Tisdag på torsdag.

Vet inte varför jag skrev överskriften, var bara något som kom för mig. Idag är det Tisdag och det är vår i luften!
Varit i skolan, spelat squas med Mia, lagat mat och pluggat.

Nu har jag plugg paus, ska ta en timme till i kväll tänkte jag, så nu är det datorn och TV:n- mina två nästa vänner:-)

I morgon är det heldag i skolan, så får nog lägga mig tidigt i kväll, är jukt trött för tillfället!

Men men, lite trötthet kan jag stå ut med bara jag klarar tentan nästa vecka!!

Ha det bäst så hörs och störs vi.

Då var man igång.

Måndag, och jag har hunnit med en massa! Började med att åka ner till Lund, sedan direkt till skolan, dirket vidare till Mia och 1,06 mil spring. Efter det blev det Tacos och storhandling på Willys (behöver inte handla på flera veckor nu), Sen hem till lägenheten och packa upp allt och avsluta med en timmes plugg!

Pust, så nu sitter jag i soffan och bara glor på TV och laddar för sängen- har varit sjukt trött idag!

Hoppas er dag har varit lugnare än min:-) hörs och störs.

Nu Jävlar ska här pluggas!

Nu är snart min vilo helg över, men så mycket vila har det inte blivit, har varit teater hela helgen- sjukt kul! Jätte bra manus och en riktigt rolig roll!

Men I morgon måste jag börja plugga till omtentan som är på skärtrosdagen! Den ska gå bra så nu jävlar ska jag plugga!! Så enkelt är det, i två veckor ska jag vara okontaktbar!.

Hoppas ni haft en bra helg, hörs och störs!

Gjort är gjort.

Jaha så var ännu en tenta klar, första delen kändes toppen men andra gick nog sådär, men är inte så stor del så gick det inte så är det inte så mycket att plugga om till:-)

Det är fredag, och livet känns ganska bra, sitter och väntar på att pappa ska hemta mig, sen bär det av mot blekinge igen.

Vi har nog fått tag på en lägenhet till sommaren:-) En trea!! Så nu sitter jag o väntar på att Nett ska komma hem så vi kan kolla kontraktet.

Ha en bra helg så hörs och störs vi!

Nervös

Tycker inte om att vara nervös, men endå sitter jag här i min ensamhet och är nervös inför imorgon, men har gjort allt jag kan i alla fall. Så nu får det bli som det blir!

Idag har jag varit ledig så dagen började med plugg och sen en spring tur, efter det lite mer plugg och sen kom Mia och förhörde mig på plugg:-)

Blev den tur till Mc donalds också- har varit sugen på det jätte länge och idag behövde jag det- tack syrran!!

Efter det har det bara blivit slapp, och nu i kväll har jag bakat scones som redan är uppätna så nu är jag mätt och belåten haha.

Ska försöka få en ordntlig sömn i natt och sen ge gärnet i morgon förmiddag!! Jag ska klara den, det bara är så.

ha det bäst, hörs och störs.

allmänt snurrigt:-)

Har varit i skolan idag för att få lite hjälp tid inför tentan på fredag, matten i förmiddags gick ganska bra och känns helt ok, men sen kom vi till farmakologin- oj människan som har det vet verkligen hur man krånglar till saker och ting, gick därifrån med fler frågetecken än jag hade när jag gick dit haha.

Men har pluggat lite idag i alla fall, får bli ett sista ryck i morgon och sen får det gå som det vill på fredag! Kan faktiskt inte göra mer än mitt bästa,

Fick tillbaka förra tentan idag, gick skit! Men det vista jag ju innan. Var 14 poäng från G så de 14 poängen ska jag la kunna plugga upp till omtentan, så känns inte helt kört i alla fall:-)

I kväll blir det box med frida, men innan dess ska jag nog fixa lite våfflor, är ju våffeldagen idag! Mums.

Nej nu ska jag kolla TV och ge mig själv lite mer ångest för att jag inte pluggar:-P

Hörs och störs.


