Snart Valborg

Idag har jag skrivit tenta, gick så där. Men kunde mer än jag trodde och kanske kanske kanske gick det vägen. Efter tentan blev det lunch i Lundagård med tjejerna och det var jätte trevligt, satt bara och åt gott och snackade skit:-) så ska livet vara- resulterade dock i en svin röd rygg haha

Efter det drog vi till systemet för att bunkra upp inför i morgon, ett så utplockat systembolga har jag aldrig sett, men vi fick tiga i det vi skulle så nu ligger det på kylning i väntan på statsparken i morgon:-) Ska bli super kul.

Har faktiskt tagit mig i kragen i eftermiddag/kväll och lyckats börja plugga till den lilla meningslösa tentan jag har på lördag, nu får jag plugga resten på fredag, men det ska nog gå:-)

Nej nu väntar TV:-)

P.S Mjällby vann igen, Wille äger!!



En lite vår bild från våriga Lund

blåsor, blåsor och mera blåsor.

Sprungit idag igen, inte så smart med mina fötter, men tog de gamla skorna och vips så vet jag ett nytt ställe man kan få blåsor på. Nu har jag även en stor blåsa precis vid stortån. Så nu måste jag nog vila från springningen några dagar. Förutom blåsorna gick rundan bra.

Skulle plugga hjärnet idag, men det gick verkligen inte, fick nog ca två timmars seriöst plugg gjort på hela dan:-( Men men nu får det gå som det går i morgon, orkar inte bry mig!

Ska bli kul med valborg på torsdag i alla fall, sitta i statsparken hela dan och dricka vin i 25 grader och sol är inte helt fel- längtar.

Höres och störes

Lite personligt.

God kväll, god kväll. Klockan är nu 18,24 och jag har lagt ner pluggandet för denna dagen för ca en halvtimme sedan, jag pallar inte mer helt enkelt! Min hjärna är mos, så nu har jag tagit kväll.

Ett litet tips ät inte löskokt ägg uta äggkopp sammtidigt som ni skriver på datorn, vinns en viss risk att tangenterna får ägg klet på sig:-)

Maria tyckte idag att en blogg blir lite mer personlig med bilder, och jag håller med och kom på att det var ett tag sedan jag la upp några, så idag blir det ett par. Och bara för att göra det lite mer personligt så blir det bilder på min sargade fot och gyön, lite pest och kolera kan man säga:-) Haha

 Ett aldeles utnärkt exemplar av skavsår i fotvalv.

Något trevligare kanske, utsikten från mitt rum en tidig lördagsmorgon, ganska vackert:-)

Och så avslutar vi med två riktiga tomtar, kan nån tro att de är far och son el? hihi


Ha det bästs å hörs och störs vi!!


Åter söndag.

Sitter åter i Lund efter ännu en helg, Skulle ha pluggat gärnet denna helg, men jag kan inte plugga på helgerna, igår lyckades jag nog få ihop en timme- och då är jag snäll mot mig själv!

Gjorde massa annat skoj, solade, sprang en mil och fick köttsår på fötterna, kollade fotboll (riktigt dålig match) och grillade hos tiaz, jag menar när skulle jag hinna få in plugg där haha.

Idag har jag däremot fått ihop i alla fell tre timmars plugg, och det känns ganska bra har även repat hela eftermiddagen, och det gick jäkligt bra och var ur kul:-)

I morgon blir det morgon gympa, plugg och skola:

Höres och störes!

Trött som en sengångare

Usch vad jag har varit trött idag. Kunde inte sova riktigt i natt (var väl glädjen över tentan), men var endå uppe klockan halv sju för att hinna läsa igenom tenta anteckningarna innan skolan. Efter 25 sidor läst och lite gröt i magen bar det av mot skolan och buk case och diabetes föreläsning.

Efter det lagade jag ungspankaka, skrev rent de sista anteckningarn och har även läst igenom allt en gång till. Så nu är allt som skulle bli klart idag blivit det.

Snart ska jag och Mia ge oss ut på en långpromenad och få i oss lite frisk luft, var meningen att vi skulle boxa igentligen men en lång promenad är väl inte fel:-) Får bli morgon gympa stång i morgon i stället!

