Fullt upp.

Praktiken var bra, sprang med syrran- gick faktiskt riktigt bra, skönt o springa med någon. Nu i kväll blir det slapp!!

I morgon är det fullt upp, först praktik, sen skola, sen tåg, sen teater. Hem o sova, tåg till Lund och sen stadsparken hela dagen:-)

Höres och störes.

Vilken bitter*****!!

Ibland blir man bara så trött! Sista dagen på praktiken på torsdag och ska ha ett seminarie i skolan på eftermiddagen. Har slutbedömning med min handledare 11.30-12.00 och kommer därför att bli ca 15 min försent till seminariet.

Detta var jag så snäll och mejlade min seminarie ledare och sa, Vad fick jag tillbaka- jo att det är dålig planering, hur kunde jag göra så, seminariet är ju obligatoriskt!! För fan jag missar en kvart pga en slutbedömning som också är obligatorisk!! Jävla bitter***** rent ut sagt!!

När man bara vill vara ordentligt, men det är ju helt klart att det hade varit bätter o inte säga något o skylla på ett sent tåg i stället- blir så trött ibland, 15 min hallå!!

Annars har dagen varit bra, praktik, träning och plugg, imon är det onsdag och den ser likadan ut.

Höres och störes,

Trött trött trött.

Fy vad jag inte gillar måndagar, var så trött i morse att jag längtade tillbaka till sängen så fort jag gick upp. Men jag överlevde denna dag också, sprungit en sväng med syrran och nu blir det att lyssna på maif!! Hoppas på vinst.

Akta er för hårsäcksinflamation! Oj vilka hål det blir.

Höres och störes.

Första doppet

Klubbmnästerskapet igår, gick skit. Men jag spelade hyfsat bitvis, efteråt blev det vin och cider och snack- mycket trevligt.

Idag har jag repat, gick bra men jag känner mig inte riktigt närvarande, vet inte om det är för mycket annat som snurrar.

Men dagen började med årest första bad, sprang först sen blev det havet. 4 grader. brrr lite kallt var det allt.

Imon är det måndag och sista veckan på praktiken.

Höres och störes.

Lite blondare- mycket snyggare

Rubriken säger allt:-)

Skulle på intervju igår, men intrevjuaren blev sjuk så det blev inställt. Får se när det blir i stället.

I morgon är det klubbmästerskap o på söndag rep- sen är denna helgen slut.

höres och störes.

Tröttt

Oj, ville verkligen inte gå upp ur sängen i morse, satt på tåget och ville bara hem till sängen. Men överlevde dagen, tvingade mig själv att springa en sväng när jag kom hem. Sen skrevs arbetet klart, mat fick jag i mig och väskan inflr imorgon blev packad.

Imorgon är det bara halv dag på praktiken, sen hem för arbetsintervju! Håll tummarna.

Så sjukt trött, hela kroppen känns trött som bara den!

Höres och störes. 

Snö

April är la härligt! Nu i kväll har det snöat här i Lund- aprilväder tror jag vist det kallas. Praktik idag och halvtidsbedömning, gick hur bra som helst. Blev bara lite röd om kinderna hihi

Inom gymet på hemvägen, sen hem duscha, äta och nu har jag suttit med arbetet nån timma. Kommit en bra bit på vägen. Målet är att skriva det sista imon kväll.

Imon ska jag vara på lab o sticka folk- nice:-)

Höres och störes.

Bra gjort

Sitter nu i soffan och har precis ätit, klappar mig själv på axeln och snart blir det sängen.

Var sjukt segt att komma upp i morse, praktiken har varit ok. Var med på ett hembesök till en nyfödd och det var mysigt. Efter praktiken blev det gymmet och sen har jag suttit o skrivit på mitt arbete- kom en bra bit på vägen faktiskt, ska förhoppningsvis vara färdigskriven på onsdag:-)

Imon är det praktik, träning och arbete- samma som idag med andra ord!

Höres och störes.

Lek.

Har haft en bra och lugn helg, hjälpt pappa o gräva igen trädgårdslandet, varit en sväng i k-hamn med mamma och handlat en klänning o ett par skor. Badat balja, ätit gott och slutligen repat lite teater- eller repat, var snarare lek idag, men inte mig emot:-)

Nu väntar en ny vecka med nya utmaningar, måste göra klart mitt arbete denna veckan, ska vara inne på måndag morgon- senast!

Intervju på torsdag och sen klippning fredag, så lite är det som ska göras denna vecka.

Men nu blir det en lugn söndags kväll hemma i soffan:-)

funderingar

Har börjat få lite funderingar om jag skulle försöka begära ut mina jornaler från jag var liten, skulle vara kul att läsa nu när man har lite inblick i vården. Måste bara ta reda på lite datum och avdelningar först.

Praktik idag- astma kol, ganska intresant. Varför röker man- man sabbar ju sina lungor helt totalt!!