Trött.

Är väldigt trött idag, är tillbaka i Lund, Borde plugga mer än jag gjort, men känns ganska lugnt endå.

Har bestält lite kläder från ellos idag, bestält nytt bank kort och bara tagit det lungt.

I kväll blir det promenad med Frida.

Nu orkar jag inte skriva mer.

Ha det bäst så hörs och störs vi.

Plugg?

Vet att jag borde pluggat mer idag! Men kan verkligen inte, hoppas det går bättre när jag kommer tillbaka till Lund i morgon, vet inte varför motivationen är borta, eller om det är så att jag känner att jag har hyfsad kolla på denna tenta så jag inte behöver plugga ihjäl mig?

I vilket fall som helst är det frustrerande, pallar inte att misslyckas på en tenta till!

Har sprungit en runda idag, annars har jag försökt plugga lite men mest bara haft dåligt samvete för att jag suttit framför TV:n och Datorn:n i stället!

Men det löser sig nog (hoppas jag).
 Höres och störes!!


Ännu en helg lider mot sitt slut.

sitter man här igen, en söndag eftermiddag och undrar vart tiden tog vägen! Har haft en helt underbar helg på Gyön, med hyfsat väder och massa frisk luft.

I fredags åkte den lilla båten i sjön och flundregarnen fram, kvällen spenderade vi i lusthuset och hade det bara bra. Lördagen ägnade jag åt att skura baljan, springa till Hoby, köra ved och dra ris. Så mycket frisk luft som jag fcik då var det länge sedan jag fick kan jag säga:-)

Kvällen blev det balj eldning och lusthuset med avslutning i baljan och ett dopp i havet- kallt men stärkande haha.

Idag har jag hugt ved och dragit det sista riset så nu har jag gjort min jobb del där ute för ett tag framöver. Kommer ju inte kunna vara så aktiv på helgerna nu när teatern drar igång (äntligen)!

Har bestämt mig för att stanna i Blekinge till Tisdag, så imorogn blir det pingis! hoppas bara jag kan plugga här hemma, är ju tenta på fredag.

Hoppas ni har haft en bra helg! Vi hörs och störs.

Snabb rapport!

Blir en snabb rapport nu innan skolan, har nu sovit 4 timmar efter en jätte rolig kväll på alnarp. började lite skumt med massa konstiga ritualer och grejs, men ju längre kvällen gick detsor bättre blev det!

Trevligt sällskap och festklänningen på, kan nästan inte misslyckas, sen får man ju inte glömma att vår egen prins carl-phillip går där och var med på festen- så nu har Madde festat med en prins:-)

Nu ska jag strax iväg till skolan för muntlig redovisning och jag är lite lagom bakfull- skulle inte dricka men vad gör man inte när man blir bjuden:-) Det kan det vara värt- att vara bakfull alltså.

Nej nu blir det iväg, och sen hem och till gyön så helg rapporteringen blir nog lite si så där, men ha det bäst så hörs och störs vi!!

Alnarp!

Idag är det så dags att be ge sig ut på den skånska landsbyggden och träffa lite bönder:-) Ha ha, nej jag bara skojar om bönderna, men ut på landet ska vi. Har ju blivit utbjudna till universitetet i Alnarp för sittning, och detta mina vänner ska bli mycket intresant. bussen grå från stan vid 17.00 och hem vid 02.00 i natt (hjälp vad sent),

Har jag tur får jag 4 timmars sömn innan det är dags att gå upp till skolan och ha hygien seminarie i morgon, men lite trötthet har ingen dött av:-)

Ute i Alnarp blir det först lite lekar, och sen sittning med tre rättes middag, sång och grejer- ska bli kul (hoppas jag)!

Nu i eftermiddagr har jag varit riktigt effektiv så jag ska hinna med allt innan det är dags att åka, först var det skola till tolv, sen ett träningpass på Gerda. efter det stekte jag pannkakor och började renskriva dagens anteckningar sammtidigt, lite snabb ätning och nu har jag precis skrivit klart anteckningarna.