Är måttligt trött på att plugga för tillfället, känns som jag inte gör annat. Men på söndag är det teater rep och det ska bli så jäkla giddigt!! Men innan dess måste jag hinna plugga en masssa:-(

Ja ja det löser sig nog, ha det bäst så hörs och störs vi!

JA JA JA JA!!!

Detta är världens bästa onsdag! Fick tillbaka Tentan (anatomi och fysiologi 10p) och jag klarade den precis! 65 var G och 65 hade jag, men det räcker! Nu kan jag sätta in alla skit papper för den tentan i pärmen- ibland är livet underbart!

Har även hunnit med lite plugg inför tentan nästa vecka, simmat 50 min, varit i skolan på 2 h föreläsning, kört Mia till tåget, lämnat hennes bil ute hos henne och gått hem, nu har jag renskrivit dagens anteckningar och nu ska jag ta en helt underbar onsdags kväll!

Ska njuta av att ha klarat tenta, med frukt, russin och diggestive kex!

I morgon blir det skola hela dagen, men just idag gör det mig inget-är bara lycklig!!

Hoppas er onsdag också har varit bra, höres och störes!

Lat som en liten lathund.

Usch vad jag är lat, sitter här o surfar helt meningslöst på nätet, när jag borde plugga, men har pluggat lite och får inte motivationen till att plugga mer:-( blä ibland suger plugg!

Ska ut till Mia i kväll och springa lite, så man inte blir helt förslappad! Men känner inte för det heller:-( Hihi känner mig lite gnällig just nu.

Orkar inte rkiva mer, ha det bäst så hörs och störs vi.

Underbara helger!

Så var det måndag igen, och jag är tillbaka i Lund. Helgerna går alldeles för snabbt! I fredags var jag med värdens bästa Malin i Karlskrona, sen färgade hon mitt hår (blev super fint) var en helmysig dag- fler sånna vännen:-)

I lördags var det dags för klubbmästerskap, spelade ganska bra och kom tvåa i dubblen.

Sen igår var det teater och sen äntligen fotboll!! Mjällby vann med 4-0 och spelade riktigt bra, ser lovande ut inför framtiden vill jag lova:-)

Hoppade på tåget halv sju i morse och sen har jag varit i skolan, och efter det renskrivit lite. Nu sitter jag och väntar på att syrran ska ringa så vi kan ut och springa- jippi, eller inte.
 
Ha det bäst så hörs och störs vi!

Luktar ål.

Sitter här och luktar ål om händerna, ja just! Idag har Madde ätit rökt ål med spagetti igen:-) och gott var det. Sov i ett sträck till nio idag, nästan nytt rekord, efter det belv det lite renskrivning och en lång skön promenad.

Är onsdag och borde vara box i kväll, men denna vecka är det Frida som är sjuk, så får bli lite gympa stång med nett vid kvart över fem i stället. Springningen med Mia i morgon är också inställd, hon ligger i maginflunsa- känns som alla är sjuka för tillfället.

Men men, ingen springning gör att jag kan åka hem efter skolan imorgon, är ju teater och klubbmästerskap i helgen, och på fredag ska jag lyckas träffa Malin lite, ska bli kul! Kanske hon vill hjälpa mig att färga håret? vem vet.

ha det bäst så hörs och störs vi.


Sommaren kom:-)

Idag har det varit helt otroligt fint väder här i skåne land, varmt till tusen har det också varit. Precis kommit hem från en långpromenad med frida, och trots att klockan är halv nio så är det fortfarande varmt och härligt ute.

Idag har jag hunnit med en massa, var på practicum och lärde mig sätta PVK (perifer ven kateter), lyckades spruta natriumklorid på hela Maria men PVK:n satt där den skulle;-) alltid kul att få jobba lite praktiskt- tycker dock synd om nin första patient som ska få äran att få fröken madelens första PVK insatt, kan ju inte bli annat än katastrof haha!

Har också bytt lakan, städat rummet, damsugit lägenheten och tvättat. När allt det var klart satte jag mig att skriva rent lita anteckningar och efter det blev det kycklingpaj. Ja man kan lungt säga att dagen har varit produktiv. Så nu sitter jag här med datorn och TV:n och bara tar det lungt med lite bubbel vatten:-)

Hoppas ni har haft en bra tisdag, hörs och störs!

