Lite less

Känner mig lite less just nu, less på för lite snö, less på halka, less på förkylningar och less på mörkret. 

Men det blir bättre och det blir även lessheten, det vet jag, men lite tungt just nu. Kom på igår att R ska jobba natt/kväll hela nästa vecka så då går det ju inte heller o åka skidor... går bra nu 🙈 

Höres och störes 

Jaha

Inga skidor igår. Nett alldeles grötig i halsen stackarn. Jag ligger inte och kör upp till karlsnäs själv när det är mörkt och halt. Men har ingen direkt panik över detta, är vi bara friska och det inte är 30 minus när vi slasharna tror jag nog vi ska ta oss igenom loppet iår, så håll tummarna!! 

Jobb idag och sen lugnt, är lite trött för tillfället så denna veckan låter jag mig själv flyta med lite, och inte vara så hård mot mig själv.,

Ha en bra dag, hörs och störes. 

Vi och skidåkning..

Skulle åkt i onsdags, då sprutade de snö, planen är att åka idag, då vaknar Nett med halsont, går bra nu 😂🙈 

Helgen var bra, trevlig 30 års fest och lyckad överraskning av mamma i lördags, den bästa ska det bästa ha 😘 

Mysig dag igår med mannen hemma på förmiddagen, kaffe och lek hos svärföräldrarna på eftermiddagen och på kvällen lyckades Eskil o Abbe leka helt själv i över 30 minuter utan att bråka 🙀😂 vad hände där liksom. 

Ha en fin dag, Höres och störes. 

Några timmar

Ingen skidåkning igår.... de skulle tillverka mer snö så skidåkningen får vänta till tisdag, men då jäklar!!! 

Idag är det jobb och då ett par tre timmar av ensam jobb och med lite  patient besök som vi inte är vana vid, men hoppas både jag och patienterna ska överleva 😂👌🏼 

Sen tar vi helg och kör ett par nätter på Gyön innan det blir fest på lördag kväll! 

Ha en fin dag! Höres och störes. 

Halt

Hjälp vad halt!! Karlshamns kommun slösar inte på sanden detta år om man säger så! Men alla är lämnade och på rätt plats, nu kickar vi igång en ny dag. 

Avslutade dagen igår med en spring runda, med dubbade skor gick det toppen fint 👌🏼 ikväll är tanken att premiären på snö ska inträffa, inte helt säkra på om det går dock då hemsidan är lite svår tolkad, men vi kör väl upp och provar.

Bra med en ekonom i familjen, jag hade glömt nått avdrag i deklarationen, vips så hade pappa skrivit ihop nått fint och hej och hå en vecka senare är jag berättigad till 2700 kr tillbaka 👌🏼 tack pappa! 

Ha en fin dag! Höres och störes!! 

Storstäd

Igår stod det storstäd på schemat, rätt bra då att jobba till ett när R var ledig😉 när jag kom hem han hade han redan börjar och det sista gick på ett kick. Alltid lika skönt när det är gjort👏🏼👏🏼 

Efter det blev det ett besök hos svärmor för lite lek och kaffe. Lugn kväll med lite träning och tv-spel, nu laddar vi för jobb dag och sen en lugn kväll. 

Imon håller vi tummar och tår för skidåkning!!! 

Höres och störes 

Härlig helg och och 60 åring

Haft en härlig helg som startade med taco mys med Andreas, taco och spel blev det innan Tv och ett lugn la sig över gösen.  

I lördags startade vi dagen lugnt med lite träning och sedan tog vi oss till loket och tittade på teatern doktorn Kling och syster Violina, en klassisk Dunsö föreställning och alla gillade den. Lite kaffe hos svärföräldrarna  och sen ut till stugan, mysig eftermiddag med lek som avslutades med grillning och film i soffan. 

Igår var det lek med bästa tant Anette och sen simskola, 

Idag är det måndag! Men inte vilken måndag som helst!!! För idag fyller världens bästa mamma år! Och inte bara en vanlig födelsedag för idag fyller hon 60 år😍 massa hipp hipp hurra och grattis till dig idag!! Födelsedagar är
Till för att firas och njutas av, alternativet är inget alternativ helt enkelt 🎈🎉🎊 
 
Ha en fin måndag! Höres och störes 

Helg

Överlevde tandläkaren 👌🏼👌🏼 gick riktigt bra faktiskt!! Men sen blev det mycket jobb och väl hemma gick luften ur mig! Blev med andra ord en lugn kväll, ingen telning, bara chill i sängen och somnade klockan nio 🙈🙈 

Nu är det snart helg igen, några timmar sen blir det lek, taco mys med Andreas, tv spel, teater, stug häng, simskola, och bara vara 😆 välkommen helg helt enkelt! 

