Fjälls

Igår var det juldagen och jag o malin hade det bara mys:-) Alltid lika trevligt när vi träffas!! Synd att vi ska bo så långt ifrån varandra (o längre hoppas jag det blir!)

Idag har jag packat, o imon bär det upp till fjälls. Tandådalen står på schemat och det ska bli sjukt kul!!

Höres och störes efter fjäll veckan!

japp

Det regnar, snön är på väg bort och julafton är förbi- Men jag är glad ändå:-) Hade en jätte mysig julafton med nära o kära fick det jag ville ha plus lite till. Det jag gav blev uppskattat och kvällen avslutades hos tiaz.

Idag väntas det lite släkt, sen får vi se vad som händer i kväll har inget planerat än så länge. Lite butter över detta, är jag glömd?

God förtsättning!

Höres och störes

The nose is back

Har äntligen fått tillbaka min näsa, den rinner bara lite och gör bara lite ont- jag ser ljuset i tunneln! Hade jultävling igår, gick inte bra (som vanligt). Var dock iskallt i skolan så satt o frös hela kvällen!

Idag har jag o mamma varit i r-by o delat ut lite blommor och köpt den sista julklappen, efter det har jag bara suttit framför brasan och njutit o kollat på G.

I morgon är det årets bästa dag!! God JUl!

Höres och störes

Jul svullo

Så har julen börjat närma sig och jag tar detta som en ursäkt att svulla rejält:-) Har idag ätit en massa pepparkakor och en o annan lussekatt+ lite choklad hihi, men gäller ju att passa på när det finns en bra ursäkt- det är ju jul!!

I kväll blir det jultävling med pingisen och det går la som vanligt- jag åker ut första och kan således äta upp alla peppakakor. Men det brukar vara trevligt ändå!

Snön är helt underbar! Jag älskar den!!

Höres och störes

Snö

Oj vad det har snöat idag! Bara vräkt ner, har la ca 50 cm. Kommer att ha träningsverk imon av allt skottande! Men det är mysigt så jag klagar inte. Kunde till och med åka spark igår och det var länge sedan det gick!

Nu är det bara jul mys som gäller, bara denna förbaskade förkylning vill ge med sig!!

Höres och störes

Jag ger mig!

Ok snart ger jag upp, tredje försöket på matte tentan precis avklarat- den var skit svår enligt mig så chansen att jag ska ha klarat den är lika med noll- Men men nu bär det snart hem i alla fall. Kommer nog att gå sakta snöar och är kallt och vägarna är inte toppen.

Men hällre hemma senare än inte hemma alls!!

Fökylningen hänger kvar och jag känner mig inte på topp, sen blir allt så tråkigt när man varken känner smak eller lukt!!

Ja ja, God jul på er så hörs och störes vi>!

Över

Äntligen är det värsta över, en tuff plugg vecka börjar nu lida mot sitt slut och man kan snart blicka fram mot julen. Vi har kommit en bra bit på vägen på arbetet, nu tar vi det sista när vi kommer tillbaka efter jul.

Men riktigt jul ledig är jag inte, är matte tenta imon och sen lite små plugg på "lovet". Ikväll blir det att kurrera förkylningen och ladda inför imon!

Sen bär det hem:-)

Höres och störes

Lite sjuk

Väldigt förkyld, ont i halsen, ont i huvudet och lite underfeber. Men med ipren skan nog dagen fungera.

Klarade Biomedicin II tentan med råge:-) Tänk om matte tentan kan gå bra imon, vad glad jag skulle bli!

Höres och störes

Ont i halsen.

klockan är snart fyra, Frida och Ebba har precis gått, vi har jobbat med arbetet sen nio i morse. Men kommit en bit på vägen i alla fall- blir slut klämmen i morgon eftermiddag, känns ganska braa faktiskt:-)

Har dock ont i halsen och en rinnande näsa- känns inte så toppen, men det går la över (hoppas jag). Ikväll blir det julmys med tjej ligan, dricka glögg o byta paket, synd att det ska vara så jäkla långt till Maria;-) haha

Nej nu blir det julkalendern innan det blir lite vila. Höres och störes.