Så var påsken diffenitivt slut ännu en gång.

Åter i Lund, sitter i vår älskade väldigt snygga soffa och äter frukt och kollat TV med min kära laptop i knät, detta är livet:-P Haha, nej men ganska skönt att vara hemma några dagar igen, i morgon ska jag göra allt det jag inte gjorde förra veckan, ska till practikum, till Gerda, tvätta, skriva rent anteckningar, damsuga och laga mat.

Har en kännsla av att min tisdag denna vecka kommer att gå ganska snabbt! Men måste hinna ikapp mig själv igen.

Idag har jag varit med pappa på sjön- vi fick en jätte stor gädda, efter det blev det stickning för hela slanten, är klar med allt utom armarna på tröjan som jag började på innan jul, så kanske men bara kanske blir det klar innan midsommar.

ha det bäst, hörs och störs!

Snart bär det hem.

Så har snart även denna påsk helg gått, och fort som vanligt. Just nu sitter jag på altanen på Gyön med ett glas vin och njuter av livet.  Förkylningen börjar ge med sig och besvikelsen över tentan börjar släppa, livet börjar helt enkelt  att ta sin rätta riktning igen:-)

Helgen har jag bara ägnat åt frisk luft och bota förkylning. Har även fått i mig lite god mat och haft bra sällskap, att det bär hem till Lund imorgon känns faktiskt ganska skönt, har ju knappt varit där nere på sistone känns det som. Den här veckan blir ju nästan hel där. kommer ju inte tillbaka till Blekingen förrens på fredag:-P

Ja just det har ju pluggat lite repliker nu i helgen, och börjar känna mig lite mer hemma i min roll som Inga-Lisa på T-kontoret, kommer bli en helt sjukt bra teater i sommar- jag lovar!!

Så alla ni som läser eller vet folk som känner mig, dra ut till kastellet i sommar, jag lovar att ni kommer att älska det!

Ha en fortsatt bra Påska så hörs och störs vi.!!

Jaha så gick det som det gick.

Blir man knäckt eller? Pluggat som´idiot i två veckor, och så kom tentan igår, och hur gick det då? Jo det gick inte alls! Kanske kanske kanske klarade den, så nu får jag hålla tummarna i två veckor! Om det gick som jag tror, att jag inte klarade den så slippeer jag i alla fall springa götebrogsvarvet:-)

Sitter nu på altanen på Gyön och bara njuter av vädret, Mias dator och hennes internet gör att jag för första gången kan sitta här och sufra:-) Inte dumt alls kan jag säga.

Förklylningen sitter där den sitter och jag börjar bli lite smått trött på den, vill ju kunna träna och framförallt vistas bland folk utan att känna mig som värsta slem proppen.

Nej nu får det bli lite replik övning innan det är påskbord i kväll.

Ha det bäst så hörs och störs vi:-)

Snart smäller det:-)

Sitter framför Tv:n i morgon rocken och precis avslutat en helt ok frukost. NU väntar 4 timmar av nervös väntan innan det är dags att skriva den där förbannade tentan- Gode gud låte det gå bra idag!!

Min hälsa är inte på topp, ont i halsen, en rinnande näsa och huvudverk- men inget som inte lite ipren kan råda bot på:-)

Efter tentan bär det hem till blekinge för påskfirande, känns som jag bara är i blekinge för tillfället;-) Men fint väder och stugan sk man inta klaga på haha.

Nej nu ska jag faktiskt motgå mina principer och kolla igenom mina anteckningar till tentan en sista gång, hoppas ni får en bra Påskhelg!!

Höres och störes, over and out

Inte nog med det!

Kunde tycka att min otur borde vara slut nu, men nej då- vaknade i morse med värsta halsontet! Ibland är det riktigty roligt att vara jag haha.

Hoppas ni alla får en bra onsdag!


Min dag:-)

Ibland känns allt bara lite tungt.

Så var man åter i Lund, för en kort vesit kan man säga, bär ju hem till blekinge över påsk igen. Men innan dess har jag den jäkla omtentan på 10 poäng!! Det suger, Just nu vill jag bara strunta i allt som har med skola och plugg att göra och bara ägna mig åt sånt jag tycker är kul, som teater tillexempel.

