Nu är det nära!

Det nya året!!  Hoppas innerligen att 2021 kan bli lite lugnare och bättre än 2020. Men än ser vi ingen ljusning, än drar mörka moln in över Blekinge där antalet sjuka och inlagda ökar. Men snälla 2021, vänd det här nu!!

Sista jobbdagen för året, sen väntar en lugn nyårsafton med god mat och bara varför för familjen Hanson. Om det blir Gösen eller gyön får vädret avgöra.. 

Lyckades smita lite tidigare från jobbet igår och ta mig en runda runt skogen, var på egen risk kan jag säga!! för hjälp vad geggigt och halt 🙈🙈 sen åkte granarna ner i sina lådor och dagen avslutades med en långgrunda med bästa Nett🤗😍

Idag är kidsen och R lediga så en annan får ju dra in pengarna 😂😂

Ha en fin dag! Och ett riktigt Gott Nytt ÅR!!! 🥂🥂

Tisdag

Så var det tisdag. Gårdagen hade gåttt bra hemma med killarna på fm, och eftermiddagen flöt på i ett lugnt tempo. Tar bort lite jul här och där. Idag åker nog granarna tror jag. Men först jobb

Killarna har sovit hos farmor och farfar och får hänga där lite idag så jag o R kan jobba i lugn och ro. Imon har R tagit semester så då är det bara jag som får knega 🤪

Ha en fin dag! Höres och störes 

Julen

Så var julen över för denna gång. Alla höll dig friska och firandet kunde genomföras som planerat. Alla nöjda och belåtna och nu har vi ett år på oss att ladda till nästa jul🎄 

Haft lugna dagar efter julafton, kaffe och pussel hos svärföräldrarna och lite promenader på det. 

Nu vankas det jobb fram till nyårsafton. R ska jobba med kidsen hemma..... ska bli intresant och se hur detta går så killarna är inne i en hems period där de mest bråkar, retas och slåss 🙈 Hejja honom liksom.

Ha en härlig måndag! Höres och störes 

23 dec

Så var dagen här som jag alla år har älskat, bästa dagen, när allt är sådär mysigt och man har hela julafton framför sig 🎄🎅🏻 julmagin lite hänger i luften och man kan nästa ta på förväntningarna. 

Just nu när jag går mot jobbet är inte lillebror känslan på topp, men hoppas den ska infinna sig lite under dagen.

Ha en fin jul, ta hand om varandra❤️ höres och störes 

Örat

Abbe har haft lite ont i örat i helgen, verkligen lite ont! Är lite röd i hörselgången och har antagligen haft huvudet för mycket under vattnet när han badat sista två veckorna.. 
Igår ringde de från dagis och sa att han hade ont i örat och att de hade testat att dra i örsnibbarna och då hade han grimaserat, så R fick snällt hämta honom. När R kom var de ute och lekte och Abbe fattade verkligen inte varför pappa kom🤷🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ pigg som en spigg! Han nämnde örat kanske två gånger på hela Dan igår sen.

Så skickade iväg honom till dagis idag med, så får vi se hur länge han får vara kvar....

Hade absolut förstått om de ringt om han var jätte ledsen och påverkad av det! Men pigg, glad och aptit! 


Storhandlade igårkväll efter åtta. Var lugnt på Coop och fick tag i det vi behövde så nu är julen räddad om vi inte skulle kunna fira med lilla släkten som planerat. 

Ha en fin dag före Dan före dopparedagen! Höres och störes 

Måndag

Jag har sovit kasst, Abbe vaknat tidigt och det är måndagen 3 dagar innan jul. 

Ha en fin dag! Höres och störes

Regnet

Regnet faller från skyn och lägger en blöt grå dimma över korpadalen, vädret är ungefär lika uppiggande som mitt humör för tillfället.. 4 dagar kvar till jul men min julkänslan som varit på topp innan börjar mer och mer att försvinna tyvärr. 

Måste helt enkelt erkänna att Coviden tar ut sin rätt mer och mer på mitt mående, och då har jag inte ens haft det än, peppar peppar. Men dess närvaro i samhället, i vardagen och på jobbet gör att jag snart bara vill skrika! Det räcker nu! Och folk, håll er ifrån folk, vi måste bromsa detta nu, hur svårt ska det va! jag vill ha en normal arbeta dag, utan massa skyddsutrustningarna och omflyttningar! Jag vill inte känna mig som en bov varje gång jag får panik för att jag eventuellt måste jobba på nian, för jag vill inte jobba på nian! Men vist alla måste hjälpas åt nu, ja men då måste folk börja agera som att vi faktiskt lever i en pandemi, vården pallar inte mer snart, och det är långt ifrån över.

