Ett hån

I BLT kunde man läsa om att nu äntligen skulle sjukvårdspersonalen i Blekinge få sin efterlängtade ersättning för slitet under Covid pandemin, fina rubriker och alla tyckte att åh vad bra! 

Men så fint som det lät var det självklart inte! Igår fick vi ytterligare information där det med stora bokstäver på intranätet skrevs ut att det bara är VISS pesrsonal som omfattas av denna "enorma" summa av 4000 kr! Enbart de som stått och jobbat riktigt nära Covid patienter ska få ta del av denna enorma ersättning.... alla andra då?? Alla som är omflyttade  till nya avdelningar, tvingade att jobba på ställen där de aldrig varit och där de faktiskt egentligen inte är kompetenta att jobba, alla de som blivit kvar på avdelningar och mottagningar  där personalen plockats och som fått jobba halvt ihjäl sig för att hålla allt flytande???? Var är dras ersättning!!!!

Så står sjukhuschefen och oroar sig för att regionen inte  kommer han någon personal kvar efter pandemin! Och vet ni va?  Det kommer den inte att ha om inte personalpolitiken förändras!! 

Höres och störes 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0