Back in Lund

Så var man tillbaka i Lund och en ny vecka har börjat, måste erkänna att det alltid är lite vemodigt att åka tillbaka efter en mysig helg hemma, men i samma stund man kliver av tåget i Lund känns det lika bra som vanligt:-)

Har dock lite plugg ångest, mycket som ska göras de tre sista veckorna nu! Men det får la lösa sig.

I kväll blir det i alla fall inget plugg! Har dock sprungit och det gick sjukt bra, benen känndes som om de svävade:-)

Imon är jag ledig och då blir det plugg, plugg och plugg- kanske lite julpyssel också!

Höres och störes

1:a advent

Så var första ljuset tänt, har haft en soft söndag, gått en sväng med mamma o pappa ute vid salsjön. Kollat längdskidor på Tv och bakat en mjuk pepparkaka:-)

Sitter o funderar på om man skulle packa ihop sig för hemfärd tidigt imon, men det får nog vänta (packandet alltså).

Som sagt 06,14 går tåget imorgon bitti, sen väntar en plugg vecka- måste börja plugga till tentan- Känner mig sjukt oppep, vill bara att det ska bli jul nu!!

Malin var här igår, var jätte mysigt- älskar dig vännen! Pratade om allt och inget:-)

Höres och störes

Lördagsmys!

Ännu en gråmulen lördag, men har hitills varit ganska bra ändå. Började med att springa ut till tiaz- där väntade pannkakor:-) Så efter en skön springning och goda pannakakor gick jag bort till farmor och hjälpte henne med att få advents fint.

Nu Har jag precis ätit och tänker ha en lördags mysig eftermiddag, med inga måsten och krav:-)

I kväll kommer världens bästa malin och då blir det mys på riktigt!

Höres och störes

Fredag!

Så var man i Blekinge igen:-) Tog en rullskidor runda i går morse sen åkte jag hem vid tjugo i elva- skönt o slippa den värsta rusningen på tåget. Ägnade efetrmiddagen åt att försöka fixa mamma o pappas dator som är lite skev:-) Gick donte så bra.

På kvällen blev det pingisträning (hittade dock inte mitt racket först, det låg på pingisen i en låda för nybörjare:-P) Det gick sjukt bra! Jag var bäst, slog både pappa och Tiaz, har aldrig spelat så bra, helt klart att man ska vila sig i form. Har inte rört ett pingis rack sen i maj!

Idag blir det Klippning snart (skönt), sen optikern, kanske lunch med pappa och sen blir det nog lugnt. I kväll blir det mys med mamma o pappa och imon blir det Farmor och Malin.

Helger är bäst.

Höres och störes!


Lång dag!

Började med springa en runda vid sex, sen skola till tolv. efter det laga mat och sen städa, putsafönster och sätta upp adventssakerna. Nu har jag renskrivit dagens anteckningar och klockan är tjugo i sju!

Nu blir det slapp rästen av kvällen, struntar i föreläsningen imon, så tar en rullskidrunda- packar ihop mig och sedan stryr jag skutan mot blekinge!:-)

Höres och störes

Återhemtat mig

Har återhemtat mig från förmiddagens äckel chock! Har lyckats plugga lite, simmat lite, gott lite och köpt små julblommor. Ikväll bir det squas och imon skola!

Höres och störes

FY VAD ÄCKLIGT!

USCH- Har rensat avloppet på tvättstället på toa!! Fy fan vad äckligt!!


Känns redan som helg:-)

Det är måndag kväll, har varit på sjukhuset o haft föreläsning om olika röntgen hela dagen, förmiddagen var ganska intresant men eftermiddagen sög tyvärr fett! Men efter det blev det träning- en ny intsruktör som var väldigt bra!

Hem, duscha, laga lite mat och tvätta lite. Nu blir det slapp med tända ljus. Känns redan som helg, ledig imon, halvdag på onsdag och en föreläsning på torsdag som jag inte bestämt mig för om jag ska gå på eller inte och sen ledig på fredag:-)

Livet kunde vara värre.

Höres och störes!

P.s Madde vill gärna ha en ny pyjamas och ett underställ av tomten, sen gillar hon tomtar som är påhittiga;-) D.s

Regn igen

Det fina vädrte höll inte i sig så länge! Vaknade åter till en regnig dag. Tog mig i alla fall ut på en springrunda, vill gå en sväng- men det är det inte värt.

Har pluggat lite, ätit lite och nu vet jag inte riktigt vad jag ska ta mig för, är ju bara skit på tv:-P

Snart en ny vecka, men det är en ganska soft vecka! heldag imon, ledig tisdag, gåt till 12 onsdag och sen åker jag hem på tosdag eftermiddag- ska klippa mig, äntligen åker rufset!!