Har pluggat idag, och ska plugga imorgon- och det jäkligaste är att jag inte är säker på att klara skiten denna gången heller! och gör jag inte det vet i fanken vad jag ska ta mig till!

Fick tillbaka tentan från förr förra veckan, klarade den stora delen men får göra om den lilla- blev underkännd med ett poäng!! Ett poäng, hur kul som helst, tur att den delen är så liten så känns inte så jobbigt att plugga om det. Men endå, hade varit skönt att ha lite flyt nån jäkla gång!

Borde träna idag, men kan inte förmå mig att gå till Gerda, det går inte helt enkelt, så idag får jag nog vara en sogg potatis, fast att jag kommer att få dåligt samvete för det.

Å va kul det hade varit om man bara kunde koncentrerat sig på teatern, för den är sjukt kul- jag älskar manus, älskar min roll och älskar allt roligt smedjan folk! Mer rep nu tack:-)

Utan teatren just nu hade mitt liv sugit hårt, jag lovar.

Ja ja, kände att jag behövde gnälla av mig lite, men lägger in lite underbara bilder på gyön som kompensation:-)
Höres och störes!


Var en helt underbar lördag, och blev en skön båt tur, första sola turen för i år:-)

Vår sol, plugg och spagetti

Ännu en helt underbar vår dag, solen strålar från en klarblå himmel och jag har precis gett upp pluggandet för denna gången. har i alla fall fått lite gjort idag. Har även sprungit en sväng med mina nya skor, gick fint förutom några små blåsor i hålfoten- men de går la över tills jag gifter mig:-)

Har packat ihop mig ännu en gång för att snart bege mig in till karlshamn och loket där det väntar rep, ska bli sjukt kul. Efter det beger jag mig direkt till Lund så ankomer la skåne land nån gång vid tio elva i kväll:-)

Sitter just nu och blåser håret med hårtork sammtidigt som jag skirver (ganska svårt faktiskt), tänkte se om jag kan få lite volym i hårsvallet idag:-)

Nej nu bränner jag snart upp hårbotten, bäst att sluta skriva och koncentrera sig på torken i stället. Ha det bäst så hörs och störs vi!

Sjukt fint väder

Har varit en helt sjukt fin helg! I fredags äkte jag till kristianstad och provade ut springskor, och blev med ens 1500kr fattigare, men det får det la vara värt! Efter det bar det hem till Gyön och en skön helg där som har varvats med att njuta av det fina vädret och plugg. Igår blev det mest plugg och idag har det mest blivit slapp.

Har varit en sväng på loket och "lekt" av mig lite med alla sköna tetater människor idag och ägnat lite tid åt min stackars bortglömda kanin:-)

I morgon blir det plugg och spring och sen det första riktiga teater repet- ska bli giddigt!

Ha det bäst så hörs och störs vi

Rosa som en Gris:-)

Så har man fått årets första bränna, har suttit ute på Mias balkong och pluggat hela eftermiddagen och fått fräknar och ett råsa bröst (bröst korgen alltså).

Efter det blev det spring och nu är det dags för hemma gjorda hamburgare- mums.

imorgon blir det plugg och sen bär det hem till blekinge igen, med ett stopp i kristianstad för inhandling av nya löpskor:-)

ha det bäst så hörs och störs vi!

Vår i luften

Nu kan vi snacka vår! Solen skiner och det är typ 10 grader ute, helt underbart! Varit i skolan till halv fyra så har inte kunnat njuta av det dock:-( Men fick en timme sol nu efteråt medan jag tog mig igenom lite plugg inför omtentan, Så nu känner jag mig ganska mör i hjärnan:-)

Ikväll blir det Box med frida, ska bli skönt. Nett har kollat vår lägenhet idag, och verkade helt ok, dock var vist ett av rummen väldigt litet. Men vi överlever nog:-) Det bästa är att det finns badkar!!! JA mitt liv är räddat haha.

Avskyr att plugga för tillfället, känns som inget fastnar- pluggar och pluggar- men får inget för det!

Hoppas att det bara känns så och inte Är så!

ha det bäst hörs och störs!

RSS 2.0