Valborg

Efter ledig dag kommer Valborg. Igår fick vi lite gjort, matade fåglarna, köpte dynbox, köpte färg, hälsade på svärföräldrarna och massa lek. Med andra ord en bra dag, sov bättre gjorde dock inte E på Ataraxen :-(

Idag är det som sagt Valborg, först jobb till fyra och sen bär det av till Spjällkö för lite trevligt umgänge i goda vänners lag, en och annan brasa blir det nog att titta på med :-)

Sen väntar 3 dagars ledigt, ska bli mys! Får se om vi tar tag i det där målandet då....
 
Trevlig Valborg på er, höres och störes
 

Eksem eller nått..

Då var vi på hud med E igår, de kunde inte riktigt säga vad det är, kan vara eksem, kan vara någon form av mat allergi. Ska börja med massa salvor och klistillande medicin, så får vi se om det hjälper. Om inte blir det provtagning för olika mat allergier.
 
Efter sjukhusbesöket blev det lekplatsen och sen mys framför bompa. Idag är det jobb igen, men imon är det ledigt :-) Både jag och R är lediga så det ska bli mys, och jag ska passa på att sova lite :-)
 
Höll ju på att glömma, i kväll är det ju teater med, jag och mamma ska kolla på teater NEOMs föreställning :-) Ska bli kul o se.
 
Ha en go tisdag, höres och störes!

Bra helg trotts allt

Trotts att R jobbat hela jäkla helgen så blev den bra, i lördags blev det Kosläppet på förmiddagen, farmor bus på eftermiddagen. Söndagen blev fullspäckad. Promenad och picknick vid Nytorpet på förmiddagen, fin besök av bästa Annie och Regina på eftermiddagen och sen avslutade vi dagen med kusinbus. Man var riktigt mör i gårkväll vill jag lova :-)
 
Nu ny vecka, och den inleder vi med halv dag på jobbet, i eftermiddag är det Hud med E som gäller, får se om de kan luska ut vad det är för prickar och skit den lille stackaren har...
 
Hoppas ni haft en bra helg!
 
Höres och störes

Får energi

Efter denna veckan med underbart väder kan jag inte säga annat än att jag fått energi :-) Hade varit så skönt om helgen också ville bjuda på lite solsken, men det får tiden utvisa.
 
Igår var det jobb, jag hade utbildning för 15 sjuksköterskor hur en nutritionspump fungerar. trodde jag skulle vara Sidekick till en annan men det visade sig att det visst var tvärt om.... Men det gick bra :-)
 
Kvällen var lugn med soffhäng.
 
Idag är det jobb till 15.00 sen tar jag helg, blir nog en lugn helg då R jobbar hela helgen. Ska ha picknick med Andreas på söndag förmiddag in alla fall, det är allt som är planerat.
 
Ha en trevlig helg, höres och störes

Aldrig njuta

Jaha efter en bra start på veckan, med mindre illamående, en halv dag hos frisören igår och blev fluffig ;-) Så väntade ett brev på mig när jag kom hem igår, cellprovet jag tog för typ 5 veckor sedan visade förändringar och ska om två veckor utredas vidare.... Suck varför nu!
 
Ja ja inte mycket o göra åt, kommer bli två långa veckor innan jag ska till gynekologen i alla fall.
 
Men idag är det torsdag och jobb, sen får vi se vad dagen har att erbjuda.
 
Ha en go torsdag, höres och störes

Lite bättre

Igår kände jag mig levande hela dagen ! :-) Var en underbar känsla, som jag gärna ser håller i sig.
 
Jobbade hela dan igår, sen när jag kom hem påbörjade jag och R projekt sätta upp gigantisk glastavla i trapphuset, resultat = sjukt snyggt ! (Men tid tog det)

Idag är det jobb heldag och i kväll ska jag se om jag orkar joina R på ett litet träningspass, känner att jag måste komma igång nu!
 
Imon blir det Kryll för då ska jag permanenta mig ;-) Hur detta går får vi se hihi.,
 
Ha en go tisdag och njut av vädret!
 
Höres och störes!!

Bra helg och vår i luften

Idag är det verkligen vår i luften :-) Gick till jobbet idag och det var helt underbart, lite värme i luften redan nu och fåglarna kvittrade högt, inger hopp om att våren faktiskt kommer nu!

Helgen har varit toppen, i lördags var det klubb mästerskap med pingisen, jag spelade som en kratta men var kul o bara vara med :-) Sen var vi på Gyön på kvällen och natten, söndagen blev en fixar dag. Köpte trädgårdsmöbler till ballkongen och fixade där, blev sjukt bra :-) Så vill bara hem och sitta där och njuta.
 
