Vilken resa

Ja då var vi hemma från en vecka på Zacynthos, en resa vi sent ska glömma.. 
Började med att vår stora väska där typ alla mina och Rikards kläder låg försvann. Kändes lite som sällskapsresan när vi stod där vid väskbandet och alla andra människor försvann och väskorna tog slut, men inte kom vår väska! 

Gjorde anmälan om väskan och åkte till hotellet. Inväntade väskan onsdag eftermiddag  och hela torsdagen, ingen väska. Fredag fm åkte vi in till den lite större byn Tsilivi för att handla det nödvändigaste, hittade lite men sen blev det strömavbrott och vi kunde inte betala med kort och kontanterna räckte inte.. 

Lördagen regnade det och blåste så då fick vi inte lämna hotellet. Söndagen åkte vi till den lite större raden Zacintoz för att handla för nu började det bli lite tråkigt att gå i samma schorts och tröja. Men tji fick vi för den söndags öppna staden var stängd... suck!! 

Måndag morgon åkte R åter till Zacintos och lyckades köpa lite kläder och underkläder. 

Men vädret var helt ok, vi har kunnat bada och sola. Dricka bubbel och är super nöjda med hotellet 👌🏼 men nu börjar en kamp mot försäkringsbolaget för allt som fanns i väskan om den inte bestämmer sig för att komma tillbaka inom 21 dagar. 

Nu är det skönt att vara hemma och ha lite vardag!! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0