Trist och Trist

Usch. denna veckan är inte rolig! Blaskigt väder, massa plugg- men som ingen riktigt vet hur man ska göra eller hur man ska börja. Hella denna nya kurs i forskningsmetodik känns bara jätte luddig och konstig- BLÄ

Matte tenta på lördag igen, är inget jag ser fram emot:( Men efter deb får jag i alla fall åka hem och kanske men bara kanske känna att det snart är jul!

Är allmänt opepp till allt denna vecka. Men men den är ju som tur väl är snart slut!

Hoppas er är bättre- Höres och störes!

Plugg

Idag har varit en plugg dag- fy. Imorgon blir det en likadan, men har inte så mycket val!

Lite ont i örat.

Höres och störes!

Tåg

Idag har jag spenderat förmiddagen på tåget t/r växjö för att kolla min hy. Känndes lite meningslöst när besöket hos doktorn tog ca 5 min- men ändå gick hela förmiddagen!

När jag kom hem blev det lite rullskidor, sen lästa jag ut en bok jag hållt på med hela hösten. Har också försökt fatta den nya kursen, men fattar nada- ska i alla fall plugga 9-21 imon så efter det kanske jag är lite klokare:-)

Höres och störes!

Å vad skönt

Det är söndag och det känns underbart! Igår var det först tenta, sen blev det Nova med Mia, jonas och Tiaz- tiaz köpte typ hela stället:-P Men det kan han vara värd!

Sen blev det lussefika o fotboll hemma hos svensson/olsson och efter det en jätte trevlig kväll med resturang och pub- trärättes middag är la aldrig fel efter en hård tenta vecka:-)

Idag har jag sprungit och nu väntar jag på att maten ska bli klar sammtidigt som det kommer lite vita fjun från himmlen:-)

En vecka kvar, sen bär det hem till blekinge över jul- ska bli mys mys!

Höres och störes!

Skit

Jaha, andra försöket på denna jäkla matte tenta, gick jätte bra- allt utom ett skit tal. Fattade ingenting av en jäkla sepig fråga- BLÄ!!!

En gjord- en kvar.

Så var en tenta gjord- biomedicin II, kan ha gått hur som. ligger nog på gränsen men hoppas på det bästa!! Skulle räknat matte efteråt men blev härligt skit snack med frida o ebba i stället:-)

Räknade faktiskt ett par tal när jag kom hem, de gick bra så tänkte- jag slutar när jag är på topp. Så nu sitter jag o lyssnar på julmusik och njuter av alla tända ljus:-)

I mon kl 09.00 är det dags då är det tenta nr 2- läkemedelsberäkning, jag har inga stora förhoppningar, det får gå som det går, sen är det helg- en helg där jag inte kan plugga nått då den nya kursen börjar på måndag.

höres och störes!

5h

5h kvar innan tenta- vad fan ska jag göra i 5h?


Dåligt samvete!

Usch vad jag har dåligt samvete- har bara pluggat 2 och en halv timme idag! Borde nog plugga mer, men min hjärna säger stopp så fort jag försöker nu, får nog se mig besegrad och hålla tummarna för att det ska räcka för i morgon.

Sover gör jag som en kratta också, svårt att somna och sover ytligt trots att jag är sjukt trött när jag går och lägger mig! Är väl tentorna som spökar.

Vill att de ska vara över- och vill att det ska kännas som om de gick perffekt, hade varit så skönt, men det är väl för mycket att begära- pust!

Hoppas er vecka har varit bättre än min- höres och störes!

Låt veckan ta slut!

Är såå trött på att plugga nu, men måste plugga mer i morgon- Blä!! Ja ja sånt är livet.

I kväll blir det slapp slapp slapp, är trött och slö- blir så efter en hel dag i böckerna.

