Tyst teater

Praktik o strul med tågen- hoppas de klaffar imon när jag ska hem o repa! Ikväll har jag varit på tyst teater med Mia, den var riktigt bra- kanon skådisar!!

Innan teatern blev det en hamburgare och ett gals vin på viggos:-)

Imon är det påsk och dags för blekinge ett tag!!!!

Höres och störes.

Smila!

Första dagen på praktiken avklarad, tror nog att jag kommer att trivas. Idag har jag varit på BVC och håller med vad frida sa i vintras- oj vad man ler hela tiden, har nästan kramp i käkarna:-P

Dagen har varit lång, cyklade hemifrån (på den nya cyklen- sjukt bra) vid 06,20 och kom hem vid 18.30. Men både praktik och gymet avklarat.

Blir nog tidig läggdags ikväll och imon är sista dagen innan påsk!!

Höres och störes.

Trött trött trött

Oj vad trött jag är!! 4 h sömn i fredags, för lite sömn i lördags o igår natt, mina ögon ville inte öppnas i morse och nu är jag sjukt trött, får bli sängen så fort fotbollen är slut i kväll- måste vara pigg imon på praktiken:-)

Syster yster på besök, lunch och mys och ikvll fotboll hos henne o jonas:-)

Höres och störes.

Rep

Så var första Repet för detta år avklarat- o vad kul det var, vill inte vänta ända till torsdag innan nästa gång!!

Helgen börjar redan gå mot sitt slut och det tycker jag är synd! Konserten med Saxon i fredags var väldigt bra, kul att det var en så blandad publik- allt från 10 år och uppåt.

I går var det kommunmästerskapet i pingis och det var nice, spelade hyfsat och har till och med lite träningsverk idag:-P

Som sagt repat idag och snart blir det att kolla på teater i ronneby och imon börjar en ny vecka:-)

Höres och störes.

Cykel i sovrummet.

Blev ingen blogg igår- jag hann inte. Var ledig igår och det känndes mycket märkligt måste jag säga, var så länge sedan jag bara hade en dag här hemma som jag kunde göra vad jag ville på.

Började med en runda till gymmet, sen blev det att städa av lägenheten lite snabbt, laga lite mat, gå ut till Mia, sola på hennes ballkong, ta bilen hemta henne i stan, köra till biltema, köpa cykel, åka hem, ät, gå ner till frida för fika och skitsnack med tjejerna och sen hem o sova.

Oj blev ju riktigt mycket gjort igår:-P Anledningen till att cyklen står i sovrummet är för att jag inte har kunnat pumpa de förbaskade hjulen! Nn konstig ventil så nu måste jag köpa en ny pump, men det får vänta till nästa vecka!

Idag ska jag sätta mig ute i solen o läsa en bok, sen blir det konsert i kväll. Imon blir det kommunen och på söndag första repet!!! Är sjukt taggad, känns som om livet leker för tillfället!!

Ha en underbar helg, höres och störes.

Klart

Ja så var även denna kurs till ända, ska skicka in det egna arbetet inmon sen är det bara att ladda om inför praktiken nästa vecka:-)

Eximinationen idag gick alldeles utmärkt, och känns sååå skönt att man nu har en lång helg framför sig! Undra vad man ska hitta på? Konsert på fredag o sen hem till blekinge är det ända jag vet hittils.

Hoppas det blir ett cykel köp någon av dagarna i alla fall- den gula faran låter så mycket att någon ringklocka behövs inte på 7 mils omkräts, till och med jag tycker den är för pinsam nu! Det är inte mycket som får mig att skämmas bör tilläggas, den låter lite som en blandning mellan ett jet plan och en trasig skördetröska.

Höres och störes.

Plugg.

Tisdagen lider också mot sitt slut- oj vad tiden går, lite läskigt faktiskt! Idag har jag varit i skolan, grupparbete stod på schemat och nu är sista arbetet inlämnat från grupp 10:-P Imorgon blir det redovisning  och sen är denna kurs slut:-)

Pratade med min praktikplast igår och de verkar jätte trevliga så ser faktiskt fram emot vårdcentral i fem veckor!

Ikväll blir det lugnt, kunde inte sova i natt så hoppas det ska gå bättre den kommande natten:-)

Kanks blir lite manus läsning till, me like:-D Längtar tills slagsmålen ska repas! Då får du akta dig Tess, Inga-Lisa slår på allt som rör sig:-P

Höres och störes

lite gjort

Veckan är igång, har varit en ganska bra måndag. Lämnat in sista grupp rapporten för denna kurs, gjort klart vår poster och laggt upp hur vi vill att föreläsningen ska vara. Jag har också skrivit Lärande delen på det enskilda arbetet, så bara en del kvar:-)

Strax blir det willys för lite mat handling så här i rusnings tid en måndag:-P

Kvällen blir lugn och morgondagen mer skola.