Har fått ett jobberbjudande till- när man inte är så sugen på jobb ja då regnar de in haha.

Är hemma i Blekinge, blir en lugn kväll på gyön ikväll.

Höres och störes.

Godkänd

Så var man helt godkännd på förra kursen- lärande, sjukt göttigt:-) Praktik idag tror det är något där jag inte tål blir sjukt täppt på eftermiddagen.

Har kanske fått sommarjobb, 5 veckor i slutet, ska på intervju på torsdag.

Imon bär det hem till blekinge.

Nu Mjällby på TV.

Höres och störes

Strax helg!

Onsdagen börjar lida mot sitt slut och snart är det helg igen. Idag fick jag sovmorgon och det var välbehövt kan jag lova. Har genomgått S-HLR nu i eftermiddag och det var både kul o givande. Så nu kan jag få igång alla hjärtan:-P

Har börjat lite på arbetet (lagt upp ett word doc) hihi. Imon är det praktik som gäller men som tur är bara eftermiddag med min handledare.

Höres och störes.

Täbbt

Snor och åter snor, är helt proppad i hela huvudet bitvis! Ganska jobbigt att prektisera då vill jag lova, kan ju knabbt prata med patienterna och höra vad de säger är ett rent he*vete.

I morgon är det HLR på practicum o lite sovmorgon innan det- såå skönt.

Höres och störes.

brädad!

Oj käre värld- första hela dagen med min handledare idag, oj jag är brädad. Har aldrig i mitt liv träffat någon som pratar så mycket som hon!! Från halv åtta till halv fem- jag tror inte hon var tyst i 30 s på hela tiden!

Är man sen förkylnings/allergi tjock i huvudet redan innan blir dagen vääldigt lång, haha. lyckades sitte själv i 15 min på lunchen så mina stackars öron fick vila.

Ja ja, det kunde varit värre- hon kunde varit en häxa. Men säg aldrig att jag pratar mycket, jämför med henne är jag både blyg och tyst som en mus.

Som sagt min hjärnan är nog full med snor tror jag, känns som man bor i en ostkupa!!

Höres och störes.

Underbart väder.

Vilket fantastiskt väder:-) Gått en sväng med mia o jonas nu i eftermiddag och sen suttit o läst HLR i solen. Dock börjar förkylningen bli värre och känner mig allmänt tjock i hjärna. Vill inte bli sjuk!

Söndag kväll och jag längtar redan till fredag:-)

Höres och störes

teater

Har precis kommit hem från rep- sjukt giddigt som vanligt! Önskar skolan var klar för terminen så man bara kunde hänge på loket dagarna i ända:-)

Ikväll blir det baljbad och mys på gyön.

Höres och störes

Övertygad

Oj vad övertygad jag är!! Musar- nej tack! Förstår inte hur man kan vilja ha ett jobb som går ut på att kolla mellan någons ben, inget för mig. Blev sjukt glad idag när jag fick hålla patientens hand i stället för att stå som en idiot o kolla mellan benen på den stackaren.

Så barnborska är ett yrke jag kan styrka från mina framtidsdrömmar.

Är trött, men snart fredag ju:-) Ännu en kväll i soffläge!

Höres och störes.

Slut

Helt slut, började dagen med springning (hur dags vågar jag inte skriva hihi), sen praktik med patientmöten och massa ny info- kroppen känns som två ton sten och hjärnan trögare än kola.

I kväll får det bli soffläge, skulle ner till stan o träffa tjejerna, men tar jag mig ner kommer jag nog aldrig hem så bäst o stanna här jag är:-)

Höres och störes.

Barnmoska- nej tack

Så har veckan börjat och jag har varit min första dag på barnmoskemottagningen- och nej det är inget yrke jag kan tänka mig, mäta magar är la ok. Men att ta cellprover, försöka få igång förlossning och känna o klämma i största allmänhet är inget för mig- Blä.

Tur att det "bara" är tre dagar kvar där.

Har varit sjukt trött i dag, men hunnit med en runda till apoteket, willys och gymmet. kanske får bli en liten promenad i kväll, men bara kanske:-)

Höres och störes.

MAIF

Kollat på MAIF- skit match, men bakslaget måste ju komma någon gång, nu får vi bara hoppas att de kan komma tillbaka i nästa match (Halmstad borta på söndag)

Tillbaka i Lund, och nu väntar 4 dagar på barnmoskemottagningen- inget jag längtar efter, men som måste göras. Rep i helgen igen:-)

Höres och störes.

godis och stiltje

Oj vad tiden går snabbt- snart är denna påsken också över. I fredags träffade jag världens bästa malin och igår var det teater och giddigt vinkelgatan folk:-) Idag skulle jag springa men va fan ibland måste även jag få vara lat, blir påskgodis och tv i stället:-)

Imon är det Mjällby och sen bär det hem till Lund och fortsatt praktik.

Höres och störes.

RSS 2.0