Så nu blir det packning för det som ska med i kväll och det som ska med hem i mon, sen blir det ombyte och sen kommer det nog vara dags att bege sig! Så man kan säga att min dag är full!

Men det kan vara kul ibland, hoppas ni med har en bra dag:-) Vi hörs och störs!

Slö, slöare slöast

Har haft en ledig dag idag, och den har jag ägnat åt promenad i ett underbart vår väder och lite plugg. Men mest har jag bara slöat, sov en timme mitt på dan, fick ett litet besök av syrran och sen blev det TV.

Nu har jag precis ätit lite fisk med mos och snart är det box med Frida som gäller:-) Är fortfarande slö men hoppas jag piggnar till på vägen till Gerda.

Skulle ha pluggat mer idag, men kände att det fick räcka med ett pass, är ju trots allt en och en halv vecka kvar till tentan!

Såg ju män som hatar kvinnor igrå, och måset säg att den inte gjorde mig besviken över huvud taget, de 2 och en halv timmarna gick jätte fort och allt vesäntligt från boken var med och skådispelarna var riktigt bra alla ihop! Så se den gott folk, det är det deffinitivt värt!!

Hörs och störs:-)

Män som hatar kvinnor!

I kväll blir det bio, halv nio blir det män som hatar kvinnor med nett och några fårn hennes innebandy. Ska bli kul, är riktigt spänd på filmen. Jag har ju läst böckerna så ska bli kul och se om mina förväntningar blir besannade! antagligen blir de det inte:-)

Började dagen men en springning vid sex, sen bhar det varti skola till halv fyra, efter det har jag skrivit renta lite anteckningar och fått i mig lite omelett. Nu blir det nån timme framför TV:n innan det bär av till bion.

I morgon är jag ledig så ska ta mig en riktig sov morgon:-P

Hoppas ni ha det bra, vi hörs och störs!

Då var man igång!

Snart ännu en måndag slut, idag började jag dagen med lite morgon gympa, sen blev det skolan och föreläsning i mikromiologi, så nu är jag expert på allt som har med bakterier och virus att göra:-)

Efter lunch blev det dags för lite grupp arbeta om hygien i vården, och när cyklen pakerades på dag hammarsköldsväg 3G klockan 16.00 var jag både frusen och hungrig, Med största varmasta tröjan jag kunde hitta och lite hamburgare i magen har det nu sista timmen blivit lite plugg.

Gäller att man ligger i lite nu, är ju snart tenta igen:-( I kväll blir det bara TV som gäller och en tidig säng dags för jag ät trött som bara den!

Ha det bäst så hörs och störs vi.

Produktiv söndag!

har denna helgen också gott, varit en innehållsrik helg faktiskt. Festen i går var väldigt trevlig, jag och nett rullade hemåt vid kvart i två:-) Idag började vi med en sovmorgon följt av en riktig storstädning av lägenheten- det behövdes kan
jag säga, fy vad skitigt här var.

Efter det blev det en rask promenad ut till Mia för att hemta en bok som jag behövde, raskt tempo och en timme senare kom vi hem lagom till att börjat tvätta vid två. Så nu i eftermiddag har vi sprungit upp och ned för alla 4 trappor 3 gånger och ska springa en gång till innan all tvätt är klar:-)

Men gud vad duktiga vi känner oss, Jag har också pluggat lite. Både på tentan om två veckor och på omtentan som är om 4 veckor. Måste klara dessa två nu!!

I morgon blir det skola 9-16 - jippi, eller inte:-( Men veckorna går ju sjukt snabbt så snart sitter jag och skriver på en fredag igen, då jag förövrigt befinner mig i Hoby för en lugn helg:-)

Hoppas ni också har haft en bra helg, Vi hörs och störs!

