi!


två party pinglor, lite piggare på bilden än idag haha

Vin och god mat!

Lördagen lider mot sitt slut, och jag o nett sitter o driker vin och har det allmännt mysigt. lite senare ska vi på fest, så vårt största problem nu  är vad fan ska vi ha på oss! Alltid samma problem, en full gardrob- men inget att ta på sig, det är ju helt otroligt!!

Idag har jag köpt de sista julklapparna och även hunnit med ett intensivt träningspass på gerda, skönt värre så nu kan jag dricka vin med gott samvete:-)

Så mycket annat har jag inte att rappotera, ha en underbar lördag kväll så hörs och störs vi


Julklapps köp!

Julklapparna börjar bli klara, tog mig i kragen och gick en runda på stan i förmiddags så nur är det i princip bara broden kvar och lite små grejs, känns riktigt skönt! Nu ligger de inslagna och klara här i bokhyllan i TV rummet. mycket vackar paket om jag själv får säga det- jag gillar att slå in paket!

Trodde jag skulle få veta min IG tenta idag men har fortfarande inte fått svaret, lite dåligt tycker jag allt. Så det är bara att vänta till måndag, men jag överlever nog.

I kväll blir det Idol, rosevin och nötter med nett och frida. ska bli mysigt värre. Kanske en sväng till Helsingkrona, vi får se. Men är nog inte så taggad!

Vad som står på schemat imon får morgondagen utvisa, fest imon kväll är alt jag vet:-)

Ha det bäst så hörs och störs vi!!

Skål!!

Åter i Lund

var man tillbaka där man ska vara, och det känns jätte bra. Skönt att komma tillbaka till gammla gängor. Har varit en snabbis på skolan och gjort det sista på praktik kursen så nu har man 4,5 poäng till:-)
Var ur kul att träffa lite folk från klassen igen, har saknat dem faktiskt.

I morgon är jag ledig så då blir det lite julklapps köp tror jag och sedan på kvällen blir det idol med frida och kanske med Maria, Längtar:-) Men först ska jag ta en riktigt lång sov morgon, inga måsten och inga tvång så jäkla skönt!!

Har varit ute hos syrran nu i kväll och sprungit en runda. efter det blev det mat- mums och en sväng till willys för att storhandla. Mina matfördåd var tomma så det ekade. men nu är det fullt igen så jag slipper svälta ett par veckor i alla fall.

Nej nu blir det TV och bara slapp några timmar innan det är dags för sängen, ha det bäst så hörs och störs vi!!


over and out

Sista dagen i Blekinge

var sista dagen på praktiken slut, var faktiskt med visst vemod jag gick ut från Vidablick idag, har trivts rätt bra. Både med personal och vårdtagare. Men nu är det slut, imorgon är det skolan igen, kommer att kännas konstigt nu när jag inte har varit där på 3 veckor- men man kommer la in i det igen rätt snabbt.

Bakade en kaka till dem på boendet, den blev inte jätte bra, så jag gick hem innan de åt den haha. Hann inte riktigt med det där att baka igår:-)

Som sagt sita kvällen i Blekinge på ett tag, i morgon bär det av mot Lund med 08,14 tåget. jag kanske kommer åter näst näst helg, beror lite på om det är någon som vill träffa mig:-P Så vi får se.

Ute snöar det och man blir riktigt julig i kroppen, men tyvärr smälter det lika fort, men för stunden är det ju fint i alla fall. Ska ut och springa en runda senare när pappa kommer hem. usch vad jobbigt- har ingen lust men man måste ju.

Ha det bäst så hörs och störs vi!1


Så här vitt och fint vill jag ha det

Inget nytt!

Har inte så mycket nytt att rappotera idag, har varit en ganska ordinär dag, varit på praktiken, besiktiat bilen och sen har jag varit inne i karlshamn en stund:-P En mycket trevlig stund om jag får säga det själv hahah.

I morgon är det inte mycket annat, är sista dagen på praktiken så ska bjuda gamlingarna på kaka tänkte jag, Socker kaka- står i ugnen och bara väntar på att bli färdig:-) Hoppas de gillar den.

Nu sista timmen innan läggdags ska jag se om jag kommer lite längre på min stickning, ska ju göra en låång tröja. Det går sakta men säkert, resten av familjen tror att den blir klar till midsommar om jag har tur:-)

Ha det bäst så hörs och störs vi!


Over and out från en "knäpp"gök haha

Jappy och jag:-)

Sitter och myser med Jappy  i knät, han har nog blivit lite försummad denna helgen, så tänkte gott göra honom lite nu:-) Mitt lilla lurviga troll är helt underbart!
Har gott med Sjuksköterskan innen på Vidablick idag och fått se lite vad en sjuksköterska gör där, inte jätte upplyftande jobb kan jag inte säga. Var mest pappers arbete, men det är bra att jag har fått en liten inblick i alla fall.

Ja nu är det bara två dagar kvar på praktiken och det ska bli skönt att komma ner till Lund igen. Tänkte jag skulle baka en kaka och bjuda gammlingarna på på Onsdag- som tack för att jag har fått "störa" dem i nästan tre veckor haha.

I kväll är det pingismatch, borta mot Hoby i Bräkne-Hoby sporthall haha klockan halv sju. Vi kommer att få så mycket stryk ska ni veta hihi. Men det är kul att i alla fall få hålla i ett rack var ett tag sedan.

I morgon är det praktik och så ska jag följa med mamma och besiktia bilen, får väl se om mini kjolen kommer fram hahaha,

Ha det bäst så hörs och störs vi!


visst är han söt!

RSS 2.0