ÅÅÅÅÅÅÅÅ

Fy fanken vilken dag, Började med att jag skulle åka hem med tåget tjugo i tio i morse, men nej något tåg kom inte. Var ett gods tåg som tappat vagnar utanför eslöv, så det var totalstopp. Efter ett tag kommer EN ersättningsbuss, knöka in folk och köra till Eslöv för vidare transport till Blekinge.

Väl i Eslöv får vi vänta 50 min på att tåget ska komma, det kommer och jag tänker äntligen! Skulle jag inte ha gjort, vi kom till Bromölla sen blev det stopp igen, ett mötande tåg som har fått problem och blokerar spåret, så här blir vi stående i 30 min! Saken är den att jag åkte hem idag för att repa klockan ett.

klockan ett stiger jag av tåget i Karlshamn, köper en torr macka på järnvägs kiosken, gå springer ner mot  hamnen, köper en mer i farten och kommer ner till kaj kvart över ett, hungri trött och lite smått frustrerad.

Men fram kom jag och repet gick i alla fall bra sen:-)

Hade i alla fall en jätte trevligt kväll med, Mia igår- Älskar dig syrran du är bäst!

Nu ska jag snart hemta bilen och tysklandsresenärerna vid Hydro, men först får det nog bli en dusch!

Hoppas er lördag har varit bättre än min, Vi hörs och störs!

ibland måste man bara!

Det är fredag, och jag har gett mig själv en plugg fri dag, ibland måste man bara få skämma bort sig själv och inte göra ett skit! Tänker så fortsätta resten av dagen, ända tills det blir dags för massage:-)

Överlevde Alp gympan igår, men har faktiskt lite träningsverk i skinkorna idag (härligt) hihi. Skärgårdsdoktorn koll hos Ebba igår var super mysigt, snackade dock mer skit än kollade på avsnitten- men så ska det va!

Mindre än en veck kvar tills sommaren börjar, har börjat nedräkningen! Sen blir det blekinge för hela slanten, och en varm skön fin sommar som jag bara ska njuta av!

Nej nu ska jag fortsätta med att inte göra ett skit!

Höres och störes.

 
PS. Glöm inte att kolla in mig på kastellet och hemligheternas tid i sommar. Premiär 3 juli, mer info på http://www.teatersmedjan.se/hemligheter/ DS


Tomt och kalt.

Sitter i en tom och kal lägenhet, nästan allt ligger nerpackat i sina kartonger och står i hallen, ska bli skönt när flytten är klar.

Idag tillät jag mig själv att sova ut ordentligt, ingen mobil och ingen väckarklocka som störde, sov faktiskt till halv tio:-) Efter det blev det lite tenta plugg och urtorkning av några köksskåp.

Ska försöka sätta mig och läsa lite till nu snart, för att sedan ladda inför alp gympan ikväll- lär la dö på kuppen haha. Som sakt efter det blir det Ebba och skärgårdsdoktorn, och sen är det fredag!!

Och vilken fredag sen. Först blir det lite plugg på dan sen vankas det en halvkroppsmassage vid sex tiden med Mia, efter det drara vi hem till mig för att göra oss iordning för att sedan gå på resturang och club, ska bli så dundermysigt:-)

Sen bär det hem till blekingen på lördag morgon för en helg med rep.

Ha det bäst så hörs och störs vi!!

Produktiv dag.

Började med morgon gympa, sen blev det plugg, efter det packade jag ner lite kläder och små prylar inför flytten, sen gjorde jag köttfärslimpa och efter det lite mer plugg.

Sen har jag även hunnit tvätt upp lite linnen m.m. Nu får det bli lite slapp för min del, ska ner till stan i kväll o bara slappa med frida med flera i kväll- ska bli göttigt!

I morgon måste jag börja plugga på riktigt, så blir det för hela slanten, sen blir det Ebba och skärgårdsdoktorn på kvällnen.

Japp så ser mitt liv ut för tillfället:-) Hörs och störs

Varmt som en sommardag!

Vaknade klockan sex av att klockan ringde, var sjukt trött o ville bara kryppa ner under täcket igen. Men icke, simning med Frida stod på schemat så det var bara att pallra sig upp. Väl fått fötterna över sängen så piggnade jag till.