Läste manuset igen igår:-) Det är sjukt bra och jag tycker det ska bli förbaskat kul att spela Inga-lisa igen, det bästa är att jag får slåss lite iår också:) haha

Höres och störes.

Inga-lisa

Inga-Lisa is back! Så jäkla gött ska det bli, 16 år äldre och ilsken som  bara den:-)

Helgen börjar ta slut, men den har varit toppen! Manuset är sjukt bra, rollen exakt den jag vill ha, underbara människor, vinst för mjällby- vad mer kan en tjej begära (skulle vara en kille då haha, men kan inte få allt).

Måndag imon och nya tag- äsch vad fan, snart helg igen!!

Höres och störes

Dag ett- klart

Så var första teaterdagen för iår klar- så jäkla gött!! Härliga människor och många skratt, är dock lite förvirrad! Trodde inte jag skulle vara det, men hjärnan spelar mig spratt.

Imon blir det manus läsning:-) Ska bli kul o se hur min roll har utvecklats från förra året:-P Ser fram emot en giddig sommar och underbara vänner.

Kväll en är oplanerad- tips, bara ge mig ett mess

Höres och störes.

Jaha

Så var fredagen här och snart är det kväll. Skulle åkt in till k-hamn för sjukgymnast besök idag, men sjukgymnasten blev sjuk så blev ändrade planer.

Har i stället sprungit en runda, varit på karlssons en sväng, lagar våfflor och sedan varit hos farmor nu i eftermidag- där blev det spel för hela slanten, Jag vann 2 mollar och en skippo och hon en molle och en skippo. Så mycket har jag inte spelat på väldigt länge!!

Ikväll blir det resturangbesök med familerna svensson/olsson- Bara vin står för lokal:-)

Höres och störes.

Lång helg

Så har man packat ihop plugg sakerna och tagit fram väskan som ska med till blekinge:-) En lång helg ligger framför mig.

Varit i skolan idag, skrivit det sista på arbetet och små plockat lite här och där,

Snart blir det promenad ner till stan för vidare transport hem!

Gött det känns när man har allt roligt framför sig:-)

Höres och störes.

Rump chock!

Onsdag och seminariet idag gick bättre än förväntat, efter det blev det lite finlir med ditten och datten med gruppen, och snart ska jag packa inför hemfärden imon.

Men den största händelsen idag måste jag säga var det faktum att jag gick och visade rumpan hemmifrån och halvvägs till skolan! Klänningen hade hakat upp sig i jackan:-) Men va fan, det bjuder jag på haha

Snart är det teater!!

Tisdag.

Tisdagen börjar lida mot sitt slut, har varit i skolan hela dagen och det har flytit på riktigt bra:-) Imorgon är det seminarie och det kommer nog tyvärr inte att gå lika bra, men vi överlever nog!

Lite småtrött men vid gott mod hihi.

största frågan just nu är om det ska bli vanlig kvällsmat eller om jag ska laga något "riktigt"- oj vilket I-lands problem egentligen:-P

Höres och störes.

En klar

Så var snart en dag klar! Tre kvar sen bär det hem till blekinge för teater och sjukgymnast. Dagens arbete har flytit på riktigt bra och jag känner mig nöjd.

Men allt känns bra för tillfället- Mjällby spelade ju riktigt bra igår:-D Heja heja maif!!

Veckan ser ut som förra veckan, med skola och grupparbete varvat med lite träning. Men till helgen blir det äntligen teater!! Giddigt:-)

Höres och störes!!

Glömde igår.

Dagen igår bara försvann! Från att inte ha något att göra alls, blev det road trip med mia och jonas upp till Höganäs och Mölle, var jättemysigt och trevligt, sen blev det fotboll, matätning och slager:-) En väldigt härlig lördag  med andra ord- vad skulle jag gjort utan systra mi!

Idag började dagen tidigare än jag tänkt mig då jag vaknade vid kvart över sju redan- inte mycket att göra åt, blev att snöra på sig skrona och ge sig ut o springa, dock får jag sjukt ont i ljumsken efter ett tag så var inte så nice!

Dagen annars består av matlagning och fotboll, med andra ord en bra söndag:-)

Höres och störes.

Fredag

Äntligen helg. Började dagen med att springa, sen blev det skola och lite grupparbete. Hem o laga lax o sen börja på den enskilda uppgiften.

Badkaret har använts och nu blir det slöa, och slöa!

Kan dock inte bestämma vad jag ska äta i kväll- alltid lika svårt!!

Höres och störes

Snart!

Snart är det helg! Å vad jag behöver det. Grupparbetet sniglar sig fram, men kommer nog att bli klart imon.

Trött som ett .... är jag, men som sagt snart helg och vila!

Två hemska veckor kvar- tur att teatern kommer som ett break emellan.

Höres och störes.

Behaviorism/Kognitivism

Vist låter det intresant? Eller inte, sjukt trist kan jag meddela. Har haft seminarie idag, läraren skulle hålla sig i bakgrunde, jo tjen! Hon pratade mest av oss allihopa, och hon vet exakt hur hon vill att saker och ting ska vara!

