Vasaloppet!

Så var man i Sälen för tredje gången för i år och sista, efter denna resa vill jag inte se mer snö!!

Idag känns förkylningen bra (tack för tipset), är riktigt sugen på att åka... Peppad till tänderna, hoppas det känns lika bra i morgon bara, Ni får hålla tummarna. Om det går under 8h är jag skeptisk till, förkylning är ingen bra uppladdning och prognosen om snö hela dagen imon hjälper inte till¨- men bara att gill läget!!

Har lite dåligt samvete för skolan jag missar denna veckan, hoppas min grupp vet att jag kommer att göra allt för att jobba igen sen när jag kommer hem!

Kommer en rapport imorgon kväll (om jag inte dör):-)

Höres och störes

Mobilt bredband:-)

Internet hemma i Blekinge igen! Och mobilt till på köpter. Med andra ord följer internet med mig till dalarna imon:)

Igår var det födelsedagsmiddag hos jojjo- mycket trevligt och god mat.

Idag blir det lugna gatan, bara softa och kurrera förkylningen. Imon bär det upp till dalarna. Ni får hålla tummarna på måndag att det kommer att gå vägen! Är lite nervös faktiskt, förkylning är ingen ultimat uppladdning!!

Höres och störes

Gym

Första delen av dagen var det skola och finslipning inför debatten imon- är peppad och tycker denna uppgift ska bli kul!!

Sen blev det gymet lite snabbt, ville se hur kroppen känndes och om det finns en realistisk chans att jag kan åka på måndag. Tränade ganska lugnt i 35 min och kroppen svarade ganska bra faktiskt:-) Några dagars vila till och jag ska nog kunna ta mig igenom 9 mil. Dock är nog under 8 h en utopi!!

Har också packat allt som ska med hem nu inför fjällen (tredje gången), har också skrivit liten fusklapp inför imon och övat lite.

Nu kollar jag tv och lyssnar på det underbara ljudet av regn som droppar mot fönstren:-) Tänk om snön kunde försvinna tills jag kommer ner igen den 5/3!! Börjar bli trött på snö- trodde aldrig jag Madde svensson skulle säga så!

Höres och störes.

Golv

Har fått nytt golv i vardagsrummet- blev riktigt fint:-)

Har varit i skolan hela dagen så i kväll blir det lugnt. Dock är det en riktigt rolig uppgift vi har nu, vi ska argumentera för homo adoption, intresant ämne och det är alltid kul att argumentera:-)

Imon blir det finslipning på uppgiften och sen packning och sen film kväll hoss ebba.

Höres och störes

sssssssss

SSS som i Snö, tänker vist aldrig sluta! Men det är bara att gilla läget.

Tänkte tatueria mig nästa fredag men nu måste jag åka ner till plugget i stället. Nån som vet någon bra tatuerera i Lund/Malmö?

Skolan halva dagen idag sen slappat framför tv;n- vilar mig frisk. Känns faktiskt lite bättre idag, men hostar fortfarande som en idiot.

Imon blir det heldag i skolan- inte så inspererande men ska vara vorta nästa vecka så får plugga i denna i stället.

Vill ha 20-21 mars nu!! Vill bara läsa manuset, se vilka roller som finns, se vilken roll jag får och sätta igång!!

Höres och störes

ÅÅÅÅ

Ny kurs idag- pedagogik- usch vad flummigt och rörigt. Att säga till läraren att man missar en hel vecka var inte så bra, hon gillade inte det alls- men det skiter jag i och det borde hon också så länge jag gör mina uppgifter!!

Är sjukt trött, hostar som en galning och vaknade med halsont- jippi! Men nyponsoppa, äpplen och the ska nog råda bot på detta- vasaloppet here I come"!

Ikväll blir det filten i soffan och tidig läggdags.

Höres och störes

 

P.s ingen som har en fjällräven väska att sälja? Ds


Sjuk

Söndag- firat farmor som fyller 90, träffat släkten och ätit tårta.

Lördag- färgat håret, badat kaninen o kollat OS.

Fredag- åkte till blekinge, middag med familjen.

Just nu- hostar lungorna ur kroppen, drunknar av allt snor och har en kropp som inte vill röra sig:-S En vecka till vasaloppet- det här är inte bra!! Några tips på hur man blir frisk snabbt?

Höres och störes

fredag

Fredag igen, veckorna flyger fram. i eftermiddag bär det hem till blekinge och därmed inget internet:-)

Sista dagen klar på praktiken, käns nästan lite vemodig, men samtidigt ganska skönt:-)

Får se vad helgen har att erbjuda... Hoppas jag vågar mig på lite skidor imon.

Höres och störes

hals

Har en märklig hals och känner mig inte riktigt toppen, Blir faktisk ingen träning idag- men vill vill vill, Men vågar inte.

Idag har jag varit i skolan hela dagen, sen blev det muffins bak här hemma som jag kan ta med till praktiken imon (sista dagen),

Ikväll blir det lugnt och i morgon blir det hem till belkinge och farmors 90 års partaj!

Höres och störes

Lugnt

En lugn tisdag- precis vad jag behöver! Sov till nio och vaknade utvilad för första gången på mycket länge. Gjorde det sista på arbetet och efter det snörades springskorna på och 6,5 km avklarades.

Efter det har jag inte gjort ett skit, kollat lite tv, suttit vid datorn, tagit ett bad och lagat lite mat. Riktigt gött att bara kunna sitta o softa utan att ha dåligt samvete för något speciellt.

Ikväll blir det squas (tror jag) och imon är det praktik på eftermiddagen.