Härligt med ett morgonbad, och framförallt härligt attgå dit, solen strålar från en klarblå himmel och det var är redan varmt och skönt ute.

Nu sitter jag i skolan och väntar på att dagens föreläsningar ska börja, är heldag i skolan idag- mindre kul när det är så fint väder. Borde vara förbjudet att ha föreläsningar när det är sol ute:-p

I kväll måste jag skriva klart mina anteckningar innan tenta plugget drar igång imon, sen ska jag se om jag hinner få ihop en flytt kartong till. Skulle ha börjat att putsa fönster, men glömde fönsterskrapan i Jonas bil, eller om han ens hade kommit ihåg att ta med den vet jag inte. Blir ingen fönster putsning i dag i alla fall.

Ha en bra tisdag så hörs och störs vi!

Tillbaka

Så var man tillbaka i Lund och tillbaka till Datorn, Haft en kul helg med teater, fest och bakfylla- men det var det värt. idag har det varit skola och nu i kväll har jag kollat på Mjällby i Landskrona. de vann med 0-1, men det satt hårt inne, skönt med en vinst i alla fall.

Nu närmar det sig sommaren, snart bara en vecka kvar- helt sjukt vad tiden går. så nu blir det en pligg vecka för min del, plugg och flytt:-)

Hoppas ni haft en bra helg. höres och störes.

Krokus-usch

Har kommit fram till att krokus är en mycket irriterande blomma- i alla fall när de har vissnat ner och man har en farmor som inte vill ha kvar dem i rabatten. Har legat på alla fyra och klippt av alla dessa tusen blad åt henne idag, tog sin lilla stund och blev ganska mycket blad vill jag lova.

Blir inte bättre av att ha farmor över sig som en fångvaktare när man gör det, men men, hon kan ju inte själv så man får svälja irritationen och påminna sig om hur mycket man älskar henne- för trots krokus betyder min farmor allt för mig:-)

Har haft en lugn och skön dag på Gyön indag för övrigt, rott en runda, solat och läset en bra bok. Helt klart nöjd.

I mon blir det mjällby och på fredag får vi se vad som händer- sen är det teater i helgen, första helgen på kastellet- ska bli härligt.

Just nu sitter jag och väntar på att jag ska hemta min broder som behöver chafför ut till gyön.

Ha en bra helg- höres och störes!

Ibland är livet riktigt bra:-)

Det är tisdag, men för mig känns det som helg. Har idag hunnit med, en runda på motions cyklen, repat teater, ätit pankakor och klippt gräsmattan här hemma.

Har också fått tillbaka den senaste tenta, och kors i taket. jag fick G!!! Kan knappt tro det är sant, vågar nog inte tro det är sant innan jag har tentan i min hand, men Ladok ska ju inte ljuga. Så jäkla gött.

I eftermiddag blir det lite skit snack med jojjo och kanske en promenad, vem vet, sen stannar jag nog i Hoby i natt o försöker få lite anteckningar renskrivna.

Ja så ä'r det, ha det bäst så hörs och störs vi!!

Ny vecka

En ny vecka har precis börjat, men blir en soft vecka för min del. skola hela dan idag, sen bär det hem till Blekinge för att repa teater! Efter rep blir det ledigt och bara soft fram till helgen:-)

Kanske bör plugga lite med, men det ska jag nog hinna med!

Började dagen idag med lite morgongympa så att kroppen kopper till liv igen efter loppet. benen känns mycket bättre nu efteråt:-)

Ha det bäst så hörs och störs vi

I did it!

Jag överlevde! Igår var det göteborgsvarvet-2,1 mil. Jag och Mia sprang tillsammans och vi klarade det på 1 h och 58 min. Mycket nöjda båda två! Så jäkla gött. Konstigt att det kan kännas så bra, när man vissa a´ndra dagar tror att man ska dö:-)

Ja nu är det gjort, slipper man springa så långt på ett år i alla fall, hihi.

Har faktiskt inte så ont i kroppen idag (hade jag inte förra året heller) som jag trodde jag skulle ha. Så blir vila idag och sen blir det nog morgon gympa imon, lite lätt!

