Inte mycket gjort

Nu får man inte mycket gjort på kvällarna, dels är jag så trött att jag helst skulle vilja gå o lägga mig klockan sex och dels så är det ingen mening o påbörja något för Eskil drömmer och gråter ca en gång i halvtimmen från det han går o lägger sig till kl 22.... det börjar bli påfrestande nu!
 
Ja ja nog gnällt. Idag är det fredag, sista jobbdagen innan lite ledigt :-) Ska bli så skönt, i morgon styr vi bilen mot fjälls, hoppas lite fjäll luft kan råda bot på mardrömmar och annat otyg!
 
Ikväll är vi bortbjudna, ska bli mys, hoppas bara Eskil kan sova lite lugnt.
 
Hoppas ni får en bra dag och en bra helg, nästa veckan blir det nog lite glest mellan uppdateringarna, men oror er inte jag kommer tillbaka :-)
 
Höres och störes

Allt kretsar kring...

TRÖTTHETEN!
 
Just nu överskuggas typ allt av tröttheten, börjar inte Eskil sova lite (kräver inte ett mirakel) bättre på nätterna blir jag galen!!
 
Igår var en skön hemma lek dag, fick lite besök av N och C på eftermiddagen, vilket var välbehövligt då jag annars hade somnat x flera..
 
Ja ja är väl bara en fas, som mycket snart är över hoppas jag.
 
Ha en bra torsdag, höres och störes

Den tröttheten

Efter en natt med en Eskil i sängen som snurrat, sparkats och låtit som en skadeskjuten björn är jag minst sagt trött!! Känns som min kropp är i ett annat universum! Men inte mycket att göra åt, ungen är lämnad på dagis och jag har anslutit mig till landstingets värld.
 
VILL BARA SOVA!!!!!!
VILL BARA SOVA!!!!!
 
Men det kan man vist göra när man blir pensionär......
 
Ja ja trevlig tisdag på er.
 
höres och störes

Ännu en helg

Tiden går för fort! Ännu en helg har passerat. Lördagen var bara lugn hemma med massa Eskil bus. Söndagen var det EKO och tapeter som stod på programmet. Först EKO med Andreas och Eskil, lite shopping och lite fika.
Sen efter lunch kom tapetexperterna (min mamma och pappa) och 3 timmar senare var tapeterna på plats och alla nöjda och glada. Nu ska det bara in en helteckningsmatta sen är lekrummet klart :-)
 
Måndag morgon och Eskil är lämnad på dagis och jag har anlänt till jobbet, lite trött och lite opepp men bara att hugga i!
 
Ikväll blir det soffan för hela slanten!
 
Höres och störes!

Lugnt

Torsdagen var en lugn dag som bestod av jobb, plock, lek och slapp i soffan. E kom in till oss vid 03, men kors i taket så sov han till 06.20!! Halleluja moment :-)
 
Idag är det jobb till 15 som gäller sen är det helg, men det blir en lugn sådan, R jobbar som vanligt så vi blir nog mest hemma.
 
Ha en bra helg.
 
Höres och störes

Utan lyse :-)

Första morgonen utan cykel lyse :-) Det är ett säkert vårtecken, så underbart :-)
 
Igår var det ledig dag som spenderades på Spjälkö och storstädning hemma. Kvällen skulle bestått av tapetsering men varken jag eller R hade några krafter över till det. Tisdags kväll var vi barnfria och tog det bara lugnt, åt en snabb middag på brasseriet för att sedan landa i soffan för att bara vara :-)
 
Idag blir det jobb och sedan bara lugnt, kanske ett träningspass ikväll om förkylningen släpper lite framåt dagen.
 
Ha en bra torsdag.
 
Höres och störes

halv kasst

Har inte tid att bli sjuk, framförallt inte idag när jag och R ska vara barnfria över natten! Förkyld, tung i bihålorna och svettig, känns så där. Men bara att tänka bort och jobba på.
 
E lämnad på dagis helt utan problem, den killen hinner knappt vinka till mamma längre när hon går <3
 
Som sagt barnfria i kväll, vilket innebär att äta ute och sen bara ligga i soffan :-)
 
Imorgon blir det grillning på Spjälkö, ska bli mys!
 
Ha en fin tisdag!
 
Höres och störes

Går för fort

Helgerna går alldeles för fort!! Känns som det var fredag alldeles nyss och nu är det måndag igen.. suck idag är jag trött. Att Eskil skulle upp klockan 05.00 gjorde inte saken bättre! Men men nu är dagen igång så bara att hugga i.