Hoppas ni haft en bra helg. Höres och störes!

lördag

Varit en sväng på nova, handlat några fler klappar, och en tunika till mig själv:-)

Vad som händer i kväll vet jag inte än, kanske ut gång, kanske film, kanske inte ett skit. Mobilen har varit tyst än så länge.

Borde kanske gå ut i det fina vädret- men pallar inte!

Höres och störes.

Förts klapparna klara

Äntligen skiner solen! Vaknade till en fin dag idag, hela kroppen känndes 5 kilo lättare bara av det! Haft en mys dag, ätit gott med mia, varit på stan en runda o inköpt de första julklapparna:-)

Slagit in de första klapparna- det är nästan det som är roligast hihi.

Nu blir det fredagsmys, med tv och slapp:-)

Höres och störes!


Nu är det helg.

Nu är det helg igen, denna veckan har bara flugit iväg! Har precis renskrivit det sista så nu tar jag helg:-) Vädret är grått och trist som vanligt och jag har en stortå som gör sjukt ont! Antingen har jag fått nageltrång eller också en klämskada. Lyckades i alla fall åka en runda på skidorna idag- men ont gjorde det.

Imorgon blir det fredags mys hela dan, om tån tillåter ska jag springa en runda, sen ska jag ner på stan och se om jag kan hitta några roliga julklappar, kvällen ska jag ägna åt att inte göra ett skit:-)

Höres och störes!

Kuling och ösregn!

Skåne är inte charmigt för fem ören, har inte varit det på typ 3 veckor, grått, grått och åter grått! Idag är det inte bara grått- idag ösregnar det och blåser kuling. Att cykla hem från skolan var ingen höjdare, men nu när man väl är inne tänker jag inte sticka nosen utanför dörren förens imon:-)

Skola hela dan idag- gått bra, I kväll blir det slappa framför tv:n- gött!

Imon är det skola till halv tolv sen är det helg!!

Höres och störes

Trött, tröttare, Jag!

Är sjukt trött idag, vill inte gå upp ur sängen!! Hoppas jag inte somnar på squas planen:-P

Idag har det varit plugg, promenad och practicum, imon är det skola hela dagen lång.

Höres och störes!!

måndag!

Övervägde seriöst att skita i första delen av föreläsningen idag, var sjukt trött i morse, ögonen ville inte öppnas och kroppen ville inte ut ur sängen! Men lite viljstyrka och envishet fick upp mig ur sängen även denna morgon.

Och tur var väl det för vi har haft en jätte bra föreläsare idag:-) Han pratade precis lagom mycket, och pratade så man förstod!

efter det blev det Gerda, sen hem o laga lax med ris o grönsaker och nu har jag gått en sväng, kände att hjärnan behövde luft!!

Tisdag i morgon, får la se vad dagen har att bjuda på mer än practikum

Höres och störes

Slut

Helgen lider mot sitt slut:-) Den har varit jätte bra o innehållsrik.

Idag har jag visat mamma o pappa min skola o lite omgivningar här i lund. Sen pluggat lite, sprungit en sväng och kollat in det nya IKEA varuhuset- var gigantiskt!

Köpte lite ljus, julpapper o en vitlökspress:-)

Höres och störes

Mys:-)

Haft en jätte mysig fredagskväll hos mia o jonas, med god mat och fint sällskap, efter en natt på deras soffa blev det att gå på stan med familjen, sen i kväll har vi ätit grekiskt och varit hemma hos mig o spelat:-)

Riktigt mys helg med andra ord:-) Så himmla gött!!
Att bara umgås med familjen ibland är det bästa som finns, de betyder så himmla mycket för mig allesammans!!

Älskar er- puss puss!! (även brodern hemma i blekinge;-) )

Höres och störes!

Fredag:-)

Jag älskar fredagar- hela helgen bara ligger framför en och väntar.

Idag kommer mamma o pappa, och just nu sitter jag hos mia o bara slappar. Ikväll blir det god mat och kanske lite vin:-P

I morgon blir det att se lund och kanske lite shopping.

Haft en föreläsning idag, föreläsaren pratade dock sönder den, hade varit intresant om inte hon hade snackat de där 5 min extra till varje bild!!

Ha en bra fredag, höres och störes

Böckerna på hyllan

Pust nu orkar jag inte renskriva mer- nu tar jag torsdags kväll!!

Började dagen med milen på mina älskade rullskidor, sen blev det skolan till halv ett. efter det Tvätt och sammtidigt plugg. Nu orkar jag inte mer och ska laga mig lite middag, magen börjar protestera:-)

Ikväll blir det bara TV, och imon går jag mellan 09-12 och sen kommer mamma o pappa på eftermiddagen, ska bli en riktigt mysig helg:-)

Höres och störes!

Lång dag

Startade dagen med springning, sen har jag varit i skolan till 16.00, snart är det bio och sen är det torsdag:-)

Tiden går ganska fort just nu:-)

Duktig även idag

Vaknade till smatter på rutan- sjukt trött på detta trista väder- om inte solen kommer snart emigrerar jag!

