Bättre

Idag känns allt bara fint. Jobb idag och i morgon sen är det 5 dagars ledighet som hägrar :-)

Fredag blir det att kolla genrep på Skattkammarön och på lördag blir det lite schoping och sedan Pingis fest, tror denna helgen kommer att bli toppen, (kan ju inte bli sämre än förra hihi)

Höres och störes

Inte alltid som man tänkt sig.

Ibland blir det inte som man tänkt sig. Mitt midsommar firande blev en kattastrof, suttit hemma själv och varit allmänt bitter på livet.

En sambo som stack till festligheter vid halv ett tiden och som sen glömde höra av sig till mig gällande fortsatta planer för dagen, bäddade för en riktig hormon kolapps från min sida!

Så min midsommarafton spenderades hemma själv, jag och mina gråt hormoner.

Men det lämnar vi nu bakom oss och blickar framåt, har inlett första natten av två på jobbet. Längtar innerligt till att klockan slår 08.00 så jag får gå hem och sova"!

Hoppas er midsommar har varit bättre än min :-)

Höres och störes

Närmar sig midsommar

Tiden går i rasande fart, snart midsommar! Dock blir det en väldigt lugn midsommar för min del då jag ska jobba hela helgen, natt:-( Men jag ska kämpa!

Varit ledig i helgen och då varit på Gyön, familjemys och baljbad.
 
Idag ett år med älsklingen <3 !!  det bästa och mest händelserika året i mitt liv :-)
Ett år bakom oss men många, många, många framför oss :-)
 
Höres och störes!

Fredag

Fredag och jag jobbar, men någon måste göra det också. Första arbetspasset med shorts och det är skönt!

Haft två bra lediga dagar, åkte ut till Gyön i onsdags och bara njöt. Fiskade lite flundror där igår och det blev hela 50 st :-) Efter detta bar det hem till svärföräldrarna och Rikards syster med sambo som är hemme en runda från Åre, var ur mysigt. Sedan avslutade vi kvällen hemma hos goda vänner!

Idag har vi åkt runt lite och hälsat på folk innan det var dags att bita i det sura äpplet och börja jobba, så det är det jag gör nu och ska köra iväg och göra lite mer.
 
Ha en trevlig helg! Höres och störes.
 

Ännu en natt

Så var det dags för natt jobb igen, blä. Inte alls min grej, men "bara" 7 nätter kvar innan semestern.

Kom hem från en toppen helg på Öland igår, bara åkt runt, kollat, ätit gott och bara varit, jag o R. Hur skönt som helst,
 
Igår när vi kom hem tog vi ett ryck med trappen, så nu är den färdigmålad, och ännu ett projekt kan läggas till handlingarna :-)

Nästa blir att riva ut tvättstugan inför stundande renovering.
 
Men nu mååånga långa timmar kvar på jobbet!

Höres och störes:

RSS 2.0