Vår i Luften:-)

Känner våren komma krypande. i förgår var det snöstorm och skit väder, idag är det 8+ och nästan sol. Går man ut känner man verkligen att våren är på väg, krokusar och snödroppar blommar och fåglarna kvittrar- en lördag i mars kan inte bli så mycket bättre:-)

Hade en jätte rolig kväll på Helsingrkona igår, bra musik och mycket folk, kvällen resulterade i glada skratt, ömma fötter och ett visitkort rikare;-) Att dela ut sitt visitkort var en ny raggnings metod för mig- och ska jag vara ärlig så fun kade den inget vidare, inte på mig i alla fall haha.

Idag har jag sprungit en sväng och varit nere i stan o handlat lite alkoholhaltiga drycker till i kväll, då det blir inflyttnings fest hos en av netts kompisar- ska bli kul!

Men innan festen drar igång ska jag bara slappa, läse lite i en bra bok, ta en varm dusch och kanske slumra en stund, allt för att vara på G inför i kväll:-)

Hoppas ni också får en bra lördag! Höres och störes.

Helsingkrona:-)

Sitter och laddar för Helsingkrona i kväll:-) Ska bli så jäkla kul o bara få dansa loss lite, shake some as! Har just laddat på med mat och snart bär det av till Frida för lite för mys med så ska det låta- hoppas det är lite slager med så vi kommer i stämmning!

Idag har jag varit ledig, men fått förvånandsvärt mycket gjort, har gjort klar mina instuderingsfrågor, rensrkivit anteckningar från igår, handlat och varit på Gerda. Så nu förtjänar jag en ordentlig ute kväll och en kul helg:-)

I morgon får vi se vart benen och huvudet för mig, tar dan som den kommer med andra ord! Ha en bra fredags kväll,

Vi hörs och störs.

Snöstorm- skämtar ni!!

Nu får väder gudarna ge sig!! Vintern ska vara slut nu, jag vill inte ha mer snö. Och endå öser snön ner utanför fönstret, den inte bara öser, den virvlar i olika blåsmönster! Usch Usch Usch, men får hoppas att det är ytterst tillfälligt, så man slipper skiten sen, vill ju använda vår kläderna.

Idag började jag dagen med en föreläsning i farmakologi, med en mycket snabb pratande förvirrande föreläsare, sen bar det av till Gerda och ett litet gympapass med Nett. efter det har jag lyckats göra lite instuderingsfrågor och nu i vkäll blir det Tv.

En lugn torsdags kväll-ska bli härligt. Jag har ju faktiskt tagit helg nu:-) Ledig i morgon! Men ska försöka få lite mer plugg gjort, hinna med ett gerda pass och sen blir det Helsingkrona och slager i mon kväll/natt. dansa gärnet med Frida ska bli så kul!!'

Hoppas det snöar minder hos er och att livet leker, vi hörs och störs.

Onsdag mitt i veckan!

var det onsdag mitt i veckan igen, tiden flyger fram. Idag har jag sprungit en sväng ocg faktiskt fått lite pluggande gjort:-) Så sitter här i siffan och känner mig ganska nöjd,

i kväll blir det box med frida och är lika peppe som vanligt;-) Men efteråt är det alltid lika underbart haha. I morgon blir det skola igen och sen är det helg!!

Blev ett kort inlägg idag, men så kan det va. ha det bäst så hörs och störs vi!

Ganska nöjd.

Idag är jag ganska nöjd faktiskt:-) Sov till 09.00, tog en lugn morgon och gick sen o tränade vid elva (dock inte min snygga instruktör idag haha:), efter det blev det hemma gjorda hamburgare och några kapitel lästa om bakterier och sjukdomar. Så nu är jag lite lätt hypokondrisk:-)

Hann också med en promenad i ett ganska fint vårväder, nu har jag precis kommit hem från en fika kväll med Mia, mycket trevligt och mysigt, kul att komma utanför lägenheten och bara vara lite.

De resterande timmarna innan sängen annalkas blir det Tv, och kanske några sidor om bakterier till! Vi hörs och störs!!