Ha en fin kväll! Nu blir det soffan innan uppladdning för en ny vecka som vi inte har en aning om hur den kommer se ut inleds.

Höres och störes 

Lugn kväll

Igår blev det verkligen en lugn kväll. Lite rödvin framför bonde, med trevligt sällskap via länk. 

Idag kör vi sista dagen innan helg.

Ha en fin dag, Höres och störes 

Handling

Igår var det storhandling på schemat. Jag o R kör varannan gång nu i Corona tider och igår var det min tur. Ska helt klart försök fortsätta storhandla på tisdagar! 5% på hela köpet gör rätt mycket när man handlar för över 2000 kr! Lugnt i affären med, var typ jag där👍🏼 

Ny dag idag, morgonen började 04.40 när Abbe minsann skulle vakna... för enligt honom så gick han upp samma tid igår (vaknade en timme senare då)! Går inte o resonera med honom så dags.. arg som ett bi och vet minsann bäst! Men men nu är alla där de ska, peppar peppar. Så nu tar vi tag i denna onsdag och hoppas på färre inlagda på sjukan ✊🏼✊🏼 

Ha en fin dag! Höres och störes 

Ibland

Ibland måste man bara lyssna på kroppen och skita i den där "planerade" träningen. Det händer inte ofta men igår hände det, ska jag vara ärlig så är det inte helt lätt att låta kroppen vila när man egentligen " ska " träna. Gick en runda med Bästa Nett och efter det tvingade jag mig själv att bara vara i stället för att ställa mig på crosstrainern, kroppen behöver återhämtning också vilket kan vara svårt att tillåta ibland. Men ska försöka bli bättre.

Igår eftermiddag pysslade jag o killarna, blev tomtehus och pärlor. Kollade på julkalendrar och Lego master. En bra dag helt enkelt.

I natt hade Nissen lagt paket i strumpan och pepparkaka i tomtehusen, så killarna var både glada och spralliga på morgonen.

Alla är där de ska, peppar peppar och nu kör vi igång en ny dag! 

Höres och störes 

Håller tummarna

Nu håller vi tummarna att alla kan vara där de ska nu fram till jul ✊🏼✊🏼🙈 

Haft en bra helg med en lugn fredag som avlöstes av en lugn lördag som avslutades med barnfritt och överraskning för mannen ❤️❤️

Gårdagen var med lugn med lite cykling och promenad. Sista julklapparna slogs in (inväntar dock att två till ska komm med posten) och granen åkte fram. En vecka närmare jul helt enkelt 😃🎄🎁

Några timmars jobb innan en lugn eftermiddag väntar.

Ha det fint. Höres och störes 

Lite jobb

Lite jobb idag innan vi tar helg. Semester/vab igår. Blev en hemmafix dag med Abbe innan Rikard kom hem och vi kunde fira hans födelsedag 🎁 blev en mysig trosdag helt enkelt.

Men nu hoppas vi att nästa vecka får bli en "vanlig" vecka utan snoriga barn eller vuxna för den delen 🙈✊🏼 

Ha en fin helg! Höres och störes 

Koltrasten

Inte varje dag man håller på att cykla över en koltrast, undra egentligen vem som blev mest förvånad, jag eller fågeln. Men båda klarade sig helskinnade och var lite mer klarvakna efter incidenten.

Igår jobb och sen en lugn kväll, lite promenad, lite träning och så paketinslagning. Några kvar bara.

Och så var det ju 1 december!!! Vilket innebar första delen av årets julkalender! Den har helt klart potential, vi gillade den allihop.

Ha en vin dag! Höres och störes 

1 december

Så var då äntligen första december här, första dagen för adventskalender och förväntningarna är höga 😃😃🎄🎅🏻

Haft en bra helg, dock är Abbe fortsatt täppt och snorig, så han får vara hemma denna veckan med. Är så svårt att avgöra tycker jag 🤷🏼‍♀️ idag jobbar R hemma med honom och likadant imon fm. Senare jag en och en halvdag innan vi får lösa fredag.

Ha en fin tisdag. Höres och störes 

RSS 2.0