Höres och störes

Ingen hjärna

Känner mig mer än hjärndöd nu kan jag säga- har pluggat hela dagen förutom en promenad och en mat paus, blivit både biomedicin och lite matte nu i slutet- Nu tar jag kväll. Blir squas vid kvart i nio som vanligt, ska bli skönt o få röra på fläsket lite:-)

Och imon är det en ny plugg dag- tenta veckor är verkligen jätte roliga!!

Höres och störes

Oj vad dimmigt

Är en riktigt dimmig dag idag vill jag lova, blocket syns knappt och där är det illa!

Har varit på practicum en sväng idag- ganska meningslösa kunde redan det vi gick igenom. Sen ett gympa stång pass på Gerda. Och nu har jag pluggat ett par timmar, 2h är max vad min hjärna pallar åt gången!

Vid fyra kommer frida och då blir det matte plugg, vanligt plugg och julbak- troligtvis blir det mest av det sistnämnda:-)

Höres och störes!

Produktiv söndag!

Har varit en produktiv söndag vill jag lova! Började dagen med att springa, sen blev det friukost och plugg, en vända till willys för att inhandla grejer till en peppakaksdeg (som nu står i kylen o stelnar) och där efter laga lite köttfärslimpa- redan här var jag ganska nöjd!

Efter det blev det mer plugg och sen en vända till gerad och ett box pass med frida- så jäkla gött o slåss!!

I kväll blir det slapp och TV:-) Imon börjar en tena plugg vecke:-(

Hade en riktigt mysig kväll igår med föresten, god mat och trevligt sällskap!

Höres och störes.

Var är min sjal?

Gårdagen var mycket trevlig, trevligt folk och god mat på sittningen + gott vin, jag o nett klämde en flaska var:-P Sen blev det mellanfest hos frida och den var också nice. Efter det blev det äntligen dags för slager!! Mycket folk grymt bra musik och glada sällskap- det var en riktigt rolig kväll.

Trodde doch att jag slarvat bort min sjal typ 15 gånger, men varje gång kunde frida lugna mig och berätta att det låg i tryggt förvar hemma på hennes hatthylla:-)

i kväll blir det middag med mia, jonas och frida ska bli kalas trevligt!

Höres och störes

Vin bad

Fredag eftermiddag:-) Har varit i skolan, haft föreläsning och sen renskrivit de sista anteckningarna inför tentan om en vecka, så nu återestår bara det roliga att läsa in dem (37 sidor data):-S

Men i kväll i imon struntar jag i allt som har med skolan att göra! Ska strax lägga mig i ett bad, med ett kallt glas vin på kanten:-) Ibland måste man få ha det lite lyxit!!

Höres och störes!!

Fredag i morgon:-)

Oj, denna veckan har verkligen flugit fram! Fredag i morgon och det ska bli toppen, först föreläsning på fömiddagen (eftermiddagens föreläsning är inställd) och sen hem o börja göra sig iordning för sittning på kvällen! Ska bli sjukt roligt:-)

Bara man nu inte har för stora förhoppningar så det blir pannkaka av alltihop! Men nej nej, det ska bli perffekt!

Borde plugga mer än jag gör denna veckan, men va fanken kommer en ny vecka på måndag!

Höres och störes

Onödig dag!

Sjukt onödig dag idag! Varit obligatoriskt och hela dagen har handlat om onkologi!! För det första så praktiserade jag på onkologen i 10 v och för det andra har vi typ redan haft 5 föreläsningar om onkologi- hela dagen har känts som en ända lång upprepning!!

Men men, nu har jag äntligen kommit hem, och i kväll blir det att göra så lite som möjligt, har ont i knät med- Blä!!

Höres och störes.

Ps, ett par simmglasögon skulle vara praktiskt att ha Ds

Kallt

Äntligen börjar tempen gå ner lite, idag har det inte varit mer än 3 grader, härligt:-) Har precis kommit in från en skön promenad, riktigt bet i kinderna.

Annars har jag pluggat idag och sen har Mia varit här en stund- alltid lika trevligt:-) I kväll blir det tyvärr ingen squas- fanns inget ledigt:-( Får la bli tända ljus o Tv i stället.

skola imon hela dan!!

Höres och störes

RSS 2.0