Men men, har i alla fall varit i skolan idag- gick bra, hade två bra föreläsare så timmarna rann iväg! Efter det blev det Gerda och Gympastång, därefter hem o duscha för att sedan cykla iväg för att få gris vaccinet.

Vaccinet är inne i mig och nu håller jag tummarna för att jag inte ska vakna med feber imorgon!

Har skrivit rent anteckningarna från idag nu i kväll, har nog aldrig startat en kurs lika flitigt som jag startat denna, men som sagt vi får se hur länge det håller i sig:-)

Höres och störes

Tillbaka i verkligheten!

Så var man tillbaka i verkligheten igen:-) Första dagen på biomedicin II är avklarad och det känns faktisk bra att vara tillbaka i skolan.

Har till och med renskrivit anteckningarna till dagens två föreläsningar- kors i taket, jag måste ha varit plugg sugen haha.

I kväll blir det soffan som gäller är ju inget toppen väder direkt få behöver inte ha dåligt samvete, regnet öser ner och det blåser ganska mycket- ganska mysigt inne väder:-)

Nej nu blir det att laga fläskkarrè med ris- magen knorrar.

Ha det bäst höres och störes

Mat och städ.

Efter en lugn lördagskväll har jag haft en produktiv söndag, Har stor handlat, bytt lakan, städat och lagat fläskfilèt:-)

Nu sitter jag i fotöljen och undrar vad jag ska ta mig till nu?

I morgon börjar nästa kurs i skolan- biomedicin II ska bli kul (tycker jag la fram till tisdag hihi).

Höres och störes!

TP

Hade värsta beslutsångesten igår, festa eller inte festa! Kom till slut fram till beslutet att bara vara hemma o chilla, köpte nötter o en skvallertidning, tände lite ljus o satte på julmusiken. Får då ett mess av jacob- ska du med o spela spel på delphi?

Delphi ligger typ 2 min från min lägenhet så jag tackade ja- blev en kväll med TP (jag sög by the way) och trevligt sällskap.

Idag är det lördag, grått och trist och jobb som väntar- ingen ultimat lördag om ni frågar mig! Men inte mycket att göra åt.

Hoppas ni får en bra dag höres och störes.

Så var den gjord

Jaha, precis kommit hem från matte tenta, den gick som väntat- skit:-)

Var faktiskt lite lättare än jag trodde, men gick ändå inte min väg idag, så nu får man ladda för omtenta den 12/12.

I kväll är det utgång, tror jag, är inte så sugen så vet inte om jag bara ska vara hemma o ta det soft i stället, men det är många timmar tills jag måste bestäma mig så vi får se vad kvällen bjuder på- dansa järnet eller värma soffan?

Höres och störes

Tenta Fy!

Varit ledig idag, sprungit, pluggat o träffat Frida o Maria- skulle plugga, blev mest prat:-) Men det var så skönt att bara träffas!

Tenta imon:-( Kommer inte att gå alls, men men får gå som det vill- finns omtentor:-)

I kväll blir det slapp och sapp!

Höres och störes

Äntligen nästan slut

Så var praktiken nästan slut, har bara ett eftermiddagspass kvar på lördag, hade slutsamtal idag och det gick jätte bra:-) Men fy vad dålig jag är på att ta komplimanger:-P

Har tränat o pluggat lite matte, nu blir det tända ljus och mys resten av kvällen!"

Grymt skönt o slippa gå upp klockan sex något mer!!

Höres och störes

Julmusik och matte

Fick gå vid tolv från praktiken idag så jag kunde få lite matte pluggat. Har faktiskt pluggat en och en halv timme nu, men får ingen kläm på dessa FASS exempel- fattar helt enkelt inte!

Grått och trist väder som vanligt, men julmusiken som sipprar ur mina högtalare hjälper bort det värsta gråa:-)

I kväll blir det squas som vanligt på tisdagar.

Och i morgon har jag näst sista dagen på praktiken:-) Jobbar bara lördag också! Så jäkla skönt, bara man nu får godkännt på slutsamtalet:-S Men det borde man la få tycker jag!

Höres och störes!

ny vecka, nytt go!

Så har man inlett en ny vecka. Hade en underbar helg hemma i blekinge, blev visit hos farmor i lördags och trevligt teater besök i söndags- Hem till havet i olofstörm. Var riktigt bra faktiskt, hade inga förväntningar alls, men både jag och Victor satt o fick tårar i ögonen ett par gånger:-)

Idag började jag dagen kl 05.15 för att ta tåget hem till Lund kvart över sex, var på jobbet kl nio och slutade vid tre, sen sprungit en runda, packat upp och handlat. Nu blir det Softa.

Hann faktiskt plugga lite matte på jobbet, så kan softa utan dåligt samvete:-)

Höres och störes.

RSS 2.0