Var skönt med en helg i Göteborg, var länge sedan jag var på mini semester. Jag, Mia, Jonas, Tiaz och Jörgen delade en camping stuga, dock bara för fyra så jag skulle ligga på luftmadrass på golvet- bara ett litet problem! luftmadrass ett läkte luft, luftmadrass två läkte också luft. Så jag fick sova på två bäddmadrasser:-P men det gick bra ändå.

Idag blir det soffan för hela slanten, funderar på att köpa lite godis, öppna en cider och bara njuta och fira att jag klarade det!

Hoppas ni haft en bra helg, vi höres och störes

Mätt

Ätit aldeles för mycket lasagne, men gott var det:-) hihi. Sov till tio idag, mins inte när jag sov så länge senast, var urskönt. Efter det blev det renskrivning och sen skola-

Mycket intresant föreläsning om självmord stod på schemat och nu efteråt sitter jag bara i soffan och kollar TV, imon bär det av till Göteborg- usch inte jätte sugen på att springa. men jag överlever nog:-)

Ha det bäst så hörs och störs vi!!

Ledig onsdag.

Ledig idag, har tränat, bytt lakan, gjort tre formar lasagne och lunchat/fikat med frida, ebba och maria- var helt jätte kul!! Nu sitter jag och väntar på att sista tvätten ska bli klar, så är min dag klar:-P

Borde ha renskrivit de sista tenta anteckningarna, men orkar inte idag- och det är ju faktiskt ingen panik panik.

I morgon har jag lovat mig själv sovmorgon, och efter det blir det skola.

Ha det bäst så höres och störes vi:-)

21

Jaha så var man 21 år nu då. Konstigt men känner mig precis lika gamal som jag gjorde igår:-P Födelsedagar mister faktiskt sin tjusning med åren, vist det är trevligt att fira lite med vänner och familj. Men det det pirret som man hade i magen när man var liten finns inte riktigt längre.

Det där pirret som gjorde att man inte sov en blund natten innan den stora dagen, har sovit lika gott i natt som vanligt och stigit upp lika tidigt för att träna som vanligt och gått till skolan för en heldag här precis som vanligt. Det är nog bara att inse, födelsedagar tappar sin magi med åren:-) Men jag är nöjd ändå.

I kväll ska jag ut till Mia och Jonas för lite tårt ätning- ska bli mys!

Min jäkla telefon vaknade vist på fel sida idag, har åter låst sig vid fel nät så nu funkar den inte hemma i lägenheten igen- suck får bli telia butiken i eftermiddag.

Var riktigt produktiv igår, renskrev alla mina hand outs, tränade, var i skolan och gick en liten sväng med frida (som dock har vridit ryggen så hon knappt kan röra sig stackaren).

Ha en bra dag- för det tänker jag ha så hörs och störs vi

Måndagar

Ganska tråkigt med måndag, men tiden går så fort så snart är det fredag och då bär det av till Göteborg:-)

Började dagen med lite gympa, sen blev det lite renskrivning och snart är det skola, Blir nog en promenad med Frida i kväll hoppas jag, är så skönt o bara gå av sig lite:-)

Höres och störes

Teatersmedjan.

Ännu en helg till ända, och bara några timmar kvar innan måndagen börjar:-( Men har haft en underbar helg, började redan i Torsdags med Rep, sen i fredags var det lugnt och lite god mat med familjen för att fira den stundande födelsedagen.

I går var det Smedjan som gällde för hela slanten, först rep från tio till halv tre, sen foto till fem och efter det grill fest och trevligt umgänge- finns inget bättre ställe än smedjanm, och knappt några goare människor- det är nått vist med de där teater människorna:-P

Tog sista tåget hem, sov i Hoby och sen bar det av till gyön by bike i dag. Kollat Mjällby, blev 2-2 efter en ganska tråkig match, tog tåget från sölvseborg och nu befiiner jag mig i min säng i Lund.

Dags att sova så man orkar upp och gå på morgon gympan imon:-)

hörs och störs

Tidiga Morgnar.

Har varit uppe tidigt hela veckan, fast att jag känner att min kropp behöver sova, kunde ha sovit idag men behövde ta mig upp till Hoby för att skriva ut lite papper och träna. Så uppe med tuppen idag med!

I morgon får jag i alla fall sova till nio- om jag kan:-P Sen är det teater hela dagen lång med avslutande fest. ska bli sjukt kul!!