Helgen har varit bra med loppis besök, middag och svärföräldrarna med mina föräldrar och sen övernattning på Gyön:-)
 
Hoppas ni haft en bra helg
 
Höres och störes

gud vad fort tiden går,

Redan fredag och med det helg!
 
Några timmar på jobbet och sen blir det fredags mys tills R ska i väg o jobba. Imon blir det svärföräldrarna och mina föräldrar och lite mat, söndag tar vi som den kommer.
 
Överlevde pingisträningen igår föresten, 16 ungar i olika storlekar och utföranden kan få vem som helst att tappa fattningen :-P
 
Ha en bra fredag och en trevlig helg!

^Höres och störes!!

Tröttttttttttt

Så sjukt trött, sover inte E på nätterna snart får jag både grått hår och psyk bryt.....
 
Dagen igår var en lugn hemma dag för mig och E, lite lekbesök på fm och lite mat inhandling på eftermiddagen. För min del blev det att avsluta dagen med lite simning med bästa syster.
 
Idag är det jobb på schemat och i kväll har jag lovat brorsan att ta hans träning med pingisbarnen, så blir två timmar i Bräkne-Hoby :-)
 
Hoppas ni fått sova bättre och får en bra torsdag!
 
Höres och störes

Så trött

Nu börjar tröttheten vinna, efter ca 2 veckor av en tok orolig natt Eskil och samtidigt en morgon pigg sådan börjar nu både jag och R bli lite smått knasiga. Snälla lilla rara unge sov !!

Tisdag idag och ännu en varm solig "vår" dag lovas. Igår var helt underbart väder. Synd att man var tvungen o jobba när det är så fina dagar, men kommer väl förhoppningsvis fina lediga dagar med :-)
 
I kväll är det vattengympa igen, ska bli roligt som vanligt!
 
Höres och störes

Längtan

Nu längtar jag till Maj :-) I lördags bokades resan till Cypern, så i maj åker R, E och jag plus J, R och E en vecka med all inclusive till Aiya Napa :-) Ska bli så härligt, vi flyger från Växjö med så inget direkt avstånd till flygplatsen !

Annars har helgen varit bra, Maja mys i fredags, slappedag i lördags med det sista tapetrivandet på schemat. Igår blev det spackling, träning, fika och sedan renoveringstapetsering. Med andra ord har helgen varit toppen! :-)
 
Nu nalkas en ny vecka, hoppas på en riktigt bra sådan.
 
Höres och störes!

Tröttheten

Tröttheten börjar få övertaget på Gösvägen nu, Efter en vecka med orolig sömn delux från E:s sida är nu föräldrarna på gränsen till trött kollaps.. Men lever på hoppet om bättring :-) Lite trötthet har väl ingen dött av ;-)
 
Sista dagen på jobbet för denna veckan, hoppas dagen går fort för ikväll vankas det vin och sushi !
 
Helgen hoppas jag består av att göra iordning lekrummet... Har dock mina tvivel!
 
Hoppas ni får en bra helg!
Höres och störes!
 
 

Bus och mys

Igår var en riktig bus och mys dag :-) Först åkte jag och E upp till Svängsta för att leka o dricka kaffe, sen blev det sova och efter det bus hos farmor och farfar :-)
 
Efter en orolig natt är både jag och E lite slitna, men han är på dagis och jag är på jobbet :-) Ikväll blir det lugnt, kanske ett träningspass om jag orkar.
 
Ha en bra torsdag!
 
Höres och störes

Ont

Har typ ont överallt! Träningsvärk efetr skidåkning är inte att leka med!! Men härligt att man känner att man lever :-P
 
Har precis lämnat E påå dagis och det gick toppen bra, så duktig kille som inte ens blir ledsen när jag går. nu blir det jobb och ikväll någon form av träning, kan dock inte bestämma mig för om jag ska åka skidor med mamma och pappa eller gå på vattengympan , hum dessa val!!

Ha en bra tisdag.
 
Höres och störes

Hej skoskav:-)

Så var denna helgen med förbi, började i fredags med trevligt besök av J och R. Lite vin, pizza och rese koll, nu är bokningen nära!
 
Lördagen bestod av bad, schopping och mys. I går blev det skidor för första gången i år :-) super kul och bara den milen gjorde mig sjukt sugen på Vasan, så vi får se om jag ska vara en sån idiot i år igen ;-) Så idag har jag skoskav och lite träningsvärk på diverse konstiga ställen, men så värt det!
 
Ny vecka inleds och med den nya möjligheter!
 
Hoppas ni haft en bra helg,
 
Höres och störes

RSS 2.0