ett pass

Då var det 7 timmar kvar innan en vecka semester börjar!! Än är det lugnt, peppar pepper.

Har kommit på att efter Vasan måste jag ta tag i mitt liv och lägga undan godis, läsk och kakor! Behöver verkligen komma in i mina sunda vanor igen!!

Trevlig helg på er:-)

Höres och störes

Nedräkning

2 pass kvar sen ledig en vecka :-) Nedräkningen har börjat!! Längtar dock inte till måndag morgon, snarare till måndag kväll då Vasan är klar oberoende på hur det gått ;-)
 Höres och störes

Natt nr 2

Då startar vi natt nr 2! Hoppas Nr 2 blir lugnare än nr 1, var lite lätt kaos i går så i natt vill vi ha det LUGNT, peppar peppar.
 
Sov till halv två, sen blev det sim, fika och busbesök av trollet med mamma. Middag, sovning och sen var det dags att gå till jobbet.
 
Ledig onsdag torsdag och sen två kvällar innan det bär av till fjälls. Ska bli mys o ha med sig sambon upp, har aldrig haft någon med mig till fjällen innan :-)

Sov gott alla ni där ute. Höres och störes

Natten

Så var det natt pass. Undra om jag någonsin kommer att förlika mig med dessa arbetstider! Hade jag vetat att jag haft lite dagar också hade det varit mycket enklare, men att bara arbeta kvällar och nätter suger om jag får säga det själv. Men jag kämpar på.

I natt hoppas vi att slippa köra så mycket med tanke på att snön vräker ner och har så gjort de senaste timmarna.
 
Mindre än 2 månader till huset :-) mindre än en vecka till Vasan :-( Inte så pepp, har tränat alldeles för lite, men det får gå som det går. Underbart att kärleken ska med upp till kläppen i alla fall :-)

Höres och störes och kör försiktigt ute i snön!!

Oj så dåligt

Fy vad jag är dålig på att uppdatera!! Jobbet är igång nu på riktigt, är inte helt tillfredas men försöker vänja mig!

Bara 1 och en halv vecka kvar till Vasan och ska jag vara helt ärlig så har jag inte hårdsattsat dett år, har inte motivationen, tänkte försöka ta mig igenom det på ren rutin:-)
 
Nu är det bara 2 mån kvar tills vi får huset! Vill ha det nu!!!! :-)

Längtar järnet!

Två pass på jobbet och sen 3 dagars helg för både mig o R, det ska bli mys!

 
Höres och störes

laddar upp

laddar för natt nr 2 av tre. Känner mig lite små trött redan men det ordnar nog upp sig när jag kommer till jobbet (hoppas jag)
 
Hoppas ni har en bra helg, för rykterna säger att det faktiskt är helg :-P
 
Höres och störes

RSS 2.0