Siffror

Ja just nu är det inga bra siffror.... inte covid siffrorna i alla fall. Sakta ökar fallen och sakta ökar inläggningarna. Alla går runt som i nått
Vakuum på jobbet och bara väntar på när stabsläget träder in och allt blir omorganiserat igen. När Wittesjö uttalar sig att nu har vårdpersonalen fått en välbehövlig paus  i alla fall tror jag vi alla som jobbar här inte vet om vi ska skratta eller gråta, en vecka har vi haft "normal" läge och under den veckan har siffrorna ökat och ångesten tätnat. 

Ett år in i pandemin borde strategierna och planeringen vara bättre och mer strukturerad och man skulle kunna hitta personal som faktiskt aktivt  vill och kan jobba med denna vården. Att ett år in i pandemin flytta om folk är inte ok och borde inte behövas!! 

Att varje dag tänka att man borde göra något annat, att man borde säga upp sig, det tär! Framförallt när man innerst inne vet att man gillar sitt jobb, egentligen.

Nu ska här jobbas några timmar, hoppas inget omvälvande hinner hända under dessa timmar och sen tänker jag inte svara i telefon på hela påsken. Kalla det idioti eller strategi, jag skiter i vilket! 

Glad påsk på er!! Höres och störes 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0