Men vi överlevde, skulle skriva lite på nästa uppgift, men kom överens om att läsa på om behaviorismen och kognitivismen i stället. Så det är vad jag har gjort nu.

I kväll blir det bara tv och tidig läggdags.

Höres och störes.

Långa dagar

Kommer att bli långa dagar nu framöver. Idag har vi jobbat med ett arbete från nio till halv sex, lite mör i hjärnan nu! och som sagt, många dagar kommer att bli lika långa.

Längtar tills teatern börjar om en och en halv vecka:-) Behöver det, känner att inget har så mycket mening för tillfället, lite vinter deppig har jag allt blivit så här på vårkanten:(

Höres och störes!!

Spring is in the air

Har varit en lång dag, efter en lång vaken natt- har sådana ibland, går inte att somna, hoppas bara det går bättre i natt!

Dagen började med tvätt, sen blev det skola, efter skolan gymmet ocg efter gymmet en promenad i det härliga vädret:-) Kännde lukten av vår i luften, å så härligt!!

Är allmänt oinspirerad för skolan just nu, pedagogik är ingen kurs som tilltalar mig, men får la stå ut de tre veckor som är kvar.

Höres och störes

Söndag

Vaknade vid nio, slog på tv:n och såg lite på vasaloppet- så skönt att bara ligga i sängen, dra täcket tätare rutn kroppen och veta att det där har jag redan genom lidit i år:-)

Sen var det dags att snöra på springskorna, en runda i det fina vädret blev det. Knät känns bättre men nu fick jag ont i ljumsken i stället:-S

Har städat lägenheten och lagat lite mat efter detta, städningen var ett måste- dammfåttorna anföll nästan!

Eftermiddagen får vi se vad som händer, kanske en liten promenad, vem vet.

Imorgon är det en ny vecka och det känns riktigt roligt att komma tillbaka till skolan och träffa alla igen:-)

ha en underbar söndag,. höres och störes.!

Fräknar

Solen skiner och första fräknarna har tittat fram.

Gårdags kvällen var mycket trevlig, med mia och nett. Först tapas och sen två plaskor vin på finn. Lite sliten var jag när jag vaknade. Skulle stränat idag, men mitt knä har bestämtsig för att djävlas så blev inget med det. Har haltat runt sankt hans i alla fall. Hoppas det är bra imon för då vill jag ut och springa!!

En vecka till allsvenskan:-) Ska bli sjukt kul!
två veckor till teater:-) Ska också bli sjukt kul!!

Hoppas ni får en bra lördag, höres och störes.

jahaja

Ledig fredag,

Varit på gymmet.
Handlat.
Gått ut till Mia.
Kollat en deppig dokumentär o gråtit en skvätt.

Ska gå en sväng med Mia.
Åta tapas
Ha fredags mys.

Höres och störes

Himma

Himma i Lund igen- åå så skönt!!

Kroppen har hemtat sig och imorgon blir det gymmet.

Måste tacka min grupp i skolan- ni är bäst tjejer, ge mig jobb nu framöver, gör allt för att kompensera er:-)

Imorgon är det fredag och resturang. Sen får vi se hur helgen blir.

Höres och störes!!

Blåst

Har blåst typ halv storm idag, blev en timme i backen (ingen skön timme)- Nu får brädan gå i ide några månader:-)

Imon bär det hem till Lund, hoppas på ett snö fritt sådant!

Höres och störes.

onyttig/onykter

Tisdag- jag är onyttig och onykter! Men det får det fan vara värt:-) En dag per år får man vara onykter och onyttig.

Idag har vi viarit i sauna världen i lindvallen. tre sortes bastu, varm bassäng och relaxe avdelning- var precis vad min kropp behövde efter de 9 slitiga milen igår:-)

Har varit på after ski nu- om det är något stockholmare kan så är det att hålla igång en afterski, efter en kanna cider så är jag inte riktigt nykter, men va fan idag är jag värd det.

Imon blir det backen hela dagen om ljumsken håller, har väldigt ont men är sååå sugen på lite bärda imon!!! Så det får gå helt enkelt,

Ikväll blir det god mat och mer cider:-)

Hoppas er vecka är bra!*

Höres och störes.

Fan!

Oj, oj oj- jag har bokstavligt talat ont i hela kroppen! Målet idag var 8h, det gick inte! Förkylning, dåligt före och sjukt ont i armbågar och ljumskar, var en nära döden upplevelse! Blev 9h och 3 min idag, kunde lika gärna ha blivit brytbussen. Var ren och skär envishet som tog mig imål!!

Så skönt att det är ett år tills näst gång! 

I morgon blir det äventyrsbad med bubbelbad och bastu! Sedan förhoppningsvis en dag i backen på onsdag om min sljumske tillåter!

Höres och störes

RSS 2.0