Glömde skirva igår att jag tag mig en snaps på kvällskvisten- misstänkt vinterkräksjuka på jobbet:-S Hoppas inte att de var det, inte lust att bli sjuk. Där av snapsen igår:-)

Höres och störes

Måndag hela veckan.

Måndagen lider mot sitt slut, med andra ord är det snart helg igen:-) Idag har jag varit på praktiken, känns som det enda jag gjort idag är att dela piller, men tiden gick hyfsat fort. Fick gå vid två och då styrde jag kosan till gymmet.

Nu har jag o nett uppdaterat varandra efter att inte ha setts på ett tag, snart kvällsmat och sen blir det OS i kväll. Me like OS, synd att en del saker kommer att gå på natten.

Imon är jag ledig och då ska jag sova och sedan skriva klart mitt arbete som ska vara klart på torsdag.

Höres och störes

Himma

Helger går alldelse för snabbt! Har haft en helt underbar långhelg i tandådalen, ca 5 minus och strålande sol plus nästan vindstilla. Backarna var perfekta, lite folk och trevligt sällskap- ville inte åka hem idag!!

Åkningen satt grymt brr, hoppade till och med lite! Och så är det mycket roligare att åka när man har sällskap. Denna minisemetser var precis vad jag behövde- vardagslyx måste man unna sig ibland:-) Blev till och med middag på värdshuset igår kväll som avslutning- det var nice!!

Kan inte beskriva helgen med andra ord är helt underbar och skit rolig!!

Om två veckor bär det upp till fjälls igen, men innan dess är det en vecka på psyket kvar, en 90 års fest och en vecka med en ny kurs. Men tiden flyger förbi.

Hoppas ni haft en bra helg och glad alla hjärtansdag på er.

höres och störes


ingen inspiration

Min inspiration börjar tryta, är trött, slö och allmänt trög. Jobba 8 dagar i sträck på psyket tär på en kan jag säga. Orkade knappt ta mig inom gymet på hemvägen, men envisheten vann och det blev 35 min där i alla fall.

Väskan är packad och jag längtar till tusen, ska bli såå skönt att komma bort några dagar, hoppas på strålande sol -5 och härliga backar:-) Men kommer att bli nöjd vilket väder vi än får!!

Återkommer när vi återkommer från fjällen, ha det bäst tills dess- höres och störes


Måndag

Gymet avklarat, lassagnen i ugnen och jobbet börjar klockan två.

Livet rullar på och känns helt ok:-)

Höres och störes

Trött

Är ganska mör just nu! Men bara tre dagar kvar!

Produktiv

Igår var det sittning- döm av vår förvåning när vi kom dit och det var ett bord dukat, det vara bara vårt gäng på 11 per som skulle äta:-) Men det blev mysigt och det var riktigt god mat!

Tyvärr var det ganska mycket folk och dålig musik senare på kvällen, så var la hemma vid ett tiden.

Idag har jag sprungit och sen storstädat hela lägenheten, snart bär det ner till praktiken. Inte jätte pepp men tror det blir bra när jag väl kommer dit!

Höres och störes.

Fredag!

Så var det fredag igen! Vad tiden går, hoppas de 5 nästkommande dagarna går lika fort,, för de innehåller bara jobb jobb jobb.- men sen bär det upp till fjällen:-)

Ikväll är det Hallands som gäller:-) Sittning och sen skaka lite rumpa!

Imon är det som sagt jobb.

Hoppas ni får en bra helg, höres och störes

Torsdag

Snart dags för psykakuten, inte jätte pepp på att cykla dit, men blir nog bra väl framme:-)

Tidig morgon imon och sen är det jobbe helg. Längtar till onsdag- liftkortet är redan laddat!

Höres och störes!

Med livet som insatts:-)

Idag har jag mot bättre vetande cyklat till praktiken:-) Var lite slirigt måste jag säga, men med tungan rätt i mun gick det alldeles utmärkt, tog bara lite längre tid! Hem var det inte lika problematiskt. Hoppas de hinner få vägarna fria tills jag ska dit imon.

Det gick- jag vågade fråga, tror minsann att jag åker till fjällen om en vecka:-) Ska bli gött gött gött!!

I kväll kommer Mia och jonas o fikar (o lämnar tillbaka allt de har lånat), imon ska jag vara på psykakuten och det ska bli intresant. Sen är det sittning på fredag:-) Blir dock lugnt då jag ska jobba på lördag.

Höres och störes

Hoppas.

Hoppas jag vågar ta upp en fråga med min handledare idag- är inte helt omöjligt att det skulle kunna gå o genomföra.. men vågar jag fråga? Ja det gör jag (tror jag), Vi får se hur det går.

Idag på praktiken ska jag göra lite i alla fall, ska börja med arbetet som måste göras, alltså ska jag intervjua peronal o patienter om vad de tycker om privata arbetskläder inom psyket.

Om jag frågar och det går, så blir det 9 jobb dagar på raken- men det är det värt i så fall!!

Har varit på gymmet, har lite ont i foten, tycker den sviktar inåt. Men vet inte om det är sant haha

Håll tummarna att jag vågar fråga och att jag får "rätt" svar!!

Höres och störes.

Måndag

En ny vecka har börjat, och som tur väl är har jag varit ledig idag:-) Behövde ta igen lite sömn efter en gansa sömnfattig helg. Sov till tio sen blev det lite sim och efter det började jag med arbetet som ska göras under praktiken.

Efter det blev det att laga kycklingpaj och efter det försökte jag få ihop den sista kompleteringen på arbetet (känns som det aldrig blir klart). Ikväll har jag inga planer får nog bli en promenad lite senare.

Imon är det prktik igen (Jippi), men va fan snart helg igen;-) Och då blir det sittning!!

Höres och störes

RSS 2.0