Lite plugg lat.

Nu har helgen gått och den nya veckan har startat, borde läsa lite och kolla lite läkemedelsräkning. Men föreläsningen i morgon är inställd så det ger mig en ledig tisdag, så tänkte tillåta mig att vara lat idag och i stället ta en pluggning imon:) Man ska ju inte överarbeta haha!

Hade läkemedelsräkning i skolan idag, och oj vad ringrostig jag är på matte! Har inte läst det på 3 och ett halvt år- och det märks. Men ska nog gå bra när man kommer in i tänket igen!!

Efter det blev det ett pass på Gerda, ny instruktör- mycket snygg om jag får säga det själv. Gav lite extra bara för att impa haha!

Nu har jag precis kommit in från en skön promenad och lite mat handling, resten av eftermiddagen blir nog att plocka lite här hemma och sen bara slappa!

Hoppas ni har haft en bra måndag, vi hörs och störs!!

Regnet bara öser ner!

Söndag och det bara regnar. Hann i alla fall med en spring runda innan det började på allvar. Har precis varit i Malmö o kollat lägenheter med Mia och Jonas, bilder kan ljuga- vi vet!

Kul att komma ut från lägenheten en stund, så nu kan jag sitta i soffan och bara softa utan att det spritter i benen. Hade nog tänkt mig att sitta kvar här tills det är dags att gå och lägga sig i kväll:-P

Borde läsa några kapitell inför tisdag, men man ska inta överarbeta sig och har jag bestämt mig för en plugg fri helg så blir det en plugg fri helg:-)

Hoppas ni haft en bra helg och får en bra vecka, vi hörs och störs!!

Ibland blir det ensamt

Klockan är  och jag har inte gjort något vettigt idag, jag har inte ens tränat!! Vad är det med mig- skulle tränat vid tre men kunde inte förmå mig att gå till Gerda, har ingen lust helt enkelt!
Har till och med sovit en stund nu i eftermiddag, jag brukar inte sova på eftermiddagarna längre! Jag har tråkigt också.

Ibland är det bara så det är, tråkigt! Men man får överlev det med, ska laga mig lite pannkakor i kväll o äta vindruvor:-)

Det är i såna här lägen man önskar man hade haft någon att dela det tråkiga med, nån som bara finns där utan att man behöver anstränga sig. Men det kommer kanske någon nån dag;-P

Ha en bra lördags kväll, så hörs och störs vi!

Omtenta 9/4

var det bestämt, blir omtenta 9 april, gjorde tentan idag och det gick inte alls, men det räknade jag ju med så känns inte jätte hemskt. Läraren som ska rätta min kommer att få många glada skratt, det jag inte kunde gissade jag friskt på:-)

Nu i kväll har jag varit ute hos min sjuka syster och hållt henne sällskap, har bara blivit, TV, godis och prat, mysigt som attan tycker jag!


Nu snart blir det sängen, ska bli skönt o sova utan att tänka på plugg- ska släppa det denna helgen i alla fall!

Ha det bäst så hörs och störs vi!

Oj, Oj, Oj.

Har pluggat idag med, så inget nytt på den fronten. kollade däremot omtentorna till denna tenta (vet att det kommer att behövas), och till min stora förskräckelse låg de på väldigt dåliga datum. Den första 9/4 kan jag gå på, men sen den 16/5 då är det göteborgsvarvet och den i augusti som jag såg som min räddning är den 7/8 och då är jag i London!

Detta betyder att jag måste klara den den 9/4- Hjälp, men men, det är 5 veckor tills dess så jag ska klara den då!!! Jag får väl plugga dag och natt om det så behövs.

Längtar tills imon kväll då tentan är över, för även att jag kommer att behöva göra om den så tänker jag inte plugga någonting i helgen!! Jag ska bara göra roliga saker, efter denna vecka kan jag behöva det.

