Nu är det nära!

Helgen har varit bra, med massa kusin bus och lek och fika. Idag är det måndag och nu är det inte många timmar innan det är dags för Cypern! 17.50 lyfter vi från Växjö idag :-) Ska bli så grymt kul!

Hoppas bara flygningen går bra med E, lever på hoppet att han somnar rätt fort ;-)
 
Så efter detta inlägg kommer det bli tyst här på bloggen lite mer än en vecka,
 
Hoppas ni får en bra vecka för det tänker vi ha!!
 
Höres och störes.

Klart :-)

Altanen är klar :-) Blev så grymt bra!! Nu är det bara att forsla bort all jord och städa upp lite brädor och annan bråte. Beställde möbler igår med, som kommer 8 juni :-) Kommer bli så sjukt bra!!

Vackert väder är det med! Ville vara kvar ute, men några timmars jobb får man väl mäkta med innan det blir helg på riktigt !
 
Hoppas ni hade en bra torsdag och att ni får en riktigt bra helg!!
 
Höres och störes

Ultraljud och sista lediga onsdagen

Igår var det onsdag och således ledigt. Dock sista lediga onsdagen nu, för från och med 1 Juni går jag upp till 100 %. Känns inte jätte roligt men det får gå, är ju snart semester och sen är det snart mamma ledigt igen :-)
 
Var på Ultraljud igår och allt såg tipp topp ut, blev förflyttad från 15 oktober till 11 oktober och så hoppas vi på nån vecka innan det ;-)
I kväll blir det att bygga klart altanen förhoppningsvis, och R ska beställa trädgårdsmöbler som vi tittade ut igår. Så trotts jobb blir det nog en bra dag!
 
Höres och störes.

Blött!

Fy vad det regnar, tänkte både en två och tre gånger ta bilen i morse, men då jag inte kan få hem den till R innan jag slutar fick det bli cykel.... Tur att både jag och Eskil har bra regnkläder!
 
Igår blev det altanbygge :-) Och mina duktiga hantverkare (R och pappa) kom riktigt långt, reglarna klara och en bit av däcket är lagt :-) !! Kommer bli super bra. Om det bara slutar regna så lägger nog jag o R några brädor till i kväll.
 
Men nu gäller det att ta tag i denna arbetsdag :-)
 
Höres och störes

Ännu en helg över

Så var denna helgen över, varit en bra helg trotts att R jobbat hela. Åkte ut till Gyön i fredags och blev kvar där till lördag eftermiddag, sen blev det lite altanbygge hemma och bara chill på kvällen.
 
Igår var vi på Maxi en sväng och sen på eftermiddagen blev det städ och bus med kusinerna.
 
Med andra ord en bra helg. Nu är det måndag och dags för en ny vecka. Hoppas den går fort, för nästa måndag flyger vi till Cypern :-) Ska bli så skönt!!!
 
Hoppas ni haft en bra helg! Höres och störes.

Bra dagar

Fredag, fast det känns som måndag:-P Är helt lost med dagarna nu när det blev mini helg mitt i veckan :-) Men det gör inget.
 
I onsdags var jag o E på Spjälkö en runda o snackade lite skit, sen blev det markisuppsättning och stubb jobb med pappa och svärfar på baksidan, efter det åkte vi ut till Gyön och hade en mys kväll.
 
Igår drog vi (läs pappa och R ) igång altanbygget på baksidan, kommer bli ur bra när vi är klara :-) !!
 
Idag är det som sagt fredag och det vankas jobb, efter jobbet drar vi ut till Gyön för att stanna där till imon. Vad resten av helgen har att bjuda på sen får vi se.
 
Hoppas ni haft en bra ledig dag och att ni får en bra helg.
 
Höres och störes!

12 Maj

Jaha så var det återigen den 12 maj, vad tiden går! Känner mig inte en dag över 18 ;-) hihi. Men 27 det får duga det med.
 
Jobb står på programmet, men när denna dagen är gjord är det 2 dagars ledigt som hägrar, ska bli ur skönt :-) Orken har inte riktigt kommit tillbaka om jag säger så..
 
Hoppas ni alla får en bra tisdag!
 
Höres och störes.

Sjuk

Efter en veckas sjukstuga är jag lite mer på banan nu. Inte helt hundra men bättre. Förra veckan låg jag pall i feber, huvudverk och förkylning, var länge sedan jag mådde så kasst, men som sagt nu är det hopp om livet. Tar nog tyvärr ett tag innan jag känner mig helt återställd.
 
Måndag idag och ny vecka, helgen har varit bra trotts tröttheten. Rikards syster och man har varit nere från Åre så har blivit en massa släkt mys med födelsedags middag, bus, kosläpp och mer bus.
 
Nu tar vi oss ann denna kortveckan, 3 dagar att jobba är alldeles lagom ;-)
 
Hoppas ni haft en bra vecka och helg.
 
Höres och störes

Jobbig natt, bra morgon...

Efter ett bra valborgsfirande på Spjälkö med goda vänner blev det en fredag av lek och en lördag av Gyön och Kalas. 
 
Igår var det underbart väder, jag och E var på Gyön till tre och ute hela tiden :-) Sen middag hos svärföräldrarna för att avsluta dagen med 1 timme i trädgården och sen soffmys med sambon:-)
 
Natten däremot har varit kattastrof, E totalt orolig och bökig, somnade ordentligt vid 05.15, sen fick jag väcka honom 07.00 (samma tid som vi skulle vara på dagis..) Så nu hoppas vi på en bättre natt i natt.
 
Höres och störes.
 
 

RSS 2.0