När mamma kommer hem från jobbet bär det ut till Gyön igen,. och får la offra mig för några spelrundor med farmor, hon orkar inte gå så mycket nu så jag får la underhålla henne med molle och fia med knuff- gillar inte att spela men som sagt vad gör man inte för sin farmor:-)

Provade min balklänninge idag, och kors i taket jag kom i den. Var en härlig kännsa att stå där framför spegeln med klänningen på och tiaran i håret- helt sjukt att det snart är två år sedan. Och ännu mer sjukt att det snart är ett år sen jag började studera i Lund, tiden flyger fram.

Retar mig att magnus Uggla ska sätta upp sin jäkla revy i karlshamn, och till på köpet spela den hela jul precis som vi på Kastellet och sandelius på skottsbergska, förstår inte hur kommunen kan vilja konkurera ut sina egna lokala föreningar.- sinnessjukt ycker jag!!

Jaja, nu ska jag gå ut en sväng, vi hörs och störs!

Morgon stund har guld i mun!

Klockan är nu halv nio, men jag har varit uppe sedan tio i sex. Jag och Frida har varit och simmat nu på morgonen- så jäkla härligt! En föreläsning på förmiddagen och sen bär det hem.

Var på Nova med Mia igår, skulle ha en kofta och ett par skor, kom hem med två koftor, en stickad kortärmad tröja, ett par byxor, ett linne och två par skor- så nu behöver jag inte handla på länge;-)

I kväll är det rep, och ska bli sjukt kul!!

Höres och störes!!

Denna teknik

Blev ingen uppdatering igår, gick inte att logga in på min blogg, försökte och försökte, men förgäves. Men nu gick det så här kommer en liten uppdatering.

Igår började en ny kurs- psykisk hälsa och ohälsa, kan nog bli en helt ok kurs tror jag, lagom mycket i skolan och bara en bok som baslitteratur.

Efter det bar det ut till Mia och en springrunda, stannade där ute o kollade TV och åt fruktsallad- gott som attan:-)

Har precis varit på Gerda och ett morgon pass, svettigt men skönt. Snart är det föreläsning om autism och ADHA- ska bli intresant. sen kanske det blir en sväng ut till Nova i kväll om Mia inte får några uppdrag.

Så denna onsdag känns helt ok faktiskt. Måste hinna packa idag med, bär ju hem till Blekinge i morgon igen:-P

Ha det bäst så hörs och störs vi!

Inget Plugg

Jag är lite förvirrad, har haft 2 hela dagar helt utan plugg, och det känns jätte märkligt, har inte kunnat koppla bor plugget helt sen jul, en mycket märklig kännsla men skönt- tyvärr så försvinner den i morgon då nästa kurs drar igång.

Tentan i Lördags känndes helt ok, dock lite meningslös!

Repade igår, gick sakta men säckert framåt. Torsdag nästa gång, och sen hela lördag- ska bli gött:-)

Nej nu blir det snart att laga lax och potäter:-) Ha det bäst höres och störes

Gröna sköna fredag:-)

Sitter här på balkongen, ny tränad och lyssnar på radiokanalen favorit. Solen trålar och jag har varit ute ca 15 min sammanlagt idag, har suttit inne och pluggat inför tentan i morgon, men kommit en bit på vägen i alla fall. borde nog plugga nån timme till- men det får faktiskt bli senare i kväll.

Nu får det bli lite mat lagning och sen en promenad i det fina vädret- det är jag värd tycker jag.

Valbor igår, och mycket trevligt. Satt i stadsparken mellan halv elva och fyra, bara åt och drack och hade trevligt- jag och 17000 andra studenter:-) Mycket ögongodis kan jag lova.

Efter det drog vi till Åsa och grillade och spelade kubb, efter det blev det att kolla på bålet i stadsparken och sen en vända inom parantesen innan jag o Frida gick hem. En helt underbar dag med andra ord- var så skönt o göra nått annat än att plugga.

skulle gå o se när de sjunger i våren nere vis universitetet igentligen, men pallar inte, så kul är det faktiskt inte att se ett gäng grabba i studentmössor som sjunger 15 toner högre än jag någinsin skulle klara av:-)

I morgon blir det först tenta och sen bär det hem till Blekinge för lite teater rep och slapp.

Ha en bra helg, vi höres och störes!

RSS 2.0