Masade mig ut och sprang en runda mellan plugget idag, fy fanken vilka sega ben, men tog mig runt i alla fall. I kväll blir det nog ett sista plugg pass, nån halvtimme timme i alla fall. Annars blir det Tv för min del:-)

Kan bara säga att det inte är så roligt och plugga när det inte ger så mycket, känns som jag inte har någon hjärna haha. Ha det bäst vi hörs och störs!


Det är sådana här veckor jag längatar efter min pälsboll!

Är det här ett liv?

Nu är det onsdag och jag är mer än måttligt trött på att plugga! Det hade varit ok om jag kännde att det fastnade, men känns som jag läser och läser, traglar och traglar utan att det ger ett skit- ganska hopplöst faktisk. Har suttit hela dan fram till fyra och nu orkar jag inte mer.

Nu får det bli TV i ett par timmar innan det är dags att bege sig till Boxen. Ska slå ut all min tenta ångest, eller hopplöshet snarare! Min hjärna vill helt enkelt inte lära sig vad varenda ben i kroppen heter eller exakt hur blodkärlen går-Suck, jag är verkligen en stor suck för tillfället!

Jag och Nett lyckades i alla fall komma ut i solen en liten stund i förmiddags, gå och snacka va sig är alltid bra i plugg tider.

Nej nu ska datorn stängas av efter att ha gått på högvarv hea dagen, ha det bäst så hörs och störs vi!!


Borde plugga, men har tagit ledigt.

var tisdagen också snart slut, hade ställt klockan på 07.00 i morse men min kropp ville inte alls vakna då så madde gan den sovmorgon till kvart i åtta- men då var det upp och i med  frukost. Sen blev det plugga hela förmiddagen plus lite nu i eftermiddag.

Sen bar det av till Gerda, var visning i lägenheten så här fick vi inte vara, ocg vad kan vara bättre att fördriva tiden med om inte ett gympaXstång pass med Nett vid min sida:-) Alltid lika skönt efter träningen.

Fördelen med att det är visningar här lite ibland är att lägenhetn blir städad och iordning plockad så nu sitter vi i Tv:rummet nett och jag o bara slappar med varsin dator i knät- är det det man kallar att umgås? haha

Skulle plugga latinska ord och kroppens alla ben i kväll, men känner nu att jag inte orkar och vill så jag skiter helt enkelt i det, får bli slapp för hela slanten i stället!

Ha det bäst så hörs och störs vi!


Omtenta här kommer jag!

Otroligt omotiverande att plugga på nått man vet man kommer att få göra om!! Uppe med tuppen i morse, åkte med pappa in till hans jobb för att skriva ut mina anteckningar för att sedan ta tåget ner till Lund halv åtta.

Pluggade de två timmarna på tåget, gick hem, packade upp och sedan har jag försökt plugga tills nu, nu orkar jag inte mer- tur att Mia kommer snart för att dra med mig till lite träning på Gerda, jag känner mig helt slut så kan behöva lite adrenalin!

Känns så meningslöst att plugga, är så mycket att jag dlrig kommer att lära mig det, det känns som jag kan allt onödigt men inget relevant- men men har ju några fler dagar på mig- SUCK!

Igår var jag på info träff om sommar teatern, så jäkla gött o träff allla igen och teatern verkar bli riktigt bra, jag längtar så jag kan dö!! Låt repen börja nu!!!

Nu blir det träningskläder på.
vi hörs och störs!!

Söndag igen

var det söndag igen, tiden går ruskigt fort. Idag har jag pluggat lite och sen kollat en del på vasaloppet, ganska skönt faktiskt att sitta i soffan och bara titta när andra åker de där jäkla 9 milen:-) ganska skönt o ha sitt gjort haha.

Har också varit en sväng ute hos farmor och huggt lite ved.

igår var det slager hos Malin, så underbart, alltid lika roligt och träffa dig din knas!! Måste bli snar5t igen:-)

Nu bär det snart av till karlshamn o loket, men vi hörs och störs

RSS 2.0