Höres och störes! 

Tränat!!

Igårtränade jag och överlevde, lite huvudvärk efteråt men kändes bra i kroppen 👌🏼 

Frågan är om jag överlever denna dag.... ska till tandläkaren klockan nio och borra i en tand!! Hatar/avskyr tandläkaren!! Men måse göras så bara gilla läget.., 

Lugn kväll väntar så R jobbar bus idag, sen lite jobb imon innan helg. 

Ha en bra dag, Höres och störes 

Kärlek

Hade en bra dag på jobbet igår och killarna hade en bra dag hemma med pappa och lite morfar. 

R var med Abbe hos logopeden som i sin tur inte riktigt förstod varför Bvc och dagis reagerat enligt henne var han fullt med i tal utvecklingen och babblade på som bara den, så blev första och sista besöket i ett, vilket var skönt. Sen hälsade R och Abbe på mig på jobbet en snabbis,  måste man ju när man är på sjukhuset,  hos mig finns ju sugrörsdricka och pepparkakor 👌🏼 

Lugn kväll sen, mina bihålor är bättre men inte hundra bra så vilade för att kanske kunna träna ikväll ✊🏼🙏🏽  R sov några timmar inför natt jobb och sängen kallade mig tidigt. 

Satt och pratade vid middagen om kärlek och vilka man älskar, Abbe älskar mamma, pappa och Eskil. Och efter en liten stund av funderande la han till: och tant Anette med😍❤️ 

Ha en fin dag! Höres och störes!! 

Tillbaks på jobbet.

Ännu en långhelg till ändå. Så skön helg med massa trevligt. Stugan, Strångamåla revyn (netts hemliga grej) vin i trevligt sällskap och lek och mys. 

Nu kör vi en ny vecka och sattsar mot en ny helg👌🏼 spa på Öland bokat om 4 veckor, lämgtar redan!

Bihålorna är trilskiga och jag börjar tröttna... nu vill jag träna mot Vasan!! Och nu vill jag ha snö!! 

Ha en fin dag! Höres och störes 

Hemlighet!

På lördag eftermiddag ska Nett "låna" mig mellan två och sex, men jag vet inte varför🤔 försöker få ur henne det men än så länge för det så där. Fått en ledtråd som inte säger mig så mycket, har en tanke men ingen aning om det är rätt. Ska pumpa henne på lite mer info idag och imon så får vi se om jag knäcker det/henne innan lördag. Men Lite spännande är det allt 😂 

Bra dag går, lugn kväll, seg morgon men nu jobb innan jag tar helg! Inleder med stug häng ikväll och sen kör vi en helg i 190 knyck känns det som 😂 blir så ibland och då är det helt ok. Ha en fin torsdag! Höres och störes!! 

Jäkla täppa!

Snart en vecka av nästäppa och förkylning... gillar det inte!!!! Är helt igen korkad i näsan, i morse när jag cyklade till jobbet var det motvind och jag kunde nästan inte andas i vinden när det bara är munnen som funkar. 

Idag är killarna lediga, blir inget dagis förens nästa onsdag så de har det lyx 🤗 men Gud vad konstigt att vara den enda som skulle upp och iväg idag 😂😂 och imon blir det lika dant. 

Ha en fin dag !! Höres och störes !! 

Blä

Blä för huvudvärk och och förkylning, höger bihåla är det stopp i känns det som och i morse ville inte huvudet låta mig öppna ögonen. Men upp dem fick jag och en Ipren och 2 alvedon senare så har huvudvärken släppt och det känns helt ok, sammanfattningsvis suger bihålor!!! 

En full fart dag på jobbet igår, sen blev det en ganska lugn eftermiddag hemma med Killarna, Abbe hade klarat första dagen på Duvan galant men han var orolig igår kväll, mycket som Behöver bearbetas tror jag. 

Idag jobb och sen sängen tidigt och önskan om snabb bättring, denna kvinna vill träna och komma igång igen!! 

Ha en fin tisdag!! Höres och störes!! 

Åter jobb

Efter en härlig julledighet tar vi nu nya tag och hälsar en ny termin välkommen. Massa sol och ute liv har det blivit. Mycket stughäng och mys med nära och kära, 

Idag börjar Abbe på Duvan och Eskil starta sista terminen på dagis, stora barna, närgående detta? Men lite skönt med. 

Mannen börjar skifta, i mitt tycke inte det bästa som hänt men jag vänjer mig väl... bara att kämpa på och hoppas han kommer tillbaka på dagtid!! 

Ha En fin måndag! Höres och störes 

RSS 2.0