Sen fixade vi i tvättstugan, var lite gardrober och tvättlinor som behövde stabiliseras upp, efter det avslutade vi med att ta en snabb städ i huset.
 
Soffan i går kväll var godomligt skön :-)
 
Ha en bra måndag !
 
Höres och störes

Inte mycket sömn

I natt har det inte blivit mycket sömn, denna gång beror det inte på E.... Jag har inte kunnat ligga ner, haft ont i magen så fort jag försökt, slutade med att jag somnade sittande i soffan några timmar. Är fortfarande lika dant, men vid sittande och gående känns det inget, så fort jag lägger mig gör det ont, mycket märkligt! Får se vad det utmynnar i...
 
Annars är det fredag och fint väder :-) Hoppas magen blir bra så jag kan vara med på klubbmästerskapet som planerat i morgon, efter det är det Gyön som gäller :-)
 
I kväll kommer pappa och håller mig o E sällskap när mormor ska på fest och R ska jobba :-)
 
Ha en bra fredag och en go helg!
 
Höres och störes!

Några dagars frånvaro

Förlåt för seg uppdatering, har legat i princip pall sedan i lördags och inte orkat ta tag i något alls, kräkt och varit snurrig så fort jag varit på benen, men idag är jag på jobbet, inte helt bra men bättre. Blir tokig av att bara vara hemma och känna mig värdelös.

Så idag kör vi en heldag på jobbet, imon lika så. Hoppas bara jag kan hålla illamåendet i chack!

Hoppas ni har haft en bra vecka hittills :-)
 
Höres och störes

Tysthet

Igår var vi på Södra Hoka med jobbet hela dagen, gick pilgrimsvandring på 2,5 timmar i total tystnad och efter det målade och reflekterade vi, var en helt underbar dag! :-)
 
När jag kom hem vankades det grillat och en skön avslutning på ballkongen, dessa ljumna vårkvällar är bara underbara! Hoppas helgen kan bjuda på lite fint väder också!

I dag fredag och först jobb sen får vi se om det blir att umgås med lite vänner eller om det bara blir lugna gatan, lördagen är helt oplanerad vilket är underbart :-)
 
Hoppas ni får en bra helg!
 
Höres och störes

När insikten kommer

Har precis fattat precis hur min mamma kännt sig i alla år när hon gått och plockat och plockat och plockat under min uppväxt. Fattat att saker och ting faktiskt inte flyger in i diskmaskinen eller plockar iordning sig själva:-) En stor eloge till min mamma! Du hade rätt!

Hade gett mig fanken på att idag skulle jag lämna skiten där den stod, den taktiken höll ungefär 15 minuter sen pallade jag inte se röran mer :-P
 
Så nu är köket uppröjt, tvättstugan iordningställd och sista krokarna upphängda. Eskil ligger i sängen (sover dock inte) och jag bara väntar på att få gå ner o lägga mig i soffan o typ aldrig resa mig igen ! :-)

Ha en bra tisdag kväll alla fina!
 
Höres och störes

Då var påsken över

Påsken över för denna gång, men det har varit en bra påsk med Gyön övernattning, 30 års fest, Nett besök och massa lek och bus.
 
Nu kör vi en jobbe dag och sen lite ledigt i morgon igen :-) Och i morgon kommer tvättmaskinen, JIPPI!!!!!
 
Hoppas ni haft en toppen påsk!
 
höres och störes!

Hej blåkulla

Då var det dags för den årliga blåkullaturen snart :-) Och med det startar vi påsken, jobba några timmar och sedan ledig i dagarna fyra :-)
 
Igår var det som vanligt ledig dag, blev en ganska produktiv sådan. Började med att köra iväg alla träd vi sågat ner i trädgården, tvättmaskinen och lite annan skit fick också följa med, sen blev det hemagjord fisksoppa. Eftermiddagen bestod av att hämta min cykel som åter varit på lagning för punktering, nu har han satt ditt nått nytt monster däck som ska tåla det mesta, efter det lite handling och sen påskbord på kvällen, med andra ord en riktigt bra onsdag,
 
Idag är det som sagt jobb, men bara att hugga i. I morgon är det lite påsk mys på Gyön och premiär natt i stugan, Lördag är det 30 års fest och på söndag kommer bästaste Nett, så nu hoppas vi att vi alla håller oss friska!!
 
Hoppas ni alla får en riktigt bra påsk och äter en massa godis!!
 
Höres och störes.
 

RSS 2.0